Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7074 . 7075 . 7076 . 7077 . 7078 . 7079 . 7080 . 7081 . 7082 . 7083 . 7084 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 14:07
- Nahlásit

leyenda
montik ti tel pošle mailem, lypka mu to řekne a ty jí to ještě připiš emajlem.

Atusch
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 14:26
- Nahlásit

jsem doma, mám první svou pokutu a nějakou děsně dlouhou a nečitelnou za blbé parkování a musím to přijít pořešit. Nemám ráda Vyšehrad, nedá se tam slušně parkovat když člověk pospíchá a neměla jsem čas to tam 100x objíždět.

Gerda
tety je mi líto. Pokud to nebude chtít nahlásit ona, i tak by měla jít k lékaři a ten jí dá vybrat, že buď si na PČR dojde sama nebo to nahlásí on. To jsme jednou řešili vypadalo to , že nic a pak zdravotní následky. Ale nechci to psát sem, kdyžtak po FB.
Hlavně zajistit pána se psem jako svědka a na policii prostě fakt dojít i s lékařskou zprávou.

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 14:35
- Nahlásit

ah jo, pořád nějaké komplikace

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 14:55
- Nahlásit

leyenda
ty chceš moje číslo? moc tedy nemůžu koukat, tak nemůžu moc číst

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 15:29
- Nahlásit

zuzanarosakova
pani dalsi kurz je:

23. dubna 2011
Genetika

Gerda
to je uplne hrozne at je teta ok a ty smejdy at zavrou az zcernaj

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 16:05 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Gerda

To je děs, co se stalo tetě . Snad se nechá přesvědčit, aby to nahlásila, přece jenom je maličká naděje, že je chytnou a nebudou to moct pár let udělat někomu jinýmu... Za loupežný přepadení je už flastr.
Jen ti nevím, jestli bych chtěla psa drsnýho obranáře, bála bych se, že se mu něco stane. A pak taky, že když po právu urve takovýmu hajzlovi hlavu, bude to nejspíš hodnoceno jako nepřiměřená obrana .
Ono většinou stačí, když jdeš s velkým psem, nejlépe černým - těch se většina lidí víc bojí, nevím proč.... To, že by maximálně někoho umlátil ocasem a utopil ve slinách, nevadí.

Stejně ale klobouk dolů před psem Brunem a jeho člověkem...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 16:13
- Nahlásit

Gerda
šiš já myslela, že ségra se pro to staví ne Renata, nejsem blbá asik, ne? jináč v pátek večer budu doma tak po osmý, tak to by taky šlo...

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 16:21
- Nahlásit

Monty
joooo, cislo tvoje moc chciii, napis mi ho do zpravy na FB nebo na mejl leyenda1995@hotmail.com
musim pryc, tak se na to kouknu az vecer

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 16:39
- Nahlásit

lucYnka XIII
dik pani, snad mi to vyjde a pujdu tam

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 16:45
- Nahlásit

čus žumpizny, uš sem doma. Dočtu vás bůhvíkdy, nejspíš v důchodu
Sme byli s Makrel na velmi dobré vycházce, vedly jsme velkokynologické řeči Orinka se ani jednou nepokusila zabít Filípka. Filípek se nepokusil zabít vůbec nikoho, neb je velmi hodný Du vypytlačit zbytek saně.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 16:58
- Nahlásit

Gerda
Doufám, že ty hajzly chytnou. A nechápu tetu, že to nechce nikde hlásit. K doktorovi by jít měla určitě, domluv jí.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 17:07
- Nahlásit

Biluška
paní velice děkuji a teď kvůli vám budu muset jít na ples nebo někam na slušno, abych předvedla ty šaty

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 17:21
- Nahlásit

Děcka, tak nakonec mi to musí omítnout, dělá na tom můj bratránek, brácha a tatík, teď jsem šla na elekrárny, musím mít revizní zprávu, no jako masakr

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 17:23
- Nahlásit

makrel
jsou vám dobrý paní? A ty ostatní věci?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 17:27
- Nahlásit

hmm tak polák jel kamionem a napůl smet budku s vážnicí a málem i s kolegou

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 17:27
- Nahlásit

co se stalo Gerdiččiné tetě?

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 17:28 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Biluška
jen jsem zatím nakoukla a vyzkoušela část.když něco nebude, tak to pošlu dál
edit: šaty jsou akorát a moc hezké

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 17:48
- Nahlásit

Čáááááááááááu,To zvíře je prostě posedlý ďáblem..vždy únavou zběsile zaběhne za madraci v pokoji kde má natahaný všechny úlovky jhako napříkladlyšový medvěd,gumový delfín jíž bez ploutví, dva ručníky, kostička...byl tam i kartáč,ale ten jsem zabavila k nelibosti toho čerta co tam bydlí. Takže dnes jsem zkusila vodítko...docela to šlo jen ho hryzala, pohoda. Pak jsem zakoupila neuvěřitelný chrochtající prase, který já zabavilo asi na hodinu vrčení,útočení a visení....jestli nic jinýho,kousání jí jde už teď , pak jsem koupila neuvěřitelnou gumovou mrkev pískací, kterou se snažim cvičit přivolání a celkem to funguje, jinak myslim,že už se rozežírá,zejtra jdem na pamlsky...ze to zplozenec pekla absolut

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 17:52
- Nahlásit

Marush
Takže dnes jsem zkusila vodítko...docela to šlo jen ho hryzala, pohoda

Kokýk a Rambík, když jsem jim poprvé dala vodítko, tak strachy zkameněli a půl hodiny se ani nehli, byli to trošku Mauglíci

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 17:55
- Nahlásit

zuzanarosakova
Kokýk a Rambík, když jsem jim poprvé dala vodítko, tak strachy zkameněli a půl hodiny se ani nehli, byli to trošku Mauglíci

vim vo tom vždyť jsem tam byla ty senilito , byli ouplně mimo z toho kotce kam je dal ten olbřímí kokot...

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 18:03
- Nahlásit

Marush
zdravíme tu, jíž vládne Nyx zlopomocná co ohrádka? Bajša se dnes opjet vyznamenala, narvala si do ní koberec z půlky pokoje, rozhryzala ho a pro velký úspěch si eště narvala plyšáka do misky s vodou, čůza

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 18:04
- Nahlásit

Baysha
Bajša se dnes opjet vyznamenala, narvala si do ní koberec z půlky pokoje, rozhryzala ho a pro velký úspěch si eště narvala plyšáka do misky s vodou, čůza

nemůže za to, když má zrovna svoje dny

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 18:06
- Nahlásit

zuzanarosakova
v tom případě má svoje dny od narození

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 18:06
- Nahlásit

Baysha
co ohrádka

no my jsme na venkově kde ohrádku nemáme,slouží nám místo ní matrace opřená o zed za kterou si vše rveme....

narvala si do ní koberec z půlky pokoje, rozhryzala ho a pro velký úspěch si eště narvala plyšáka do misky s vodou, čůza

pěknej výkon

Nyxina si celá vyválela v misce s vodou no..jinak ničí vše a je fakt zlupomocná...vyslal jí 100%ďábel sám

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 18:11 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Marush
pěknej výkon
jako fakticky by mě zajímalo, jak to dělá - ta ohrádka stojí celou plochou na koberci, koberec má 4x4m a ta čůza nějak zvládne dovnitř ohrádky kus koberce nasoukat a namuchlat za účelem rozkousání
edit: jo a eště na tom koberci stojí křeslo a sušák plnej hadrů, všechno to posunula, prostě nechápu

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 18:13
- Nahlásit

Baysha

ta čůza nějak zvládne dovnitř ohrádky kus koberce nasoukat a namuchlat za účelem rozkousání
Baysha

je to velmi mocný pes...a má růžovej šumášek roztomilej nejvíc

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 18:16
- Nahlásit

Marush
je to vepřador s růžovým rypákem
jedinej lostomilounkej šumášek tu má Nyksa zlopomocná, užívej si to, děsně rychle to uteče

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 18:19
- Nahlásit

BayshaMarush
nehádejte se, vobě dvě jsou strašný a sežerou vás!

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 18:19
- Nahlásit

Baysha

jedinej lostomilounkej šumášek tu má Nyksa zlopomocná, užívej si to, děsně rychle to uteče

neustále zabíjí různý předměty a je třeba uplně nemožný jí vyfotit je hyper rychlá...je to největší zlo...nevim teda neznám Bůcha, který je to velké zlo,ale toto zlo je opravdu taky notné

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 18:31
- Nahlásit

tak já zas jdu ten satanáš se za chvíli vzbudí a jízda pokračuje! Jinak dneska už byla asi 2hodky sama zavřená a dobrý..žádnej skutek msty se nekonal,ale možná chystá něco většího

<< 1 ... 7074 . 7075 . 7076 . 7077 . 7078 . 7079 . 7080 . 7081 . 7082 . 7083 . 7084 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání