| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:04
- Nahlásit
jbat
nebojte, to se pořeší.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:07
- Nahlásit
Eldoguero
Hmmm, že by se tam něco zásadního změnilo
Jako u Falca? Nevim jestli se neco menilo, me to maso prijde fakt lepsi nez vetamix. Navic vzdycky prijde zmrzle, vetamix kolikrat dovez roztekle salamy a to mi u mleteho masa prijde dost naprd. Ja jsem s Falcem spokojena.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:07
- Nahlásit
Gerda
hele kdybych ti mohla nějak pomoct, páč vim, že toho máš plnou prdel, tak dej vědět.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:08
- Nahlásit
Eldoguero
Pani, vy už ste zkušenej stopař, že? Kdyby se nám nepodařilo zajistit stopovacího instruktora na ten mlíkošskej tábor, budete to muset zařídit vy, jo? Počítejte s tím. Když přijedete a budete instruovat nebo přivezete instruktora, budete mít i s maloděckem zajištěný spinkání v posteli, v pokoji A Biluše a mamka a alesa půjdou pod most, klidně je tam vlastnoručně bičem vymrskám. Hlavněp otřebujem zajistit někoho na stopovací základy a vyprávění. Připravte si přednášku, je to váš úkol do srpna.
Aleksandro, musíme to začít dávat dokupy, kdo co bude mít na starostě. Takže bych se s tebou nějak ráda viděla a v organizačním výboru chci eště Crysu, která je kriminalista a je chytrá, což je výjimečná kombinace, a navíc mi pučí na bránění Asíčka, takže je navíc eště dost důležitá a musí bejt ve výboru. Úkoly rozdělíme už teď, ať má každej přednášející čas se připravit.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:09
- Nahlásit
Tak jsme vyčmuchané, vykósané, utahané a spocené a špinavé.. chlupatí vegetí na slunku, já si jdu dát sprchu a svlíct ty spocený hadre co na sobě mám od včerejška :blicísmajlík:
Prosííím, prosííím, dobré duše, co se dělo od převčerejší noce do dnešního poledne? Kdopak ví, odpoví
Prostě chcíííí výýýcuc!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:12
- Nahlásit
Crysa
chlupatí vegetí na slunku
no to je mi novinka, prej pomáhat a chránit, že...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:14
- Nahlásit
Gerda
navíc mi pučí na bránění Asíčka
jí to řeknu, snad si Asíčková šašíčková neveme dofču a nepoletí třá k móři
a v organizačním výboru chci eště Crysu
já nescí výborovat, pouze systémem "rozděl a panuj" páč ať vlezu kam vlezu, všude pro mě maj fungci a to já už jsem tak vofungcovaná, až mě z toho hlava jde kolem a pro jedno zapomínám druhý
Třá jsem neska nechala fpráci výjezdovej Ferdůf košík i s jeho vodítkem, obojkem, balonkem a stopovačkou a to ani nepřipomínám že je v práci zvenčí na mříži pověšenej se suší ještě můj rukáv obranářskej, který včera ráno už smrděl, tak jsme ho pověsila do výše, bo aby ho ňákej čokl neslovil a tak tam visí do teď.. páč s mojí vejškou jsem ho ráno asi podešla a neviděla
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:16
- Nahlásit
jbat
prej pomáhat a chránit, že...
jdu svlíct hadry po 30 hodinách co je mám na sobě.. teď chci já aby mě někdo pomohl!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:17
- Nahlásit
jbat
Budeš kompletátor akce pyjonýrský tábor, páč počítám s tím, že pojedeš.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:20
- Nahlásit
jbat
chlupatí vegetí na slunku
no to je mi novinka, prej pomáhat a chránit, že
vypňy se ty jelyto )))))))))))
Crysa
, co se dělo od převčerejší noce do dnešního poledne?
já nevim esi ti to pomůže nějak..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:21
- Nahlásit
lucYnka XIII
Tak je to možný, je to pár let, ale přítel tam pracoval... takže jsem v tomto ohledu naprosto bez iluzí a věřte mi, že občas to byl fakt hegeš
Ovšem, abych byla objektivní, vím, že rekonstruovali a inovovali výrobu (údajně), takže je možné, že se zásadně zlepšili. Pokud jsi spokojená s masem a se službami,pak jedině dobře. Konkurenční boj očividně některým firmám prospívá
Gerda
Pani, potřebuju termín toho tábora a co přesně by bylo potřeba zařídit, zkusím někoho na ty stopy určitě jo
Crysa
Prosííím, prosííím, dobré duše, co se dělo od převčerejší noce do dnešního poledne?
Tak pani, nejdřív byla tma - v noci, i když svítil dost měsíc, ale už nebyl úplněk, takže byl spíš žlutej než bílej a pak se rozednělo, vyšlo slunce, začalo svítit, udělalo se krásně, no a to jsme vlastně v součastnosti
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:21
- Nahlásit
davidkova renata
já nevim esi ti to pomůže nějak..
určitě, páč nebudu muset dalších 80 hodin dočítat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:22
- Nahlásit
Eldoguero
Tak pani, nejdřív byla tma - v noci, i když svítil dost měsíc, ale už nebyl úplněk, takže byl spíš žlutej než bílej a pak se rozednělo, vyšlo slunce, začalo svítit, udělalo se krásně, no a to jsme vlastně v součastnosti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:26
- Nahlásit
Crysa
snad si Asíčková šašíčková neveme dofču a nepoletí třá k móři
Mohla by si s sebu vzít Maryji, třá by jí naučila plavat...myslim, že maryje neumí plavat...i když z donucení plave mocinky pěkně, jako vydřička.
já nescí výborovat, pouze systémem "rozděl a panuj"
šmarjáááá ale máš nápady, a to se dycky hodí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:27
- Nahlásit
Eldoguero
Pani, potřebuju termín toho tábora a co přesně by bylo potřeba zařídit, zkusím někoho na ty stopy určitě jo
tábor je 1-5/8, na mlíkošskym cvičáku, maj totiž vodu a luksusní hajzlíky a Gustava kantýnskýho. Co je přesně potřeba, ještě nevíme. Ale stopování by tam být mělo. Vše se dozvíš včas, budeš hlavní stopař.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:29
- Nahlásit
Gerda
Budeš kompletátor akce pyjonýrský tábor, páč počítám s tím, že pojedeš.
essi se to jakkolif týká dětiček či tomu podobných tvorů, tak ani náhodou.
jinak samosébně, pámpresór.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:31
- Nahlásit
Gerda
budeš hlavní stopař.
Tak to ste to fakt vyhrály
Ale jo zkusím něco a někoho sehnat, kdyby bylo potřeba něco ještě dejte mi pani vědět.
Jo a kde jsou mlíkoše?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:32
- Nahlásit
Crysa
Tak co pani, pojedem si večer zahrát na delfínky?
Gerda
davidkova renata
Jsme si včera stoupla na váhu, když ste mi řekli v nedělu, že ty hadry na mě nějak visej. Výsledek je takovej, že už mám dole celkem 10 kg.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:44
- Nahlásit
jbat
essi se to jakkolif týká dětiček či tomu podobných tvorů, tak ani náhodou.
děcko tam bude, bude jich i víc - bilušata a a malý eldorádě
Eldoguero
Jo a kde jsou mlíkoše?
u neratovic, je tam hned i labe, to je takovej potok v neratovicích, a tam se pejskové plafci mohou koupat. Onehdá se tam koupala i kejtlin, ale má speciální požadavky, tak se tam koupala v zimě.
Baico
TY SEŠ NEJVÍC BOREC ZE VŠECH, PROSTĚ MACHR NA HUBNUTÍ!!!!!! GRATULUJU A strašně smrtelně hodně ti závidim.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:46
- Nahlásit
Gerda
děcko tam bude, bude jich i víc - bilušata a a malý eldorádě
tak pokud budou na vodítkách a s náhupkama, tak jo.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:47
- Nahlásit
Gerda
hele Crysa by mohla sehnat toho stopovacího instruktora jakste chtěli, psala že ho zná ne??????????
Crysa
to si četla jak přepadli ukáčka gerdy tetu a pomoh jí Bruno bílej pes?????????
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:47
- Nahlásit
cau holky, nemam cas vas docitat a jdu zas pryc, tady mate myho sedivyho kocourka
[imgs] [/imgs]
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:49
- Nahlásit
to se to bude tapetovat!!!
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Gerda
a Eldoráda muš tam může dělat veterinární dozor
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
Nazdar, nemám čas vás dočítat, jdu zase venčit. Poslední měsíc jen venčím a chodím do školy občas taky spím.
Trix má ze včerejší procházky prokouslej nos. Žencký jsou náladový
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:53
- Nahlásit
hele děcka,sem sčíhla farmáře co hledá ženu ,nááhodou se to celkem dost vyčábřilo,nejhorší je už standardně tatka Péta.-)))))) bože to je debyl!
du ven a dřít,nepyšte
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:53
- Nahlásit
Gerda
jo jo potok labe znám koupat se nebudu
Alexa
hele Crysa by mohla sehnat toho stopovacího instruktora jakste chtěli, psala že ho zná ne
ok, tak jestli někoho má, dejte vědět, abych třá zbytečně neblbla někoho tady
pomoh jí Bruno bílej pes
To je přeci jasný, páč BÍLÝ PSI JEDOOOOOOU
du ven, zdar večír
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:55
- Nahlásit
davidkova renata
hele děcka,sem sčíhla farmáře co hledá ženu
ty vole mně i ségra, co z těchto pořadůch blije, řekla. ať si to pustím na netu, že to je mazec. tak dneska asi číhnu. jsem neviděla jedinej díl zatím!!!!
nejhorší je už standardně tatka Péta
jako o5 péťa, jo? ty vole...
a vůbec, dost si mě nasrala, že ses tam nepřihlásila, mohlas mít statek!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:55
- Nahlásit
davidkova renata
hele děcka,sem sčíhla farmáře co hledá ženu,nááhodou se to celkem dost vyčábřilo,nejhorší je už standardně tatka Péta.-)))))) bože to je debyl!
no ale počki příště až béé mít kozí dědek seks, to se mocinky těším
Eldoguero
ok, tak jestli někoho má, dejte vědět, abych třá zbytečně neblbla někoho tady
hele já nevím, já se do toho montuju jen tak, aby řeč nestála
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:57
- Nahlásit
Alexa
no ale počki příště až béé mít kozí dědek seks
von bé mít seks????????????????????????????????? šiš marjá