| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 09:53
- Nahlásit
Vlčáčková
Psala jsem i Rudovi, prý o něm ví, ale nemá nyní místo...
Co tím jako sleduješ? . Že by se pes přestěhoval z jednoho útulku do druhého a v druhém sloužil navíc jako hračka?
All
Chtěla jsem psy přihlásit na výstavu do Katowic. Cca dva týdny před uzávěrkou se na netu objevila informace, že zahraniční účastníci mají dražší platbu (dost výrazně) a budou platit v eurech, nikoliv ve zlotých. Jelikož to bylo fakt o dost dražší než jakákoliv výstava u nás tak jsem se na Katowice vyprdla. Teď jsme chtěli jet do Opole. Máme to kousek za barákem. Několikrát jsem zkontrolovala platbu, bylo tam skutečně jenom sto zlotých. To jest cca 650,- korun, čili asi jako u nás. Zato jsem nemohla najít přihlášku. Proklikala jsem se polskou i anglickou verzí, podařilo se mi najít přihlášku na juniorhandling, podařilo se mi dokonce i přihlásit dítě, ale přihláška na psa pořád nikde Pak jsem náhodou narazila na českou verzi stránek Tam zírám na platby a ti zmetci chtějí opět platbu v eurech a opět neuvěřitelné pálky. Za dva psy a juniorhandling bych tam nechala 85 euro A našla jsem to fakt víceméně náhodou Kdybych se tam omylem neproklikala při hledání té přihlášky tak bych s klidem jela s tím, že platím mnohem míň Už mě ti poláci serou, fakt Si můžou tu výstavu strčit do prdele, takovou zlodějinu podporovat nebudu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 09:57
- Nahlásit
Biluška
Co tím jako sleduješ?
To je citát, trubko. Příště Ti ho označím i zezadu. Zepředu je dvojtečka.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 10:01
- Nahlásit
Biluška
Jo a koukám na ty Poláky. Však jsou to takoví šmelinářští Vietnamci Evropy, navíc dogmatičtí jak islamisti. Tak co bys od nich chtěla, co Tě překvapuje?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 10:05
- Nahlásit
Vlčáčková
To je citát, trubko. Příště Ti ho označím i zezadu. Zepředu je dvojtečka.
Čí citát? A jak to z toho mám jako poznat? Zepředu není dvojtečka, ale jakési ou a dvě tečky. Tím se teď označuje citát?
Tak co bys od nich chtěla, co Tě překvapuje?
No doteď jsem si myslela, že prostě vystavuju psa stejně jako jejich občané. Soutěžíme ve stejném kruhu, o stejný titul, tak nějak nechápu proč bych za to měla zaplatit vyšší startovné
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 10:09
- Nahlásit
Biluška
Čí citát? A jak to z toho mám jako poznat? Zepředu není dvojtečka, ale jakési ou a dvě tečky. Tím se teď označuje citát?
Čí - nevím. Jak to mám poznat - tak to Ti neporadím, mě to připadalo jasný. Zepřetu je ou - kde???
Soutěžíme ve stejném kruhu, o stejný titul, tak nějak nechápu proč bych za to měla zaplatit vyšší startovné
Ber to tak, že startovné je drahé a místní mají slevu, neb jsou daňoví poplatníci . To přece fungovalo i u nás vůči Němcům. Taky měli vyšší ceny. No, holt, to je těžký život "zápaďáka".
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 10:17 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Když už jsme u těch Poláků, tak:
(Pro Bilušku = začátek citátu)
"od 1. 1. 2012 má vejít v platnost celoevropský zákaz na užití nezdokonalených (holých) klecí pro slepice. Zákaz byl odsouhlasen v roce 1999. A tak měl intenzivní drůbežářský průmysl celých 12 let na to, aby vyměnil nezdokonalené klece za ty obohacené nebo za lepší způsob chovu slepic např. na volno bez klecí. Kromě toho, se o zákazu diskutovalo mnoho let předtím.
Ale Polsko opět přišlo s návrhem na odložení zákazu o několik let.
Pomozte nám zákaz zachovat, jedná se o malinký krůček vpřed pro zlepšení života miliónů slepic v EU.
Přečtěte si více na www.spolecnostprozvirata.cz, odkaz: V kleci to není život - Polsko si myslí, že ano.
Připojte se k zasílání emailů polským představitelům, viz. www.
Sledujte www pro další aktuální informace."
(Pro Bilušku = konec citátu)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 10:55
- Nahlásit
Vlčáčková
Zepřetu je ou - kde???
Tady - ..o..ou
Jo, ono je to celý citát. Tak jako sorry, ale fakt nemůžu tušit kdy píšeš něco ty sama a kdy kopíruješ co ti někdo přeposlal. Podle čeho to mám asi tak poznat když to nedáš ani do kurzívy, ani do uvozovek, ani to nikam nenapíšeš....bych se mrkla do křišťálové koule, ale někam jsem ji založila
Polské slepice jsou mi tak nějak u prdele, mám dost starostí s těma českýma
To přece fungovalo i u nás vůči Němcům. Taky měli vyšší ceny.
Kde? Na výstavách? Jsem si teda nikdy nevšimla. Je fakt, že jsem to ani nikdy nezkoumala.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 11:06
- Nahlásit
Biluška
nejsou dvojí ceny zakázaný? Vždyť přece u nás to na tom krachlo a šlo po nás stopro eu. co takhle podnět na polskou obchodní inspekci?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 11:08
- Nahlásit
Biluška
Tady - ..o..ou
Ahááá. No to patří asi k tomu, že to není fena ale pes.
Podle čeho to mám asi tak poznat když to nedáš ani do kurzívy, ani do uvozovek
Ty uvozovky tam byly i původně, ale pro sichr jsem Ti to ještě uvodila textem.
bych se mrkla do křišťálové koule, ale někam jsem ji založila
Tak ale to je neodpustitelná chyba. Když jsi tak nezodpovědná, nesmíš s náma na Sabath! Vostudo.
Polské slepice jsou mi tak nějak u prdele
Nebuď bezcitná.
Kde? Na výstavách? Jsem si teda nikdy nevšimla.
Jestli na výstavách, nevím. Ale v hospodách apod. zcela určitě. Možná to někde platí i teď.
Kamarádka se s tím setkala v hospodě v Maďarsku. A tak se vytočila, že sice zaplatila, ale cosi jadrného jim řekla, před očima všech demonstrativně sbalila popelník a vítězoslavně odešla.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 11:08 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
jablunka, Lola, Gerda
Je to nakažlivý,opakuju je to nakažlivý.
Ráno sem musela honem k Vietnamců,páč by sme si neměli čím utřít řiťky po ranní kávě a cigárku.
Co, nakažlivý.... to je pandéééémie!!! Akorát, že k Vietnamcům to já mám hodinu tam a zpět.. . To je situace zase...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 11:12
- Nahlásit
Zkus větvičky - ale jen z listnářů, z jehličnanů radši né - to už jsou lepší noviny.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 11:17
- Nahlásit
Akorát, že k Vietnamcům to já mám hodinu tam a zpět.. . To je situace zase...
To je opravdu nepříjemná situace. U nás ve fsi naštěstí votevřeli Večerku a mají otevřeno PO-NE od 7:00 do 19:30.....klika že sme nevstávali dřív.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 11:20 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Moje oblíbená Aranka neboli PES PO TRANSPLANTACI HLAVY
Další: http://pejsekzjimlina.rajce.idnes.cz/Aranka_z_utul ku_v_Jimline_u_Loun/
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 11:21
- Nahlásit
Vlčáčková
Zkus větvičky - ale jen z listnářů, z jehličnanů radši né - to už jsou lepší noviny.
Zkus lopuch, ale musí na něm být beruška . Což teďka v březnu.....to teda nevím . Možná umělohmotná
Tak ale to je neodpustitelná chyba. Když jsi tak nezodpovědná, nesmíš s náma na Sabath! Vostudo.
Nééééééééééééé, já ji najdu, slibujůůůůůůůůůůůůůůů
Ty uvozovky tam byly i původně, ale pro sichr jsem Ti to ještě uvodila textem.
Včil už to chápu, ale předtím jsem to jaksi ze situace nevyvodila Pro jistotu budu příště předpokládat, že fšechno co píšeš je citace odjinud To máš stejný jako když Hanča, nebo gdo to byl zkopírovala ten článek o Harigelové a předpokládala, že mi všichni víme, že je to myšleno jako fujbek, což ovšem nikdo netušil
Nebuď bezcitná.
Tak jako může mi jich být líto, ale tím to pro mě tak nějak končí. Mám fakt vlastních starostí až nad hlavu. Maximálně se ještě můžu rozhodnout, že nebudu kupovat polské vajíčka, ale vzhledem k tomu, že se nikde nemusí uvádět z jaké země původu potravina pochází to asi stejně nezjistím.
kachna_
nejsou dvojí ceny zakázaný? Vždyť přece u nás to na tom krachlo a šlo po nás stopro eu. co takhle podnět na polskou obchodní inspekci?
Tak to fakt netuším. Nemám šajn kde shánět kontakt na polskou obchodní inspekci, moje polština není na tak vysoké úrovni, abych byla schopná s nimi plynule komunikovat a nehodlám takhle plýtvat svým volným časem, který beztak skoro nemám. Takže tuhle radůstku asi přenechám někomu jinému
|
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 11:24 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Vlčáčková
Zkus větvičky
saďoure... , naštěstí jsem měla eště pár papírovejch kapesníčků
jablunka
U nás ve fsi naštěstí votevřeli Večerku a mají otevřeno PO-NE od 7:00 do 19:30
U nás stejně, akorát, že do městečka to mám 30 min., a to po kafi a cigáru nedám...
Edit: Biluška - jo lopuch, a s beruškou navrch... děkuju pěkně za radu, skautko...
|
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 11:36 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Vlčáčková, Biluška
To přece fungovalo i u nás vůči Němcům.
Nejen vůči Němcům, ale všem cizincům. V Praze v luxusních obchodech v centru a hospodách se s dvojími cenami setkáš běžně. O taxikářích nemluvě...
S Pardálkou jsme před rokem v létě šly na zahrádku do trojky u Hvězdy. Zrovna byl nějakej motorkářskej závod a oni na ten den napálili cenu 50,- za pivo , protože tam byla spousta cizinců.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 11:36
- Nahlásit
do městečka to mám 30 min., a to po kafi a cigáru nedám...
Naštěstí to máme jen 20 kroků a ještě mám pro sichr doma 3 děti
A teď prosí podržte minutu ticha za naše ovocné stromky,Jezevec se dal do prořezávání,takže sme letos 100% bez ovoce a pudu se modlit,aby aspoň nějakej přežil.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 11:45
- Nahlásit
jablunka
A teď prosí podržte minutu ticha za naše ovocné stromky,Jezevec se dal do prořezávání,takže sme letos 100% bez ovoce a pudu se modlit,aby aspoň nějakej přežil.
Můj otec takhle s láskou každoročně zaštipuje rajčata . Nemůžu si pocit, ale mám dojem, že když se blíží ke skleníku tak ty keříčky se stahují, krčí a snaží se schovat pod zem
a oni na ten den napálili cenu 50,- za pivo
No ale měli tu cenu 50,- za pivo všichni stejnou ne?
Nejen vůči Němcům, ale všem cizincům. V Praze v luxusních obchodech v centru a hospodách se s dvojími cenami setkáš běžně. O taxikářích nemluvě...
Bydlím prakticky na hranicích a dvojí ceny jsme tu nikdy neměli . Máme normálně nápisy na obchodech v češtině i polštině, upoutávky před obchodem bývají taky dvojjazyčné, v hospodě si můžeš vzít český, nebo polský jídelní lístek....ale dvojí ceny jsme tu zatím neměli S tím přicházejí ti zmetci až teď
|
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 11:47
- Nahlásit
jablunka
a ještě mám pro sichr doma 3 děti
Tak já bych mohla třeba vycvičit některýho se psů... místo bernardýna se soudkem rumu, by mohla přiběhnout Žofka s hajzlákem .
Jezevec se dal do prořezávání
Ajaj... kdo je Jezevec?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 11:56
- Nahlásit
jablunka
Jezevec se dal do prořezávání,
Prekérka,jsem s tebou
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 12:17 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit
Eldoguero
tadyta ovčanda x staf není prý vyloženě agresivní, ale na hlídání prý ideál: Hněvice
http://www.zachrannychov-hnevice.wbs.cz/psi-k-adop ci.html
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 12:21
- Nahlásit
Biluška
Nemůžu si pocit, ale mám dojem, že když se blíží ke skleníku tak ty keříčky se stahují, krčí a snaží se schovat pod zem
Stromy to chudáci nestihly!
Ajaj... kdo je Jezevec?
Má drahá polovička.
Eire
Prekérka,jsem s tebou
Jak mu slušně říct,že by bylo lepší říct někomu,kdo tomu rozumí????? letos už to nestihnu,ale pro příští rok by se rada hodila.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 12:22
- Nahlásit
ŽENY, POMOOOOC! Musim pořídit novou pračku, jak ste to tady nedávno řešily s kýmsi, poraďte mně, mně se nechce nikde nic studovat. Prosííím. Potřebuju nějakou echtgold výkonnou na praní ambulanťákových hader zasviněných ze stavby.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 15:45
- Nahlásit
Biluška
ahoj, můžeme se domluvit zítra u útulku? nikam jinam netrefím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 16:27
- Nahlásit
makrel
Mám to sbalené Jsou toho dvě banánovky triček,riflí, halenek a jedny plesové šaty
Pro Montíka mám banánovku talířů, naběraček, příborů, misek, nějaké svícny či co to je. Viděla jsem tam otvírák na konzervy, paličku na maso, pařák na knedlíky, cedníky,příbory, nože a spoustu kuchyňského náčiní, které vůbec neumím identifikovat
Spousta talířů a příborů tu stále zůstává, takže klidně může začít zařizovat domácnost ještě někdo, počítám že tak jednu-dvě bych ještě mohla zásobit
Ráno asi dojedu tak tak na čas. Ale pak bysme mohli eventuelně zajít povenčit essi budeš mít čas, páč v Třebovicích skončím o půl jedenácté a ve dvě mám být v Opavě. Takže budu mít tak dvě hodinky volna. K útulku netrefím . Nevíš jaká je tam ulice? Mám džípíesku Zuzanu, zadej libovolnou ulici a dojedu tam. Klidně třá k tobě domů, ať nemusíš ty bedny tahat do auta a pak zase z auta.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 16:30 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Biluška
tak to by šlo.když nebude lejt, tak můžem jít do Běláku na hoďku.
co budeš mít za psa, nesežere mi toho mojeho? pošlu ti adresu ke mě do mailu, jo?
edit: sova letěla na seznam.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 16:35
- Nahlásit
makrel
Budu mít Herýse a Orinu. Herýse nechám zavřeného v autě, ten by sežral každého a hlavně tu Oru. Orinka se s Filípkem snese, je malej. Malí psi ji nezajímají. Kdyby měla nějaké cuky tak holt půjde na vodítku . Nebo je nechám zavřené v autě oba a půjdu ven bez nich . Během vycházkování budem zasvěceně mluvit o vysoké kynolokiji, o stopách, o trénincích a tak jo? Abysme si to pořádně užili . Možná by stálo za úvahu, že bysme do toho auta zavřeli i Filípka, aby nám nekazil imič. Popřemýšlej o tom
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 16:41
- Nahlásit
Biluška
teď nevím, co je Orinka? To abych nastudovala nějakou knihu nebo fórum, abych mohla zasvěceně mluvit sakra, to asi dneska nepůjdu spát.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 16:45
- Nahlásit
makrel
Buldok.
To abych nastudovala nějakou knihu nebo fórum, abych mohla zasvěceně mluvit sakra, to asi dneska nepůjdu spát
Ale houby, to dáš, dyť si velkokynolok. Hlavně si musíme vzít slovníky, abysme mluvili dost dyskomfortně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 16:50
- Nahlásit
Biluška
Buldok.
prej že ji malí nezajímají, dyť bude vyšší než ona
dyskomfortní budu dokonale, protože jsem nasraná a přepracovaná.
|