Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7173 . 7174 . 7175 . 7176 . 7177 . 7178 . 7179 . 7180 . 7181 . 7182 . 7183 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:10
- Nahlásit

makrel
s kým ses zase vyspala ty atrakce, že tě povýšili????

Ani se neptej.

Lola
Jedinej slušnej čék na foře. Poděkovala.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:12
- Nahlásit

pawLINka
já poděkuju, až to vyzkouším

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:18
- Nahlásit

pawLINka
Paní gratulejšn(už máte nabroušený rýsováčky na židle podřízenejch?na chudý lid musí bejt přísnost-to pravil nákej Karel s číslem prej)

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:27
- Nahlásit

Baico
Je fakt, že čtyřměsíční Fufinek měl do Prince Hyjacinta docela daleko )))))) Třeba i Grineček bude jednou krásnej... ))) Mohl by mu o tom Faru vyprávět, jak se to dělá. Pak by mohli dělat ty buzny spolu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:28
- Nahlásit

danajasa
pravil nákej Karel s číslem
to je brácha vot naší lucynkasčíslem. Takže nekecá! Má číslo ze západního německa!

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:32
- Nahlásit

Gerda
Je fakt, že čtyřměsíční Fufinek měl do Prince Hyjacinta docela daleko
No velmi, ale opravdu velmi daleko
Třeba i Grineček bude jednou krásnej...
Možné to je, ale taky je pravda, že on ty uši v dlouhých chlupech neschová. Podívej se na Grinečkovu mamku

danajasa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:37
- Nahlásit

zoufalá z ušatce
Baico
Šíš ůpa slyším o karkulce-Babičko Proč máš tak velké uši?Abych tě lépe slyšela.A proč máš tak velké zuby?

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:45
- Nahlásit

Baico
Podívej se na Grinečkovu mamku
noooo Grinčomamka je docela ušatý torpédo ))) Ale mě se ušatý psové líběj, zejména když maj ty uši trošku od sebe a uměj udělat gremlina. Třeba Aleksy Fena Močitel gremlina neumí, má uši jako arabskej kůň ))) Ale naštěstí je má aspoň velký. Bůšek má ouška malý, ale za to má hranatou hubu, což opět dělá dojem kulatější hlavičky. Celkově se mi vlastně líbí, když ty uši a tlama vytvořej dojem kulatější hlavičky. Špičatý psové se mě nelíběj moc tolik, třeba proto se mi nikdy nelíbily maliny, páč sou děsně špičatý. Ale zase fenky z tůně sou bezva, tak se tim ta špičatost vyrovnává.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:45
- Nahlásit

danajasaPaní gratulejšn
Děkují.
už máte nabroušený rýsováčky na židle podřízenejch?na chudý lid musí bejt přísnos
Ještě nemám, jsem coby manažér děsně nevzdělaná. Ale mám do července čas to všechno dohnat.

Gerda
pravil nákej Karel s číslem
to je brácha vot naší lucynkasčíslem

Moc blbá.

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:48
- Nahlásit

Gerda
zejména když maj ty uši trošku od sebe a uměj udělat gremlina.
Tak to Fanda umí, dalo mi strašnou práci ho ve výstavním postoji naučit uši špicovat

pawLINka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:49
- Nahlásit

Děcka já jsem normálně ščastná. Budu mít mega moc práce, k tomu ten videjo seminář a možná ještě škola, ale bude to príma.

Měla jsem sama ze sebe radost, když jsem odmaturovala, když jsem udělala absolutorium a teď že mě povýšili.

Víte ale co je děsně debilní? Že musím ještě 3 měsíce vydržet pracovat pod mou nynější šéfovou. To bude mazec. Hlavně asi pro ni, když ví, že ji vyrazí a já půjdu na jejího fleka. Z toho zase takovou radost nemám teda.

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:57
- Nahlásit

Baico děkuju za útěchu, ale přece jenom...

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 17:59
- Nahlásit

Grin
děkuju za útěchu, ale přece jenom...
Buď v klidu, ona mu ta hlava doroste

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 18:01
- Nahlásit

pawLINka
tak se nalož do vína na ty tři měsíce...a těším se, jak budeš v září nadávat, že máš moc práce asi jako já, ale já už bez ní ani neumím žít

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 18:01
- Nahlásit

Grin
já ten vobrázek nevidíííím, ale čím ušatější, tím lepší, fakt.

pawLINka
Víte ale co je děsně debilní? Že musím ještě 3 měsíce vydržet pracovat pod mou nynější šéfovou. To bude mazec. Hlavně asi pro ni, když ví, že ji vyrazí a já půjdu na jejího fleka. Z toho zase takovou radost nemám teda.
to chápu, je to děsně blbej pocit, jenže nenaděláš nic, děfče. Fakt seš šikule, navíc jsi i sehnala práci v oboru, co jsi dělat chtěla, viď? A k tomu ještě velitelka rotyyyyyyyy - rychlá rota, seš gedžitka.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 18:04
- Nahlásit

Gerda
ychlá rota, seš gedžitka.
jůůůů, vona i tak vypadá! máme novou přezdífku

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 18:07
- Nahlásit

aha obrázky asi nic, tak
http://cz.fotoalbum.eu/myshotaurus/a562803/0000000 3
http://cz.fotoalbum.eu/myshotaurus/a562803/0000000 2
http://cz.fotoalbum.eu/myshotaurus/a562803/0000000 4
... jo a mamí je teda fakt ušatá fest, no

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 18:47
- Nahlásit

holky, v pondělí už nám půjde elekrika takže v pondělí už budeme spát doma

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 18:56
- Nahlásit

čus, co děláte?

helejte, nečetli jste někdo knihu Tajemství??

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:01
- Nahlásit

zuzanarosakova
myslím, že kámoška ji má. Nevíš spisovatelku?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:01
- Nahlásit

Monty
takže v pondělí už budeme spát doma

tak to je super, jsem koukala na fcb na fotky, to máš koupený nebo pronajatý? jsem postřehla že jste to tu řešili, ale jak jsem furt makala, tak jsem to nestíhala sledovat

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:02
- Nahlásit

Monty
Nevíš spisovatelku

Rhonda Byrne

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:04
- Nahlásit

jo to jméno mi něco říká, říkala, že je to super knížka, je to něco v tom smyslu myslím, že když v něco věříš, že se to splní, prý tam měl někdo rakovinu a věřil, že se z toho dostane a dostal se z toho

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:06
- Nahlásit

Monty
jo, já vim o čem to je, jen nechápu, že jsou z toho všichni tak hotový, mi to nepřijde jako nic novýho pod sluncem tak jsem se chtěla zeptat, jestli to někdo čet a jakej z toho má osobní pocit jako

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
Mám jí doma a ještě jsem jí nečetla....

Monty
Jupííí! Už budete bydlet! A jak se ti tam je, když si tam tak pracuješ a dáváš si to dokupy? Já byla v novym bytě děsě spokojená, krásně se mi tam spí, myslela sem, že se mi bude v jinym prostředí spát blbě, než si zvyknu, byt mě začal děsně švát, až když se nade mě nastěhovala dupina. Jinak sem tam byla děsně spokojená, páč sem neměla vedle sebe a nad sebou žádný sousedy, prostě nádhera.

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:09
- Nahlásit

mamka to četla, četla i že když si něco bude přát, tak ať to píše na papír, my věřily, my psaly ať je Monty zdravý a je tady dlouho a nesplnilo se to...

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:13 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Gerda
je nám tam dobře oběma navíc jsou tam skvělí sousedi, byla jsem v prvním patře za jednou paní, měla mi něco zjístit a vyšla další sousedka a ta paní, to je ta naše nová sousedka a ta druhá, co mě neznala hned: to je ta Gabrielka se Sophinkou??? jsem zírala s otevřenou hubou, sice pojmenování Gabriela nesnáším, ale v tu chvíli mi to ani nevadilo
S tím spaním jsem zvědavá, já totiž nikde jinde nemůžu usnout, ale budu tam mít Sophinku a svou postel, tak snad budu spát jak nemluvně

zuzanarosakova
máme to pronajeté

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:14
- Nahlásit

Monty
jako pozitivní myšlení určitě funguje, to je normální psychologie a určitě je pravda, že když myslíš pozitivně, spousta věcí se ti podaří líp než když seš pesimista...ale...za A se mi nelíbí, že to ta knížka podává jako nějaký až skoro zednářský tajemství, který funguje stoprocentně, jako spousta nemocí má psychosomatický základ, ale když si uřízneš ruku, tak si můžeš psát do aleluja a nová ti prostě nenaroste. A za B si myslim, že ne každej je takovýho pozitivního přístupu schopen, může dělat vše podle tý knížky, ale stres se z něj stejně neodplaví, záleží podle mě strašně na povaze člověka..,

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:16
- Nahlásit

zuzanarosakova
máš naprostou pravdu

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 19:19 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Nazdar atrakce
gratuluju Pawlince k úspěšnýmu seksu

Gerdě vzkazuje Alexa že jí v sobotu kousne do prtky
Monty gratulace k elektrice
Grin gratulace k ušopleskovi
nevím na někoho sem určitě zapomněla tak fšeobecná gratulace všem a zde máte dnešní motto dne

<< 1 ... 7173 . 7174 . 7175 . 7176 . 7177 . 7178 . 7179 . 7180 . 7181 . 7182 . 7183 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání