| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 06:59
- Nahlásit
Fstávat a makat, ale honem, to je furt nějakýho flákání tady
Vlčáková
staré psy už vůbec neočkuju. Proti ničemu. Nevozím je už na žádné akce, jsou jenom doma, nebo na vycházce kolem baráku. Nevěřím tomu, že by někde chytli parvu, nebo psinku. Tím méně vzteklinu. Takže jejich organismus tímhle prostě nezatěžuju. Zvlášť ne Hesinku, která mi asi ve dvou letech po očkování zkolabovala a málem nepřežila
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 07:08
- Nahlásit
Gerda
Čest Štěpánkově památce,
Chjo,pozdravuj paničku,Štěpánek byl vekomazel,teď tady na něj vzpomínáme s chlapem.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 07:14
- Nahlásit
Vlčáčková
vysokýho muže sice mám, ale není to fešák a bez pana Trixe na procházky nechodím
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 07:48
- Nahlásit
Aloha.
Dík za zkušenosti s Falcem. Zkusím tedy něco objednat a uvidím.
Fčéra jsme byli na velkoprocházce. Původně jsme to neplánovali, ale šli jsme a šli a šli... Nakonec jsme se rozhodli zajít do polí pro jednu kešku. Našli jsme ji, ale neměli jsme tužku, tak se tam ještě musíme vrátit.
Včera byl hezký den.
Danajase během dneška odpovím na mejla, včera nebyl čas.
Kejtlin chodit musí, pač by nám tady chyběla.
Impact nechť si tu kastraci rozmyslí, pač nevím co by to mělo řešit. Chutě beztak mít bude pořád. Max se nebudeš muset bát, že ti obskočí Garunu.
Jedna známá taky nechala vykastrovat postaršího psa kvůli podobnému problému a nic to nevyřešilo.
Makrel mi vysvětlí, proč mi leze i s Biluší do snu.
A už du. Musím se jít supervizovat.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 07:49
- Nahlásit
ahojte, dnes jsem přijela do práce pozdě, protože mi nejela tramvaj a jela jsem jiným číslem, to je ovšem jízda po celé Ostravě, naštěstí tady ještě nemáme pichačky a vedení chodí až tak v osm
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 08:08
- Nahlásit
tož pěkné rozzářené ráno ,kreténci
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/228562-radio aktivni-prach-se-objevi-nad-stredni-evropou.html
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 08:14
- Nahlásit
Dobré ránko.
Radyjace bych se vůbec nebála, tady jsme všichni takoví degeni, že nás to už nemůže rozházet. Možná snad u některejch by mohlo dojít i k mírnému zlepšení...
Jinak jsem dnes opět v práci od sedmi.
Ženy, máte nějaká zkušenost s odstraňováním tetování...?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 08:23
- Nahlásit
čau ježibaby, JÁ VŮBEC NIC NESTÍHAM!!! sem tu nebyla asi sto let, pochybuju že mi něgdo udělá výcuc za tisíc stran, takže sem úplně mimo. Nevim co mam dělat dřív, takže du radši zase dřít
Ale co, je JARO, JE JARO, JE JARO
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 08:28
- Nahlásit
jbat
eny, máte nějaká zkušenost s odstraňováním tetování...?
Já teda né, já mám zkušenosti jen s tetováním a přemýšlím o dalším.
Chceš si nechat odstranit? A proč?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 08:41
- Nahlásit
pawLINka
Já teda né, já mám zkušenosti jen s tetováním a přemýšlím o dalším.
no to mám v plánu taky.
Chceš si nechat odstranit? A proč?
no chci no prostě. jedno tetování mám jako talisman, druhý jak oodkaz na něco a to něco už dlouho neexistuje. ale srdíčko a v něm "Honza" to fakt není.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 08:42
- Nahlásit
jbat
A neuvažovalas o tom, že by sis nechala udělat předělávku? To by bylo lepší než si to nechat bolestivě odstranit, ne?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 08:53
- Nahlásit
Zdravím fšechny!
jsem děsně nasranáááááá právě jsem venčila Džínu tady v parku ve Strašnicích a už jsem se vracela domu když najednou vylítla ze křoví obrovská čupka asik entelbucha bo tak něčeho a vrhla se mi na Džínu šla jsem jí bránit páč majitel nigde . jako obvykle a najednou se vynořila jakási dámička a žačala mi nadávat co si to jako dovoluju čupka vrčela i na mě a ta píííííp mi říká : ona si chce hrát ! Vy vůůůůbec nerozumíte kynologiji ! Uznávám že pokud si obrovský hovado hraje vrčenám a ceněním tesáků tak fakt ne
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 08:53
- Nahlásit
pawLINka
A neuvažovalas o tom, že by sis nechala udělat předělávku? To by bylo lepší než si to nechat bolestivě odstranit, ne?
neuvažovala, ráda bych, aby to z mýho těla zmizelo.
to asi dělaj někde kde maj lasery...? kožní třeba...?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 08:54
- Nahlásit
jbat
tady jsme všichni takoví degeni, že nás to už nemůže rozházet. Možná snad u některejch by mohlo dojít i k mírnému zlepšení...
možná mi to začíná uš trošku pálit
ale srdíčko a v něm "Honza" to fakt není.
škoda (((
bonc
, je JARO, JE JARO, JE JARO
myslim ,že todle je nejpoctatnější,zbytek je podružnej
twe du mejt poslední vokno,se střelim do hlavy
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 08:56
- Nahlásit
davidkova renata
možná mi to začíná uš trošku pálit
no tak zrovna u tebe by to mohlo mít dost výrazný účinky, to je fakt.
ještě u Gerdičky, jak je teď blbá hrozně... ale ta by možná spíš musela na vejlet do Fukušymy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 08:59
- Nahlásit
jbat
na vejlet do Fukušymy
vodkad to jede??nemyslim,že bych se výrazně lišila od zdejšího průměru
hancaw
to sou prostě kreténi ,at si hraje s někým jiným holt!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:02
- Nahlásit
nazdar radiasti
tak konečně sem dobalila balík pro Monty a myslim, že Crysa nebéé jediná kdo má na balíku víc izolepy jak papíru
Kejtlin nebude blbnout a bude se povinně minimálně jednou denně hlásit a půjde k dochtorce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hancaw
doufám žes jí poslala do patřičnejch míst, píp jednu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:02
- Nahlásit
davidkova renata
vodkad to jede??
no šla bych na nějaký armádní letisko asik. )))
možná bude stačit jen přeletět nad a zase domů...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:03
- Nahlásit
Alexa
hele přišel ti včera ten emil, co ty na to jako svazák? že bysme pouvažovaly?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:05 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Davídková občas nechápu na co se vůbec snažím o nějaký výcvik když pak dorazí nějaká takováhle ..... a můžu začít znova
Alexa jasně že jo ale nasraná jsem do nepříčetna!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:05
- Nahlásit
davidkova renata
hele přišel ti včera ten emil, co ty na to jako svazák? že bysme pouvažovaly?
no mejl mi přišel, že by se mi chtělo takovou dálku nevim nevim, ale hlavně tam nebyly žádný propozice, ani na těch stránkách sem je nenašla a nekoliduje nám termín s něčím???????????????
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:07
- Nahlásit
Maky a Trix
Škoda. Myslela jsem, že jsem Tě už viděla na živo.
Biluška
Vidíš. Vykašlat se na očkování mě nenapadlo.
Ještě jsem si včera říkala, jestli to nebyl nějaký slabý epileptický záchvat.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:13
- Nahlásit
Alexa
tak konečně sem dobalila balík pro Monty a myslim, že Crysa nebéé jediná kdo má na balíku víc izolepy jak papíru
Kejtlin nebude blbnout a bude se povinně minimálně jednou denně hlásit a půjde k dochtorce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
máš pravdu přecedo!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:14
- Nahlásit
Alexa
nekoliduje nám termín s něčím???????????????
no právě proto mi to napadlo páč ten jedinej snad ne..jinak fšecky,konkrétně kryšpína je stejně jako vořechyjáda ve štětí a já mám k tomu eště ten víkend naplánovanou zkoušku vloch k pasení,nějak mi vychází,že to nejde stíhat (((
eldorádo byla loni,aš příde,popíše co a jak,propozice budou koncem březence píšou..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:17
- Nahlásit
http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.pht ml?id=694918 Boží mlýny melou..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:21
- Nahlásit
Crysa
škoda...bych mu docela přála nějakej ten pobyt na cele s ostatníma..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:23
- Nahlásit
Crysa
hajzl zasranej, jsem doufala, že přežije a ve vězení mu vysvětlí, jak moc nemají rádi pedofily...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:28
- Nahlásit
Já zas doufala že řekne co se stalo. Ale stejně to nikomu život nevrátí a zas o jednoho hajzla co z daní živíme na "dovolený" míň. Mi totiž sere, že oni tam v tom vězení maj to, co si někteří z nás venku dovolit nemůžem. A nemusej nic. Vlastně ani zaplatit škodu kterou způsobili.
Ale má co chtěl, jeden život vzal, vzal si i svůj.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:29
- Nahlásit
Jdu pracovat, hrabat za plotem trávu a hnojit budoucí živý plot snad už mě letos přeroste Pak wapkovat ubykace psovský a tak. U oběda tu na vás juknu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:32
- Nahlásit
Crysa
Já zas doufala že řekne co se stalo.
no právě, teď se nikdo nedozví, jestli to fakt byl on! co když ne, že... co když byl třá jen spolupachatel...
no tak snad DNA testy to prokážou.
|