Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6705 . 6706 . 6707 . 6708 . 6709 . 6710 . 6711 . 6712 . 6713 . 6714 . 6715 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:38
- Nahlásit

davidkova renata
přesně! já i na jídlo pro nás schválně kupuju třeba stehna, abych to mohla obrat a Trixovi nacpat ty kosti a pak se rozplývám a věci mi přijdou tak, jak maj bejt. Vystihlas to dokonale!
danajasa
hele, já si myslím, že pes má šanci se kosí zadusit, to znám od Trixe. ALe když pes sežere velkej kus kosti, dost pravděpodobně ho zase vybleje bez jakýkoliv škody. Trix jednou žral krůtí krrk dvě hodiny a co čtvrt hodiny to blil Prostě se nechtěl smířit s tím, že to musí ještě pokousat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:40
- Nahlásit

Atusch
takže to byl 100% granulář zrozenej z Royal Caninu
nána ale taky..akorát značka byla jiná už nefim ani..
jako já jí dneska grancle taky občas dám,ale jako přílohu to spíš beru
to je fuk,já to nikomu nenutim,je to každýho věc,ale pes nemá hubu plnou zubů proto aby se cpal polystyrénem myslim.-))) nejsem ortodoxní ani v jednom případě,ale nestavěla bych výživu živýho tvora na něčem co má trvanlivost 2 roky ))) to mi je podezřelý

Biluška
Člen
- Nahlásit

Maruš
Vyser se na granule a barfuj. Nic složitýho na tom není. Mám na tom ještěřice šelmice už od mala a pohoda. Nic nepočítám, nic neřeším, nic netabulkuju. Mám selský rozum. Když jsem měla malý děcka tak jsem taky nekrmila žádnýma amarounama, ale vařila jsem jim kaše a pudinky. A vyrostly? Vyrostly . Bez tabulek a bez vědy
Myslíš, že tobě máti prostě uvařila brambory s roštěnkou, nebo že řešila podle nějaké tabulky essi budeš mít vyvážený poměr bílkovin a cukrů?

Atusch
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Maky a Trix

tak to je přesně ten zvuk, bez kterého se obejdu, pak ještě zvuk dyž někdo zvrací ten taky nerada, a on dost často následuje po žraní kostí

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:41
- Nahlásit

Granule moji čokle velmi rychle vyřešili za mě páč je odmítali žrát. Pamatuju jak sem Alexe matlala každou grancli taveňákem aby jí milostivá sežrala-to jí byly tři měsíce a byli jsme na dofče. Takže krmim od štěněte masem a granulemaj jen občas a vod tý doby je i žerou s chutí vydrží jim to vždycky tak tejden

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:42 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Atusch
když na to pes není naučenej, tak jo. Trix žral grancle do půl roka. Přesně ty skvělý grancle jako Eukanuba a Royal Canin, když jsem neměla prachy, tak nějaký marketovky, což po tý parvě byl docela běžnej stav. Ale když dostal křídlo, tak ho sežral a ani mu to nepřišlo divný. A od tý doby prostě žere maso. Bez přechodu. Bez řečí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:43
- Nahlásit

Atusch
ještě zvuk dyž někdo zvrací ten taky nerada, a on dost často následuje po žraní kostí
protože to neumí,už to psala maky..taky existuje cosi jako jehlovej efekt(maky je to tak? ) takže začít ihned nejlépe)))))

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:43
- Nahlásit

davidkova renata
pes nemá hubu plnou zubů proto aby se cpal polystyrénem myslim.-)))
já ti rozumím, ale prostě pesan má smůlu dokud nevyroste bude mít ráno teda spíš je má teď na tý stopě a jako pamlsky grancle. Až vyroste chci aby žral taky jenom syrový, ale teď se prostě děsím toho, že to nebude uplně jak má být.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:45
- Nahlásit

Maky a Trix
Ale když dostal křídlo, tak ho sežral a ani mu to nepřišlo divný.
to bud ráda ..mě třeba úplně deprimuje pohled jak pes s tou výbavou co má v hubě neví co je maso a nevíco s tim má dělat!!! to je strašně smutný pro mě

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:46
- Nahlásit

Atusch
Houno pevný nemá téměř nikdy, a taky nikdy neměl, ale voda z něj většinou neteče
odeber hovno a dej veterináři na zjištění na Giardie, ty bejvaj v těhle chovech dost častý, jeho polobrášku jsem si s giardiema přitáhla, sral tři tejdny, dochtor mu to rozháněl dyjetama a takovym, a píchal "vitamíny" a kdovícoještě, pak jsem si vydupala Endiaron a byl zlatej klid. Bopky měl pěkný, pevný a po Brit Care dokonce odkopnutelný pevná maličkýbobečky jak zajíc.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:46 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

davidkova renata
viď? To je fakt nejstrašnější věc na světě! Znám psy, co nejí maso. jak se může pes štítit masa?! Přitom je to tak krásný, když má v misce kus kuřete (v tvým případě asi celý ) a jakou maj pséci radost z toho žrádla!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:49
- Nahlásit

Atusch
ale teď se prostě děsím toho, že to nebude uplně jak má být.
já ti rozumim..jen se zeptám jako gerda..jak je možný,že po mnoho stovek generací to šlo naprosto v pohodě i bez nich? a znám chovatelé co by nikdy štěnda granclema necpali ani za prase..čokli jen kvetou,napucaný tlustý zdravý..

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:50
- Nahlásit

davidkova renata
deprimuje pohled jak pes s tou výbavou co má v hubě
Pani my to ale používáme třá na fižiranty nebo ku štípání dříví(neska vláčel půl buku,sem měla srach jak si to půstí na hnátu tak bém v gypsu obá)a normálně to natřískoval asi tak za půl hodky,ale vod události kotkové mám prostě blok

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:50
- Nahlásit

Maky a Trix
a jakou maj pséci radost z toho žrádla!
no!!! teda ta kráva má radost i z cibule))))) ale jo,je to tak,pěkně se nacpe a příde si utřít vo mě tu mastnou hubu s výrazem,kterej tě nenechá na pochybách))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:51 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Maky a Trix
Astřička se štítí šunky. Vyklopí jí z huby tak, aby se jí skoro ani nedotkla, prostě nechá otevřenou tlamu, jazykem ani nehne a stočí hlavu až na krk, takže jí ta šunka vypadne. A pak říká: haf - fuj - haf - fuj - prase (to jako já!), co mi to cpeš?!
A jde si radši dát jabko.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:51
- Nahlásit

davidkova renata
jo Trix se teda nejradši utírá do peřiny a pak do slavnostních zkouškových kalhot

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:52
- Nahlásit

Atusch
http://www.malinois.unas.cz/35den/

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

danajasa
Pani my to ale používáme třá na fižiranty nebo ku štípání dříví
to my též,ale jen to první bo máme ústřední topení))
jaká událost??????????

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
dobře dělá, šunka je slaná!

btw, Trix si i s límcem zalezl pod postel. Teď nemůže ven to byste nevěřili, jakej je tu bez psa klid

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:53
- Nahlásit

Crysa

Maky a Trix
Trix se teda nejradši utírá do peřiny
jedině do peřiny!!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:54
- Nahlásit

davidkova renata
chytrá to fena

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:56
- Nahlásit

davidkova renata
a bacha, jedno z těch prcků je i agresyvní masem běsná Crysa!! už na měsíci žvejkala sekaný hrtany!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:57
- Nahlásit

Maky a Trix
davidkova renata
Mě se do peřiny utírají tři.
Předtím do koberce, ale ten jsem vyhodila.

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:57
- Nahlásit

davidkova renata
nevím jaktože to šlo, fakt nevím. Taky nebylo tolik zdravotních problémů, nebo se tolik aspoň nehrotili a 13 letý ovčák nebyl vyjímka, já vím. Doba postoupila, tak třeba tohle zjednodušení není tak špatné.
Crysa
zjištění na Giardie, ty bejvaj v těhle chovech dost častý
to je dobré vědět... asi za odeslání vzorků nic nedám. Endiaron na Giardie pomohl?

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:01
- Nahlásit

davidkova renata
jaká událost
Jak požil půl kotku jak had v celku a pak se pokoušel velice dlouho zbytečně blejt,zvažovala sem koupi hovězí stehení kosti,ale představa že se pokuší o zglgnutí v celku a pak budu mít velice dlouhého a rovného psa mě děsí.Prostě žádný kostě bo je idiot hltavý.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:03
- Nahlásit

danajasa
si naopak myslím, že na velkejch nespolknutelnejch kostech by se naučil kousat. kámoška kupuje od Vetamixu morkový, jsou asi tříkilový, fakt obrovský... Jsou to ty stehení kostě vcelku... A to ti nespolkne

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:04
- Nahlásit

Atusch
asi za odeslání vzorků nic nedám. Endiaron na Giardie pomohl?
pomohl Entizol!! sem debyyyyl, Entizol pomáhá na tyhle prvoky běžně, ale nech si prcka vyšetřit, možná jim nebé stačit houno, možná mu ještě vytřou štětkou prdel a daj na sklíčko pod mikroskop.

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:08
- Nahlásit

Maky a Trix
A to ti nespolkne
Pani vy ste neviděla toho boxéra co hltl celý mop i s násadou?Pes co žere velké igelitové tašky i s obsahem v celku je prostě ryzikový,ale ted v dobách pohybové nouze pouvažuju vo kraví kosti

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:09
- Nahlásit

Atusch
nevím jaktože to šlo, fakt nevím. Taky nebylo tolik zdravotních problémů, nebo se tolik aspoň nehrotili a 13 letý ovčák nebyl vyjímka, já vím.
otázka je zda ty časté zdravotní problémy nejsou dílem právě důsledek těch sqělých granulí
Crysa
kámoška měla ty Chácháryje o dogy opakovaně

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 19:09
- Nahlásit

Crysa
tak to jo, jsi mě zmátla tím Endiaronem
Asi nechám, ať mám klídek.

<< 1 ... 6705 . 6706 . 6707 . 6708 . 6709 . 6710 . 6711 . 6712 . 6713 . 6714 . 6715 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání