| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 10:34
- Nahlásit
Ten zlopes spí s votevřenejma vočima,aby mu neunik žádnej můj sebemenší pohyb a moh mě kdykoli zneškodnit jednim skokem a zákusem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 10:37
- Nahlásit
Marush
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 10:39 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Moc děkuji za přáníčka a zvláště za dary
Marush
Ten zlopes spí s votevřenejma vočima,aby mu neunik žádnej můj sebemenší pohyb a moh mě kdykoli zneškodnit jednim skokem a zákusem
už je to tady už je to tady už je to tady
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 10:40
- Nahlásit
davidkova renata
to zvíře je jasně posedlý ďáblem,škoda že se nemohla jmenovat vod K,mohla bejt Kadáfí ,hele ty chceš nějaký to maseno dovést, jak to uděláme, já ti to dovezu, ale mušíme to domluvit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 10:43
- Nahlásit
Alexa
už je to tady už je to tady už je to tady
Marush
mohla bejt Kadáfí
hele co f sobotu,dorazíš na kukačku se zlopsem? páč esi jo,je to vyřešený,prostě ho vemeš s sebou.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 10:45
- Nahlásit
Alexa
Fšecičko nejlepčejší,paní Alexo.
tadyk máte dortíčky,aby se nám to fšem líp drželo.
Tadyk je něco na zapití.
a taky kytička.Samože taky ke spotřebování.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 10:47
- Nahlásit
děcka, jdu na pracovní místo místo kámošky, tu od 1.4.2011 vyrazili a teď mě má zaučovat, je to masakr
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 10:49
- Nahlásit
davidkova renata
hele co f sobotu,dorazíš na kukačku se zlopsem? páč esi jo,je to vyřešený,prostě ho vemeš s sebou.
Tak snad jo,pokud mi ten belzebub do tý doby nezežere...vo což se dost snaží...ještě dám vědít!!!
Jinak huš somruje když jí chystám jídlo,kňouká si a pak u toho žrádla děsně lamentuje jako že to je dost teda že mi to dáváš atd. furt něco mele...nééé teď se vzbudila jde na mě,musíme na vycházku,tak zatial
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 10:52
- Nahlásit
Marush
pak u toho žrádla děsně lamentuje jako že to je dost teda že mi to dáváš atd. furt něco mele...
su úpa naměko.. nejde přehlédnout,že jsou příbuzné.-))))
taxe pak domluvíme,snad tě nesežere.-)))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 10:52
- Nahlásit
čaute, ráno jsem brzo letěla, taksemsemvás nemohla vzbudit. Alexepřeju všechno nej, akorát bych teda prosila svalnatější obsluhu a ne takový vořezávátka
A doufám, že teď Biluš nebude nadávat, že kvůli mě přibrala :-D
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 10:53
- Nahlásit
jablunka
hele ten azavak je tam furt (((
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:10
- Nahlásit
davidkova renata
hele ten azavak je tam furt
Hele,já pro něj nepojedu a u chrtů je asi zajímají víc jiný věci,seru na to tam lízt.Začíná to tam modrat.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:14
- Nahlásit
Alexa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:15
- Nahlásit
Pumpa
jak narozeniny???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:18
- Nahlásit
jablunka
Hele,já pro něj nepojedu a u chrtů je asi zajímají víc jiný věci,seru na to tam lízt.Začíná to tam modrat.
šiš to fakt nemyslim ))))))))))))))) jen žes řikala že majiteli utek víckrát,tak že ho nehledá jako nechápu ,chápeš?
modrat jo? .-))))))))) no hele vono změny se dějou fšude ,čéče
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:20
- Nahlásit
davidkova renata
jen žes řikala že majiteli utek víckrát,tak že ho nehledá jako nechápu,chápeš?
Já myslím,že majitel o něm ví,jen už na to sere.
modrat jo? .-))))))))) no hele vono změny se dějou fšude ,čéče
No něgdo modrej už tam je a postupuje to celkem rychle....dost děsivá pandémije!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:25
- Nahlásit
Gerda
Eldoráde, přectaf si, že je docela dobře možný, že záchranný pes Bruno je pravděpodobně puntikatej kulka!
Nekecej, tak to bych byla velmi potěšena
Jo Beautinka je nádherná, pokud by o ní byl zájem, nabízím jí do spolumajitelství, s podmínkou účasti na výstavách a nějakého toho výcviku, je to malý sprateček, aportuje a kouše, akorát by se na můj vkus mohla trochu víc mazlit. Ale už jsem asi postižená z pejsků, ti se mazlí imrvére
zuzanarosakova
Belleza je druhý spratek, ty dvě spolu venku je za trest Bellunka je lehčí kostry, než Beauty, má už za sebou první obrany na cizího figuranta pokud se jí bude někdo věnovat, bude dobrá i na práci, zatím se jeví spíč jako budoucí rekordman ve skoku do výšky
Lola1
děkuju pani, Gerry je váš hafoš? ale to je už dospělák ne
Alexa
Pani veliké gratulace k dnešnímu svátku ode mě i od malo i velkodog
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:31
- Nahlásit
zdááár trumpetýýý!
Aleksááá
fšecko nejlepčejší xvátku!
tady máš ode mě něco malého
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:36
- Nahlásit
pawLINka
Mám ceník a viděla jsem nějaké fotky jak maso vypadá. Přesto - co berete nejvíc? A co ty ryby mořské? Je to dobré?
Ja beru ty salamy kureci a svalovina extra, pak kureci salam obcas a jeste nejake jsem mela uz nevim kere. Treba ten hovezi mlety s droby je dost kostnaty a kocky mi po nem blijou, ale pro psy myslim ok. Minulou akci meli teleci kusove v akci a to jsem vzala je luxusni. Jinak beru kurata, kureci stehna. Ryby neberu nikdo mi to nechce zrat, ale mela jsem je jsou to cele ryby. Obcas beru kureci prsa. Srdce neberu, to si objednavam u nas v masne. Nejak tomu moc neverim po zkusenosti s vetamixem, kde mi to srdce prislo gumove a nikdo to nechtel. V masne mi ho dovezou ten den z jatek jeste cerstve, za neco malo pres 40kc, ale je krasne. Z Falca jsem ho ale nikdy nebrala tak nevim. Jo jeste kureci sekana v tom kelimku je dobra, ale blbe se to skladuje.
Ještě nechápu ta balení - třá rybí piliny 1ks/6ks - cena 17 Kč. Chápu, že cena za kus je 17 Kč a musím vzít nejméně těch 6 ks, ale nechápu jak velký je ten 1 ks. Je to po kilech?
ten kus je velky asi jako kilovy salam ve vetamixu, takze bude mit kolem kila. Nikdy jsem to neprevazovala tak presne nevim.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:37
- Nahlásit
davidkova renata
heský pejscííí pani..jen mi sim vás vysvětlete proč je drží na focení někdo tak neschopnej?? mohli stát líp a vůbec ta kompozice mohla bejt úpa jinačí
hele a proč se furt na fotkách držej uši nahoru těm plemenům,co se jim dříf kopírovaly a ted se nesměj,tagže je s těma ušima nahoru stejnak nigdy nigdo neuvidí? mi příde divný jako...jinak samo kopírovanej pes je kopírovanej pes,vo tom prostě žádná
Pani, ani mi nemluvte o focení, držet ty bestie je hrozný, muš je neuvěřitelnej antitalent na focení, pokaždý se zhádáme, páč, i když už štěně hezky stojí a kouká, tak on to vyfotí prostě nějak divně prostě fotky jsou strašný celkově, ale co nedělám, aspoň, nějaký jsou
Marush
jakýpak miminka,3měsíce?! Vždyť ty argenťácí nejsou zas tak obří pse normálně ne?, čim je krmíte proboha,to jsou sloniska nádherný
Děkuju, ale oni fakt nejsou tak velký, asi se to zdá z fotek, ale vážej, nejmenší fenka 12, 5 kg a největší pes 17 kg. Normál v dospělosti jsou tak jak ovčák velký, možná o chlup víc, ale ne o moc a váha fenky kolem 40kg a psi kolem 50 kg. Takže žádný předimenzovaný hovada, tak akorát psi na klín
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:40
- Nahlásit
Eldoguero
Pani, ani mi nemluvte o focení
no todle já přece vim,proto do vás reju né? )))))))))) ste posledně kuli focení ostentatývně ignorovala nugátovou bombošku né? Nějakej čas teda ..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:41
- Nahlásit
Eldoguero
No jasně, bjutinka bude strašnej hajzlik, všechno zničí, bude děsně tvrdohlavá a svýho člověka pak připraví o nervy. Doufám, že si jí vezme nějaký krásný mladý muš, k takovýmu půjde dobře, musí bejt ale rozumnej.
nejmenší fenka 12, 5 kg a největší pes 17 kg.
Jééé tak to sou velký jako moje Maryje. Ta, když dvě kila zhubne, bude mít taky 17 )))). Co znám kulkáče, jsou strašně obrovský, vysoký a mohutný, řekla bych podle nich, že jsou o dost větší než ovčácííí )
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:42
- Nahlásit
davidkova renata
hele co ty výtvory naše? su nervosní, že někomu dlužím prachy, to nemám ráda...
Gerdička na to nemá čas, to je mi jasný, když má takovejch starostí, ale už bych ráda někomu poslala prachy...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:47
- Nahlásit
jbat
ale už bych ráda někomu poslala prachy...
můžeš poslat mě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:54
- Nahlásit
davidkova renata
no todle já přece vim,proto do vás reju né? )))))))))) ste posledně kuli focení ostentatývně ignorovala nugátovou bombošku né? Nějakej čas teda
byla výborná ale chlap je normální pako, vůbec se nechytil a to jsem prázdnou krabici nechala děsně nenápadně ležet na lince 3 dny do dneška se ani nezeptal, škoda, mohla to být skvjelá pomsta
Gerda
oni často přerůstaj standardní výška psa je 62 - 68 cm, ale jsou vidět i psi přes 70 cm, což je teda už fakt moc, váhově můžou být i těžší, ale celkově musí působit harmonickým dojmem, tedy ne příliš lymfatický, ale ani moc lehký (nohatý). Feny mají 60 - 66 cm, váha se u nich houpe od 35 do 45 zhruba, třá stará Ambra naše měla 66cm a když byla v kondici (fakt v kondici, ne vyžraná jak prase po štěňatech ) tak měla 45 kg, Kaly její dcera má 63 cm a 40 kilo, takže je tak v průměru.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:54
- Nahlásit
Děcka, tak to vypadá, že jsem fakt poslala přihlášku na výstavu na výstavu a přihlášku do školy do školy. Asi jsem to nespletla. Bo už jsme tam. A jsme ve štěňatech samy samičky samotinký s Kájou. Ach bože, mám nervy...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:55
- Nahlásit
jbat
nemá na to čas, ale je domluvená s Hipíkem, včera si volali, doplnili Malinku, hipík to všecko krásně zařídil, já to dnes zadam. Tak neserte pani, včas se ozvu s prachama, budete to mít všichni v mailu.
A mám nápad, až ho dovymyslim, pošlu vám to mailem. týká se závodu o Brunovu Trhlinu a cen.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 11:57
- Nahlásit
Alexa
vse nejlepsi k svatku
pawLINka
jeste k tomu Falcu, ja jsem nesrovnatelne vic spokojena. Jsou vstricny, kdyz neco neni volaji a ne jako vetamix, ktery to proste nedovez. s ridici neni vecne nejaky problem a maso mi prijde mnohem lepsi, cerstvejsi.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:03
- Nahlásit
Gerda
Tak neserte pani, včas se ozvu s pra
))) No jak oozvi se dokud mám, že...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:04
- Nahlásit
lucYnka XIII
maso mi prijde mnohem lepsi, cerstvejsi.
Hmmm, že by se tam něco zásadního změnilo
|