| Autor |
Zpráva |
agáta12
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:08
- Nahlásit
Gerda
Je mi líto tety, a i kdyby s policajty nechtěla na žádnej pád kamarádit, zkus jí najít nějaký číslo, třá bílej kruh bezpečí a tak. I kdyby se tvářila statečně, tam by jí mohli aspoň pomoci malilinkato na duši.
Ono to někdy dolehne až za dýl a lidi jsou pak v .... !
A bílýho psa navhnout na záchrannýho hrdinu roku !
---
Znáš povídání Jiřího Anderleho?
Mám na něj ohromné štěstí v rádiu na čr 2, vždycky, když jedu dom z tréninků. Připadám si jak u babičky u kamen...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:10
- Nahlásit
Gerda
Všem velice doporučuju učit psa řešit tyto situace, ať pro něj nejsou překvapením. Dbejte na hodně velkou razanci útoků svých psů. Dnešek mě s konečnou platností přesvědčil o tom, že nechci mít nikdy psa hodného na cizí lidi
Tý vole,jak by řek Habera,mám z toho zimomriavky.
Doufám,že teta bude po všech stránkách v pohodě.
A jedinej pes,kterýho sem měla a nebyl hodnej na cizí lidi byl Otík,tagže se v řiti
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:12
- Nahlásit
Gerda
ˇBudeš potřebovat toho vlkošeda
Nepodceňuj Bajokonura.
Ale myslela jsem si, že by příště Mates mohl škrtit někoho jinýho než mě a já bych poslala Bajkonůra, ať Matesa kousne. Ale to by chtělo ringo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:15
- Nahlásit
agáta12
nechce s nima kamarádit z přímo konkrétních důvodů, bílý kruh a ostatní nadace už jsme krs předchozí zkušenost, kterou už sem nechci znova psát, kontaktovali, nikdo nepomohl, nikdo. Už sem byla i žebrat přímo na kriminálce o pomoc a radu, co máme dělat, jak předejít trestnýmu činu, ke kterýmu se schyluje. Neporadil nikdo, jen samý oficiální postupy, něco jako ta pani, co se tak dlouho bála svýho přítele, volala na policii, že jí vyhrožuje, že jí bije, až jí jednoho dne zabil a najednou se policajti začali věcí zabývat, ale to už jaksi nikoho nesralo, páč se stalo přesně to, čeho se ta pani bála.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:16
- Nahlásit
Baico
Nepodceňuj Bajokonura.
nepodceňuju, jen je to moc hodnej pes. Dobrotisko.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:17
- Nahlásit
Gerda
potřebuješ štěně z milvelu jako tvoje ségra.
no, to už je trochu pozdě, když mám Kokýka a Rambíka. Hele máš tu furt to maso, nechybí ti? a korálky s šegevarou. A vůbec, došel ti ten pohled? Jinak co to bylo za psa ten Bruno??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:22
- Nahlásit
Gerda
Dobrotisko.
On se nezdá. Už v 11 měsících kosunul kamaráda, když na mě bafnul za rohem, když jsem šla po tmě z vlaku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
když mám Kokýka a Rambíka
nesmíš se po nocích a ráno brzy toulat sama, vždy musíš jet taxikem až k dbaráku a taxik nesmí odjet, dokud nezabouchneš bránu. Dělám to s taxikářema tak, že nesměj odjet, než na ně mávnu z baráku od výtahu, kterej mi zrovna přijel dolu. Ajo! Maso eště viď? POHLED FURT NEDOŠEL!!!! Došel Lejendičkovej, ze zílendu, ale kubánckej furt nic, ach bože!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:27 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
O Brunovu Trhlinu
beréééém!
A bude to závod v ryhclosti a razanci zadržení pachatele.
eště lepčí! béme dělat na gumě a pak rovnou na závod..ho nána vystřelí na mars pak )))
hele co to bylo za psa? jako rasa? fak je kous nebo jen gestil?
jaký maso?????????????? taky cíííííí,nemám nic uš (((((((((((
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:30
- Nahlásit
davidkova renata
hele co to bylo za psa? jako rasa? fak je kous nebo jen gestil?
to všechno zjistim, on bydlí někde poblíž na vedlejšim sídlišti, zkusim ho potkat nebo najít, poděkuju mu, Brunečkoj dovalim velikou morkovou kost na hraní. Pevně doufám, že kousal a trhal. Je ptořeba učit trhat na nohy, aby psi hryzali do horní části vnitřního stehna. Tam se mi to zdá velmi paralyzující.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:31
- Nahlásit
davidkova renata
jaký maso?????????????? taky cíííííí,nemám nic uš(((((((((((
hele tak já ještě mám, tak si můžeš vzít od Adidasky moje maso, mám u ní ještě 5 ks hrubomletky hovězí. Ale ještě jsem ho neplatila. Vem si to a já budu mít 14-15/4 dovolenou, to jedem s Atuš do Sapy, kupovat blbosti, tak se stavíme rovnou v masárně pro maso.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:32
- Nahlásit
Gerda
Ať žije teta a Bruno!!!
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:32
- Nahlásit
Gerda
Hmmm blbé, tak mé chytré rady až tak chytré nejsou.
Tak aspoň ňákou sakra dobrou kámošku na vypovídání kdyby měla, ale to je taky dost často úzkoprofilový zboží. Zvlášť když jsou lidi už starší.
Psa tedy fenu obranářku už jsem měla, jenže ona mě zachraňovala imrvére, to bylo docela vo hubu a už nechci.
Ale můj úpa první, byl mazlík s razancí buldozeru a jeho specialitou byly pravé poctivé francouzáky. Dosáhl až k průduškám.
To by taky mohlo být řešení.
Hajzl by po pomazlení vypadal jak po setkání s vetřelcem.
Byl by obalen ve slintech a slizu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:35
- Nahlásit
Gerda
klíďo ať si to maso veme Renata, ale doporučuju rychle, bo to nestíhám sledovat, tak aby nebylo za chvíli sežraný jinak pohled nedošel nikomu, posílala jsem ještě Kejtlin, ségře a dědovi a nikomu nedošel, takže to ztratili asi ty svině komunistický!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:38
- Nahlásit
Gerda
e ptořeba učit trhat na nohy, aby psi hryzali do horní části vnitřního stehna.
začnem s tim f sobotu jak bé dušan s ryngomalinama..myslim,že nána to pochopí rychle..rychlejc by to pochopila kdyby chlapci měli jen ringogatě,ale něco mi říká,že zlatovláska do toho nepé
Vem si to a já budu mít 14-15/4 dovolenou, to jedem s Atuš do Sapy, kupovat blbosti, tak se stavíme rovnou v masárně pro maso
tak pak řekni bo se asi přidám jo?
maso je placený nebo eště né? akorát se musim domluvit a adydaskou esi by ho nějak nedala ségře a ta ho nehodila na vobrany třá..páč jinak je to stejný jako dyby bylo na sybýři třá
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:40
- Nahlásit
Gerda
Je mi moc lito tety, diky bohu, ze tam byl statecnej pes a pan, ktery ho nevahal nasadit. Doufam zaroven, ze si nepujdou stezovat ti ukrajinci, ze je pokousal. Protoze..., no vsak jsme si tu o tom nedavno psali. Chapu tvuj vztek a bezmoc , vidim kolem sebe takovych pripadu hodne, je to des, jak nas ti "hosti" prevalcovavaji,
pamatujete na toho zmlacenyho kluka? Co udelala policie? NIC. Nedostatek dukazu prej hajzlove chodej dal vopruzovat pred skolu, delaj bordel, kradou deckam mobily, mlatej je. Musim se drzet, abych nenasadila psa, voni teda kdyz me s nim videj, tak jsou klidnejsi. Jenze obetuju svyho vypiplanyho psa kvuli takovejm svinim? Samozrejme, ze ne. I kdyz v pripade, ze by mne nebo holkam hrozilo nebezpeci, tak nevaham ani vterinu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:41
- Nahlásit
agáta12
ona mě zachraňovala imrvére, to bylo docela vo hubu a už nechci.
podmínkou razantního psa je co nejvyšší možná poslušnost.
zuzanarosakova
davidkova renata
Ok pipky, maso nechť vezme Nigga-Maru na sobotní bránění pro mamku.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:42
- Nahlásit
Gerda
Vem si to a já budu mít 14-15/4 dovolenou, to jedem s Atuš do Sapy, kupovat blbosti,
já cíí taky s váma do Sapy!!!!!!!!!!!!!! se mi ta samotný nechce
Bruno je nejlepčí
zuzanarosakova
jinak pohled nedošel nikomu
šiš to posílaj lodí nééé, to přijde tak za měsíc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:43
- Nahlásit
leyenda
voni teda kdyz me s nim videj, tak jsou klidnejsi
zvažuju ty rusáky rovnou dva ))))))) Každá z holek by si mohla vést jednoho, zřejmě by se jich nikdo nezkusil ani zeptat, kolik je hodin.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:44
- Nahlásit
Gerda
Ok pipky, maso nechť vezme Nigga-Maru na sobotní bránění pro mamku
ale já makám celej tejden od zejtřka od rána do večera, tak nevim, jak jí to předám, jedině by se tu musela stavit asik zkusim se s ní nějak domluvit. ted jdu s psema ven
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:46
- Nahlásit
Alexa
já cíí taky s váma do Sapy!!!!!!!!!!!!!! se mi ta samotný nechce
můžem jet společně. Nakoupíme mačety a paralyzéry.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:47
- Nahlásit
zuzanarosakova
jedině by se tu musela stavit asik zkusim se s ní nějak domluvit.
těžko se u tebe staví, když bydlí úplně v jiným konci města, navíc je ještě nemotorizovaná. Já jí to můžu vyzvednout, ideálně když se domluvíme na pátek večer, necháš na brance nebo někde pověšenou igelitku s masem, ani nebudu volat zvonit, jen čapnu tašku a jako tajnej agent se zas zdejchnu, co? ))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:53
- Nahlásit
Gerda
podmínkou razantního psa je co nejvyšší možná poslušnost.
to mate, pani, velikou pravdu
Ja si ted trochu delam starosti s tim, jak se Sarkozy narval do prvni rady v Lybiji. Urcite vznikne nejaka panarapska solidarita a na ulici se to projevi. Vono tem bezprizornim pubertakum jde jen o to delat bordel, nepremejslej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:54
- Nahlásit
Gerda
ceš uš penísky za "tyvíšco"?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 12:55
- Nahlásit
leyenda
paní, já už vám to psala tadyk asi dvakrát, že chcem jet do Frantíkova v létě a optat se vás na pár věcí, ale nepřišel mi od vás mejl vůbec a tadyk to nestíhám.
dáte mi svůj mail?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 13:00
- Nahlásit
leyenda
Ja si ted trochu delam starosti s tim, jak se Sarkozy narval do prvni rady v Lybiji. Urcite vznikne nejaka panarapska solidarita a na ulici se to projevi.
Tak toho bych se teda upřímně bála taky, jak řikáš, těm pouličním půjde o to dělat bordel. Sakra, to je fakt o hubu!
jbat
ještě nemám zadáno, zatim na to nemám čas, mám nervozitu a ještě i moc práce, musim odpolko. Takže ještě pořád nic.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 13:10
- Nahlásit
Tak Biluš se našla, byly jsme na dyskomfortní procházce.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 13:23
- Nahlásit
jbat
leyenda1995@hotmail.com
kdyz ti to nepujde, tak posli vzkaz pres FB
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 13:29
- Nahlásit
leyenda
děkuji, sova odletěla.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 14:01
- Nahlásit
jbat
mas ji zpet
Lidi, mam stres!!!
Volali mi z naky sberny mezinarodnich colissimo zasilek, rikali, ze pri kontrole balicku (to sem si myslela, ze se v tom budou hrabat) pro Montika se ukazalo, ze na nem neni telef. cislo adresata
dotedka me nikdy nenapadlo, psat k adrese telefon, ale jak jsem autyst, vzala jsem na pocte tu predplacenou zasilkovou krabici (pani mi ji poradila jako nejlepci zpusob), prej to nemuzou bez telefonu prevzit k doprave a mimo to chtej vedet, co s tim balikem, kdyz ho Monty neprevezme a chtej ten telefon Montika!!!A este to Montik bude muset prevzit proti podpisu!
Co mam delat? Jsem nasrana prevelice. Jsem myslela, ze je balik uz nekde aspon na hranicich.
Mam si ten telefon vymyslet?
|