Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7065 . 7066 . 7067 . 7068 . 7069 . 7070 . 7071 . 7072 . 7073 . 7074 . 7075 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:09
- Nahlásit

impact
Brej večír my sme neska taky plavali louky kompletka pod vodou enémže tam zvostala lonská vysoká tráva tak nešla určit hloubka,pakůn byl štasten páč je bažinný tudíž byl ve svým přirozeným prostředí,bohužel tam byli aj volafky takže jeden okamžik ohluchl a chtěl ju vočuchat bohužel k ní pádil velice do dálky,tak mě braly mdloby,že ho myslifci fláknout,takže zbytek prochajdy sme se brodily na stopovačce.

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:10
- Nahlásit

Gerda
Bajková nechápe Odstupte, už dva roky.
Už ano, Renata mě na to dneska naklikala

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:10
- Nahlásit

davidkova renata
no ještě není můj jako pronajatý, bude až zítra, ale tatík se na to šel podívat a řekl, že to nepůjde na ty tapety, tak dneska šel je strávat, zítra se bude pokračovat, prý by vymalováno a plovoučka měla být v úterý, středa a čtvrtek budeme stěhovat asi nábytek a v pátek už asi budeme spát ve svém, v úterý půjdu na elekrárnu aby mi zapojili elektřinu

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:13
- Nahlásit

davidkova renata
leda na tu svini hodit dámský sedlo a ject Hubertovu jízdu
Hele párkrát jí necháte kousnout na gumě a půjde to taky

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:17
- Nahlásit

jinak Sophie vypadá na té fotce velmi spokojeně
doufám, že se jí tam bude líbit, já myslím, že jo, dneska už chtěla ochutnávat strhané tapety a za sousedku, hned naproti dveří bude mít kamarádku Houpinku ty dvě se strašně zbožňují

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:23
- Nahlásit

Monty
byteček vypadá dobře
tak teď hlavně podepsat smlouvu a pak začít pracovat na převodu do vlastnictví

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:27
- Nahlásit

Biluška
a ty haltiny si jako budeme dávat na hubu my, když půjdeš bez psůch? můj se nerve s nikým

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:30
- Nahlásit

cus decka,co je noveho,krom toho,jak jsem sla ze cvicaku,tak jsem vyrusila davidkovou pac se zrovna chystala na obranu,jinak dneska amin dobry,ja si zahrala dnes na fika a mam asi vykloubenou ruku!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:35
- Nahlásit

Alexa
děkuji, já myslím, že jsem si našla pěkný a na garsonku je docela velký ten pokoj má 4 x 5 m

impact
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:35
- Nahlásit

Monty
Super, domluveno.

danajasa
U nás je tam moc vody.

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:36
- Nahlásit

Tak vás zdravím, už jsme taky doma, jsem volaká zas uběhaná. Jak už je dlouho vidět, tak už nestíhám ani sportovat, jako třá se jít vyplavat. Páč tma je už dlouho a než dodělám u psůch, tak je osm devět a to už je zas čas jít pomalu na kutě. Ale ještě že už je dlouho vidět, páč toho stíhám už dost. jen nikdy stejně nestihnu vše
Zkoukla jsem Baicofotky, měli jste koukám taky pjekný den Albertí Zkoukla jsem Montybydlo, taky pjekýý I účast otecka na fotkách zdá se býti milý posun ve vjeci

Baico, tak Děcka ráje jsem taky byla, byli jsme hned v těch prvních řadách před podiem, že jak tam v jeden moment jdou hledištěm, tak mi šli za zády a taky se mě mocinky líbilo. Kdybys někdy plánoval znova jít, tak bych se asik přidala ač teda ty písničky moc nemusím jako v rádyju a tak, se mě z těch vzpomínek zaškrtěj samovolně nohy, jak mám pocit že zas mám ty eklhnusný modrý trencle na tělák a bílý tričko a běhám s fáborkem jako malé poupě v sestavě v fáborkem Tak ten můzikál se jim jako fakt povedl, hlavně tou atmosférou tam.
KOnec hlášení, jdu vařit krmi na zítra do prááááceeee ((

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:36
- Nahlásit

nemethova5
ahoj paní, v předchozí stránce jsem dala fotečky našeho bytečku (teda od zítřka našeho )

Baysha
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:37
- Nahlásit

zdaréc fšici!

Jsem dnes úplně kaput. Jely jsme s chovatelkou do Řitky. Doslova. Bydlí tam Zita, která má Bajši poloségru Elí a trialové superštěně Riku. Bajša se celou cestu v autě na zadních sedadlech dost brutálně mydlila se ségrou. Obě mají poněkud natržené obočí. Bajša odmítla přinést dummíka, poté ho chytla za šňůrku a zmlátila se s ním, odmítla přinést orebici, podruhé ji přinesla a potřetí ji chtěla sežrat a ukousla jí nožičku. Evidentně si všechny tři její mozkové buňky daly dnes dovolenou. Aspoň že jsem měla tu vycpanou králičí kožku, tu jedinou nosila pěkně, páč je moc těžká a velká na blbnutí a k jídlu taky není. Pak jsme šli procházkovat, šplhali jsme po srázech, brodili se bahnem a tonuli jsme v potocích. Celkem čtyři hodiny. Takový sportovní výkon jsem neučinila již dávno. Jsem poněkud vyříznutá.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:39
- Nahlásit

impact
kujúúúúúúúú moooooc

Baico
Člen
- Nahlásit

Crysa
byli jsme hned v těch prvních řadách před podiem
No my byli hnedka v první řadě uprostřed
Ale plánuju to určitě ještě jednou, tak se domluvíme. Ale viděla bych to až na podzim, až zase bude brzy tma

Baysha
Člen
- Nahlásit

Monty
gratuluji, byteček se jeví velice pjekným, budete tam svou paní na hradě

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Montypani zirala jsem jak blazen,mocinky vam gratuliruju a moc vam to preju,konecne budete mit klid!

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:40
- Nahlásit

byteček bude moc pěkný, dokud si tam Monty nenacpe sádrovýho knírače!!!

hancaw
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:42
- Nahlásit

Čau fšicííí,
byla jsem dnes pilně diskomfortit! Nejdřive ráno Džínu igelitěním a potom koně venčením. Dnes jsem mu musela vynadat bo chtěl furt žrát ale ne se vycházkovat tak jsem ho upozornila že jak nebé chodit - smrt a tak radši chvilku chodil a pak se za odměnu mohl pást.
impact ahoj pani Meggi ze Srbců momentálně vastní mojí mamku a stává se z ní pěknej sprateček dneska jsme s mámou říkaly že až budeme úplně chudý tak vezmeme Meggi a půjdeme na Karlův most vybírat do hrnečku jak pjekně prosínkuje pokud budeš mluvit s paní Liškovou tak jí prosím pozdravuj

Crysa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:45
- Nahlásit

Baico
Ale plánuju to určitě ještě jednou, tak se domluvíme. Ale viděla bych to až na podzim, až zase bude brzy tma
Tak si mě napyš, to bych šla taky. Jak je f pjet tma jak v řiti, tak to stíhám i gultůru i sporty bezpsí
A už jdu fakt vařit, bo jinak budu zítra vo hladu

danajasa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:45
- Nahlásit

impact
U nás je tam moc vody.
Tak na stejno akorát mi nedošlo,že nudle maj poněkud kratší nožíčky,asi jak f tom vtipu jak se policajt utopil a ten druhej vypověděl,že vysedl z lodky neb si myslel,že je tam málo vody,páč tamtudy prošla zrovna kačena a měla vodu jen po břicho

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:46
- Nahlásit

Baysha
kujííí, budeme se Sophyjí jak hraběnky už se moc těším až se to tam vymaluje a dá ta plovoučka - zase to bude o kus hezčí

akorát to teda na ty tapety nešlo, asi by to ta malba neudržela na některých místech šla hravě sloupnout, takže se musí sundat ty tapety a budeme to malovat na ten panel.

nemethova5
kujúúú, mě je moc líbí, mám to blízko k našim, do lesa i na vetku a i k lybcce, takže jsem úplně spokojená a soph se tam bude líbit, má za sousedku labradorku, kterou zbožňuje

impact
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:48 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

hancaw
No to já jí určitě všechno přetlumočím.

@LL
Ještě jsem zabudla na jednu dyzkomfortní Mambicí.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:48
- Nahlásit

Montytak to je trikrat vyhra!jak rikam,moc,moc ,moc ti to preju!at se ti tam fakt libi a sousedka taky super.

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:49
- Nahlásit

makrel
byteček bude moc pěkný, dokud si tam Monty nenacpe sádrovýho knírače!!
jste moc bubá paní, víte to??? no samo, že by byl lepší živej, ale musím dočkat času jako husa klasu a bude i živý

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:49
- Nahlásit

nemethova5
no to je fakt výhra, mít kníračovou 15 minut od baráku

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:50
- Nahlásit

hele dala sem na ksichtbůk to maliní štěně sdílejte prosím

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:51
- Nahlásit

makrel
no to je fakt výhra, mít kníračovou 15 minut od baráku
no to teda je!!!
co 15??? ani ne,tak deset - my si to stopnem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:52
- Nahlásit

makrelno pro me by to byla velka vyhra mit kamosku jen patnact minut od sebe,hele ja mam vetsinou kamosku pekne daleko,se mate pani.
Montyhele makrelka je urco moc rada.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:54
- Nahlásit

Alexa
hele víš že ta malina cos jí ted založila téma je u essiny? .-)))) je to její foun i jméno.-)))))

děcka du se svalyt čuus

<< 1 ... 7065 . 7066 . 7067 . 7068 . 7069 . 7070 . 7071 . 7072 . 7073 . 7074 . 7075 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání