Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7173 . 7174 . 7175 . 7176 . 7177 . 7178 . 7179 . 7180 . 7181 . 7182 . 7183 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:31
- Nahlásit

zuzanarosakova
že chtěj aby ten pes byl svobodnej a nechtěj ho trápit nějakou drezůrou
hm,bude svobodnej přesně do tý doby než je taky rafne a pak pomaže z domu..v lepčím případě,v tom druhým ho nechaj utratit pro agresivitu,debylové..jinak psékovi je kolem 40 jar tušim

Marush
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:33
- Nahlásit

Eldoguero
nejni v tom nic očklivýho, já je mám celkem ráda

oukej Nyxa si tě umázla z black listu (lidí a psůch co pokouše jako velká)

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:35
- Nahlásit

davidkova renata
hm,bude svobodnej přesně do tý doby než je taky rafne a pak pomaže z domu..v lepčím případě,v tom druhým ho nechaj utratit pro agresivitu,debylové

nebo jí přejede auto, protože bábě furt zdrhá

jinak psékovi je kolem 40 jar tušim

jo to je možný, že ve skutečnosti je někde uprostřed těch dvou svých altereg

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:35
- Nahlásit

Ste blázni jak furt píšete, já tu na vás makám, abyste měli v důchodu co jíst, vy megery.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:40
- Nahlásit

zuzanarosakova
aha, no tak od tahovýho psa by mě to asi ani moc nepřekvalilo - díky majitelům myslím samozřejmě, i když zrovna u retrívra to není úplně standardní reakce
Marush
oukej Nyxa si tě umázla z black listu (lidí a psůch co pokouše jako velká)

ufff, jsem si oddechla, páč jinak bych musela říct dogám, aby si zapsali na black list Nyxu

Marush
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:42
- Nahlásit

davidkova renata
zuzanarosakova
dyk voni jsou imbecilové,akorát se vo ní nechtěj starat,tak se vymlouvaj at má volnost a terorizujou s ní starou babku a ted už i okolí...přitom ona byla úpa hodnej mazlo pes co vim...vona jí určitě jednou uteče a bud jí přejede auto nebo uteče hárajíc a někdo jí nakreje...

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:44
- Nahlásit

Eldoguero
páč jinak bych musela říct dogám, aby si zapsali na black list Nyxu
Soráček, ale vaše dogy můžou mít tak leda white list. Kanárek může mít striped list. Jen moje Maryje může mít black list. ))))

Marush
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:44
- Nahlásit

Eldoguero
ufff, jsem si oddechla, páč jinak bych musela říct dogám, aby si zapsali na black list Nyxu

Nyxa outočí pouze bez přítomnosti malodog,velkodog,vostatních vlkošedů a nevim čeho všeho eště....neni blbá,ne?
A outočí jedině zezadu

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:45
- Nahlásit

Eldoguero
i když zrovna u retrívra to není úplně standardní reakce

no jo no, je stejně stará jak moji kluci a je naprosto nedotčená jakoukoli výchovou. Běhá po zahradě nebo s ní jde ven bába s proutkem v ruce a z tý ona má největší prdel, páč ta jí nikdy nechytne, já jí chytla, páč sem rychlejší než bába, tak jí to asi nasralo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:48
- Nahlásit

Gerda

Omyl pani, dogy můžou mít jakej list chtěj
kanárek žádnej list nechce, kanárek se mnou ráno věšel prádlo a pozorně sledoval každý kus, na jeho cestě z košíku až k poslednímu kolíčku. Chvílema jsem měla pocit, že jsem zahlídla i záblesk myšlenky
Marush
v tom případku je velmi moc inteligentní

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:49
- Nahlásit

zuzanarosakova
jo jo bohužel teda v poslední době celkem častej jev, lidi si poříděj retrívra (to je fuk jakýho), že je to jako hodný a poslušný, asi samo vod sebe se to vychová a vycvičí ... na přes držku tihle lidi

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:53
- Nahlásit

jde ven se svými dyskomfortními šampóny, nepište!

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:53
- Nahlásit

Eldoguero
Omyl pani, dogy můžou mít jakej list chtěj
nenenenenenenene můžou mít jenom vajt list, nebo eště bratrstvo růžové kulky. Kanárek je můj největší kmarád, je to moudrý pes.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:55
- Nahlásit

Gerda
můžou mít jenom vajt list, nebo eště bratrstvo růžové kulky.je to moudrý pes.
dobrá pani, nechát vás tedy žít v iluzi vidím, že nemá smysl vám votporovat

Marush
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:57
- Nahlásit

zuzanarosakova
Eldoguero

bába s proutkem v ruce a z tý ona má největší prdel, páč ta jí nikdy nechytne

to fakt nechytne no...ta bába je úpa mimo realitu,ale zřejmě si jí nepořídila vona je obětí tý rodinky co se vo psa nestará,hlavně jí vůbec ani nevenčej,když se pak s bábou dostane ven,tak má největší amok a je naprosto neovladatelná a bába na ní volá...no konečná a pak si ten chlap eště dovolí řict že jí nechce štresovat vycvikem...a pes huš přitom dělá cirkus nenormalny...

