| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:37
- Nahlásit
Monty
depka...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:39
- Nahlásit
Crysa
uteklo ti voko běhalas nahá?
moc blbá jo a m ám stížnost na tvýho odchova dnes jsme trénovali na to vystoupení a po hlídačce při odvádění byla tak vytočená že mě normálně natvrdo vzala za ruku, naštěstí přes bundu, ale i tak tam má krvavej šlic a jelito
tady fšici něco máte přišlo mi to mejlem a hromadnou radost udělám spíš tady, vzhledem k návštěvnosti, než to přeposílat
Šokující zprava z Činy.
Letošní rok nám připravil 4 zvláštní data:
1.1.11**1.11.11**11.1.11**11.11.11 !!
Ale to není všechno.
Sečti 2 poslední číslice roku,v kterém jsi se narodil a věk,kterého dosáhl v letošním roce a vyjde ti 111!
(příklad: Harry se narodil v roce 1957,letos mu bude 54 roky57+54=111 !)
Co vy na to? Podle Čínského feng-šue letošní rok je rokem penez.
Letos mame zvlaštní řijen,který má 5 pondělků,5 neděl,5 sobot! to se stává jednou za 823 roky.Pravě tyhle ty roky se jmenují "pytel peněz".
Pošli tento dopis ještě dnes osmi kamaradům i jak predpovidá feng-šue za čtyry dny objevi se nějaké peníze.
Nepřerušuj řetízek dobrých zpráv,pošli je dál, ať všem bude DOBŘE!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:43
- Nahlásit
Biluška
leyenda
Paní, vyhráváte cenu o největší trapas Sem se kvůli vám málem udusila džogurtem.
naprosto souhlasím a úpa živě si to představuju já se málem udusila pistácijema
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:46
- Nahlásit
makrel
.ty jíš večer džogurt?
Jo. S povidlama.Švestkovýma. Buď sem těhotná, nebo se mi zbláznily chuťové buňky
Alexa
já se málem udusila pistácijema
Mylákuju pistácije, nebuť lakomá a pošli. Radši moc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:46
- Nahlásit
kejtlin
z čehopak?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:47
- Nahlásit
Biluška
povidla mám ráda, ale s jogurtem asi nee. a pistácije mám taky ráda. Skoro všechno mám ráda a pak jsem tlustá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:47
- Nahlásit
Alexa
a po hlídačce při odvádění byla tak vytočená že mě normálně natvrdo vzala za ruku
aha..tak už víš,proč nechci na mělník? se asi s nanynkou domluvily ty dvě svině ,akorát že vona mě eště natvrdo nevzala,ale moc nescházelo,takhle nasraná na mě eště nebyla
makrel
ty jíš večer džogurt
a co jako? já měla tvaroch a f tom rozmydlenej lypánek...smetanovojahodovej..mnááám
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:48
- Nahlásit
Gerda
No, nijak. Soud se stále ještě neráčil vyjádřit, komu dá opatrovnictví. Teď tam pojedu. Vezmu servisní knížku od auta, techničák od téhož a tři albíčka, neb se tyto předměty minule velmi osvědčily při rozptylování nemocné osoby. A budu doufat, že se tam zase nepotkám s expříbuznými.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:49
- Nahlásit
Monty
tak celkově ze všeho
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:50
- Nahlásit
davidkova renata
já měla tvaroch a f tom rozmydlenej lypánek...smetanovojahodovej..mnááám
ty jo, ty umíš žít!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:52
- Nahlásit
kejtlin
no tak paní, bude lépe
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:52
- Nahlásit
je čas udělat hají buci, opakuji je čas udělat hají buci.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:53
- Nahlásit
AlexaŠokující zprava z Činy.
voe vopovaž se mě to poslat mailem, budeš mít rok neštěstí a s ním všichni na jejichž adresy to pošleš
jo a mám stížnost na tvýho odchova dnes jsme trénovali na to vystoupení a po hlídačce při odvádění byla tak vytočená že mě normálně natvrdo vzala za ruku, naštěstí přes bundu, ale i tak tam má krvavej šlic a jelito
Jak se to říká, jakej pán, takovej krám?
Tak jí máte taky občas zklidňovat v zákusech, bez biče všechno, nechávat jí lehat s puštěnym rukávem ještě v zákusu, aby si prodejchala vzruchy dokud sama nevyplivne bez dalšího dráždění fikem. Jinak Cida jsem běžně z placu vodila zakouslýho ve vodítku nebo pešku a povolil zákus až po 1/4 hodině v autě. Jinak začal taky cvakat po rukách. Ale bylo to z nervů, že přišel o kořist a to on strašně nerad. A několikrát jsem měla cvaklý lejtko, že po vyvěšení jak neměl kyslíka, tak v tom stavu cvakl po všem co bylo blízko, nejčastěji to byla noha.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:54
- Nahlásit
leyenda by se měla stydět! Je přípustné, aby ku vlastnímu zviditelnění použivala nebohé děti?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:58
- Nahlásit
Vlčáčková
si pis, ze sem se stydela hrozne moc
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:59
- Nahlásit
Crysa
Tak jí máte taky občas zklidňovat v zákusech, bez biče všechno, nechávat jí lehat s puštěnym rukávem ještě v zákusu, aby si prodejchala vzruchy dokud sama nevyplivne bez dalšího dráždění fikem.
no tak vono s fíkem v zapnutym ringu si těžko lehne a prodejchá ale můžu mu to navrhnout . Ale docvela jsem z ní měla radost páč tak pěkně vytočená a přitom poslouchací už dlouho nebyla, todle bylo už úplně nakonec když jsme vodcházeli a nic nenesla no, ale úpa sem viděla před sebou to videjo s těma polišema jak se ten malin zakous do krve tomu páníkovi do dlaně
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:59
- Nahlásit
leyenda
Já bych tam asi už nešla ...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:04
- Nahlásit
Alexano tak vono s fíkem v zapnutym ringu si těžko lehne a prodejchá ale můžu mu to navrhnout
ale tak kleknout nebo povolit zákus může tak, aby čuba byla všema 4ma na zemi, dokud se nezklidní až sama vyplivne. A klíňáka když mu dáš, tak jí ho taky nabídnout může aby nešla s prázdnou. Nebo jí naučit zákus do vodítka, já si právě pak na Cidlu taky brala takový, který nepřežvejkl jedním žvykem. Z ukázek chodil s peškem i po kousání na ringo, nebo v koši na závodech a nebo aspoň zákusem do šňůry. nedalo se jinak, ze vzruchu při obranách do útlumu šel docela dlouho.
Ale docvela jsem z ní měla radost páč tak pěkně vytočená a přitom poslouchací už dlouho nebyla
To je dobře
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:09
- Nahlásit
Crysa
no to vona pouští automaty, jsme dělali hlídačku jako u ZPO ne tak dlouhou teda. A nejlepší bylo když pak přijel Honza tak mě přemluvila abych tam vrátila přinesení novin (jako že Bára donese noviny vod kamelota) a vona jak byla ještě vytočená tak pro ty noviny letěla jak na hladký, ale nekousla ho, nicméně je to pěkná kurwa páč mu ty noviny brala těsně u ruky-slapší povaha by asi ucukla, jednou jsem myslela že ho cvakla, ale prej nééé
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:12
- Nahlásit
Alexa
Šokující zprava z Činy.
Letošní rok nám připravil 4 zvláštní data:
1.1.11**1.11.11**11.1.11**11.11.11 !!
Ale to není všechno.
Sečti 2 poslední číslice roku,v kterém jsi se narodil a věk,kterého dosáhl v letošním roce a vyjde ti 111!
(příklad: Harry se narodil v roce 1957,letos mu bude 54 roky57+54=111 !)
Co vy na to? Podle Čínského feng-šue letošní rok je rokem penez.
Letos mame zvlaštní řijen,který má 5 pondělků,5 neděl,5 sobot! to se stává jednou za 823 roky.Pravě tyhle ty roky se jmenují "pytel peněz".
Pošli tento dopis ještě dnes osmi kamaradům i jak predpovidá feng-šue za čtyry dny objevi se nějaké peníze.
Nepřerušuj řetízek dobrých zpráv,pošli je dál, ať všem bude DOBŘE!
Tak proč nemáme vejplaty?
Monty
Že by se dogestil ten můj?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:13
- Nahlásit
impact
Tak proč nemáme vejplaty?
essi si nepřerušila ten řetízek
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:18
- Nahlásit
impact
to nevím, to zjístíme zítra, vím jen, že má něco málo přes pět kilo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:20
- Nahlásit
Monty
To by možná odpovídalo. Už by měl dojít. Už měl dojít podle mých výpočtů v pindělí.
Alexa
No ne, dala jsem to vychcaně na FB, tže to dostalo 116 přátel.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:20
- Nahlásit
Vlčáčková
Neztratil se Ti před časem pakůň u Brna?
nééé to by mu strach a nekonečné vláčené stavebního lano se mnou na konci nedovolily.Jož velmi netrpělivě očekávám krabičku a chystám mokrou houbičku.Páč zas tu náká sfin střílí kočky a esli mu to projde jako že jo budou na řadě psi(tudíž namažu převody na kuši a budu jasa mstitelka,páč kuše je tichá a nemá drážky)
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:22
- Nahlásit
danajasa
JO, tak spratek od sousedů byl taky údajně vidět, jak ještě s jedním střílí z kůlny vzduchovkou po kočkách.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:23
- Nahlásit
impact
naši pošťáci jsou děsně líní, sledovala jsem mamce dneska balík, prý u nás dneska byli, ale mamce hnusáci nehodili ani lístek, podle toho jak to dělají, lístek hodí zítra pošťačka, prosztě se jim nechce rozvážet hňupům, takže chyba je asi v naší poště a ne v tých propočtech
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:30
- Nahlásit
danajasa
(tudíž namažu převody na kuši a budu jasa mstitelka,páč kuše je tichá a nemá drážky)
Strefis se? Ja ne, taky jsem si kdysi kusi poridila a snazila se to naucit, ale bohuzeeeel
Rada bych se mylila, ale mam pocit, ze se mi nakej hajzl snazi otravit psa. Asi i tusim kdo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:39
- Nahlásit
Monty
Ahaa, to jsou mrchy.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:41
- Nahlásit
leyenda
Strefis se?
Trefím páč otec měl lesnickou školu takže umím střílet ůpa z čehokolif co unesu(mimo houfnice a granátometu) páč sme měli všecko doma,neb se navrch ůčastnil srazů u slafkova kde sem se naučila i lejt kulky a sypat stř.prach a nacpat dělo,teda mymo samopalu,páč mám60kg a nejak mě ta věc zahodila.(ted jak to píšu sem si uvědomila,proč se asi nemůžu furt vdát)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 21:44
- Nahlásit
impact
jo to jsou, jednou mi ani nehodili lístek a kdybych se nešla zeptat na poštu, tak už by to posílali zpátky
|