Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6705 . 6706 . 6707 . 6708 . 6709 . 6710 . 6711 . 6712 . 6713 . 6714 . 6715 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:25
- Nahlásit

Děcka, gdo na trek pojedete a jste něgde ode mě??? Nefim jak se tam dostanu. Klíďo pojedu vlakem, ale sama tam nedojedu nikdy!!!

Biluška
Dík.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:26
- Nahlásit

impact
kterej chovatel je fakt solidní
jo tááák
pošlu ti linka na emila a foun bo tamten je nefunkční,voni se s tim moc neserou s těma stránkama.je to na praze 3 a je to chovatelka mojí nány
Baico
protože já se neperu
srape!
du ven nepyšte

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:28
- Nahlásit

davidkova renata
zpátky k němu jo?
Teď jo, ale řekla bych, že páníček je s ní (z pochopitelných důvodů a vlastní blbosti) nespokojen, takže ji asi v dohledné době přenechá buď manželce nebo někomu jinému. Kdyby byla s PP i bych si jí nechala, je šikovná, kouše jak z praku, ale bezpapíračku neci, tak mu jí vrátím. Ona není "ubitá" v tom slova smyslu, že by jí ubližoval, prostě na ní jen moc tlačil a čuba je jemná na zacházení, tohle prostě neustála ale dala se do kupy, je vidět, že v zásadě je v pohodě, jen potřebuje, aby s ní cvičil někdo jine, což tedy asi brzo bude naplněno.

k to mám radu,pani,dyby něco číslo na vlčáry jistě máte!
No tak to zcela jistě, pani, jakmile se na mě blbě podívá, pude
Baico
Bílí jsou nejlepčí, bílí jsou nejlepčí!!!!

Du, přijdu zas pak, čus

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:28
- Nahlásit

davidkova renata
srape!
Buď ráda. Bych ti dala prsní obklad a už by jsi to nerozdýchala
du ven nepyšte
To ti závidim, já tu musím ještě hoďku a půl trčet

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:29
- Nahlásit

Jdu pryč, napyšte, kdo jede k Bilu na trek. Čau.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:30
- Nahlásit

Baico
Klidně pošli emilem, essi to má tak, tak by stačily fotky a rozhovor. Essi je někde u Prahy. alfakojetin(a)canisterapie.net

davidkova renata
Taky počli posly.

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:41
- Nahlásit

Myslíte že je dobrej nápad nebo špatnej krmit už štěně Barfem?!

impact
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:41 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Marush
Dobrej.

Jinak ahoj. Já jsem tady ta, co má moc nudlí, černýho Mafiána a sabijáskýho rýčbejka.

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:47
- Nahlásit

impact
Nudlí neni nikdy dost,ne? ,

Dobrej.
já si právě taky myslim že budu takto syrově krmit hnedle, mě by taky nebavilo žrát granule ikdyby v nich bylo všechno super vyvážený

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:49 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

pawLINka
Děcka, gdo na trek pojedete a jste něgde ode mě???
Nefim jak se tam dostanu.

asi tak. škoda že sem z druhýho konce svjeta, sme mohli bloudit společně. Teda, k tomu pojedete - rozhodně vyjedu. Co se stane pak, to už je vůle boží Ale mam přislíbenou chytrou paní navigaci (Gerda se zdráhala uvěřit že jí FAKT NEMAM), tak uvidíme co ta bába vymyslí...

ESLI MI TEDA BILU TAKY POŠLE ŇÁKÝ INFO

impact
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:49
- Nahlásit

zuzkarosakova
Potřebuju s tebou mluvit pani, jste tu?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:53
- Nahlásit

bonc
Já bych čistě teoreticky auto vzít mohla, ale sama nepojedu (i když navigačku mám). Vlakem to bude ještě horší. Tak aspoň se tam můžeme spolu ubytovat. Jestli tam dorazíme ofšem.

Ináč já půjdu na krátkej s nasranou Džessynkou a šíleným Tomášem.

Našla jsem to info i na netu:
http://dogtrekking.info/propozice_lvi_11.htm

impact
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:53
- Nahlásit

Marush
Krmim mladou od nějakých pěti šesti týdnu masem a jen kvete. Někdy až moc.

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:54
- Nahlásit

Marush
bré deň, já mam blíže nespecifikovaný počet kreténů blíže nespecifikovaných ras, ale obvykle je to jeden bígl a jedna ofce.

a sem zcela neznámá osoba pro většinu lidí světa, páč nebydlim v práglu a v práci mi nemaka face.

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:54
- Nahlásit

impact
výborně...tak jdu do toho!

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:58
- Nahlásit

pawLINka
já pojedu autem určitě, veřejnou dopravou bysem taky mohla dojet třá někam na balkán V autě si snad hranic všimnu. Dík za odkaz, koukam že long nebude nějakejch vražednejch 120, tak bysem ho ráda šla, přece nepojedu takovou dálku kvůli čtyřicítce
Řekl něgdo, kdo ještě žádnej ofiko trek nešel a neví co je to ujít víc jak pade..... tagže je všécko ve hvězdách. Ale budu hrozně ráda když tam budu mít spřátelenou duši, to víš, jsem trekopanna

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 13:59
- Nahlásit

bonc
mě taky nemaká face v práci, jsem na něm byla celou prac dobu,tak mi to zatrhli no a nemám zatim nic,ale budu mít vlkošedou ovčici s velkejma ušima

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:05
- Nahlásit

bonc
Voe, já jsem taky trekopanna. Proto si na víc než těch 40 netroufám. Škoda, že to není třá 50, 40 mi připadá taky málo.

Ale na long bych musela pořídit milion věcí. Stačí, že už tak musím koupit ty degenský botičky.

No nic, jdu teď pryč. Pak můžem ešče pokecat.

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:11
- Nahlásit

impact
Máš sovu

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:13
- Nahlásit

Marush
mě nemaká v práci téměř nic, a co mi nejde v práci, je u mě mrtví. takže face je pro mě vcelku neznámej kraj jako donutili mě se tam zaregistrovat, páč gdyž tam nejseš tak seš prej víc než mrtvá, ale tim má aktivita tam zhasla. Teď musim furt akorát mazat otravný maily - 4 přátelé čekají na odpověď!! halo halo, uš ste nebyla xxx dní aktivní... bože že sem si s tim vůbec něco začínala

bonc
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:17
- Nahlásit

pawLINka
no já doufam že to nebude můj 1., na konci dubna je u nás krušnohor a snad se ňákej vydaří i v květnu... Sem si řikala že bych šla tak 2 midy a když to bude dobrý tak pak zkusit long - buď to pude nebo nepude Biluška slibuje nekopcovitej terén, tak by to bylo idejální! Hromadu věcí taky musim zakoupit, vlastnim jenom ty boty

Za hoďku mam padla, tak zíítra.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:21
- Nahlásit

Baico
Přistála, dík!

Davítková
Taky přistála, předávám.

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:23
- Nahlásit

Můžete mi něgdo vysvětlit proč proč prodávaj krájenou anglickou s tou šlupkou,kerou musí čék oškubat plátek po plátku i skusama slaniny páč jinak je to nepoživatelný,já milánkuju anglickou na čerstvý rohlík,ale proč to nemůžou odříznout a nakrájet pak???????

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:24
- Nahlásit

impact
Přistála, dík!
Jsem zapomněla napsat, že jsou z Průhonic

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:26
- Nahlásit

Děcka, už su z objěěěda, měla sem maso a kuskus - víte, co je kuskus? Jedla sem to poprvé, je to dobré, to budu jíst častějc. Laskavě se tu nebafte o treku, je to velmi podezřelý sport - jdete, jdete, jdete, už jdete strašně dlouho, pak si musíte lehnout podél cesty, pak zase jdete, jdete, pak bloudíte, pak pro vás přijedou, pak už jste doma, psa celou dobu na vodítku, máte puchejře a celej víkend ste chodili jako blázni staří.
Nejlepší psí sport je kursing, to řikal už děda, psovot se nevyčerpá a psa na start vám dycky někdo dovede, vy si jen od stánku a kantýny přečtete výsletkovou lisťynu.

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:28
- Nahlásit

Nazdárek,

jen vás jdu pozdravit, páč vůbec nestíhám. Makám, Biluška by ze mě měla radost. Daňová přiznání jsou hnus!!! Kerej kokot to vymyslel!!!

pawLINka
Gratuluji k nové pračce

Marush
Ahoooj

Já taky už nejsem z práglu, ale ze vsi, mám dobrmanku, jednoho velkokřížence, jednoho malokřížence a ještě jednu dobrmanku na výcvik. Ale ta povětšinou s náma nebydlí. Jo pak taky kocoura a zajíce. A budeme mít za pár měsíců ještě dvounohý BBščeně.

Tak zase páááá, jdu zase dřít..........bože jak mě to neba!!!

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:31
- Nahlásit

Gerda
víte, co je kuskus?
To je taková ta rejže z kolínek nééé? Já to teda ještě nejedla, cotná to jako kolínka nebo jako rejže?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:34
- Nahlásit

Gerda
dělali jsme v čajovně kuskus nasladko i naslano Až nás zase někdy pozveš, udělám ti obě varianty.

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:38 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Děfčata chcu todle objednat na pakoní paspár gilotinku akorát tam néni průměr té díry co se tam cpe ten pařát neznáte to někdo kolik to má cca ta doura?pakoní paspár je velice velký větší než ovčákový dráp spíš dogovitá velikost narvu to tam?? http://www.3dzverimex.cz/zbozi/kleste-gilotina/p-7 5679

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:40
- Nahlásit

danajasa
podobný kleště jsem někde dostala a byla jsem z nich teda pěkně nešťastná. Normálně Trixovi hrozně lámaly drápky, zůstaly roztřepený... už mám normální kleště za 19korun z vyprodeje a ty jsou suprový.

<< 1 ... 6705 . 6706 . 6707 . 6708 . 6709 . 6710 . 6711 . 6712 . 6713 . 6714 . 6715 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání