Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7065 . 7066 . 7067 . 7068 . 7069 . 7070 . 7071 . 7072 . 7073 . 7074 . 7075 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
malinka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:12
- Nahlásit

RENATÓÓ

vobrázek uš je a bude zejtra večír u tebe. K večíru dorazí telefóón.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:14
- Nahlásit

malinka
tak to pošli rovnou hipíkovi,posílám ti maila s mailem)))

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:16
- Nahlásit

Vlčáčková
no tak je pravda, že jak jsme se nebavili, že se nestarali ani když jsem nebyla celou noc doma a přišla jsem až v devět ráno (to já nedělám) a že když jsem jim řekla, že se stěhuju, tak se ani neptali kde, ale jak jsme se dneska začali bavit, tak mamka byla štěstím bez sebe a říkala, že by to už nechtěla nikdy zažít, že se strašně trápila, to otec mi příjde, že z toho ani nemá radost, dneska jsem potřebovala pomoct s tou plovoučkou atd. a on si jel na šachy, za to brácha se ukázal, že hodil vše co bylo mezi námi zlého za hlavu a že mi fakt pomohl

Cigi
přesně tak, plovoučka byla nejlevnější řešení a já jsem na plovoučku zvyklá

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:31
- Nahlásit

Ahooooooooooooooooj, konečně mi ten evil pes pustil na chvíli...Tkaže hlášení, Nyxina a já jsme na venkově,velmi se nám zde líbí protože můžeme terorizovat velkoguse,kousat ho do vocasu, dále můžeme kousat mámě achylovky a to nás moc,moc baví. Nechcem spát v posteli,ale na svym pelechu,kterej si krutě bráníme, aportujeme míček...a už celej den jsme se neposcali doma,ale ščijem jen venku!Ale vůbec nechápem přivolání...a nenadchne nás ani slanina jako vodměna...což je dost frustrující, jinak řvem furt klasicky

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:33
- Nahlásit

lucYnka XIII
Odjeli s ni, ze ji vezou na aavet, ale kdyz jsme tam pak volali, ze jak se fena ma, tak nam rekli, ze tam vubed nedorazili. Kreteni, fena uz je urcite kaput pokud nesli nekam jinam, Ach jo. Nekteri lide by zaslouzili

neuvěřitelný....nechápu!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:36
- Nahlásit

Marush
a už celej den jsme se neposcali doma
No v tvým věku je to fakt úspěch

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:37
- Nahlásit

Biluška

já vim jsem dobrá

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:37
- Nahlásit

Biluška

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:39
- Nahlásit

Marush
Tkaže hlášení, Nyxina a já jsme na venkově,velmi se nám zde líbí protože můžeme terorizovat velkoguse,kousat ho do vocasu, dále můžeme kousat mámě achylovky a to nás moc,moc baví. Nechcem spát v posteli,ale na svym pelechu,kterej si krutě bráníme, aportujeme míček...a už celej den jsme se neposcali doma,ale ščijem jen venku!Ale vůbec nechápem přivolání...a nenadchne nás ani slanina jako vodměna...což je dost frustrující, jinak řvem furt klasicky

vona jako neni žravá?????????? to by měla, maj to fchovaný.-))))
taxi pořid takovou tu pískací hračku..naprosto šíííííílenej zvuk to má,jak zakvičíš,tuty přiběhne nejen vona ale fšicíí psi z okolí..napřed jí musíš vůbec naučit slyšet na jméno..neříkej nic,jen volej jménem..to je základ a nějak jí přilákej zároven s tim..třá něčim ke kousání nebo tim pískátkem nebo si seni na bobek a tutej na ní,prostě upoutat pozornost a docílit aby přiběhla..pro cokoli,ze zvědavosti,z radosti to je fuk..taky jí můžeš narazit eo a máš to za den,ale to ti osobně rozbiju hubu.-))))))

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:39
- Nahlásit

Marushco je se ségrou, jsem ji tu dlouho neviděla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:40
- Nahlásit

makrel
co je se ségrou
prej arbajt macht fraj,uš sem se ptala.-))))

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:40
- Nahlásit

davidkova renata
prej arbajt macht fraj,
tím sem se řídila celej den i zítra, proto nevím, že ses ptala

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:44
- Nahlásit

davidkova renata
tutej na ní,prostě upoutat pozornost a docílit aby přiběhla..pro cokoli,ze zvědavosti,z radosti to je fuk..taky jí můžeš narazit eo a máš to za den,ale to ti osobně rozbiju hubu.-))))))

Jo, jo ta čubina nejni žravá vůbec....tim mě nasrala, za trest jsem jí dala přísnou pusu na čumáček...jo,takžee pískací hračku,dobrý.jediný na co se votočí je když lusknu,to jí zaujme ten zvuk,tak jdu do hračky zlé . za prvé nevim co je EO a za druhý mě to uráží , hele máma nesouhlasí s tim že jí grybe achylovky, ale mě to docela pobaví vždy,mám jí to nějak zakazovat mě moc nekouše, jen mě všude sleduje hlavně venku je moc roztomilá micina

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:44
- Nahlásit

Marush
Sophinka se mi taky rychle naučila chodit ven, za to sousedka, která má o asi dva měsíce starší setřici (moje Sophi bude mít teď 24.3. - devět měsíců) si mi tento týden stěžovala, že to kolikrát nevydrží, se ji nedivím, když s nima (má ještě asi pětiletou kokřici) chodí jen dvakrát ven
Jinak Sophi byla od malička strašně šikovná, vydržela mi od začátku celou noc bez počůrání

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:45
- Nahlásit

makrel
jo v noci se vrátila...byla makat a kalila tam nejvíc...to je info speciál for you

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:47 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Monty
chodí jen dvakrát ven

to bych taky nevydržela..to je dost hrozný!!! to byl omylem špatný smajl
Já jako neřikám že se eště nepočůrá uvnitř určitě jo,ale už se naučila po spinkání rychle vyběhnout ven a hned se vyčůrat...

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:51
- Nahlásit

Marush
však jo, to je šikulka rychle se učí, bude yntelygentní
no sousedka je připad jak ..... no radši nic, škoda slov, jak jsem ještě neměla malou, tak jsem ji chodila s Montíčkem venčit, přitom je sama x let na pracáku a mohla by se psala rtrávit několik hodin venku, ale ona ne, ona si sedne dvakrát denně na patnáct muinut na lavičku a to spočívá její venčení setřice a kokřice, které by potřebovaly toho pohybu o mnoho více a to raději nemluvím o výchově

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:53
- Nahlásit

davidkova renata
joooooooooooo elektrickej vobojek...no tak ten samozřejmě odmítáme,tfuj....ikdyž kdybych ho dala kámošovi co chodí furt pozdě a dycky mu za to dala ránu...tak možná..hmmm, ale mýmu krásopsu nigdy!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:56
- Nahlásit

davidkova renata
prej arbajt macht fraj
Neser, náčelníku! Jsem se tím řídila celej život a furt nějak fraj nejsem a nejsem a ... no, nejsem, no. Myslíš, že to moudro může mít nějaké výjimky?

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:57
- Nahlásit

Monty
její venčení setřice a kokřice, které by potřebovaly toho pohybu o mnoho více a to raději nemluvím o výchově

lidi jso idioti fakt některý, já už se tak těšim až bude malopes větší u budem chodit na pořádný dlouhý procházky..teď skáče jak zajíc, pak si lehne, kouše každej keřík,čuchá všude...jo a uklouzla a nějak blbě padla na nožičku a plakala, tak jsem se držela baych se taky nerozbulela,mucinka malá chudinka...za 5minut už byla v pohodě,ale museli jsme jí pacičku pofoukat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 18:59
- Nahlásit

Marush
hele máma nesouhlasí s tim že jí grybe achylovky, ale mě to docela pobaví vždy,mám jí to nějak zakazovat
no zkus to ale to dřív zamrzne peklo)))
jen mě všude sleduje hlavně venku je moc roztomilá micina
to je důležitý todle..eště ti chci říct,abys psa samosebou socializovala na psy,ale fšeho s mírou..chybu vidim f tom,že čék si pořídí štěně a vod mala sou věci tak,že dyš se de ven,taxe de lítat s vostatníma psama..no to je bezva,pejsek se pěkně vyběhá,ale jaxi se nám nějak netvoří ta vazba pes- pán a ten druhej se pak nevimproč diví.-))))) takže bejt s ní co nejvíc,se psama si pohrát,to jo,ale ne že to bude vaše celodenní aktivita,musíš se jí věnovat,furt jí něco nabízet(zábavu jako ),vymejšlet jak jí zaujmout a upoutat,prostě s tebou musí bejt sranda větší než s těma vostatníma..až bude na tebe natažená,jde pak všechno daleko snáz,prostě usíte bejt hlavně vy dvě..zbytek je okrajovej,chápeš jak to myslim?
co se žraní tejče,možná se eště rozjede,nána taky moc zpočátku nežrala páč sem jí já kráva dávala ty debilní grancle..rozežrala se tak do 2.3 tejdn§

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 19:00
- Nahlásit

Marush
budete příští sobotu na obranách v prokopáku? já tam vezmu 4 měs štěndí na socializaci a prijdu se podívat na šílenou veverku baica - snad bude zas někoho vláčet ze svahu tak že bychom tam mohly svorně vypustily saně aby si pohrály

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 19:01
- Nahlásit

Hele ženy já jdu dát psu žraso a zejtra večír zase shrnutí dne a nové info a určitě se vás zas zeptám na radu nějakou tu velko psí radu..zejtra budem cvičit přivolání a prokládat ho hodně mazlenim

Mějte seeeeeeeeeeeeee

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 19:04 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

davidkova renata
No to dělám já s ní chodim ven sama bez guse, gus si jí jinak vůbec nevšímá,neni s nim sranda vůbec naštěstí , jinak je furt semnou ,máme svůj pokoj zde a jsme krutá dvojka huš .

Grin
jo uvidíme,snad joooo,podle toho jak bude,když bude pěkně tak určitě

čůůůůůůůůůůůs

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 19:06
- Nahlásit

Marush
a jsem krutá dvojka huš

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 19:09
- Nahlásit

Marush

víš jak jsem teď na prášky, že je takové hnusné počasí a nemůžu se Soph na dlouhou procházku (ona déšť nemusí, je to cíťa po Montíčkovi)

už bych se měla pomalu balit, příští týden už na to nebudu mít vůbec čas

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 19:16
- Nahlásit

gerda
atuš
jede se zejtra někam???? esi jo tak na 10? tadyk? to stačí dyš maj ve zlofsi kurzy...

Cigi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 19:20
- Nahlásit

Marush
No konečně hlášení
jsme krutá dvojka huš

Cigi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 19:24
- Nahlásit

Monty
víš jak jsem teď na prášky, že je takové hnusné počasí a nemůžu se Soph na dlouhou procházku
Nezoufejte. Dnes u nás na západě modro, slunce pražilo co to mistrál od leyendy dovolil a už to mistrál hnal i na východ k vám, rozehnat tam taky ty nechutný mraky

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 19:30
- Nahlásit

Cigi
super, chceme jako každou neděli za Montíčkem, kdybychom nešly moc by mě to trápilo... dneska jsem měla kvůli Montymu depku a brečela jsem....
a jsme na zítra domluvené s lybkou

<< 1 ... 7065 . 7066 . 7067 . 7068 . 7069 . 7070 . 7071 . 7072 . 7073 . 7074 . 7075 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání