| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:38
- Nahlásit
Baysha
dyk jo, rači jsem si to hned zvětšila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:46
- Nahlásit
Baysha
hele ale já myslela, že jak čuba jde na kritický dny, krev průhlední a růžoví a potom už se znovu nezatmavuje, ale vymizí to....je to někde makyjová?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:49
- Nahlásit
Gerda
já právě na netu četla rozporuplný oudaje, navíc vono to taky může bejt kus vod kusu, co já vím - proto se ptám, jaký máte zkušenosti faktem je, že je to první hárání a tam to může bejt ouplně všelijaký
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:49
- Nahlásit
jbat
počki až se naučí číst cézeta...
No neřikej dvakrát
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:52
- Nahlásit
Baysha
jo, dneska by to snad šlo, děkuju moc zase nějak po té čtvrté?
jojo
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:55
- Nahlásit
Gerda
ale asi fakt bude pomalu končit s háráním, už ji má myslím i míň nateklou... no uvidíme
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:57 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Baysha
Gerda
S tím háráním je to hrozně indviduální, známý ovčanda, třá přestala úplně krváce 12. den, hned na to byla na krytí, jen 2 dny - tedy 13. a 14. den, pak byl konec,žádný znovu krvácení, nic. Jiná čuba zase tekla jak průtokáč celou dobu, prý 23 dní celkem (rotvice), naše ovčanda ukapávala do 17. dne, pak začala být na krytí cca následující 4 - 5 dní, pak byl konec, prostě přestala krvácet, zmizel otok nic. Ambra zase taky hodně krvácela, při krytí zrůžověla, pokud zabřezla už nekrvácela, pokud ne, trochu ukapávala ještě asi do 22. dne, ale fakt jen trochu. No a Kaly ta ukapává poměrně hodně, při krytí barva stejná, krve minimum, pokud nebyla kryta, po nejleších dnech barva o chlup tmavší a po cca 2 - 3 dnech klid, pokud byla nakryta okažitě přestala krvácet (ještě ten večer), do druhého dne skoro opadl otok a když se jí pokusil Argo očichat málem ho zabila
Tak si vyber z pár příkladů
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 12:57
- Nahlásit
Baysha
už ji má myslím i míň nateklou
OMG
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:00
- Nahlásit
Marush
zvykej si
Eldoguero
děkuju moc už je mi to tak trošku jasnější
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:02
- Nahlásit
Baysha
zvykej si
ajo, jsem zapomněla že Nyx bue asi taky někdy hárat v budoucnu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:03
- Nahlásit
Marush
jo a bude oteklá nejvííííííííííííííc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:04
- Nahlásit
su tu. su strhaná jak borůfka a to mám ještě dneska děsně hodně moc práce
Prašskej póvl co neplave i ten co plave
Vás upozorňuju, že vás zítra s Lilátkem poctíme svou velkonáfštěvou . Gdo se nás odpoledne ujme a bude nám dělat společnost než nám večer pojede orijentekspres domů?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:07
- Nahlásit
Baysha
já si to hned myslela
nechtěla jsem psát o Bonnie, páč ta je trapná má to jak z učebnice reprodukce
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:09
- Nahlásit
makrel
jo a bude oteklá nejvííííííííííííííc
aby ty sis nepřisadila
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:10
- Nahlásit
Nazdar tupouncí,
dnešek jsem vyhlásila Dnem pana Trykse. Už mu v troubě peču druhou várku rybo-mrkvových pamlsků. Nějak se mi moc nepodařily, celý se mi to přilepilo na pečící papír. Tak mu to asi budu do tlamy odsypávat. věcné dary ke Dni pana Trykse přijímáme neustále, adresu pošlu na vyžádání emailem.
jinak, včera už dostal Tryksoun exspot, protože mi domu dotáhnul asi 10klíšťat. A to ho už několik měsíců láduju pangaminem.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:12
- Nahlásit
du konečně ven, nazdar
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:14
- Nahlásit
Biluška
Vás upozorňuju, že vás zítra s Lilátkem poctíme svou velkonáfštěvou
To sis teda vybrala den, zrovna, když budu pospíchat dom, abych si jela vyzvednout svůj nový sporák televizu
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:18
- Nahlásit
Baico
čus, když tě tu tak vidím, mám dotaz, jestli to budeš vědět Mě tak napadlo, když se hnojej pole (osení), je to pro psa při stopě nebezpečný (jedovatý) nebo mu to jen třeba smrdí? Já mám z toho vždycky panyku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:24
- Nahlásit
BrendaBenji
je to pro psa při stopě nebezpečný (jedovatý) nebo mu to jen třeba smrdí? Já mám z toho vždycky panyku
si nepamatuješ případ mých čtyř otrávených psů?
Baico
No jo, jindy než zítra to nejde
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:25
- Nahlásit
BrendaBenji
Mě tak napadlo, když se hnojej pole (osení), je to pro psa při stopě nebezpečný (jedovatý)
No když hnojej klasicky hnojem nebo můčůvkou, tak mu to určo smrdí. A když hnojej těma chcemickejma srágorama, tak bych tam se psem nelezla vůbec. Teoreticky by to mělo být vše nezávadný, ale nevíš jestli ten debil nenajde starou zásobu dávno zakázanýho svinstva a aby ušetřil, tak tim stejně postříká, či pohnojí. Biluška by ti o tom mohla vyprávět. Já bych prostě na pohnojený nebo stříkaný pole min 14 dní na stopu nechodila.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:26
- Nahlásit
Biluška
No jo, jindy než zítra to nejde
Škoda Tak se holt na tebe a Lolitku přijedu podívat do Jílovýho na kanystr zkoušky
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:29
- Nahlásit
Baico
Biluška
já se právě bojim toho, co když to jednou nepoznám ((
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:35
- Nahlásit
Baico
Škoda Tak se holt na tebe a Lolitku přijedu podívat do Jílovýho na kanystr zkoušky
no jo, Lolitka chtěla poměřit svou krásu s latentním buznem. Tak co už, bude muset vydržet na ten mýting jak se budem převlíkat za edemsnovi
BrendaBenji
já se právě bojim toho, co když to jednou nepoznám((
toho já se bojím velice velmi mnoho
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:40
- Nahlásit
Hele děcka, jeden dysgomfortní ovčák na fotbalovým hřišti.
To je prdel.
http://navratdoreality.cz/index.php?p=view&id=8443
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:48
- Nahlásit
Biluška
liliátko je ta deformovana sharpejka?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 13:55
- Nahlásit
Tak mařena hárá tak, že čím je starší, tím dřív a dýl má krycí dny. Nejdřív kape docela fest, ona byla i celkem prase, že se skoro nečistila, tak dostávala gaťky, to jí bylo nepříjemný, tak se blemcala furt, pak se čistit začala a nekape tolika. Pak to začne bejt růžovější, ale čůza je dajná od cca 4. dne, do 29.dne, hárá jednou za rok, ale skutečně měsíc to celý trvá, žádný tři týdny )) Teď už má krycí dny fest, hraje si s fenama, venčíme jen se štěncema a fenkama. Když sem ze začátku nevěděla, že hárá tak dlouho, nechala jsem jí ten 28. den už na louce se psama, ale ona si vybrala svýho kámoše a začala ho svádět, normálně by se nechala!!! Takže fakt asi každá čuba jinak. A od tý doby, co vim o pyjometře, se po každym hárání bojim, jestli jí nemá a pak volám furt fyfyjový )))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:00
- Nahlásit
Biluška
Lolitka chtěla poměřit svou krásu s latentním buznem.
Radši jí nejdřív ukaž jeho fotku, ať pak Lolitka na živo z té jeho krásy neoslepne
BrendaBenji
já se právě bojim toho, co když to jednou nepoznám
Já též a při sebemenším podezření, že neni něco v pořádku, tak do pole se psema nelezu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:02
- Nahlásit
laguna
liliátko je ta deformovana sharpejka?
jj, to je náš mimozemšťánek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:04
- Nahlásit
Biluška
Tak zítra tě nestihnu ani omylem, mám nemocnou kolegyni v práci, měla jsem mít zítra volno, ale prd. Budu to mocinky do večera.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:20
- Nahlásit
Baico
Biluška
Já právě jestli na to nemáte nějakou fintu jak to poznat, páč teď budou asi stříkat fest
|