zuzanarosakova
Co ta bába řekla,když tě chtěla rafnout(Sanyna ne bába) ?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:02
- Nahlásit

Marush
no a teď si pani představte, že s tímhle přístupem u nás měl jeden blbeček kavkazáka pes imrvére běhal na volno po vesnici, chlap, zřejmě totálně zblbnul z anabolik, trvdil, že tohle plemeno se nesmí cvičit a nesmí se omezovat atd.
Psa dal naštěstí nakonec někam pryč, páč pes nebyl vylízaný pako, jak si on představoval

Marush
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:09
- Nahlásit

Eldoguero
no a teď si pani představte, že s tímhle přístupem u nás měl jeden blbeček kavkazáka

Na Mníšku vedle rodičů taky maj fenu 8mi měsíční kavkaz a chodí teda na vodítku,ale nedělaj s ní laurt nic, prej se jim líbí jak to vemeno vypadá...tak jsem na to zvědavá teda do budoucna koho tam rozsápe!

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:16
- Nahlásit

Nazdar dámy,

přiznání jsou hotová a to znamená co? To znamená, že dnes je můj poslední den v práci)))) A právě včas, páč majitelovi přišla další exekuce na účet, na pouhopouhých 600tis. Takže vůbec nemám ponětí z čeho mi chce dát těch asi 80tis co mi ještě dluží

Myslíte, že Vám to bude na oslavu stačit?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:17
- Nahlásit

Marush
Vedle ve vesnici měla jedna pani kanárky, tedy ona je měla původně v Praze, ale tam se jí jaksi nehodily, tak je šoupla k nemocnýmu tátovi na vesnici. On je naprosto nezvládal, problém byl v tom, že jeden pes a jedna fena byly hoooodně hustý (zcela určitě nebyli píbuzní s naším Happunkou ) iks krát utekli z kotce, terorizovali lidi napadali kozy, ovce, psy ...
chlap je nakonec krmil vidlema přes mříže
opravdu super pohled
Navrhla jsem jí, že se s tím pokusíme něco udělat, ale paní nechtěla, řekla, ale že mi psy prodá jestli chci, tak to jsem fak t nechtěla a už vůbec ne za ty prachy co za ně chtěla Pak chlap umřel a psi někam zmizeli

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:19
- Nahlásit

BrendaBenji
hustý zřejmě úspěšný podnikatel že
ty prachy jako fakt nedostaneš aspoň něco by ti měl dát ne

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:22
- Nahlásit

Eldoguero
No já doufám že dostanu, nějak po splátkách, i kdyby mi to měl dávat po 10tis. měsíčně. Furt si hrál na velkopána a takhle to dopadlo

Marush
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:25
- Nahlásit

Eldoguero
Pak chlap umřel a psi někam zmizeli

, některý lidi jsou idioti naprostý...budto ty psy daj pryč bo je nezvládaj,nebo se nechaj psem ukrutně terorizovat, jsme měli známý co měli normálně toho středního pudla šedýho Mikeše a to sis u nich nesměla vzít vůbec nic ze stolu,protože on to tam řidil a normálně startoval po každym hned...třá si vylez na gauč a voni Mimimimikeši slez dolů a von nehoráně zavrkal a voni...tak nic a tak,prostě pohoda! Ikdyž nemá mco kecat Nyxa mě taky pěkně terorizuje,hale nechci to zakřiknout kouše trochu míň...

Baysha
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:26 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

BrendaBenji
no týbláho, to je radost teda

fšici
lidijové, co máte háravý čuby: gdyž Bajša začala místo toho světlýho růžovýho bordelu produkovat zase tmavou krev, znamená to, že už by měla mít ty nejkritičtější dny za sebou? páč ňáký dávání ocasu na stranu sem na ní nepozorovala vůbec, tak su volaká zmätená...
edit: jo a je to 17. den od začátku...

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:27
- Nahlásit

Marush
kecat Nyxa mě taky pěkně terorizuje,hale nechci to zakřiknout kouše trochu míň...

počki až se naučí číst cézeta...

Baysha
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:30
- Nahlásit

toto sem musím dát - hádejte, co to je

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:31
- Nahlásit

Baysha
no to mi povídej

Jak ti je dneska, možná že by klapla předáfka noch, asi pojedu okolo

Baysha
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:32
- Nahlásit

BrendaBenji
jo, dneska by to snad šlo, děkuju moc zase nějak po té čtvrté?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:33
- Nahlásit

Baysha

prasátkááááá

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:34
- Nahlásit

EldogueroBaysha
ale na první pohlet je to divné

Baysha
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:37
- Nahlásit

makrel
a vovovovovovovovotomtoje

<< 1 ... 7173 . 7174 . 7175 . 7176 . 7177 . 7178 . 7179 . 7180 . 7181 . 7182 . 7183 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání