| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:04
- Nahlásit
Biluška
rybičky a krmila je takovýma těma sušenýma šušňama
no dovol? ci stejk!!!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:10
- Nahlásit
Biluška
Jako mě dost natahovali i ty nekonečné blány a šlachy. Ale oko už bylo prostě moc
ok vidím to tak, že zlatý vetamix Jaký šušně z rybiček??? Co to je?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:15
- Nahlásit
Atusch
sím tě ty naděláš
all
o víkend se chystám uklidit a vymalovat špajz, ale strašlivě se mi nechce
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:19
- Nahlásit
kejtlin
mě se nechce nic už dva týdny
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:21
- Nahlásit
Biluška zlatý rybičky hlavně si nekupuj piraně mám s nima dobrou příhodu z Amazonie
Mimochodem jsem dneska koupila super drahý krmivo a vitamíny pro přestárlý dementy pro koně a zdůraznila jsem mu že pokud spáchá harakiri než ho dožere - zabím ho!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:27
- Nahlásit
Biluška
tos mi připomněla, jak jsem prvně kupovala maso ovčounovi, první pes, první objevy.. jdu do masny a že štěňátku nějakou tu chrupavku.. dostala jsem igelitku, zaplatila pár korun a hrdě to nesla domů. Vykydla jsem to na linku.. hmh.. prý hrtánek.. hovězí.. ale s pličkama. Bože jak já tu svojí myšlenku mít psa na mase nenáviděla. Těma tupejma nožema co u našich v tu dobu byly jsem porcovala tu hnusně houbovitou hmotu, která se dokázala prohnout, zapružit a zcela se vyhnout ostří nože. Smrdělo to, ne zkaženě, ale vnitřnostma. Takže jsem využila toho že bylo léto a naši pryč, otevřela dvěře až na dvůr, zapálila si retko, nechala ho v hubě, abych necítila nic kolem a jala se porcovat ty pličky, abych to aspoň do hrnce nacpala.. od tý doby jsem nechtěla o mase pár let ani slyšet. Pak jsem kejvla na jinou akci, akce vemena. Že prý po tom maliny známý přibraly, že Cidovo máma se na tom šíleně spravila, inu objednala jsem tu hlubokou přepravku vemen. Pár dnů na to telefon "máš tu dvě vemena". Byla jsem našňupnutá, jak na mě šetřej, že jen dvě. Jenže dvě byla plná bedna a situace s porcováním se opakovala. Sice pachově jsem to zvládla, ale boje s porcováním taky nekonečný. Záda v křeči, ruce samej puchejř, víc zářezů v ruce jak vemenech, pak jsem z toho udělala několik cca dvoukilových kusů a naházela to psům k večeři. Ráno v kotcích nic neměli, tak další večery jsem krmení opakovala, dokud nezbylo co se do mrazáku vešlo. Po týdnu jsem cítila šíílenej smrad. Asína to nežrala, ale ukusovala a olizovala a v boudě tou krví s mlíkem natahla sláma a začalo to hnít jako celek, bouda, sláma a to vemeno byl jeden kus, spojený neidentifikovatelnou hmotou a smradem... Rok na to vycházely první zmíňky o BARFu. Nechápala jsem to, jak to někdo může aplikovat. Vařila jsem mletinu, to jo, ale tyhle lahůdky začala kupovat až tak před šesti lety a už uváženě a ověřeně naporcovaný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:29
- Nahlásit
hancaw
Kdykoliv se vracím odkudkoliv z civilizace běží mi vstříc děti, povykují "cos nám přivezla, cos nám přivezla" a cpou se mi do tašek. Taky saň mi letí naproti, neříká teda nic, akorát štěká a leze mi do tašek. Kdyby mohli mluvit říkali by "cos nám přivezla?". Onehdá už mi cválal naproti i kůň, řehtal a hádej co si myslel Připadám si, že mám na tomhle světě hodnotu jenom jako zásobovač
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:32
- Nahlásit
Crysa
Já si tohle všechno užila se svou první ovčačkou Kazbundou. S příchodem Hesinky začala i éra granulí. Jak já jsem byla ráda, že už nemusím tahat ty metráky masa, pižlat to těma tupýma nožema, snažit se nepoblít než ty uvařené, smradlavé vnitřnosti přenesu v lavoru ke kotci....teď jsem hodila pár granulek do mističky, všechno bylo suché, čisté, bezpracné ... Taky ta móda mohla ještě pár let vydržet
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:33
- Nahlásit
Ahojte, tak omítky se nakonec dávat nebudou, pořád se to mění, teď je to vylíčené, ale jsou tam na jedné stěně díry, ta druhá je v poho, ale zrovna na té, kde jsou díry, tak bude velká skříň, takže to vůbec neva. Dneska už jdu konečně podepsat smlouvu, ale bydlet asi budeme až příští týden v pátek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:35
- Nahlásit
Du pytlačit, sem s tím blbým masem nabrala skluz
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:39
- Nahlásit
Biluška tak to buď ráda bo u nás to probíhá následovně: dovalím šýýýýýleně drahý vynález pro klouby šlachy a demenci - vyzkouším na kamarádčině zběři - nadšeně to sežerou i s obalem dovalím to dom a jsem nadšená - doleze kůň či pes čuchnou k tomu a s výrazem uš zase nás chce otrávit zahájí protestní hladovku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:41
- Nahlásit
jinak bych chtěla někomu moc poděkovat, ale nevím komu, přišly mi dnes tři balíky, ale naši nebyli doma, tak si je vyzvednu asi o víkendu.
MMMMOOOOOCCCC DDDDĚĚĚĚĚKKKKUUUUJJJJEEEEEEEEMMMMEE
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:45
- Nahlásit
Monty
tak ten voizolepovanej dokolečka s adresou v eurodeskách je ode mě
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:47
- Nahlásit
Monty
neděkuj, počkej rači až to votevřeš, ne?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:48
- Nahlásit
Crysa
teď je ještě nevidím, mám tu jen hmotnost balíků
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:54
- Nahlásit
makrel
si bubá ještě, že jsme tu kolaudačku nechaly na ten další víkend, jinak by jsme seděly při svíčkách a asi na zemi
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:57
- Nahlásit
já budu kámošce hlídat psa sice jorka, ale to je jedno
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 18:00
- Nahlásit
Monty
a to se jako raduješ?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 18:03
- Nahlásit
makrel
jo.Budeme ji mít na celý den, protože se kámoška vdává, Sophi bude nadčená, má o něco více radši psy, kteří jsou menší než ona...
Nepůjdete teď někdy na chvíli venčit? my jdeme podepisovat smlouvu, tak jestli budeme mít na chvíli čas, tak by jsme mohy na 10 min zkecnout
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 18:11
- Nahlásit
Monty
poslala jsem rano ten novej papir/pruvodni dokument, pred chvilkou mi pani volala, ze uz ho ma, ze prej jeste obtahla tu adresu, aby to bylo poradne videt, ze na ten balik lepej treti kopii a ze rano to jde pryc a pry do konce pristiho tydne bys to mela mit.
jinak mne je lito, ze nikdo neobdivoval myho maxikocoura , hlavne teda to, jak se mi povedlo sem vlozit tu fotku, delam si sama lity lity
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 18:12
- Nahlásit
Tak jsem dočetla, co jste napsali, než jsem dorazils z práce a vyvenčila a zase pomalu půjdu, abych vyrazila na bazén.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 18:13
- Nahlásit
leyenda
kujúúú moc, už se na balíček moc těšíme
jakého maxikocoura???
já byla v práci, tak nevím co se tady dělo, navíc jsem byla trochu špatná kvůli té kámošky....
|
helps
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 18:13
- Nahlásit
Biluška
To si radši nepředstavuj, nebo dojdu do koše a ty oči ti vyfotím
Jéžiš jen to ne.... To bych asi taky vyhodila voběd
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 18:19
- Nahlásit
Monty
jsem sem davala obrovskou fotku myho kocoura, asi 2-3 str zpet
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 18:30
- Nahlásit
leyenda
jinak mne je lito, ze nikdo neobdivoval myho maxikocoura , hlavne teda to, jak se mi povedlo sem vlozit tu fotku, delam si sama lity lity
jééé ty jsi sem dala čananýho kocoura a dala jsi ho sem sama, ty jsi šikovná
Biluška
máš nějakej slabej žaludek, když si vzpomenu co jsem vozila za komančů z holešovickejch jatek, a jaký se na to stály fronty
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 18:33
- Nahlásit
leyenda
hotový tygr nádherný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:00
- Nahlásit
V furt něco píšete....a já na vás pracuju. Ach bože.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:00
- Nahlásit
čus bus, co novýho?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:02
- Nahlásit
Gerda
náhodou já teď došla z hokny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 19:05
- Nahlásit
zuzanarosakova
jenže si určitě fotila nový luxusní sedačky a celej den ses válela na kanapi.
|