Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7083 . 7084 . 7085 . 7086 . 7087 . 7088 . 7089 . 7090 . 7091 . 7092 . 7093 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:08
- Nahlásit

Gerda
tak bacha, fotila jsem fernet Z a celou dobu jsem musela tančit!

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:11
- Nahlásit

zuzanarosakova
cože????? .-))))))))))) Jak jako tančit? Něco jako nejlepčí jízda na ledu? Měla si masku Citronka? A kdy poběžíš? Kdo ted dělá fernet? Seš přes agenturu? Taky bys nám mohl něco natočit. Teď budeme dělat nějakou věc, asi to eště nesmim řikat, ale má to vztach kek inekologii, tak tě pak oslovíme, ty to vemeš zadarmo a já dostanu bonus - chceš?

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:12
- Nahlásit

Crysa
Po týdnu jsem cítila šíílenej smrad. Asína to nežrala, ale ukusovala a olizovala a v boudě tou krví s mlíkem natahla sláma a začalo to hnít jako celek, bouda, sláma a to vemeno byl jeden kus, spojený neidentifikovatelnou hmotou a smradem

chacháááááááá

čus nějaký fota budou,ale zas mobilem řikám předem,aby zas nedošlo k nějakejm připomínkám

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:14
- Nahlásit

Gerda

bude to f časopisech, jakože děsnej odvaz v baru no jinak mám agenturu PH models, ale dělám samo i bez agentury. zadáčo klidně, když to bude pro zvířátka

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:17
- Nahlásit

Gerda
jinak jsem zapomněla, jaká to byla agentura, co ted dělá Fernet, ta pani mi to řekla, ale já jsem degen

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:19
- Nahlásit

Marush
seš tu vole?

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:22
- Nahlásit

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:23
- Nahlásit

zuzanarosakova
vidíš že jsem ne ty degene

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:24
- Nahlásit

Marush
až ted to vidim, ty debilito!

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:24
- Nahlásit

je to ďábel,toto je důkaz

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:26 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:28
- Nahlásit

Marush
zuzanarosakova
vidíš že jsem ne ty degene
až ted to vidim, ty debilito!
nejste ségry????????????????

Marush
no když je konečně malonandanyks vidět tak je zas skoro fšude rozmazaná ale je kouzelná

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:33
- Nahlásit

Alexa
no když je konečně malonandanyks vidět tak je zas skoro fšude rozmazaná ale je kouzelná

no jo je hyperrychlá to vůbec nende jí vyfotit,beztak mě za to vždycky kousne když si dovolim jí fotit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:33
- Nahlásit

bré večír,dost nestíhám!
hele dneska sou ty dramata s těma množírnama připomínám!
Marush
je velmi rostomilá a velmi podobná nandě,tý akorát stálo jedno ucho skoro

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:36
- Nahlásit

davidkova renata
tý akorát stálo jedno ucho skoro

no esi vona jí Marush nějak blbě nekrmí a nechybí jí calcium třá páč jí určitě nedává superhyper vyvážený granule

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:36
- Nahlásit

davidkova renata
gde to bude, ty množírny?

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:38 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

zuzanarosakova
na Primě

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:38
- Nahlásit

davidkova renata
je velmi rostomilá a velmi podobná nandě,tý akorát stálo jedno ucho skoro

je to vynikající zlopes, zase mi spí na noze, ona si totiž myslí,že jsem její polřtář a poduška, njeradši spí na mě a kdyby mi to nevyhovovalo hned mě kousne ,je strašně činaná a dnes už běhala na přivolání pěkně....pokud samozřejmě třeba neletěl kos nebo tak,to potom jde výcvik stranou

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:39
- Nahlásit

Jejejejjejej to je ale krásný mláďátko! Soufám, že ztmavne ještě trošku, že nebdue mít žluťoučký kejtičky jako Harýsek a Bůšek, oni jsou oba žluťouncí

Du domki blbouncííííí

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:40
- Nahlásit

Alexa
no esi vona jí Marush nějak blbě nekrmí a nechybí jí calcium třá páč jí určitě nedává superhyper vyvážený granule

to máš recht,to jí nedávám granule hnusný,má masíčko....aby byla pořádně agresivní,to dá rozum

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:40
- Nahlásit

ty woe druhá myš mě asi klepne halzli hnusný šedivý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
gde to bude, ty množírny?
prima 21.20 soukromý dramata
Marush
a kdyby mi to nevyhovovalo hned mě kousne
ano,to chápu)))))))))),já to ale řešila stálým pobytem na posteli kam se ta svině nevydrápala..Ríša zajištoval rychlou spojku,ale zas tak rychlej nebyl esi mi rozumíš..jeho slovník byl velmi omezený v té době a obsahoval výhradně vulgární slova a výrazy.
a dnes už běhala na přivolání pěkně....pokud samozřejmě třeba neletěl kos nebo tak,to potom jde výcvik stranou
njn,je malá eště.-)))) ale zkus at nehoní odmala vůbec nic,usnadní to práci.Nána teda směla honit motýlky na louce,twe ta byla u toho tak šíííííííííííííííleně rostomilá,že sem si dycky cinkla do tryjoly))))
jináč co ta sobota?

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:43
- Nahlásit

Gerda
Soufám, že ztmavne ještě trošku, že nebdue mít žluťoučký kejtičky jako Harýsek a Bůšek, oni jsou oba žluťouncí

vždyť je rozkošnááááááááááááá,ty pacičky se mi líběj právě hnědý má ne žlutý

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:46
- Nahlásit

davidkova renata
jeho slovník byl velmi omezený v té době a obsahoval výhradně vulgární slova a výrazy.
zřejmě se to nese generacema, proto holky malý od Filátka už mu řikaj výhradně Debile a Úchyláku ))) Kámoška to moc nevnímá, páč se schovává před nima všema. Je doma vlastně inkognito.

Marush
vždyť je rozkošnááááááááááááá,ty pacičky se mi líběj právě hnědý má ne žlutý
no to je jasný, že je rozkošnááááááááá, tak hlavně aby neměla žlutý kejtičky. )))

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:46
- Nahlásit

b]davidkova renata[/b]

ano,to chápu)))))))))),já to ale řešila stálým pobytem na posteli kam se ta svině nevydrápala

to ona taky ne,ale kňučí dole,tak jí v dobrý víře vysadim a vona mě hryzne radostí

ale zkus at nehoní odmala vůbec nic
Vona ho ani nehonila,ale debilně na něj čuměla akorát...ale mám podezření že bude chtít něco honit...

Ta sobota ještě nevim, budu ještě zde na venkově,musim to nějak vošéfovat,zejtra dám vědít

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:49
- Nahlásit

davidkova renata

hele kdy se jim zvedaj ty ouška? Může se stát,že se jí nezvednou a bue je mít úpa dóle? ,to bych jí samozřejmě vokamžitě reklamovala a vrátila nebo dala utratit nejlíp

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:49
- Nahlásit

Gerda
Je doma vlastně inkognito.

Marush
ale kňučí dole,tak jí v dobrý víře vysadim
no to já se na ní samosebou vysrala.-))))))
ok,tak uvidíme,ale měla by už zabít svého prvního fíka

Marush
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:51
- Nahlásit

Gerda
tak hlavně aby neměla žlutý kejtičky. )))

dávám jí to číst..kousne tě hned

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:52
- Nahlásit

Marush
no jo, měla by už mít první zářez na pažbě...stejnak se z venkova máš vrátit domu, aby si zvykala na režim doma, a tvoji drazí stvořitelé si mohli dát zase dům a zahradu do pořádku ))

Hele už du, nazdar.

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:52 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

máme podepsanou nájemní smlouvu !!!!!!!!!!!!!!!!!

<< 1 ... 7083 . 7084 . 7085 . 7086 . 7087 . 7088 . 7089 . 7090 . 7091 . 7092 . 7093 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání