Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7164 . 7165 . 7166 . 7167 . 7168 . 7169 . 7170 . 7171 . 7172 . 7173 . 7174 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:37
- Nahlásit

Monty
depka...

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:39
- Nahlásit

Crysa
uteklo ti voko běhalas nahá?
moc blbá jo a m ám stížnost na tvýho odchova dnes jsme trénovali na to vystoupení a po hlídačce při odvádění byla tak vytočená že mě normálně natvrdo vzala za ruku, naštěstí přes bundu, ale i tak tam má krvavej šlic a jelito

tady fšici něco máte přišlo mi to mejlem a hromadnou radost udělám spíš tady, vzhledem k návštěvnosti, než to přeposílat
Šokující zprava z Činy.
Letošní rok nám připravil 4 zvláštní data:
1.1.11**1.11.11**11.1.11**11.11.11 !!
Ale to není všechno.
Sečti 2 poslední číslice roku,v kterém jsi se narodil a věk,kterého dosáhl v letošním roce a vyjde ti 111!
(příklad: Harry se narodil v roce 1957,letos mu bude 54 roky57+54=111 !)
Co vy na to? Podle Čínského feng-šue letošní rok je rokem penez.
Letos mame zvlaštní řijen,který má 5 pondělků,5 neděl,5 sobot! to se stává jednou za 823 roky.Pravě tyhle ty roky se jmenují "pytel peněz".
Pošli tento dopis ještě dnes osmi kamaradům i jak predpovidá feng-šue za čtyry dny objevi se nějaké peníze.
Nepřerušuj řetízek dobrých zpráv,pošli je dál, ať všem bude DOBŘE!

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:43
- Nahlásit

Biluška
leyenda
Paní, vyhráváte cenu o největší trapas Sem se kvůli vám málem udusila džogurtem.

naprosto souhlasím a úpa živě si to představuju já se málem udusila pistácijema

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:46
- Nahlásit

makrel
.ty jíš večer džogurt?
Jo. S povidlama.Švestkovýma. Buď sem těhotná, nebo se mi zbláznily chuťové buňky

Alexa
já se málem udusila pistácijema
Mylákuju pistácije, nebuť lakomá a pošli. Radši moc

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:46
- Nahlásit

kejtlin
z čehopak?

makrel
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:47
- Nahlásit

Biluška
povidla mám ráda, ale s jogurtem asi nee. a pistácije mám taky ráda. Skoro všechno mám ráda a pak jsem tlustá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:47
- Nahlásit

Alexa
a po hlídačce při odvádění byla tak vytočená že mě normálně natvrdo vzala za ruku
aha..tak už víš,proč nechci na mělník? se asi s nanynkou domluvily ty dvě svině,akorát že vona mě eště natvrdo nevzala,ale moc nescházelo,takhle nasraná na mě eště nebyla
makrel
ty jíš večer džogurt
a co jako? já měla tvaroch a f tom rozmydlenej lypánek...smetanovojahodovej..mnááám

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:48
- Nahlásit

Gerda
No, nijak. Soud se stále ještě neráčil vyjádřit, komu dá opatrovnictví. Teď tam pojedu. Vezmu servisní knížku od auta, techničák od téhož a tři albíčka, neb se tyto předměty minule velmi osvědčily při rozptylování nemocné osoby. A budu doufat, že se tam zase nepotkám s expříbuznými.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:49
- Nahlásit

Monty
tak celkově ze všeho

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:50
- Nahlásit

davidkova renata
já měla tvaroch a f tom rozmydlenej lypánek...smetanovojahodovej..mnááám

ty jo, ty umíš žít!

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:52
- Nahlásit

kejtlin
no tak paní, bude lépe

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:52
- Nahlásit

je čas udělat hají buci, opakuji je čas udělat hají buci.

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:53
- Nahlásit

AlexaŠokující zprava z Činy.
voe vopovaž se mě to poslat mailem, budeš mít rok neštěstí a s ním všichni na jejichž adresy to pošleš

jo a mám stížnost na tvýho odchova dnes jsme trénovali na to vystoupení a po hlídačce při odvádění byla tak vytočená že mě normálně natvrdo vzala za ruku, naštěstí přes bundu, ale i tak tam má krvavej šlic a jelito
Jak se to říká, jakej pán, takovej krám?
Tak jí máte taky občas zklidňovat v zákusech, bez biče všechno, nechávat jí lehat s puštěnym rukávem ještě v zákusu, aby si prodejchala vzruchy dokud sama nevyplivne bez dalšího dráždění fikem. Jinak Cida jsem běžně z placu vodila zakouslýho ve vodítku nebo pešku a povolil zákus až po 1/4 hodině v autě. Jinak začal taky cvakat po rukách. Ale bylo to z nervů, že přišel o kořist a to on strašně nerad. A několikrát jsem měla cvaklý lejtko, že po vyvěšení jak neměl kyslíka, tak v tom stavu cvakl po všem co bylo blízko, nejčastěji to byla noha.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:54
- Nahlásit

leyenda by se měla stydět! Je přípustné, aby ku vlastnímu zviditelnění použivala nebohé děti?

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:58
- Nahlásit

Vlčáčková
si pis, ze sem se stydela hrozne moc

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:59
- Nahlásit

Crysa
Tak jí máte taky občas zklidňovat v zákusech, bez biče všechno, nechávat jí lehat s puštěnym rukávem ještě v zákusu, aby si prodejchala vzruchy dokud sama nevyplivne bez dalšího dráždění fikem.
no tak vono s fíkem v zapnutym ringu si těžko lehne a prodejchá ale můžu mu to navrhnout . Ale docvela jsem z ní měla radost páč tak pěkně vytočená a přitom poslouchací už dlouho nebyla, todle bylo už úplně nakonec když jsme vodcházeli a nic nenesla no, ale úpa sem viděla před sebou to videjo s těma polišema jak se ten malin zakous do krve tomu páníkovi do dlaně

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:59
- Nahlásit

leyenda
Já bych tam asi už nešla ...

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:04
- Nahlásit

Alexano tak vono s fíkem v zapnutym ringu si těžko lehne a prodejchá ale můžu mu to navrhnout
ale tak kleknout nebo povolit zákus může tak, aby čuba byla všema 4ma na zemi, dokud se nezklidní až sama vyplivne. A klíňáka když mu dáš, tak jí ho taky nabídnout může aby nešla s prázdnou. Nebo jí naučit zákus do vodítka, já si právě pak na Cidlu taky brala takový, který nepřežvejkl jedním žvykem. Z ukázek chodil s peškem i po kousání na ringo, nebo v koši na závodech a nebo aspoň zákusem do šňůry. nedalo se jinak, ze vzruchu při obranách do útlumu šel docela dlouho.

Ale docvela jsem z ní měla radost páč tak pěkně vytočená a přitom poslouchací už dlouho nebyla
To je dobře

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:09
- Nahlásit

Crysa
no to vona pouští automaty, jsme dělali hlídačku jako u ZPO ne tak dlouhou teda. A nejlepší bylo když pak přijel Honza tak mě přemluvila abych tam vrátila přinesení novin (jako že Bára donese noviny vod kamelota) a vona jak byla ještě vytočená tak pro ty noviny letěla jak na hladký, ale nekousla ho, nicméně je to pěkná kurwa páč mu ty noviny brala těsně u ruky-slapší povaha by asi ucukla, jednou jsem myslela že ho cvakla, ale prej nééé

impact
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:12
- Nahlásit

Alexa
Šokující zprava z Činy.
Letošní rok nám připravil 4 zvláštní data:
1.1.11**1.11.11**11.1.11**11.11.11 !!
Ale to není všechno.
Sečti 2 poslední číslice roku,v kterém jsi se narodil a věk,kterého dosáhl v letošním roce a vyjde ti 111!
(příklad: Harry se narodil v roce 1957,letos mu bude 54 roky57+54=111 !)
Co vy na to? Podle Čínského feng-šue letošní rok je rokem penez.
Letos mame zvlaštní řijen,který má 5 pondělků,5 neděl,5 sobot! to se stává jednou za 823 roky.Pravě tyhle ty roky se jmenují "pytel peněz".
Pošli tento dopis ještě dnes osmi kamaradům i jak predpovidá feng-šue za čtyry dny objevi se nějaké peníze.
Nepřerušuj řetízek dobrých zpráv,pošli je dál, ať všem bude DOBŘE!

Tak proč nemáme vejplaty?

Monty
Že by se dogestil ten můj?

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:13
- Nahlásit

impact
Tak proč nemáme vejplaty?
essi si nepřerušila ten řetízek

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:18
- Nahlásit

impact
to nevím, to zjístíme zítra, vím jen, že má něco málo přes pět kilo

impact
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:20
- Nahlásit

Monty
To by možná odpovídalo. Už by měl dojít. Už měl dojít podle mých výpočtů v pindělí.

Alexa
No ne, dala jsem to vychcaně na FB, tže to dostalo 116 přátel.

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:20
- Nahlásit

Vlčáčková
Neztratil se Ti před časem pakůň u Brna?
nééé to by mu strach a nekonečné vláčené stavebního lano se mnou na konci nedovolily.Jož velmi netrpělivě očekávám krabičku a chystám mokrou houbičku.Páč zas tu náká sfin střílí kočky a esli mu to projde jako že jo budou na řadě psi(tudíž namažu převody na kuši a budu jasa mstitelka,páč kuše je tichá a nemá drážky)

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:22
- Nahlásit

danajasa
JO, tak spratek od sousedů byl taky údajně vidět, jak ještě s jedním střílí z kůlny vzduchovkou po kočkách.

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:23
- Nahlásit

impact
naši pošťáci jsou děsně líní, sledovala jsem mamce dneska balík, prý u nás dneska byli, ale mamce hnusáci nehodili ani lístek, podle toho jak to dělají, lístek hodí zítra pošťačka, prosztě se jim nechce rozvážet hňupům, takže chyba je asi v naší poště a ne v tých propočtech

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:30
- Nahlásit

danajasa
(tudíž namažu převody na kuši a budu jasa mstitelka,páč kuše je tichá a nemá drážky)

Strefis se? Ja ne, taky jsem si kdysi kusi poridila a snazila se to naucit, ale bohuzeeeel
Rada bych se mylila, ale mam pocit, ze se mi nakej hajzl snazi otravit psa. Asi i tusim kdo

impact
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:39
- Nahlásit

Monty
Ahaa, to jsou mrchy.

danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:41
- Nahlásit

leyenda
Strefis se?
Trefím páč otec měl lesnickou školu takže umím střílet ůpa z čehokolif co unesu(mimo houfnice a granátometu) páč sme měli všecko doma,neb se navrch ůčastnil srazů u slafkova kde sem se naučila i lejt kulky a sypat stř.prach a nacpat dělo,teda mymo samopalu,páč mám60kg a nejak mě ta věc zahodila.(ted jak to píšu sem si uvědomila,proč se asi nemůžu furt vdát)

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:44
- Nahlásit

impact
jo to jsou, jednou mi ani nehodili lístek a kdybych se nešla zeptat na poštu, tak už by to posílali zpátky

<< 1 ... 7164 . 7165 . 7166 . 7167 . 7168 . 7169 . 7170 . 7171 . 7172 . 7173 . 7174 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání