Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6705 . 6706 . 6707 . 6708 . 6709 . 6710 . 6711 . 6712 . 6713 . 6714 . 6715 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:27
- Nahlásit

Vlčáčková
Ty se mnou nemluvíš?
co sem zase udělala???????? Jooo už vím, ptala ses na ty vejšivky. Pán prostě v tuhle chvíli neví, musí to zkusit na tom vzorku. Zároveň jsem poptala výšifku ještě u jedný firmy. A švadle budu volat, máme nějakou prodlevu....

pawLINka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:36
- Nahlásit

Gerda
Když je tady řeč o vestách - je už ušitý ten prototyp? Ptám se jen tak, nespěchám. Jen jestli mi něco zase neuteklo...
A návrh té výšivky už je?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:38
- Nahlásit

Gerda
OK. Já myslela, že ses naštvala, jak jsem si z Tebe minule udělala srandu.

impact
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:40
- Nahlásit

zuzanarosakova
Máš nějakej emil? Napič mi kdyžtak na alfakojetin(a)canisterapie.net

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:49
- Nahlásit

update vest:

zítra ráno mám v mailu nové počty na látky. Probrali jsme možnost nákupu flísu ve flextexu, ale flís, co tam mají, není v kvalitě, kterou máme ve flísu z obchodu na vinohrada. Švadla teď řekla, že by nerada zkazila vestu nekvalitním flísem. Možnosti výšivek budeme testovně dělat dvě, nechám obě firmy vyšít vzorek na zelenou část látky - modrou ještě nemáme nakoupenou, nakupovat půjdem buď zítra, nebo v pátek, pdole toho, jak se mi vyjádříte k cenám. Pán z výšifkárny mi odsouhlasil cenovou relaci viz mikiny - 600 za program a 79 za výšifku. Tzn potřebujem, abychom se s prací a matrošem vešli do 850 Kč za šití a těch 150 nechávám na vyšívání, protože budu platit vzorek vyšití, zkoušku, dopravu na moravu a to několikrát. Tzn těch 150 za vyšití je i s rezervou na zkoušky a dopravu. Zítra ráno budu vědět, jestli se do 850 vejdem, pak hned nakupujem. Mezitím ráno zadám pokyn k tvorbě prototypu. Čekala jsem s tím proto, že když nebudete s cenou a případným navýšením souhlasit, akci zruším, nechám udělat jen sobě, a tam bych si říkala další vymoženostě, takže by se nešil prototyp, ale finál pro mě. Flís ještě mají, kontrola množství proběhla. Černou látku objednáme, to potrvá týden, než dojde, mezitím by mohl být prototyp připraven a taky musíme připravit logo. Míša už se vrátila z jižní jemeriky, máme kliku, že neumřela na akonkakvě, teď je ještě trošku omrzlá, o logo ji požádám zítra. Jo a co sme si teda řikali, že tam bude? Butka, z ní trčí vzteklej pes a zbytek zástupu, jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:51
- Nahlásit

Vlčáčková
Já myslela, že ses naštvala
já se naštvala, už když sem četla tvé požadavky )))))) A pak jsem se odnaštvala, páč to nebude problém ))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:53
- Nahlásit

Gerda
Aha, takže když to dobře půjde, budeme mít vestičku do Vánoc.
Jo, vzteklej pes z budky, co si tak pamatuju naposledy. Ale mě se líbí i ta minulá výšivka.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:54
- Nahlásit

Gerda
A pak jsem se odnaštvala, páč to nebude problém
No, však, dyť jsem nechtěla nic navíc, jen namíň. Akorát trošku delší, aby to bylo pod prdel, a tu kadiboudu na stehno.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:59
- Nahlásit

Vlčáčková
takže když to dobře půjde, budeme mít vestičku do Vánoc
ale nééééé, daleko dřív )

tu kadiboudu na stehno.
to musim řešit separé, podle toho, jak to půjde vyšívat na šusťák, na ty záda je to ok, dodáme rozešité kusy, ale jak dodáme tu spodní část k vyšití ještě nevím, tam to bude ze dvou kusů + kapsa...když to vyšijem na hotovou vestu, bude to prošitý i krs flís/podšívku a to nechci.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:09
- Nahlásit

Čus dámy, sem doma, ale to neznamená, že přestávám makat . Sem byla na plese heč. Před chvílí. F ústavu měli klijenti valentýnskou zábavu. Trsala sem s Dušanem, s Mirkem, s Romanem a s Peťou. Orinka taky s kýmsi trsala, ale furt jí šlapal po nohách tak šla radši na raut. Sežrala asi milion obložených chlebíčků, se zase pobleje

Maruš
My se eště neznáme, ale třá se někdy poznáme . Essi pojedeš do Oryjentu tak nás nemůžeš minout. Bydlíme v tom velkým baráku s červenou střechou, třetí odbočka za viaduktem

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:24
- Nahlásit

Gerda
Heleď a co to vyšít na kus látky a tu pak normálka přišít přes ten díl na kapsu? Bych si tam našila i ručně sama.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:32
- Nahlásit

Vlčáčková
to bude hnusnýýýýýýýýýý

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:33
- Nahlásit

zuzanarosakova
vole upeč mi psí pamlsky mám hlad...z vemena chci

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:33
- Nahlásit

Gerda
No, dobře, no. Jen nápad.

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:34
- Nahlásit

čuste sem tu a zas du. zítra od 16.30 mi bude ceál žumoa držet palce, taxi to prosím napište do programu, kdo nemá palce, bude držet něco jiného.

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:35
- Nahlásit

Marush
vole upeč mi psí pamlsky mám hlad...z vemena chci
pani vemeno z vetamyksu se zásadně přibíjí na dveře..jako po mafyjánským způsobu. podobně se dávají do schránky rozteklý kočky. jen abyste jako byla v obraze, jak to tu chodí a neudělala si nějaký fópá

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:37
- Nahlásit

Všichni, co ode mě mají sovu, se mi hned vyjádřejijou prosím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:37
- Nahlásit

makrel
zítra od 16.30 mi bude ceál žumoa držet palce, taxi to prosím napište do programu, kdo nemá palce, bude držet něco jiného.
A jak budou drásat? Ti do toho nechci kecat, ale tohle asi neklapne, ti bez drásání nevydrží

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:40
- Nahlásit

makrel
bohužel už jsem vemeno viděla na vlastní oči a mohla jsme ho tudíž vnímat všemi smysly...a myslim, že se mi vrylo paměti, konkurujou mu jenom toxický dršťky, ke terejm mě ségra přinutila čuchnout...což jsme přežila jen tak,tak

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:41
- Nahlásit

Marush
ty dršťky jsou prej děsně výživný a fajný pro čokly, budeš je muset maloNandě dávat už od miminka )))))

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:42
- Nahlásit

Gerda
twe to se menuje malonanda, no to mě podrž

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:45
- Nahlásit

makrel
twe to se menuje malonanda
nééé to je jen pracovní jméno )) Mohla by se jmenovat Flundra...páč by byla Nanda a Flundra...dvě šedovlké fenkíííííí ))

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:46
- Nahlásit

Gerda
nebo by se mohla menovat Manda nebo Frnda, to je taky moc heské

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:48
- Nahlásit

makrel
ty si debííííííl )) nezapomeň jet dns do té myčky, spoléhám na tebe, páč já jedu!

Nanda a Frnda ))))))

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:49
- Nahlásit

Gerda
Já bych chtěla aby se jmenovala Aretha, ale počkám si jak se bude jmenovat originál a uvidim jestli se mi to nezalíbí...a dršky samozřejmy dám,koupim si plynovou masku kdyžtak..pohoda

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:49
- Nahlásit

Gerda
sova odbavena

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:52
- Nahlásit

Gerda
maloNandě dávat už od miminka )))))
Ale maloNanda uz existuje, prece! Davidkova ji porad nechce, ale treba si ji vezme k ty svy skoronande coby sestricku Marushka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:53
- Nahlásit

Fifi
ona tam malonanda ještě furt je? Ach jo!!!!!!!!!!!

Marush
Já bych chtěla aby se jmenovala Aretha
a nemohla by to bejt ta Frnda? Nebo jemněji Flundra...

Crysa
děkuji, všichni máme stejné preference.

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:55
- Nahlásit

Marush
si představ jak to bude krásně znít, jak budež řvát :Frndooooooo. Je to takové zvukomalebné

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:55
- Nahlásit

Gerda
děkuji, všichni máme stejné preference.
skoro mystický, co?

<< 1 ... 6705 . 6706 . 6707 . 6708 . 6709 . 6710 . 6711 . 6712 . 6713 . 6714 . 6715 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání