| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:22
- Nahlásit
Eldoguero
Jich máš ještě tolik doma?
To je taky radost,viď...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:24
- Nahlásit
Eldoguero
to jsou ňuňíci krásní, kolik už jim je?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:25
- Nahlásit
Eldoguero
dyk to už nejsou vůbec miminka, to sou už hustovelký čokle!
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:25
- Nahlásit
Eldoguero
Teda malodozata už jsou pěkný macci
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:27
- Nahlásit
Eldoguero
koukam, ze miminka uz nevypadaj moc miminkovsky
Born to hunt se mi moc libi, mam tryko s napisem born to be strong
Monty
cislo mam, diky, rano se stavim na poste pro novej formular, hnedka ho tam vyplnim a doufam, ze ho nejak expres dopravej, jsem se par dni radovala, ze postaci vyjimecne nestavkuji a ted zas tohle , trochu mi to pripomina, jak jsem si chtela na netu objednat jednou nejake krabice a jednou tricko OL a psalo
mi to, ze udana adresa neexistuje , normalne jsem tu objednavku neprotlacila.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:33
- Nahlásit
impact
jo jo těhle 6, no už by bylo třeba, aby šly
Monty
tři měsíce
zuzanarosakova
Koko
nejsou velký, nejmenší fenka má 13 kg a největší pes 17, ale ten je u svýho páníčka už
leyenda
ještě jo, ale začínají jim růst ouška a nožičky, za chvíli budou velmi komický
oba pejsci jsou stvořený pro gaučink, Bonbon se oddává gaučingu denně, vydrží v kuse ležet a klidně si cosi hlodat i 2 hodiny v kuse je fakt strašně hodný, "Hunter" je trochu aktivnější, ale taky mazlík
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:34
- Nahlásit
mě se líbí Belleza blanca a Beryl brave a Bonbon mi příjde nejvíce miminkovskej
leyenda
děkuji moc paní a nebujte, já asi nebude hned tak brzy bydlet, ještě se to asi protáhne, ale snad začnem apríl už vážně v našem bytečku
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:35
- Nahlásit
Eldoguero
oba pejsci jsou stvořený pro gaučink, Bonbon se oddává gaučingu denně
tak ty by byli pro mě jak dělaný, zrovna se s šampónama věnujeme stejné činnosti
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:37
- Nahlásit
Eldoguero
Ty vole, šest.
Hele děcka.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:39
- Nahlásit
Monty
Bonbon má mega hlavu, ono to asi na těch fotkách tak nevynikne, ale ta hlava je fakt veliká a hezká, ale miminko to on je, vždycky si lehne vedle mě na gauč, položí si na mě pacičky a kouká se mi přímo do očí, je to fakt miláček, kdo ho chce jako dekoraci na gauč
zuzanarosakova
jsou to miláčci, ale zrovna Bonbon je na ostatní štěňata fakt hooodně hustej, když se to podcení bude jednou zlej na psy, ale zatím je to miminko, s našima velkýma je v pohodě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:43
- Nahlásit
impact
Ty vole, šest.
tak bylo jich deset
co to jéééé???
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:44
- Nahlásit
impact
Hele děcka
Monty
neni zac, doufam, ze to ted uz pujde jak na dratkach
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:45
- Nahlásit
impact
Hele děcka
dobrá kravka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:50
- Nahlásit
my jdeme na čůrací a jdeme spát, jsem vyřízená.
Brou noc a pěkné sny
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:50
- Nahlásit
Hele ještě mám jedno. Už tu asi pět minut brečím smíchy. To je konec. Ty kydy těch lidí u tohooooooooooooo.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=18910973446 0813&set=o.109204525794230&pid=412236&id=100000853 640915
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 22:01
- Nahlásit
impact
tak to bych nechtěla s nim hrát ruskou ruletu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 22:03
- Nahlásit
impact
to je sila
|
impact
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 22:07 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
To je dobrá skupina. Au moje koule.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 22:53
- Nahlásit
Eldoguero
pjekný štěňátka! Gerry má taky 19 kg.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 22:59
- Nahlásit
Nazdar lumpícíííí, Filátko už je bezvadňácký, lítá a vraždí Sisinu jako opravdikej vrach. Nabourali i do mařenky, která jim zase stála v cestě, tak se jí pak děsně omluvali, bo se zlobila.
Eldoráde, přectaf si, že je docela dobře možný, že záchranný pes Bruno je pravděpodobně puntikatej kulka! Teta řikala, že jak se tam válela na zemi, a pán poslal bílého "lalokovitého" psa, ona zespoda viděla jen černý kulky, jak jí svištěj kolem hlavy a pak už lítali i čmoudi nebo úkáčka, podle toho, co to bylo za verbež. A jinak mým favoritem mezi tvými štěňaty je Beauty of White, má na můj vkus krásnou hlavu.
Malubulátko je nesmírně krásné a doufám, že brzy najde skvělýho majitele!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 23:01
- Nahlásit
Gerda
ale stejně byl ten pán nejvíc hustej, že se takhle vměšoval, aby někomu pomohl, to se moc často nevidí...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 23:04
- Nahlásit
jinak mým favoritem mezi tvými štěňaty je Beauty of White, má na můj vkus krásnou hlavu.
mně se nejvíc líbí Belleza blanca
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 23:06
- Nahlásit
zuzanarosakova
no oni se prej od vidění znaj, že se na tom venčení potkávaj, takže už se i zdravěj, mě se líbilo, že ten pes věděl co má dělat, fakt neskočil po tom, kdo byl pranej, někdy to psové dělaj, že skoknou po tom, koho bijou všichni, kdo už je na zemi a pouštěj se do něj všichni, tohle byl nějakej frajer, fakt na tetu jen bleskl kulkama a hnal ty dva, fakt je možná kousl, ty jo! Nejlepší pes!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 23:11
- Nahlásit
Gerda
jako pes určo dobrej, ale oceňuju hlavně toho pána, že se nebál poslat ho na dvě úkáčka, co kdyby měli nože nebo tak něco, mohli mu ho zranit nebo i zabít a on to risknul, aby pomohl bližnímu, fakt hustec!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 23:12
- Nahlásit
Gerda
Víš co, mohl třeba jen zavolat poldy, ale on do toho šel takhle, to se cení myslim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 23:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
Fakt že jo, bůh ví, jak by teta dopadla, kdyby toho pána se psem nebylo, jak ona tu tašku furt nepouštěla, bo to je šok prostě, třeba jí ani držet nechtěla prostě se jen držela zuby nehty, mohli ji vzí šutrákem po bembeřici a bylo by vymalováno, fakt to mohl bejt megaprůser, pán je hrdina!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 23:21
- Nahlásit
Gerda
no jo, to všude raděj, hned se vzdát kabelky, ale to asi neni tak jednoduchý, když je člověk v šoku..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 07:00
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice lemuřácký
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 07:05
- Nahlásit
Bré deň!!