| Autor |
Zpráva |
Cigi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 13:57
- Nahlásit
Monty
No, tak pokud máš výšku stěny ca 2,5 m, tak budeš potřebovat 90m tapety při šíři 50 cm. Ale musíš koupit víc, kvůli prořezu. Za kolik, to záleží jakou chceš a kolik stojí metr.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 13:59
- Nahlásit
Monty
jsem niormálně čuměla, jak byl brácha ochotný
Že by výčitky svědomí ?
A nebo se nabízí i alternativa, že se tam po Tobě k Vašim to jejich PZ už může přímo nastěhovat, tak má radost, že vypadneš
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:01
- Nahlásit
No, tady je to zase blázinec!!!!
Jako vždy.
Monty
Proč si tu omítku nenatáhneš sama? Prodává se udělala fajnová. Tu naředíš dle návodu, koupíš zednické hladítko, abys nemusela nahazovat zednickou lžící, páč to ohodíš spíš sebe (věř mi, mám zkušenosti). Na hladítko si plácneš tu faknovou a pěkně od země ji budeš vymatlávat na zeď. Když to vymatláš, rovnou to hladítkem vyhladíš. Pak si koupíš Primalex, lehce naředíš a pak obarvíš tu ZASCHLOU omítku.
A fertig.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:01
- Nahlásit
výšku stěny mám 2,60 a pokoj je 4 x 5 m, ale je tam trojdílné okno a linka a dveře, tak ta jedna stěna tam skoro vůbec nic není a na té protější je zase to trojdílné okno
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:05
- Nahlásit
Vlčáčková
Na hladítko si plácneš tu faknovou a pěkně od země ji budeš vymatlávat na zeď. Když to vymatláš, rovnou to hladítkem vyhladíš. Pak si koupíš Primalex, lehce naředíš a pak obarvíš tu ZASCHLOU omítku.
A fertig.
No jestli to umíš, fakt upřímně smekám, já zkoušela natahovat omítku klasickou, o nahazování ani raději nemluvím. Dělala jsem metr2 asi dvě hodiny, tak jsem to vzdala bez boje
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:07
- Nahlásit
Cigi
To víš, že to umím. Ale jde mi to úplně stejně jako Tobě. Trošku rychleji. Blbý bylo, když jsem se to snažila nahazovat, to jsem vždycky z půlky nahodila sebe.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:07
- Nahlásit
Monty
Tak to by Ti mělo stačit ca 75 m půlmetrovky.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:09 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit
Vlčáčková
to jsem vždycky z půlky nahodila sebe
No já nahodila desetinu na zeď, ale úúúplně jinam než jsem chtěla a zbytek mlasknul na zem Kdepak, umím ledacos, ale zedničinu tedy míjím obloukem
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:11
- Nahlásit
Cigi
Na zemi jsem toho taky měla dost. Kromě toho i v očích - tos asi neměla, co? Jsem lepší...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:12
- Nahlásit
holky tak co? musím se rozhodnout ať vím, co mám koupit
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:14
- Nahlásit
Monty
Tak asi jednodušší by byly ty tapety, ne?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:16
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak asi jednodušší by byly ty tapety, ne?
Čéče,si nejsem úplně jistá...znám dvojici,kde po tapetování došlo na žádost o rozvod.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:16
- Nahlásit
Monty
Tak pokud Ti udělají zadáčo omítku/štuk, tak pak je nejlepší jen vymalovat, to je nejlevnější alternativa a i rychlejší.Vlčáčková
Kromě toho i v očích - tos asi neměla, co? Jsem lepší...
Uznávám, jsi lepší
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:19
- Nahlásit
Vlčáčková
Cigi
Nahazovat umím, ale jenom na rovné zdi. Na klenutý strop to teda byla pakárna
Monty
Na sundávání tapet se prodává takový sajrajt, na ten se to napatlá a pak to jde úpa samo dolů. JInak dost záleží na tom jak je kdysi kdosi nalepil. Něco jde dolů krásně a loupe se to ve velkých plátech, něco nejde vůbec a sundaváš to doslova po milimetrech.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:22
- Nahlásit
Biluška
ávání tapet se prodává takový sajrajt, na ten se to napatlá a pak to jde úpa samo dolů
Myslíš vteřinový lepidlo???
Cigi
Oni jí mají dělat omítku zadarmo????? No tak to teda určitě pak jen vymalovat. Žádný debilní tapety.
jablunka
znám dvojici,kde po tapetování došlo na žádost o rozvod
Myslíš, že by se mohla rozejít se Sofií? To by za to fakt ty tapety nestály.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:25
- Nahlásit
Vlčáčková
Myslíš vteřinový lepidlo???
Ale houby, myslím odstraňovač starých nátěrů, nebo tak nějak se to jmenuje. Je to děsný svinstvo, musí se s tím opatrně, páč to odstraní skutečně úplně fšechno, s klidem i kůži . Ale tapety, staré nátěry ze dřeva, ze železa a vůbec úplně ze fšeho to sundá dokonale
Jo a musí na to být štětce s bílýma štětinama, umělýma. Páč takové ty šedo-černé štětiny co mají normální štětce to sundá spolehlivě taky
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:27
- Nahlásit
Biluška
Nahazovat umím
Smekám a závidím
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:28
- Nahlásit
Biluška
myslím odstraňovač starých nátěrů, nebo tak nějak se to jmenuje. Je to děsný svinstvo, musí se s tím opatrně, páč to odstraní skutečně úplně fšechno, s klidem i kůži
No dyť. To jsem myslela. Naplácat vteřinový lepidlo nebo tenhle nátěr, pak přiložit pracky, nechat lehce zaschnout a trhnout. A všechno je dole, visí to na dlaních. Nechat ještě trošku zaschnout, olámat dokola dlaní, navštívit chirurga, nechat odstranit kůži z dlaní a nahradit kůží ze zadku.
A to už je skoro hotové. Sice si člověk nějakou dobu nesedne, ale po uchycení kůže na dlaních lze popadnout váleček a vymalovat a vyřešeno.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:29
- Nahlásit
Vlčáčková
Cigi
myslím, že štuky zmákne v pohodě, když je dobrá konzistence tak to zůstane na zdi, jen je dost voser to pak matlat tou houbičkou. Loni jsme si po rekonstrukci el. rozvodů dodělávali celý byt a na mě vyzbyla tato činnost a šlo to, naštěstí bez stropů
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:30
- Nahlásit
pojedu do obi se podívat na tapety a pak se rozhodnu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:33
- Nahlásit
Vlčáčková
Myslíš, že by se mohla rozejít se Sofií? To by za to fakt ty tapety nestály.
Ale prt,jen sem tím chtěla říct,že si nejsem jistá,že je to jednodušší.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:35
- Nahlásit
no tak samo, že matroš bych si musela koupit, ale práci by mi udělal brácha s bratránkem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:41
- Nahlásit
Vlčáčková
No dyť. To jsem myslela. Naplácat vteřinový lepidlo nebo tenhle nátěr, pak přiložit pracky, nechat lehce zaschnout a trhnout. A všechno je dole, visí to na dlaních. Nechat ještě trošku zaschnout, olámat dokola dlaní, navštívit chirurga, nechat odstranit kůži z dlaní a nahradit kůží ze zadku.
A to už je skoro hotové. Sice si člověk nějakou dobu nesedne, ale po uchycení kůže na dlaních lze popadnout váleček a vymalovat a vyřešeno.
Tak asi by to šlo i takhle, ale přijde mi o dost jednodušší plácnout to tím nátěrem a pak sundat škrabkou
All
Teď mi Lálina spolužačka přinesla na ostříhání drápů fenku jorkšíra. Drápy teda měla slušný, tak kolem čísla a půl. Páč prý dlouho nemohli sehnat nikoho kdo by jí je ostříhal. Úplně jsem zírala jak je to fsteklá rukavice. Aj náhubek jsem jí musela dát. Kikina ji nemohla vůbec udržet, prý si na ně dovoluje i když si chtějí lehnout do postele a tak. Jsem se jí ptala proč to takové malé rukavici dovolují. Prý jí to nedovolují, ona je prý vzteklá jenom když se jí něco nelíbí Bože, já ty lidi nechápu. A to má tahleta rodina, prosím pěkně, půlroční štěně belgičáka Se asi začnu bát
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 14:44
- Nahlásit
Monty
hlavně nekoukej po velkejch vzorech, tam je noc velký prořez. A blbjěéé se to vopravuje. Ber něco, co se dá přikládat gde kolif.
Několikrát sme tapetovali. Jednou hóódně dokupovali a furt se řezalo a řezalo. Prodražilo se to a toho času co to sežralo na víc. Ešče, že se ty prořezy použily na obalování knížek. Ale byly to velmi drahý obaly
Jo a na poštu pujdu v pindělí, nebo ve středu. Stačí to??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 15:02
- Nahlásit
Tak jsme ocčuchali. Velká veverka to měla jako dostihovku, ale jinak celkem dobrý. Mladá veverka šla už rachlejc a atrašně moc se těšila.
Teď vytřu a půjdeme na procházku a pak hurá do divadla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 15:23
- Nahlásit
Miňonka přijela z autíčkové nemocnice Už v životě nechci žádný autobus ani vidět
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 15:36
- Nahlásit
Biluška
jak je stará miňonka?
Je ňák moc často nemocná ne, co jí bylo?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 15:39
- Nahlásit
Biluška
Miňonka přijela z autíčkové nemocnice
Gratuluju!!! A držím palce, ať jí zdraví dlouho vydrží.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 15:48
- Nahlásit
laguna
jak je stará miňonka?
2002
Je ňák moc často nemocná ne, co jí bylo?
Je furt nemocná, páč jí před rokem prdla nějaká vodní pumpa či co. Místo servisu to spravoval jakýsi debilní patlal ze sousední vesnice a celé to pokurvil Od té doby se to táhlo, podělalo se tam co se podělat mohlo a nakonec jsme teďka museli vyměnit celý motor. Stálo to děsně moc peněz a doufám, že teď už nemocná nebude, jinak ji shodím někde ze srázu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 15:57
- Nahlásit
páč jí před rokem prdla nějaká vodní pumpa či co
Páč jí před rokem z Bilušky prdla céfka.
|