| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:52
- Nahlásit
Marush
Může se stát,že se jí nezvednou a bue je mít úpa dóle? ,to bych jí samozřejmě vokamžitě reklamovala a vrátila nebo dala utratit nejlíp
hele taky jí tam můžou dát implantát
přijet v sobotu musíte páč po tobě musím poslat lampičku, kerou předáš ségře a ta jí předá lucyncesdivnýmčíslemcochodíjenvnoci
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:53
- Nahlásit
davidkova renata
ok,tak uvidíme,ale měla by už zabít svého prvního fíka
to určitě by měla,to souhlasim....zabít fíka na to neni nikdy dost brzy
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:54
- Nahlásit
Alexa
tak já to nějak vošéfuju a dojedůůůůůůůůůůů, maso přivezůůůů,a malopsa vokážůůůůůůůůůůů!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:58
- Nahlásit
Marush
nějak vošéfuju a dojedůůůůůůůůůůů, maso přivezůůůů,a malopsa vokážůůůůůůůůůůů!!!
bezváááá!!!
Hele narazila jsem na zajímavý inzerát a fakt si ho neumím vysvětlit http://ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/1438117/amer icky-stafordsirsky-terier-s-p-p-dvoulety-super/
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:59
- Nahlásit
Atusch
Hele narazila jsem na zajímavý inzerát a fakt si ho neumím vysvětlit http://ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/1438117/amer icky-stafordsirsky-terier-s-p-p-dvoulety-super/
toho neber, ten staford má rozbitou spojku ty jo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:07
- Nahlásit
radujte se s námi
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:07
- Nahlásit
Alexa fšechno nejlepčí pani k Vašemu vopravdickýmu sfátku hodně zdraví štěstí a velkokynologyckejch úspěchů
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:08
- Nahlásit
Monty
máme podepsanou nájemní smlouvu !!!!!!!
a kolik nakonec budeš platit??????????? a zjistila sis ten net???????????, nemohla by ses za nějaej příplatek připojit k tý kamarádce????????,,
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:08
- Nahlásit
Monty
Já se raduju velmi.
Atusch
Marush
toho neber, ten staford má rozbitou spojku ty jo
Maruš má pravdu,přece do něj ze startu nezačneš vrážet prachy.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:12
- Nahlásit
Marush
Mařko vole a kdy si to maso tady vyzvedneš asi??????????????? esli v sobotu ráno, tak to tady bude bud Imed nebo Moulas, já makám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:13
- Nahlásit
Alexa
nakonec o 500 méně než mi říkala, budeme platit 4.000,- + el. kolik si mám dát zálohy??? jsem 10 hod v tahu, budu mít el. sporák, ale vařit budu jen o víkendech a Sophyji.
Net ještě pořeším, mamka říkala, že by mi ho i platila, že stejně dává 300,- spooření bráchovému PZtku
jablunka
Já se raduju velmi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:15
- Nahlásit
Monty
ich gratulýre.-))))
zuzanarosakova
hele esi je s masem štréz,vůbec na něm netrvám,prostě až bude konstelace!
du se svalyt jelyta
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
Mařko vole a kdy si to maso tady vyzvedneš asi??????????????? esli v sobotu ráno, tak to tady bude bud Imed nebo Moulas, já makám
zejtra ti zavolám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
kujíííííííííííííííííííííííííí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:18
- Nahlásit
Monty
Jsem měla v bytě zálohy na elektřinu 400,- a v pohodě to vycházelo. A to jsem vařila denně, měli jsme televizi, počítač, ledničku....Ale je to asi osm let zpátky. Myslím, že když si dáš pětikilo tak to vyjde.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:21
- Nahlásit
Biluška
a to jsi měla zálohu v jakém bytě? makrelka mi říkala, že má 400,- ale comp ji jede skoro nonstop a celkově je v bytě déle než já, ledničku si budu kupovat třídu A+ takže mi to taky nějaké ty kačky ušetří
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:26
- Nahlásit
Marush
oukej, doufám, že sme to už nesežrali to maseno, bylo to 5 mas že jo? 5 samyc
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:28
- Nahlásit
zuzanarosakova
oukej, doufám, že sme to už nesežrali to maseno, bylo to 5 mas že jo? 5 samyc
Jako ty s Imedem? Jíte ten vetamix jo?A co vám nejvíc chutí? Vemeno dršťky?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:34
- Nahlásit
Marush
A co vám nejvíc chutí? Vemeno dršťky
ty prase, myslela jsem my, jakože šamponi vole!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:35
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty prase, myslela jsem my, jakože šamponi vole!
nech toho,vim že to žerete vy dva
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:44
- Nahlásit
RENATA
GERDA
helejte, esli Mařka doveze renatě maso, tak by mohla dát renata peníze Gerdě a já bych si tímto u Gerdy otevřela takový debet a Gerdička by mi odečítala z toho za různé položky, kteréžto musím jí platiti...co?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:49
- Nahlásit
zuzanarosakova
bože to je zas akce,ty seš organizér, se du zabít
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:51
- Nahlásit
Marush
nech toho a buď dobrá hlavně! náhodou je to gůt nápad!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:55
- Nahlásit
Monty
Ve 2+1. Měla jsem malé děcka, byli jsme tam skoro pořád, vařila jsem denně (na el. sporáku). V koupelně jsme jim přitápěli takovým tím přímotopem, jela lednička, televize, pračka (taky prakticky denně)... a vycházelo to tak šulnul.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:57
- Nahlásit
je čas udělat hají buci a pustit si další kousek Avatáru. Jsem zvědavá po kolika minutách usnu dneska
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 21:03
- Nahlásit
Jdu koukat na tmavomodrý svět a při scéně jak posílá Vetchej kokříka domů...to přepnu jinak bulim hned!Dobrou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 21:07
- Nahlásit
Marush
a jo ta scéna s tim kokříkem, proč jsi to připomněla? seš kráááva
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 21:14
- Nahlásit
Marush
zuzanarosakova
Jdu koukat na tmavomodrý svět a při scéně jak posílá Vetchej kokříka domů...to přepnu jinak bulim hned!Dobrou
Já dnes plakat nebudu, protože mi nefungá telka. Pěkně si pustim cd s Cimrmanama a padnu.
Zítra na mě myslete neb jedu na Moravu na kontrolu na vinice. Doufám, že zvládnu D1 bez problémů.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 21:21
- Nahlásit
zdar trupký!
vůbec vás nestíhám, tak jen gratulíren Monty ke smlouvje, Bilušce k voku a Marush k sabyjáááku!
Padl na mě nějaký moribundus ukrutný, v práci sem málem potupně vrhla, bolí mě břuch a hlava a celý človjek a su zmrzlá jak sobolí hovno. Toš sem do sebe akurát fčil pod tlakem narvala pár lžiček ovesné kaše s banánem je to na pikaču
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 21:29
- Nahlásit
Není tu někde Makytrixová?
Chci se jí zeptat, jestli dnes o půl jedenácté dopoledne takhle náhodou nešla po Veveří naproti botanické zahradě s nějakým vysokým fešákem a bez Tryxe.
|