Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7074 . 7075 . 7076 . 7077 . 7078 . 7079 . 7080 . 7081 . 7082 . 7083 . 7084 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:06
- Nahlásit

Monty
budeš natahoat na zdi štuk?

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:06
- Nahlásit

kejtlin
a co se stalo paní?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:11
- Nahlásit

Renata

twe, takovej krásnej pes!

lidi jsou kokoti, dnes jsem zase šla s psama kolem jednoho megabaráku tady u nás a jejich ridžbek zas štěkal z garáže, když jsem ho tam slyšela poprvé, tak jsem si řikala, že tam jako je zrovna náhodou, ale ten pes štěká z garáže KDYKOLI jdu kolem! a lidi si v klidu seděj v obyváku u televize, sem je viděla oknem

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:12
- Nahlásit

davidkova renata
možný to je
A tak za pokus to stojí. Ode dneška jí před pytlačením nebudu říkat "essi zas někoho kousneš tak si mě nepřej", ale budu říkat "essi nekousneš nejmíň tři lidi tak nesmíš dom"

makrel
podle mě už ti nepomůže nic, to bys musela hned na začátku, než sispořídila prvního psa. teď už je pozdě.
Můj první pes byl jezeveček Valdíšek a byl úpa hodný. Pak přišla ofčačka Kazbunda a ta byla taky dokonalá. Šelmyje Hessinka je úplně nejhodnější ze všech hodných psů na světě. Až pak přišla Puma a s tou to začalo

monika
pozvi si deratizéra, máš někde bacil a ten ti dycky hodného psa přetvoří na....
Deratizér je drahý. Poleju barák savem. Pro jistotu poleju aj psy savem, bůhví gde se ten bacil množí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:13
- Nahlásit

zuzanarosakovakokoti ty lidi!na co si pak porizuji psa,to si rvnou muzou dat alarma ane zive zvire.

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:16
- Nahlásit

kejtlin
jo bude se tam dávat omítka, dneska se tam dávala penetrace, zítra ta vroubkovatá omítka, pak se to bude líčit a pak už barevná malba, no docela masakr, nebude to tak brzy jak jsem myslela...
a nevíc se tam musí zapojit elektřina, to bude trvat 5 dní od té doby co donesu na elektrárnu smlouvu a revirzní zprávu, která oni nevím jestli tam je

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:17
- Nahlásit

nemethova5
no ja to nechápu, ale tady je takovejch lidí většina, v každym druhym baráku pes a žádnýho, slovy žádnýho jsem nikdy nepotkala na procházce a to chodim 4x až 5x denně! jo a ted večer jsem šla a u jednoho baráku u boudy sedí štěndo labradora, tak dvouměsíční a kouká do tmy...a rodinka opět za oknem čumí na tv

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:19
- Nahlásit

zuzanarosakovano to mi ani nerikej,jsou to kokoti a kreteni v jednom,stene u boudy no hnus fakt!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:20
- Nahlásit

Monty
a co se stalo paní?

polskej řidič to smažil z kopečka co to dalo a kdo to tam nezná, tak hned za zatáčkou je budka kde sedíme, já nebo kolega, a vážíme auta, je tam pc a tak, no a tam už se nedá jak vyhnout není kam, je to úzká cesta, zbrzdil ho železnej sloupek a železná konstrukce tý vrátnice, kus zbořil, najel do ní, měl ještě vlek a měl tak 45 tun, to nemohl ubrzdit ani omylem.

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:22
- Nahlásit

kejtlin
ty fole, tak ještě že se nic nestalo!!!!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:24
- Nahlásit

kejtlin
No tak všude se tam píše "hlaste se na vrátnici" tak se hlásil

Makrel
Paní, jsem otevřela tu flašku od vás. Je naprosto mňamózní Jelikož jsem po chlastu dostala neodolatelnou chuť na něco sladkýho a jelikož doma nic není tak jsem otevřela i ty piškoty od vás . Jsou taky mňamózní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:25
- Nahlásit

Monty
ty fole, tak ještě že se nic nestalo!!!!!!!!!!!!!

kdyby venku kouřil, tak je po něm, naštěstí si zrovna myl hrnek od kafe a byl až vzadu, kdyby byl vepředu u pc, tak taky asi nemá šanci, je tam že mají jezdit 10km/h, ale cizí to nedodržují

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:29
- Nahlásit

kejtlin
káva mu zachránila život nebo respektive hrnek od kávy

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:33
- Nahlásit

Biluška
No tak všude se tam píše "hlaste se na vrátnici" tak se hlásil

nj ale ne na nákladní, tak se nikdo nehlásí , pěší tam nechoděj ty choděj přes recepci
Monty
káva mu zachránila život nebo respektive hrnek od kávy

no to doslova
když mi volal ze svýho mobilu , tak byl teda vyklepanej pěkně, což se nedivím, ani mi nedokázal říct co se stalo

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:35
- Nahlásit

kejtlin
to se mu nedivím...

jo a moje kámoška dneska dostala padáka, sice ještě ne oficiálního, ale myslím si, že už ji nic nepomůže, aby ho nedostala... a to má dneska narozeniny

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:37
- Nahlásit

kejtlin
ty vole, to je hustý, to je jak to video s tim frajerem u vlaku

http://www.youtube.com/watch?v=3tP9_SZ5Hho ten pán si myslim trochu cvrknul

Koko
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:38
- Nahlásit

davidkova renata
Toho malobula podle fotek identifikuju z ch.s. Eilatan. Ví to chovatelka?? Mám ji kontaktovat?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:40 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Koko
Toho malobula podle fotek identifikuju z ch.s. Eilatan. Ví to chovatelka?? Mám ji kontaktovat?
nevim nic,poslala mi to kámoška z libně co jí to poslala další kámoška z libně(obě sou ze stejnýho cvičáku) čekám na další upřesnění,jak něco bude,písnu..ale nevim proč by to chovatel neměl vědět ..dyš je to slušnej čék..
edit..jako sem myslela,že proč by se o tom neměl informovat..co?

Koko
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:41
- Nahlásit

Teď jsem koukla na web Eilatan, kde chovatelka 21.2. píše, že byla u těch lidí na návštěvě a perfektně se o něj staraj, nechápu ???? A myslím, že ona by ho pomáhala udat, kdyby se na ní obrátili, že ho nechtějí.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:42
- Nahlásit

Koko
pošli jí to...mám enmila davidkova.renata@seznam.cz
pošli svůj,přepošlu ti ten původní

Koko
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:42
- Nahlásit

davidkova renata
http://www.eilatan-staffordshirebullterrier.com/ei latan-home.htm
roluj dolů na 21.2. - to je on

Koko
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:44
- Nahlásit

davidkova renata
emil odeslán

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:46
- Nahlásit

zdar, tak co novýho?
Já jsem dnes velmi,opravdu velmi spokojená se stopou u Kaly, zase se vrací do toho standardu jak byla loni dnes jsem jí šlápla IPO3 stopu, nechala jsem jí jen něco přes půl hodiny, ale jinak komplet s ostrýma úhlema a obloukem a moc mě holka potěšila
je vidět, že to traverzování má opravdu něco do sebe
Ovšem zase Bonninka, naopak dělala, že nigdy v životě stopu ani neviděla, no máme před sebou ještě mnoho stafordích stop

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:48
- Nahlásit

Koko
Ahoj, pani, je to velmi krásný pejsek, že, doufám, že se ho podaří velmi brzy udat

Koko
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:48
- Nahlásit

davidkova renata
sem ty webky chovky blbě vložila, nejdřív se musí kliknout na novinky, pak až sjet na 21.2.

Koko
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:50
- Nahlásit

Eldoguero
Ahojky pes vypadá pěkně a jestli je dobře přezubenej byl by zájem i mezi chovateli podle mě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:00
- Nahlásit

Koko
Eldoguero
taxe domlufte spolu stran malobula

Koko
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:06
- Nahlásit

davidkova renata
Tak email rozesílala sama chovatelka

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:07
- Nahlásit

vkládám pár fotek našich miminek

Bonbon

Born to hunt

Beatrix Kiddo

Beryl brave

Beauty of white

Belleza blanca

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:08
- Nahlásit

Jdu se svalyt. Ty pracovní pondělky mě opravdu zmáhají.

<< 1 ... 7074 . 7075 . 7076 . 7077 . 7078 . 7079 . 7080 . 7081 . 7082 . 7083 . 7084 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání