Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7173 . 7174 . 7175 . 7176 . 7177 . 7178 . 7179 . 7180 . 7181 . 7182 . 7183 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:33
- Nahlásit

BrendaBenji
Já právě jestli na to nemáte nějakou fintu jak to poznat, páč teď budou asi stříkat fest
1. koukám kolem sebe a přemýšlím. Když vidím traktor s postřikovačem jet z bodu A do bodu B vyhnu se pro jistotu oběma bodům
2. koukám na poli, ten postřik je někdy vidět, dělá takový olejový film na listech. Někdy ale vidět není.
3. co to jde se vyhýbám všem polím a snažím se chodit jenom po loukách a lesích.

Gerda
škoda . Ale zase aspoň budem dřív doma když se nebudeme nikde courat.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:36
- Nahlásit

Já jsem vedoucí, já jsem king...

aneb stalo se nemožné a po 3 měsících mě fakt POVÝŠILI NA VEDOUCÍ. Teda až od července, mno...

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:36
- Nahlásit

BrendaBenji
Já právě jestli na to nemáte nějakou fintu jak to poznat, páč teď budou asi stříkat fest
Já taky koukám, kolikrát vidím přímo postřikovač nebo rozmetadlo na poli. Rozmetaný hnůj na poli nepřehlédneš, rozlitá močůvka praští přes nos i tebe. Granulované hnojivo je vidět. A čerstvý postřik je na listech taky patrný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:38
- Nahlásit

pawLINka
Jupíííí! Kongratulace největší seňora velitelka!

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:44
- Nahlásit

pawLINka
Gratuluju paní

Baico
Já taky koukám, kolikrát vidím přímo postřikovač nebo rozmetadlo na poli. Rozmetaný hnůj na poli nepřehlédneš, rozlitá močůvka praští přes nos i tebe. Granulované hnojivo je vidět. A čerstvý postřik je na listech taky patrný.
hnůj, nebo močůvka je mi celkem jedno. Když teda pominu ten fakt, že psi jsou pak jak prasata, ale aspoň je to nezabije. Granulované hnojivo mi až tak moc neva, to většinou nebývá nebezpečné. Pokud to teda ti blbouni přímo nesežerou. Ale ty tekuté postřiky, ty mě serou

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:45
- Nahlásit

pawLINka
gratulacion!!!!!!!!!!!!!!!
gde je opčerstvení na oslavu...?

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:48
- Nahlásit

pawLINka
Já jsem vedoucí, já jsem king...
mítynk brýfing brejnstormink?
Gratuluju!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:49
- Nahlásit

Biluška
Ale ty tekuté postřiky, ty mě serou
Tak ono by to mělo být netoxické, že. Ale jak jsem psala, buď použijou něco zakázané, protože chtěj ušetřit, nebo to špatně naředej a průser je tu hned.
hnůj, nebo močůvka je mi celkem jedno
No to mě ne, protože na pole chodíme hlavně na stopu a pak je to na nic. Ale máš pravdu, nezabije je to.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:51
- Nahlásit

Baico
Tak ono by to mělo být netoxické, že
Mělo by být S šelticema je to navíc o nervy skrz ten jejich MDR gen a citlivost na kde co To co je třá netoxické pro celý zbytek světa může být toxické pro šeltku

No to mě ne, protože na pole chodíme hlavně na stopu a pak je to na nic
My chodíme hlavně pádit, takže mě močůvka čistě jenom zprudí stran toho, že psi jsou jak prasata

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:53 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Biluška
tak zrovna s MDR by se mohla bát i Baico, jestli nemá hotový testy...

edit: tak má, nebudu se vtírat do diskuze

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:54
- Nahlásit

Biluška
S šelticema je to navíc o nervy skrz ten jejich MDR gen a citlivost na kde co
Chápu, já mám oba čokle naštěstí MDR +/+, takže v tomhle směru jsem v klidu. Ale vždycky můžeš narazit na kreténa, co nedodržel poměr na ředění a pes to odnese.

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:55
- Nahlásit

Maky a Trix
tak zrovna s MDR by se mohla bát i Baico
Nemusim, mám oba MDR +/+ po rodičích

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:56
- Nahlásit

Baico
bělouši ho mají taky? Sem ani nevěděla.

Ale vždycky můžeš narazit na kreténa, co nedodržel poměr na ředění a pes to odnese.
To jo. Zrovna dneska jsem viděla dva blbečky u traktoru, do nádrže valili jeden kanistr za druhým, v hubě žváro a žvanili a žvanili... ti určitě měli přesně spočítaný poměr

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:56
- Nahlásit

Baico
taky jsem psala, pokud nemá hotový testy

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:57
- Nahlásit

Biluška
má ho docela dost plemen. Všecky, co maj kdysi dávno v původu nějakýho staroanglickýho vofčáka

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:57
- Nahlásit

Maky a Trix
tak má, nebudu se vtírat do diskuze
Naštěstí mám velmi osvícenou chovatelku, která sleduje kde co a její bělouši měli první v ČR testy na MDR udělaný. Dokonce jsme se dopídili, proč asi tímhle defektem bělouši trpí. Za mořem do nich pravděpodobně přikřížili bílou dlouhosrstou kólii.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 14:58
- Nahlásit

Baico
takovejch chovatelů by to chtělo víc. Ideálně všechny... dobře sis vybrala

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 15:00
- Nahlásit

Baico
Biluška

No tak močůfka a granule a stříkač mi jsou jasný zas tak velkej osel nejsem Jen mě právě děsí ty tekutý Ale dík budu studovat film na listech, dík

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 15:01 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maky a Trix
pani Maky a Trixová, mám odbornou otázku. Onemocněl mi králík s edit. vloni amputovanou nohou (lasička mu sedřela kůži, když ho chtěla vytáhnout z klece a upadlo mu pak chodidlo). Vypadalo to na horečnaté onemocnění, chrastilo mu na plicích. Zabila jsem ho včera. Protože bydlel s morčetem, dala mamča k morčeti jiného králíka, mladé odstávče. To "vypadá nemocně". Znáš nějakou králíkonemoc s tak krátkou inkubační dobou?

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 15:02
- Nahlásit

pawLINka
Ty jsi ale šikula, gratuluju))) Si nejlepčííííí

pawLINka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 15:06
- Nahlásit

Děckááá, děkujůůů.

Tady máte chlast a můžete se opít (já to dnes nestíhám, jedu pro maso):

A chlebíčky:

Sladké nemám, není čas na pečení.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 15:06
- Nahlásit

kachna_
ahoj, mohl by to být mor. Ten má hodně krátkou inkubační dobu, zhruba jeden až dva (tři) dny.

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 15:11
- Nahlásit

Maky a Trix
dobře sis vybrala
Měl jsem štěstí. Na Slovensku pustí do chovu jen bělouše, který má testy ofiko udělaný, Češi v tomhle opět zaspali. Ale naštěstí dost i tady lidí testuje.

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 15:14 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maky a Trix
dík, ale ten to snad není (což doufejme teda nahrává tomu souběhu dvou různých chorob)

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 16:21
- Nahlásit

pawLINka
gratuluji, gratuluji, dík za pohoštění.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 16:46
- Nahlásit

pawLINka
s kým ses zase vyspala ty atrakce, že tě povýšili?????

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 16:57
- Nahlásit

ALL + Gerda

mi napsala teď chovatelka, že Grin je ze všech těch 9ti štěňat nejušatější

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:02
- Nahlásit

Grin
mi napsala teď chovatelka, že Grin je ze všech těch 9ti štěňat nejušatější
to je jasný, je nejchytřejší, čím větší ucho, tím chytřejší pes, šak už sem ti to psala, to je jistá věc. Možná sme to nějak přivolali....)))) ušopleeesk ušopleeeeesk ))))

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:04
- Nahlásit

Grin
Grin je ze všech těch 9ti štěňat nejušatější
Dělám to nerada, ale aby si nebyla uplně zoufalá z ušatce. Tohle je Fanda ve 4 měsících, než mu k těm uším dorostla hlava

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:08
- Nahlásit

Grin
A tady je 3 měsíční. I když je teda pravda, že v těch dlouhejch chlupech se to schová spíš, než u krátkosrstého.

<< 1 ... 7173 . 7174 . 7175 . 7176 . 7177 . 7178 . 7179 . 7180 . 7181 . 7182 . 7183 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání