| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:05
- Nahlásit
makrel
na matiné, na odpoledni koncerty a mozna tam, kde jsou predepsany koktejlovy saty - kdyz teda nedas pryc ten saten
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:06
- Nahlásit
makrel
já nechcu nic dávat pryč, já se vás normálně ptám, kam v tom můžu chodit a vy si děláte prdel
ale jak ti máme poradit, když nevíme jak vypadaj? moje babička třá má černý háčkovaný šaty do rakve nachystaný
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:06 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
leyenda
ježiš paní to jsou samé cizí slova . já vám je asi tady dám a pak mi řeknete, jo?
teda nedám, páč to neumím z mojeho Pc. leda, že je někomu pošlu na mail
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
chodila bysem voblečená - nevoblečená
a nejezdila - nechodila bys na vepradorovi
Ja ji taky vzit nemuzu, su moc daleko, nemohla bych vam ji pucovat na vylety a mozna by ji muj pes sezral nebo kopnul kun
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:09
- Nahlásit
Crysa
Marush
Já sem taky štír a sem na to hrdá!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:10
- Nahlásit
makrel
já měla bílý háčkovaný šaty s modrým saténem pod nimi na maturitní ples, byly teda dlouhý a vypadaly úchvatně.
myslím že je užiješ i na nějakou garden party
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:10
- Nahlásit
zuzanarosakova
moje babička třá má černý háčkovaný šaty do rakve nachystaný
Už zase se pohřbívá.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:11
- Nahlásit
makrel
já vám je asi tady dám a pak mi řeknete, jo?
jo, klidne mi je dej, cernych satu mam hodne, ale zadny hackovany
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:12
- Nahlásit
leyenda
fotku paní, jsem se trapně přepsala
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:13
- Nahlásit
kejtlin
já měla bílý háčkovaný šaty
ja mela modrobily prouzkovany hackovany bikiny, ale poji se k nim dost trapny zazitek
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:15
- Nahlásit
makrel
fotku paní, jsem se trapně přepsala
no, to je teda velky zklamani, pani, us sem vyblbla pezetka, ze pujdem v nedeli rano na kulturni zazitek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:15
- Nahlásit
leyenda
ja mela modrobily prouzkovany hackovany bikiny, ale poji se k nim dost trapny zazitek
povídej....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:16
- Nahlásit
tss, tak já si najdu nějakou příležitost, třeba se v nich půjdu o víkendu opít nebo posadit do lesa jak navrhovala Biluše
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:20
- Nahlásit
leyendaja mela modrobily prouzkovany hackovany bikiny, ale poji se k nim dost trapny zazitek
uteklo ti voko běhalas nahá?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:23
- Nahlásit
zítra zase někomu poděkujeme za balíček, měla jsem dneska lístek ve schránce, byly jsme se Sophyji na louce a pak na bytečku, dneska mi dovezli revizní zprávu, tak hurá zítra na elektrárnu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:24
- Nahlásit
makrel
nebo k nám na kolaudačku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:25
- Nahlásit
Nekrafejte a hledejte byt pro vepřadorku. Za chvíli dem zjišťovat podrobnostě, jesi ty lidi budou něčeho schopný, sou to divnolidi.
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
hm, byla jsem s holkama tak po prsa ve vode a hledala jim morske hvezdice ( ty se hledaj tak, ze satras nohou po dne, kdyz narazis na neco tvrdyho a drsnyho, tak je to bod hvezdice nebo morskej dolar) jsem teda jednu nasla, tak jsme ji prohlizely a hladily a pak jsem ji zas pustila, ona jak padala, tak se zachytla Anince za nohu a jakoby ji po ty noze splhala. Ta zacala jecet, ale priserne, hysterie hrozna, nemohla jsem ji uklidnit, zmitala se, omotavala kolem me, musela jsem ji vlacet v naruci z te vody. Plaz mezitim dobre zaplnena a vsichni sledovali, co se deje, mysleli, ze nas napadl zralok. Jsem tam pred vsema tema lidma vylezla z vody se zmitajici se holkou v naruci a bez kalhotek. Se rozvazaly ty snurky, co je drzely na bocich.... a jako vsimla jsem si toho az kdyz jsem byla uplne na brehu, prebrodena pres nevim kolik metru vody po kolena.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
jablunka
Už zase se pohřbívá.
dej si jedno ze sedmýho schodu a neřeš to ))))))
leyenda
ale poji se k nim dost trapny zazitek
no tak snad se podělíš!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:27
- Nahlásit
makrel
nebo posadit do lesa jak navrhovala Biluše
OK, pojedeme se kolem procházet s Orou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:27
- Nahlásit
Gerda
hledejte byt pro vepřadorku
nejsou foto a relevantní info,koukej je dodat a a nedřep na netu
leyenda
muhehe )))))))))))))))))))))) si prostě taková levná plážová atrakce )))
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:28
- Nahlásit
Zdar dámy.
Dnes se mi podařilo protlačit jeden odklad. Šlo to celkem samo. Jen jsem chvíli hysterčila, že nemám výpisy od několika (asi padesátipěti) úvěrů, které si firma půjčila pomalu už i od Žida... No a kolegyně, kterou jsem nutila poskytnout jakési kódy operátorce na lince zdarma, aby se podívala (operátorka) na výpisy dvou nebo tří úvěrů (nevím, kolik u zrovna těchhle židů těch úvěrů je) a poslala opisy výpisů. Kolegyně pak zřejmě hysterčila majiteli firmy do telefonu a chtěla po něm ty kódy, neb zjistila, že je nemá. Majitel následně dorazil do firmy a hysterčil do telefonu, že je to ten pin, který měla v obálce nad jiným pinem, což osobně viděl. Výsledek hysterčení byl ten, že mám sehnat daňovou poradkyni. Páč mám jednu v záloze, jsem jí hned zavolala, aby si to nerozmyslel. Protože měl předtím takové snahy, jako ať si ty úvěry zaúčtuju tak nějak jako z hlavy - nebo co... ???!!!???
danajasa
Odkud jsi? Neztratil se Ti před časem pakůň u Brna?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:28
- Nahlásit
leyenda
tak to je doopravdy trapas, zejména když řvoucí Aninka na sebe strhla veškerou pozornost veškerých návštěvníků pláže.....
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:30
- Nahlásit
leyenda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:31
- Nahlásit
davidkova renata
nejsou foto a relevantní info,koukej je dodat a a nedřep na netu
na net sem přišla, abych se podívala, co ste vymysleli. Jdu pro infa za chvíli, už sem nějaká uzařizovaná z tohohle tejdna.
leyenda
ooo ženo nebohá, krásně ti Aninka zavařila ))))
Vlčáčková
jak u vás s tamtou věcí krs polosestru?
kejtlin
co vy? Lépe je malinko už aspoň?
Jdu ven pipiny, až přijdu, chci tu seznam lidí, co toužej mít doma Anetu vepřadorovou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:33
- Nahlásit
Gerda
pořád nic moc....jde o to, že se momentálně zkouší léky ty které mi budou sedět a nemůžu každý, krz ledvinu....
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:34
- Nahlásit
davidkova renata
kejtlin
si prostě taková levná plážová atrakce
zejména když řvoucí Aninka na sebe strhla veškerou pozornost veškerých návštěvníků pláže.....
jo, zviditelnila jsem se, pro zbytek pobytu jsem si pripadala jako celebryta, vocumovali me lidi i v mistni samosce, je to maly misto, ne moc turistycky. A ty plafky me taky nastvaly, pac jsem si je koupila za nemaly peniz zrovna den predtim. A este jsem pri ty prilezitosti hodila muzovi do more fotak, pac co myslite, ze delat?? FOTIL!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:35
- Nahlásit
leyenda
Paní, vyhráváte cenu o největší trapas Sem se kvůli vám málem udusila džogurtem. Přečetla jsem vaše líčení Mášenkovi a dětem, usoudili, že vás vážně litují
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
paní, co vám je?
|
makrel
Člen |
- Nahlásit