| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:36
- Nahlásit
leyenda
právě proto, že to vypadá na další a další penízky do konce jeho života, Tak bych se ho měla zbavit co nejdřív.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:38
- Nahlásit
Maky a Trix
Tak nahoď nějakej lehkej, dobrej recept. Nějak si to nedovedu představit s čím se to jí. A cííí k tomu maso a omajdu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:38
- Nahlásit
BrendaBenji
Ale to si dám teda rači škabety
je to fakt dobry, to negdy skus, da se to udelat i na sladko jak psala Maky (treba s hrozinkama a zazvorem ), rychly a jednoduchy a variacim se meze nekladou
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:41 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
BrendaBenji
my jsme dělali vždycky s rajčatovou omáčkou (tu nám dodávala jedna firma, co vyrábí veganský, vegetariánský, dia a bezlepkový výrobky), a se směsí zelí, hrášku a kukuřice. A navrch strouhanej sýr. A sladkej s medem, rozinkama, skořicí, jahodama, banánama, jablíčkama, broskvičkama a tvarohem
ale jinak si to občas dělám k číně. A tak podobně. nebo na to jen kydnu připravenou omáčku na špagety.
edit: v Dobrý čajovně dělaj sladkej s vořechama, medem, ovocem, tvarohem. Ty vořechy jsou na tom naprosto dokonalý!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:44
- Nahlásit
zuzanarosakova
Já tě třá sháním.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:45
- Nahlásit
Maky a Trix
sušíme psy.
já už psy vysušila a te´d tu ležej zdechlý
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:45
- Nahlásit
zuzanarosakova
my je sušíme pověšením z vokna na postroji
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:46
- Nahlásit
Maky a Trix
hm, chapu...
mam takovou klisnu, ji pokazdy rikam, priste pudes spinkat
BrendaBenji
Nějak si to nedovedu představit s čím se to jí.
masovou variantu si muzete predstavit jako polifku, ve ktery "stoji" lzice, vyvar z kurete nebo kralika nebo z jehneciho se to tu dost dela, zelenina a urcity druh lustenin - "kapucinci"? Znate to, jmenuje se to tak cesky? Jsou to ususene plody rerichy.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:49
- Nahlásit
leyenda
kapucínky neznám. Ale asi někdy přijedu s Gerdou na návštěvu, abychom se naučily dělat couscous po vašem
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:50
- Nahlásit
Maky a Trix
my je sušíme pověšením z vokna na postroji
aha, a já debil je utírám ručníkem přitom máme krásný zánovní postroje!
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:51
- Nahlásit
leyenda
Maky a Trix
Takže to prostě můžu brát jako nasekaný škabety. Tak to teda skusim.
A rozinky jsou fůůůůůůj jedovatý, ty nepapám.
Dík
Zatím pápá jedu dom, možná se večer ještě napojim, essi se zase nezasekám u daní ))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ty vole, essi mě ignoruješ, tak mě aspoň pošli do prdele.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:53 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
Maky a Trix
abychom se naučily dělat couscous po vašem
sis, tohleto si vytisknu a zaramuju, toho jeste nebylo, aby se ode me chtel nekdo ucit varit
kapucínky neznám
urcite znas, ja to asi blbe rikam. zkusim to najit
Edit
tohle http://www.google.com/images?q=tbn:t90S5V20Qoy7AM: :www.karpeace.com/portail/img/appats/pois-chiche.j pg&t=1&h=78&w=78&usg=__Dtkct8FYJ2hwfvZaNXi3uXS5k8E =
vypada to jako orisky, ale je to lustenina Cicer arietinum, fakt nevim, jak se tomu rika cesky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:54
- Nahlásit
impact
cooo???
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:55
- Nahlásit
impact
a jo, proč mě scháníš? ten poslední příspěvek na stránce se snadno přehlídne, to se mi stalo už mockrát..
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:56
- Nahlásit
BrendaBenji
A rozinky jsou fůůůůůůj jedovatý
Pani, to ste řekla přesně )))) sou jedovatý
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 15:58
- Nahlásit
leyenda
myslím, že kuskus je na vaření nejlepší. Je vcelku slušně poživatelnej, skoro nikdo to nezná a je to rychle. Akorát v ČR je teda zbytečně drahej já ho brala kdysi dávno s čajovnou, teď už neberu a už ho nedělám tak často. Půlkila za 40-60kč mi přijde teda fakt dost.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:01
- Nahlásit
impact
tak co je teda?? šmarja!
|
Pavliii
Člen |
- Nahlásit
Ahoj všichni, nemam na vás vůbec čas, páč odešel náš nesnesitelný kolega s přezdívkou Hujer , takže mam děsně práce, ale aspoň nám tu už nikdo nesmrdí
danajasa
pani, ta gilotinka je opravdu na 2 věci, tu nekupujte, já mam na pikslíka už asi 4 roky něco takovýho http://www.akarazoo.cz/Kleste-na-drapky-de-Luxe-/d 2217
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
Ale asi někdy přijedu s Gerdou na návštěvu, abychom se naučily dělat couscous po vašem
mě z toho vaření vynechte, já pojedu na návštěvu zejména proto, abych mohla rozjímat v lavendrových polích, tam se svalim a vy mi přinesete kapucínkovej kuskus. Ale běda, jak mě po tom bude bolet břicho.
Lucie Kratochvílová
BrendaBenji
ste blbé, rozinky jsou dobré, když jsou v tvarochu a a v štrůdlu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:03
- Nahlásit
Maky a Trix
myslím, že kuskus je na vaření nejlepší. Je vcelku slušně poživatelnej, skoro nikdo to nezná a je to rychle
je to boží, my to žerem v jednom kuse!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
my to žerem v jednom kuse!
to těžko, kuskus se nedá jíst v jednom kuse.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:07
- Nahlásit
Nezbývá, než udělat žumpí couscousovou kuchařku
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:08
- Nahlásit
Já mám kuskus taky mocinky ráda. Nikdy jsem ho nejedla, až se tadyk o něm ženský kdysi bavily, tak jsem si ho koupila a je to mocinky moc dobrý.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:09
- Nahlásit
Maky a Trix
Půlkila za 40-60kč mi přijde teda fakt dost
hm, ja kupuju taky draho (protoze zdejsi provenience a bio), ale jinak se da sehnat i dost levne, kdyz nekoukas na to, kde vyrostl a ze ho sklizely vykoristovany decka
Gerda
rozinky jsou dobré
pani, souhlasim s vama jako obvykle, navic ja k rozinkam ani nepotrebuju ten strudl (o tvarohu nemluve )
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:09
- Nahlásit
leyenda
hm, tady je takhle drahej i když ho sklízej vykořisťovaný děcka.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:12
- Nahlásit
Gerda
to těžko, kuskus se nedá jíst v jednom kuse.
v jednoum kuse po kouskách!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:13
- Nahlásit
Maky a Trix
levny sou prej ty hotovy jidla od Kinticky, musis proste pockat, az bude na jidelnicku kuskus, vcera byly knedliky plneny uzenym a zeli
jedu do mesta vyzvednout decka a prevezt je na dalsi mimoskolni aktivity
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:22
- Nahlásit
Gerdicééé
Ty se mnou nemluvíš?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 16:25
- Nahlásit
leyenda
Pani, přectafte si, že sem teď viděla fotky z akonkakvy, až pojedete na nepálčata, v základnim táboře je krásně, teda aspoň tady v tý čile, maj tam lagunu, sem zvědavá, jestli maj lagunu i v nepálu. Krása veliká to tam je! A základní tábor zvládnete, aji trek do nižších vyšších poloh. Určitě tam sou tarsy kolem mont everestu.
zuzanarosakova
v jednoum kuse po kouskách!
to je stejné jako alkohol - podávaný v malých dáfkách neškodí v jakémkoli množství.
|