Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7065 . 7066 . 7067 . 7068 . 7069 . 7070 . 7071 . 7072 . 7073 . 7074 . 7075 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 16:08
- Nahlásit

impact
Páč jí před rokem z Bilušky prdla céfka
To řídil Mášenek zrovna

laguna
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 16:27
- Nahlásit

Biluška
nechci ti kazit iluze ale já dala jednou auto do servisu na blbou výměnu oleje a málem jsem o něj přišla
Ale miňonce držim palce ať ještě chvilku vydrží

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 16:38
- Nahlásit

a je to vyřešené, na tepetu se dá penetrace a může se na ní normálně vymalovat, jupíííííííííííííííííííííííííííííííí a stálo mě to celkově ani ne litr

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:00
- Nahlásit

Nazdař paka

tak sem vymyslela atrakci na vystoupení, ještě jí natrénovat.
Jinak bylo hnusně hnusně hnusně a já až na poli zjistila že sem si nevzala zimní boty a ty bílý mrtky tam furt ležej a v těch co sem měla to klouzalo jak sviňa
hele nezdá se vám že Marush to zpravodajství nějak fláká???????? nebo už jí malonandanyx zakousla?????????

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:02
- Nahlásit

Monty
stálo mě to celkově ani ne litr
a kdo ti bude tu podlahu pokládat????? jinak bych moc do pronajatýho bytu neinvestovala, zvlášť když máš smlouvu na rok. A co dál? je možnost se do toho družstva přihlásit a byt si "koupit"?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:03
- Nahlásit

nazdar zeny, co delate?
Vcera jsme meli mocinky smutny den v praci. Nejaci lide tam prinesli otravenou fenu Blila metrove louze jasne tyrkysovemodrych blitku. Pan tvrdil, ze urcite nic nesezrala, ale neco musela. Normalni pes tyrkysove blitky nema. byla uplne skoro mrtva, tetraplegicka Po nekolika hodinach panickove rekli, ze uz tam nemuzou dal cekat meli nekam jet do zahranici. tak jim doktorka domoluvila prijem v aavetu, ze jim tam fenu hospitalizuji protoze byla fakt v kritickem stavu a na hospitalizaci by musela i kdyby nikam nejeli. Odjeli s ni, ze ji vezou na aavet, ale kdyz jsme tam pak volali, ze jak se fena ma, tak nam rekli, ze tam vubed nedorazili. Kreteni, fena uz je urcite kaput pokud nesli nekam jinam, Ach jo. Nekteri lide by zaslouzili

Cigi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:05
- Nahlásit

Monty
No, penetraci znám, ale že s tím půjde natřít stará tapeta, tak to by mě tedy nenapadlo tak ať se dílo daří
Alexa
bylo hnusně hnusně hnusně
no tak tady mezi Chebem a Sokolovem je modro, blunce svítí na plný pecky, jen nám leyendička poslala mistrál
hele nezdá se vám že Marush to zpravodajství nějak fláká????????
Jj, jsem se tak těšila na reportáže malonandičkonyxinky a nic

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:10
- Nahlásit

Alexa
pokládat mi plovoučku bude brácha s bratránkem, tak vymalování normální by mě stálo asi 650,- s tou penetrací to bylo těch necelých 1.000,-

Cigi
poradila mi to paní v OBI, ty by měly být vyškolené, byla v oddělení tapet, říkala, že pokud bude papírová tak to půjde, kdyby byla jiná tak by to nešlo

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:11
- Nahlásit

Alexa
co dál? pak prý není problém smlouvu prodloužit

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:12
- Nahlásit

Monty
pokládat mi plovoučku bude brácha s
nojo brácha se snaží abys už brzo vypadla a mohli tam udělat pokojík pézetku a co rodiče? už je to lepší nebo pořád nezájem?????

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:25
- Nahlásit

Monty
čau já ti do toho nechci kecat, ale já bych tam neinvestovala ani korrunu. jen dos vých osobních věcí, které si pak odvezu, případně něco na stěny, aby nebyly špinavé. jinak ani prt.

All
celý den jsem makala. čekám hromadné litování

Cigi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:26
- Nahlásit

lucYnka XIII
Odjeli s ni, ze ji vezou na aavet, ale kdyz jsme tam pak volali, ze jak se fena ma, tak nam rekli, ze tam vubed nedorazili.

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:30
- Nahlásit

JÁ TO ZAPOMNĚLA NAPSAT ALE S NAŠIMA SE BAVÍME, TATÍK MI PŮJČIL 15.000,-

Alexa
Nevím, co tam budou mít, ale zařizovat ho asi hned nebudou, jedou poprvé spolu na dovolenou a už jim nezbyde na nic peníze

makrel
však já tam nic dělat nebudu jen plovoučku - ta mě vyšla na ani ne 3000,- udělá mi ji brácha s bratránkem, takže za práci nic platit nebudu a 1000,- za vymalování

celý den jsem makala. čekám hromadné litování
mmmmoc tě lituju, ale aby ti to nebylo líto, tak já jsem dneska vyřízená, dávala jsem ty plovoučky(palety z auta) sama s bráchou a nesla jsem 6kilovou barvu a penetraci od obi pěšo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:32
- Nahlásit

Monty
prý není problém smlouvu prodloužit
nevěř nikomu komu je nad 30..džon lenon)))))))))))))))))))
lucYnka XIII
Kreteni, fena uz je urcite kaput pokud nesli nekam jinam
žiš to je humáč

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:33
- Nahlásit

Monty
ok, jen abys tam zbytečně neinvestovala, když nemáš jistotu, že to prodlouží

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:34
- Nahlásit

lucYnka XIII
Vypila směs do ostřikovače?
Každopádně jestli nikam nejeli, tak to je regulérní týrání a jsou to normální pičusy.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:36
- Nahlásit

Vlčáčková
Každopádně jestli nikam nejeli, tak to je regulérní týrání a jsou to normální pičusy.
jj souhlas, jenze telefon, ktery nam nechali nefunguje

Vypila směs do ostřikovače?
hele nevim, to by bylo ridsi, tohle bylo takove hustci a s nejakyma kouskama.

davidkova renata
žiš to je humáč
jj fakt na zabiti

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:37
- Nahlásit

Monty
Souhlasím s makrelou. Neinvestovat. A jsem zvědavá, jestli Ti tu smlouvu prodlouží. Páč nemusí a Ty nemám na nic nárok. Z čehož plyne, že by sis měla zajistit ten pokoj u rodičů, aby ses měla kam vrátit, případně zde si zajistit trvalý pobyt, aby Ti majitel musel najít nové bydlení. Jinak můžeš vyfičet do dvou měsíců na ulici a co pak?

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:37
- Nahlásit

makrel
já vím, ale podlaha a stěna je základ, nic jiného do toho investovat nebudu, bylo tam pvc, ale jako kdybych si to tam nechala, tak bych se tam necítila jako doma, cítila bych se tam hnusně

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:38
- Nahlásit

lucYnka XIII
jj souhlas, jenze telefon, ktery nam nechali nefunguje
Aha. Tak to je asi jasný. Někde jí pohodili do popelnice nebo zakopali v lese a je vyřízeno.

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:38
- Nahlásit

Monty
chápu, ale víš jak, lidi jsou různí, so počkají, až to upravíš apakto třeba budou chtít pro někoho známýho, bych měla strach.

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:40
- Nahlásit

Vlčáčková
tak snad by nás naši nenechali pod mostem

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:44
- Nahlásit

makrel
je mi to jasné, ale přece tam nebudu bydlet jak pod mostem....
co mi zbylo??? koberec nechci a Sophi by ho hned zničila, kvalitní lino je drahé, to levné se hned zničí, jediná možnost byla plovoučka a koupila jsem tu nejlevnější za 99,- m a když příjde, tak i tu plovoučku si můžu sebrat a nic by jim tam nezbylo a nechala bych to v původním stavu

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:47
- Nahlásit

decka uz asi za dva tydny budu mit snecky s bilymi brisky, az pani pojede do praglu mi je doveze, se tesim Jeste shanim dva tmavobriskove.

No nejsou krasni

laguna
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:50
- Nahlásit

Vlčáčková
případně zde si zajistit trvalý pobyt, aby Ti majitel musel najít nové bydlení.
Tohle už snad dávno neplatí.
Monty
Souhlasim neinvestovat lidem se nedá věřit.
A nešlo by se domluvit že ti třeba jednorázově sníží nájem aspoň o část ceny plovoučky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:57
- Nahlásit

Vlčáčková
Vyfičet může i s trvalým bydlištěm, má smlouvu na dobu určitou takže jí nikdo nic zajišťovat nemusí

lucYnka XIII
Lidi jsou mrchy. Určitě ji nechali někde normálně zdechnout a vyfičeli na dovolenou

Cigi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:59
- Nahlásit

Vlčáčková
Trvalý pobyt je jen ohlašovací povinnost a nezakládá právo na náhradní byt. Musela by mít jedině smlouvu na dobu neurčitou, je to složité......mám nájemníky - znám

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 17:59
- Nahlásit

Monty
tak snad by nás naši nenechali pod mostem
Jo? A kde jsem už dvakrát málem skončila já? Za prvé díky milence exmanžela, za druhé, když moje drahá matinka dala byt mé nevlastní ségře a ta mě nyní nenechá ani přespat v mém domově, kde ona nikdy nebydlela, když jedu do jižních Čech za matkou.
Takže se Tvé větě můžu akorát tak vesele zasmát a znova Ti opakovat - zajisti si to nějak.

laguna
Platí. Pokud jsi v nájmu ne podnájmu a máš tam trvalý pobyt a jsi platič.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:01
- Nahlásit

Biluška
Cigi
Aha, to jsem přehlédla, že má dobu určitou. Myslela jsem, že je v podnájmu a že by šlo to případně přepsat na nájem s dobou neurčitou.

Cigi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:03
- Nahlásit

Monty
Máš recht, vždyť dnes je plovoučka levnější než koberec

<< 1 ... 7065 . 7066 . 7067 . 7068 . 7069 . 7070 . 7071 . 7072 . 7073 . 7074 . 7075 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání