Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7065 . 7066 . 7067 . 7068 . 7069 . 7070 . 7071 . 7072 . 7073 . 7074 . 7075 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 16:56
- Nahlásit

makrel
prej že ji malí nezajímají, dyť bude vyšší než ona
On je tak velký? No tak půjde placatka na vodítku holt

dyskomfortní budu dokonale, protože jsem nasraná a přepracovaná.
To jsem stabilně furt, už ani nevím jaké to je být nenasraná

makrel
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 17:01
- Nahlásit

Biluška
On je tak velký? No tak půjde placatka na vodítku holt
počkej, teď jsi mě zblbla úplně. kolik měří buldok? ten můj má kolem 50 v kohoutku
a vezmi s sebou stopovačky hlavně

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 17:13
- Nahlásit

Dobré deň!!
To ještě Renata s Gerdou nedorazili? To je divný, že jsem tu dřív než ony.
Zažily jsme velmi diskomfortní neděli. Samozřejmě, že jsem dost fotila, takže důkazy budou opět nezvratné
Jinak včera dívadlo upá super. Asi bych měla na Děti ráje chodit alespoň jednou za měsíc. Nabilo mě to strašně pozitývní energíí, takže jsem vůbec nepotřebovala elekrickej obojek a do psa jsem si mohla proud pouště přímo

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 17:15
- Nahlásit

čus buuus, co novýho, jak žijete? Já nic nestíhááám!

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 17:19
- Nahlásit

makrel
kolik měří buldok? ten můj má kolem 50 v kohoutku
Ora je menší, bude mít tak kolem čtyřiceti. Asi. Uvidíme, když bude mít tendenci se rvát tak prostě půjdu venčit psy bez psů

a vezmi s sebou stopovačky hlavně
Mám jenom jednu Ale to neva, se stavím cestou v Obi a dokoupím . Aj haltiny koupím, pro jistotu tři, ať máme náhradní. Vyber trasu někde kde jsou kamínky, ať po nich můžem házet. Orina je dost tvrdohlavá tak radši, aby tam byli velké šutry, jo?

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 17:42
- Nahlásit

makrel
teď jsme teprve přišly, jsem KO, hlavně, že jsem ti ukázala ty fotky dám je ta FB

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 17:58
- Nahlásit

Nazdar tupouncí, my byli dneska u Macochy, u prasáků a taky v Globusu nakoupit horu hovězích, nebo teda spíš telecích kostí... zabraly mi většinu mrazáku, takže se mi v lednici rozmrazuje půlkilovej skelet, čtvrt kila vemene a čtvrt kila kostí. Jsem převelice zvědavá, kdy to do sebe Trix nasouká. Když děláte sbírku pro Monty, můžete klidně udělat sbírku mě na maličkatej mrazáček velkej nemám kam dát

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:00
- Nahlásit

Tšus! Tak že dnes jsme byli v lese a Nyxopes má ukrutný mimikry, klíďo by mohla pytlačit dyby chtěla. Jinak celou noc a celý den ni hoven ni scanec doma , už i na jméno vobčas přiklušem,hrozivě moc se mazlí furt a hryže mámu do nohou jen jí,to je veliká sranda ...ale hrozně často škytá, ne jen po jídle(a to nehltá)ale i jen tak najednou začne...

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:02
- Nahlásit

Čus pipky, už sme taky domkiii, byli sme eště s atušovejma na kafíčku. Zas mě bolí hlava jako blázen starý. Krs ty hajzlpapírky - je to jediná věc, co mě žene k nakupování dneska. I když se mi totiž tisíckrát nechce, musím. Maryje krs své hárání nikoho nezajímá. Bůch už jako věděl, že ho k ní NĚCO táhne, ale nebyl schopen identifikovat, co. Tak si jí pro jistotu všude hlídal a nepustil jí od sebe na krok. Mařena už je zocelená a ví, že jí má Bůšek rád. Matýsek byl dnes velmi nešťastný, neboť měl v kurzu výživný materijál. Vzal si na Bajkofku i nůž. Pěkně jsme se s ní všichni rozloučili a od makety se dívali (aby nás nezasáhla kref z tepny), co teda bude. Nakonec si jen uřízl kus rukávu. Bajková nechápe Odstupte, už dva roky. Davítková byla pouštěna na gumě a lítala za Nandem jako mastný papír v průjezdu, než se Nanda rozhodla, že se bude na gumě vracet sama, páč jí to děsně bafčilo a lítala sem a tam. Zase sme se smáli jako jelita, ty výlety do zlovse mají za následek ochrnutí mých smacích nervů.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:04
- Nahlásit

Maky a Trix
Pani, vy žijete ještě? Už sem vás strašn dlouho neviděla zde ve velkokinekologické družbě! ))

Marush
hryže mámu do nohou jen jí,to je veliká sranda
však sme si o tom taky dnes povídali a smáli sme se tomu. Matýsek se těší na další šedovlké štěňátko

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:08
- Nahlásit

Gerda
ano pani, my žijeme. občas to tu i stíháme číst, ale bohužel k tomu většinou nemáme co říct

impact
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:12
- Nahlásit

Marush
Pani, štěňátka, serou, žerou, dělaj bordel a škytaj. To je jejich úděl. Buď klidná, pořád škytá každý štěně a časem bude škytat míň a míň, až nebude škytat vůbec.

@LL
My jsme byli tak čikovní, že jsme ulovili další kešku.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:14
- Nahlásit

impact
Tryks ne. Vůbec neškytal. škytat začal až poslední dobou ale vzhledem k častému škytání mám pocit, že to dohání i za štěněcí věk

Marush
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:15
- Nahlásit

už jdu, máma mě volá že pes se poscal doma,přitom když sem tam tak neščije ...to je hrůza,mi kazej výchovu hrozivě!!!!Majte se a zejtra zas vejcuc dne!

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:19 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

náš byteček

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:20
- Nahlásit

sakra, proč se mi nic nezobrazilo????????

Pumpa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:23
- Nahlásit

Monty

se zobrazilo, ale mrňavý a nejde zvječit

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:24
- Nahlásit

Pumpa
mě totiž nejde zvětšovat na FB fotky a nevím proč, hodím to na rajče a hodím to pak sem

Atusch
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:31 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

impact
Ty jseš hroznááá taky půjdu na kešky jen nevím kdy, snažila jsem se dívat ve Zlofsi jestli nějaká není poblíž, ale nikdo moc nechápal proč chci něco hledat. Jseš čikovná a zrzopes taky!

Jinak jsem doma a jsem nějaká unavená, jaktože jsem furt unavená když nikdy nic moc nedělám??

Edit: jdu oškubat Atíka, bude z něj krásní příšerka...chudák

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:31
- Nahlásit

Tak dnešní diskomfortní fotky jsou tu
Dneska jsem byla v dyskomfortu hlavně já. Ale pejsek je vemi spokojen, má rukávek.

Gerda mi dnes způsobila středě velký cik, a to ani nemusela střílet z devítky

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:34
- Nahlásit

Fanda je velmi zlý pes. Žere lidi od hlavy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:39
- Nahlásit

prosymvás co se zde stalo????????????????????????????????????
výcuc prosim!!!!!
Baico
tagže dines má zákas sem dávat hrošííícííí,jablon Otíka a vy gerdu

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:43
- Nahlásit

davidkova renata
Hele já se zase chcechtám jako odpoledne

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:44
- Nahlásit

Zduř
tak sem se neska rozhodla že bé jaro!!!!m zasázela sem do truhlíků macešky a dala jr na vokna. Mám moc krásný nový truhlíky s novejma krásnejma maceškama.
Baico
Gerda mi dnes způsobila středě velký cik, a to ani nemusela střílet z devítky

gerdě to mocinky slušánkuje

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:45
- Nahlásit

tak už jsem to nahrála na rajče...

zatím nic moc, ale až se tam vymaluje a dá plovoučka, tak to bude super

kuchyňský kout

předsíň

koupelna a WC

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:46
- Nahlásit

davidkova renata
Jsem velmi ráda, že Lilátko je zatím povolené

Baico
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:49 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Velký pes se dá využít i jako sedátko, když se čeká na další obranářskou akci

impact
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:54
- Nahlásit

Atusch
No mě to baví, upe moc. Dneska jsem se prošli hodně, psi si aj zaplavali, páč jsme šli po takejch podmáčenejch loukách. A na nějakej slunečnej víkend tu mám nachystanou multinku.

Monty
Sova v sovinci!

Monty
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:58
- Nahlásit

impact
sova dorazila i já jsem jednu poslala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 19:05
- Nahlásit

Biluška
Lilátko je zatím povolené
lolytka není povolená...jen neproleze antivirákem,tagže jí netřeba řešit)))))))))))))))
Baico
Velký pes se dá využít i jako sedátko

to je šííílená fotka)))))))))))))))))))))))))))..se poserou zas))))
akorát já bysem si asi neposeděla..leda na tu svini hodit dámský sedlo a ject Hubertovu jízdu
Monty
gratulíííre pani!!

<< 1 ... 7065 . 7066 . 7067 . 7068 . 7069 . 7070 . 7071 . 7072 . 7073 . 7074 . 7075 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání