Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7083 . 7084 . 7085 . 7086 . 7087 . 7088 . 7089 . 7090 . 7091 . 7092 . 7093 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:58
- Nahlásit

Alexa
jo v pohodě, já jen, aby pak nebylo třá těch lidí moc, nebo navopak by nebyl nigdo, páč by si všici řekli, že ho sežene něgdo jinej
jinak jestli vám stačí jako dozooor vet. technik, tak to můžem v poho voba ale muš má víc zkušeností z praxe
a teď už fakt du

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:06 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

KDO ZKURVIL NÁČELNÍKOVI STRÁNKU 7316???!!!
Kočka! No, jak to mohlo dopadnout, když se kočka cpe mezi psiska, že?!

ALEXIČCE
Všechno nejlepší ke svátku!!!!!

A zase valím účtovat.
Pomalu už se se mnou hezky lučte, protože je již naprosto jasné, že to nestihnu všem. Někteří mě tudíž zabijou. A už asi vím, kterej zejména.

Zatím zdar.

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:11
- Nahlásit

Alexa
to si četla jak přepadli ukáčka gerdy tetu a pomoh jí Bruno bílej pes?????????
no to jsem sámosebou nečetla, bo sem byla v háku..
a výcuc mě jaksi nikdooo nedal
A tentokrát to dočítat vodmítám, bo je venku krásně, už jsem aj hadre strhala a umyla se a po MASHi jdu venčit, takže ani dočítat prostě nebudu a nebudu a nebudu.

Baico
Tak co pani, pojedem si večer zahrát na delfínky?
by jsme mohly, sice už jsem mrkvá teď, ale překósnu to a půjdu, budu statečná jak lví srce

Výsledek je takovej, že už mám dole celkem 10 kg.
Mooooooooc pěknýýýý!!!! Gratulejšn vobrofský!!!!

Alexa
hele Crysa by mohla sehnat toho stopovacího instruktora jakste chtěli, psala že ho zná ne??????????
Znám, ale neseženu, bo tam bude tejden před tím a zas tejden poté s Poděbratskejma a jak 3 tejdny v Mlíkoších prostě nebude.

Eldoguero
dejte vědět, abych třá zbytečně neblbla někoho tady
jen blbni, zbytečně to nebude, páč já asi nikoho nezagituju.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:16
- Nahlásit

Alexa
hele Crysa by mohla sehnat toho stopovacího instruktora jakste chtěli, psala že ho zná ne??????????
AHA!!!!!!!! Já zapomněla, že už se to řešilo - tak jakej bude mít úkol eldorádo? Pojeď v sobotu, musíme to probrat. Mohli by nám teda dělat poslušnostě?

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:19
- Nahlásit

Crysa
budu statečná jak lví srce
O.K. Takže v sedm

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:19
- Nahlásit

Gerda
Já zapomněla, že už se to řešilo
řešilo, že chcete jet za Oldou na seminář kterej Olda má. Ale opravdu asi Oldu nepřesvědčím, aby tam byl mezi dvouma turnusama ještě jeden tejden, nebo dělal seminář tejden před tím, než bude mít svůj ofiko.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:20
- Nahlásit

Crysa
no to jsem sámosebou nečetla, bo sem byla v háku..
no, naší tetu po cestě z práce kleply dvě úkáčka nebo čmoudi, takový mrtky nějaký, ona se v šoku držela tašky, kterou jí chtěly vzít, tak jí smýkaly po chodníku a kopaly a bily, a pak šel pán s bílým psem Brunem, řekl okamžitě toho nechte, nebo pustim psa, nenechali toho, tak pustil psa, zavolal - Bruno vem si je, a už to lítalo. Na Brunovu počest uspořádáme závod O Brunovu Trhlinu, bude to závod jen pro obranáře, závodit se bude v rychlosti a razanci útoku na peroucí se pachatele.

Znám, ale neseženu, bo tam bude tejden před tím a zas tejden poté s Poděbratskejma a jak 3 tejdny v Mlíkoších prostě nebude.
TAKŽE PLATÍ ELDORÁDO STOPAMEN A ELDORÁDO MUŠ JAKO VETERINÁRNÍ DOZOR.

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:20
- Nahlásit

Gerda
á zapomněla, že už se to řešilo - tak jakej bude mít úkol eldorádo?
no ale Crysa se cuká
Znám, ale neseženu
Crysa
jak 3 tejdny v Mlíkoších prostě nebude.
ale s námi tam nemusí bejt tejden, stačí 1 slovy jeden den ni???????

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:22
- Nahlásit

Alexa
Crysa
ABY NEBYL ZPRUZENEJ, to se mu asi chtít nebude....radši ho nebudeme moc prudit, ne?

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:25
- Nahlásit

Alexa
Gerda
on pár dní poté má ofiko seminář. Psaly jste, že na něj pojedete. Nevím kde by jste v Mlíkoších chtěly jako seminářovat, kde tam!! seženete terény??
Alexa
stačí 1 slovy jeden den ni???????
můžu to zkusit, ale ten tejden před žumpím táborem až tam bude, fakt ho nebudu teď lámat telefonem. Nebo bude na Mělnickym závodě zas, tak se ho můžete zeptat

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:26
- Nahlásit

Baico
O.K. Takže v sedm
beru na vjedomí

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:35
- Nahlásit

no ty vole essi mám nějak kompletovat něco, co zatim vůbec nechápu, tak to asi bé fcelku legrace.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:50
- Nahlásit

Crysa
Psaly jste, že na něj pojedete
můj němec řekl, že na světě je 90 % věcí, co si vůbec nemám pamatovat....háže mi to do spamu sám, hajzl! Už nevim nic, vyndavám se z organizačního výboru, su nějaké blbé víc než nedávno.

Dneska sem kupříkladu prudila překladatele, ať už mi navalej překlad, co jsem zadala včera večer a měl bejt dnes ráno. Oni furt potvrzovali, že překlad přijali a termín vyhovuje...jenže já tam napsala místo 22/3 24/3! A myslela sem, že je to dneska. Stejně tak zítřejší schůzku u klienta sem zapsala na dnešek a už sem je honila, ať jedou, nebo že přijedou pozdě....a ono je to až zítra. Myslim si, že mám něco vážnýho s hlavou. A krom toho si prostě vůbec nic nepamatuju.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:55
- Nahlásit

Gerda
Myslim si, že mám něco vážnýho s hlavou.

no asi ste blbá prostě...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 14:01
- Nahlásit

Jak se montuje kukatko? Uz jsem ho koupila ma zaklopku jen nevim jak vyndat to stare. Leda, ze bych vyvrtala druhou diru vedle nej a budu mit kukatka 2

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 14:07
- Nahlásit

MÁM POSCANOU PANTOFLIII
tady halekáním z okna vysvětluju Harýskovi, že nemůže štěkáním komentovat Crysino zrychlené kroužení výběhem pokaždé, když projede auto. Auta jezdí co cca3 minuty, zahradníci vedle už otevřeli pro zákazníky Tak jsem vyšla na dvůr, že lapím Haryho a zařvu mu to přímo do hlavy. Tak už věděl že je průser, když jsem v pantoflích vyběhla a práskla dveřma, tak dělal že je neviditelnej a hráli jsme obíhanou kolem auta, teda on obíhal, já stála na místě, on "neviditelný" zkoumal kde nestojím. Stále jsem všude, teda na jednom místě aby mě nemohl minout. Pak jsem si ho k sobě zavolala, chytila ho ta ty volný pysky co mu vysej z huby jak doze, hlasitě mu říkám že ticho je KURVAUŽKONEČNĚTICHOOOOO!! pak ho pustím, aby se šel někam stydět a koukám, proč je mě teplo na nohu a TENHAJZLMIZECHCALUROZHOVOPUPANTOFEL!!!

Jdu venčit bo tady z těch sousedovic zákazníků zešílím. A to ještě není po zmrzlejch.. nechápu proč někdo potřebuje ňáký kytky za vokno.. jako k čemu?? V tomhle ohledu si zas budu půl roku přát, aby bylo -15°C a nešla kolem ani noha, ani auto neprojelo..

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 14:13
- Nahlásit

jbat
no asi ste blbá prostě...
jooo tak to je dobrý, já se lekla, že to bude něco vážnýho.

Crysa
nechápu proč někdo potřebuje ňáký kytky za vokno.. jako k čemu??
pro radost ) Už je mám nakoupený a nakupovala sem v sobotu ))

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 14:19
- Nahlásit

Gerda
pro radost )
já mám už radost, že za voknem už nic nemám, bo nic nemusím přes celý léto zalejvat Jen ty moje chůďata pokojový a to je ještě z půlky přes léto zaleje déšť
Sem se stahujou šílenci ze širýho okolí pro kytky. Z jara se tu točí dokonce autobusy s bapkama a dětkama, jak maj ty nákupní vejlety, že je nějaká ta agentura zblbá, že dostanou na akci nože, hrnce a jánevymcoještě, nacpou jim kraviny za desetitisíce a za odměnu je vyklopěj na hodinu tady. Přímo u me vedle domu.. do toho mylijony osobáků..

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 14:20
- Nahlásit

Gerda
jooo tak to je dobrý, já se lekla, že to bude něco vážnýho.

neee, neboj.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 14:25
- Nahlásit

Crysa
MÁM POSCANOU PANTOFLIII
No my máme od včera primalexem pomalovanej dvůr. Fanda evidentně vyznává kubismus

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 14:28
- Nahlásit

Baico
No my máme od včera primalexem pomalovanej dvůr. Fanda evidentně vyznává kubismus
tak aspoň je prostě estét
Lepší estét jak prase A jestli byl bílej Primalex, tak asi se chtěl Fanda přepudrovat na výstavu

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 14:31
- Nahlásit

Crysa
A jestli byl bílej Primalex
Samozřejmě
tak asi se chtěl Fanda přepudrovat na výstavu
No to je možný, ale musim mu vysvětlit, že ny výstavu jdeme až 14. května, takže může být v klidu ještě pár týdnů špinavej.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 16:37
- Nahlásit

Koupila jsem z jatek velmi levné masenko pro pejsky. Deset korun za kilo. Věděla jsem, že v tom jsou převážně hrtany a tak, ale přišlo mi to jako dost dobrá cena. Bylo tam i hodně plic, nějaké srdce, jedny játra (hovězí, takže mega, asi tříkilové ). Bylo tam hodně pobřišnic a různých jiných blan. No Getka si s tím poradí. Byli tam prasečí uši a rypáky. Zvládla jsem to. Pak jsem našla první oko. Dělalo se mi dost špatně,ale zvládla jsem ho přehodit do balíčku. Druhé oko na mě mrklo. To jsem teda nezvládla a čína byla opět mezi námi Vzápětí se objevilo třetí oko. Pohádali jsme se s Mášenkem kdo ho vyhodí. Mezitím volal Mara a chtěl se stavit na kafe. Na kolenou jsem ho prosila ať přijede a vyhodí to oko. Najednou vůbec neměl čas, hajzl Musela jsem ho vyhodit sama. Už v životě od nich maso nevemu, budu radši kupovat drahé z masny, ale bez očí

helps
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 16:43
- Nahlásit

Biluška

Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 16:53
- Nahlásit

Alexa
sháníš ještě borderu? tady je kříženec. URL

Biluška
Krása

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 16:55
- Nahlásit

helps
Atusch
Nechápu co je na tom k smíchu Víte jak blbě se bleje čína? Pálivá?

Atusch
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 16:57 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Biluška
seš citlifka , na tebe mrkne kbelík a tobě je zle, buď ráda, že na tebe nemrkla i ta čína

helps
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 16:58
- Nahlásit

Biluška

No dovedu si to představit právě

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 16:59
- Nahlásit

byli jsme povenčit a du zas makat. překlad ňák neubývá

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:01
- Nahlásit

Atusch
buď ráda, že na tebe nemrkla i ta čína
Tu si sama vařím, tudíž je něco takového vyloučené

seš citlifka , na tebe mrkne kbelík a tobě je zle
Jako mě dost natahovali i ty nekonečné blány a šlachy. Ale oko už bylo prostě moc Se snad radši vrátím ke granulím, za tohle mi ta velkokynologije nestojí Bože, už abych měla ty rybičky a krmila je takovýma těma sušenýma šušňama

helps
No dovedu si to představit právě
To si radši nepředstavuj, nebo dojdu do koše a ty oči ti vyfotím

<< 1 ... 7083 . 7084 . 7085 . 7086 . 7087 . 7088 . 7089 . 7090 . 7091 . 7092 . 7093 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání