| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:37
- Nahlásit
tak jsem opět sama
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:38
- Nahlásit
davidkova renata
jako třá já vůbec nechápu proč musim chodit do práce Páč nafasujete grošíky a za ty koupíte hrošíky
Tak přece nebudete bydlet f maringodce somrovat dary,na to je potřeba mít sylný žaludek(odedneška mi říkejte Eulálije Čubíková roz.Rypáčková)
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:39
- Nahlásit
kejtlin
co? jak jako?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:40
- Nahlásit
tak jsem opět sama
kejtlin
Paní vy ste se nechala vystřelit na Marz??Páč v opačném případku je vokolo vás asi 6milionů lidí co sou ochotný vás nasírat klidně dvakrát deně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:42
- Nahlásit
kejtlin
tak jsem opět sama
vysvětli!!!!!!!!!!!!!!!
danajasa
Tak přece nebudete bydlet f maringodce somrovat dary,na to je potřeba mít sylný žaludek
a taky je převeliká konkurence ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:43
- Nahlásit
makrel
danajasa
jaksi mě zapomněl informovat, že on si bude dělat co chce a já můžu velký hovno, že se sejdou s bejvalo že mu dluží nějaký peníze-už údajně dlouho no já řekla dobře už jsi to mohl mít dávno vyřešený ale dobře já taky skočím s bejvalým na kafe a strašnej problém, že já tam půjdu jen tak kdežto on má důvod, že já dělám naschvály
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:44
- Nahlásit
kejtlin
ježiš tak si to vysvětlíte, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:46
- Nahlásit
makrel
těžko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:47
- Nahlásit
kejtlin
že já tam půjdu jen tak kdežto on má důvod, že já dělám naschvály
klasika,bohužel..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:48
- Nahlásit
davidkova renata
ale musí mě a Fandu dotáhnout k složení ZVV 2.
ale vo tom původně nepadlo ani slovo! nebylo to náhodou s bajkem 3?
Nee, původní domluva byla, že příští bude vlkošed a já jsem to pak po vzájemné dohodě doplnila o podmínku, že teda jo, ale až Fanda bude mít ZVV 2
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:51
- Nahlásit
dluží nějaký peníze
kejtlin
Tak at je donese a pak to za ty prachy roztočíte,jako je to k nasrání,ale třá nekecá,teda esli nemáte nákou vnitřní tuchu o sodomě(jako zas je fajn,že to řek klidně vás mohl obejít)takže bud vám věří a nebo vás pani chtěl nasrat v rámci nákýho testovacího pogramu-je to ta pravá?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:52
- Nahlásit
Baico
Nee, původní domluva byla, že příští bude vlkošed a já jsem to pak po vzájemné dohodě doplnila o podmínku, že teda jo, ale až Fanda bude mít ZVV 2
aha,takže tys tak nějak nedodržela slip,se neboj to říct na férofku ,vzájemná dohoda byla asi dyš chudák mates u toho vůbec ani nebyl.-)))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:53
- Nahlásit
danajasa
nechtěl mě nasrat jen chtěl asi zkusit já si budu chodit popíjet kafíčko s bejvalejma a ten debil bude doma a bude se na mě mile usmívat, ty prachy mu fakt asi dluží
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:53
- Nahlásit
Šíš já musím do opchodu musím si nadejít páč to zas bude výprava velrybářská k břehům Gronska
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:59
- Nahlásit
Jenom probíhám, nestíhám a zdravím Lidi politujte mě někdo, sem vás nestihla ráno ani vzbudit Už třetí den lítám jak hadr na holi,doslova, nic nestíhám V deset večer vyčerpáním padám na hubu, usnu tam kde zrovna sem (třá včera ve vaně, vzbudila jsem se o půlnoci v totálně vymrzlé vodě a teplá už pochopitelně netekla ), v pět ráno už se zase maká, většinou dříf Chce se mi zemřít, tenhle život je děsně vyčerpávající Tak nevím essi mi to Mášenkovo zaměstnání za to stojí
Před hodinkou jsem přijela z jedné kanysky, zatopila, bo v kamnech pochopitelně vyhaslo, udělala děckám oběd, vykydala koňovi stáj, nakrmila fšechny zvířata co se v poledne krmí, beru jiné psy a letím zase na kanysku
Ještě že si aspoň v té práci odpočinu . Začala sem si dělat sbírku kuriózních klijentů .Už mám ve sbírce teletabís (ten červenej) a člověka-pavouka. Ta holka fakt normálně umí lozit po zdi . Až seženu souhlas se zveřejněním tak vám hodím videjo, se potrháte smíchy. Tak sem s váma fajně pokecala a zas du
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:00
- Nahlásit
Děláte něco??!! Neděláte, drásáte!
zahlídla sem že je skřítek tranvestita marodnej s bulvou, tak to lity lity, to je hnus
davídková pomlouvá bílou barvu - tě příde ovec strašit!! a to se teda netěš - víš jaxou devyjanti nebezpečný
a kejtlin uš je v obvyklí fstahový fázi - z muše se klube blbec
doufam že už ste definitivně doprali, když už má pawlinka moderní valchu objednanou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:02
- Nahlásit
davidkova renata
zájemná dohoda byla asi dyš chudák mates u toho vůbec ani nebyl.-)))
Za co mě máte pani!!! Se cítím hluboce uražena. Tuto dohodu jsme uzavřeli na cvičákovském vánočním večírku! Se ho klidnš zeptej, ti potvrdí, že to tak je. Až bude mít Fanda ZVV2, může mi vybrat vlkošedý štěně
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:02
- Nahlásit
Pozor, pozor !!!!!!!!!
Hlášení obecního rozhlasu.
Potřebovala bych tipa na CHS, ideálně v Praze či velmi blízkém okolí, která má čerstvě narozená štěňátka. Je naprosto jedno, jaké to bude plemeno (teda, nechceme russelly ). Jde o článek do psího časopisu o tom, jak a proč si vybrat s PP a jak nenaletět množírně. Takže důležitá je především solidnost chovatele.
Díky za tipy.
Odměnou mu bude reklama na CHS.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:03
- Nahlásit
impact
dyť užs to psala, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:07
- Nahlásit
Biluška
Lidi politujte mě někdo
litylitylity
Baico
Za co mě máte pani
za hajzla,pani páč ten nebožák byl teda tuty na šrot a neví vůbec nic
impact
Díky za tipy
žádnej nemám
si to vygůgli ne? mám leda vofčáky cca 3-4 tejdny
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:08
- Nahlásit
Biluška
Laskavjě naval datum treku a nějaký propozice.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:10
- Nahlásit
pawLINka
Ti to nelaskavě posílám mejlem
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
pani a kerej je ten "marinák" ?)))))
a je tam ta vlkošedá ofčanda co ste tudle řikala? se f tom strácim((
Mariňák buďto zůstane u náší armády nebo pofrčí do Izraele, říkal známej, kterej si ho bral, se uvidí za pár dní ale toho já už nemám, měla jsem ho jen asi dva týdny.
Vlkošedka co jsem dávala na půl roce pryč byla jiná, ta se má dobře (řekla bych, že až moc dobře ) u pána v Hrádku, lítá si se stejně blahobytným labradorem a od páníčka se nehnou oba ani na krok. Ta byla původně myšlena na výcvik, ale velmi brzo jsme odhlalili, že tahle čubina je sice moc hezká dekorace na zahradu, ale cvičit fakt nehodlá
Tu co mám teď mám jen čistě na výcvik, byla tam zanedbaná socializace, hrozně, 2 dny řešila změnu prostředí, jiný lidi atd. Teď už je ok, zjistila, že se jí nic nestane ani nikde jinde (ona je v zásadě vyrovnaná a pohodová, jen je od páníčka trochu "ubitá"), ta půjde už pomalu domů.
Dnes má přijít další ovčák na výcvik, vidím to tak na dva měsíce asi, to se ještě uvidí jak na tom bude, prý je agresivní, ale teprve zjistíme co je na tom pravdy
Stačí takhle
Baico
jakože bílá barva s sebou nenese vlohu pro nejrůznější závady a mutace a divnosti? to mě teda asik nepřesvědčíš
No v tomhle máš pravdu, ale ne u bílejch ovčáký, pyrenejáků a čuvačů.
a argentin pani teda, páč mají v sobě pyrenejáka
kejtlin
tak jsem opět sama
Co, proč, jak
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:12
- Nahlásit
Biluška
pawLINka
Laskavjě naval datum treku a nějaký propozice.
JO!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:15
- Nahlásit
Eldoguero
n je od páníčka trochu "ubitá"), ta půjde už pomalu domů
zpátky k němu jo?
je agresivní,
atak to mám radu,pani,dyby něco číslo na vlčáry jistě máte!
Stačí takhle
jakštakš
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:16
- Nahlásit
davidkova renata
Za co mě máte pani
za hajzla,pani páč ten nebožák byl teda tuty na šrot a neví vůbec nic
Na rozdíl ode mě byl střízlivej, protože řídil. Todle nařčení si vyžaduje přímou konfronaci!!! Musíte prostě v nedělu do Zlovsi, aby se todle vyjasnilo Protože, já teda hajzl nejsem
Eldoguero
a argentin pani teda, páč mají v sobě pyrenejáka
Konečně ste tady pani, beb já sama tu ochranu nás s bílejma fakt sama nezvládám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:19
- Nahlásit
Baico
Todle nařčení si vyžaduje přímou konfronaci
taxe pobijem?? )))))))) budou zápasy? v bahně třá? .-)))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:22
- Nahlásit
makrel
No a?
davidkova renata
si to vygůgli ne? mám leda vofčáky cca 3-4 tejdny
Nechceš mi říct, že mi gůgl řekne, kterej chovatel je fakt solidní? Jsem chtěla osobní doporučení..
A máš dobrý vofčáky? U Prahy? Essi fotí nějako od začátku, tak by nevadilo, že sou starší.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:23
- Nahlásit
davidkova renata
taxe pobijem?? )))))))) budou zápasy? v bahně třá? .-)))))
Ne myslela jsem, že tě zkonfrotuju s Matějem, aby jsi věděla, že nekecám
Zápasy nebudou, protože já se neperu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:24
- Nahlásit
impact
Hele moje chovatelka má zdokumentovanej každej vrh. Od prvního dne je fotí pravidelně. Akurát te´d žádný štěnda nemaj a nějak teď ani nevím, kdy budou další.
|