Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6705 . 6706 . 6707 . 6708 . 6709 . 6710 . 6711 . 6712 . 6713 . 6714 . 6715 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:56
- Nahlásit

ježiš nežerte furt!!!
Fifi
Davidkova ji porad nechce
vysmahni,přelude

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:57
- Nahlásit

davidkova renata
vysmahni,přelude
no jo, dyk uz du.

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 17:58
- Nahlásit

makrel
si představ jak to bude krásně znít, jak budež řvát :Frndooooooo.
jj, a dopadne jak Zlatovláska, až bé řvát na čubu na zastávce emhádé "ty jedna frndoooo neheskátyměneser!!" a všechny ženy se uraženě votočej, co?

To už se povedlo Zlatovláskovi, když řval na Dášu "Dagmaro neserminebotirozbijuhubu!!" a otočila se na něj ženská, co čekala na stejný zastávce a patrně požívala stejného jména jako vlklosivá Dáša a dotčeně z ní vypadlo "no prosíííímmm????"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:02
- Nahlásit

Crysa
Dagmaro neserminebotirozbijuhubu!!" a otočila se na něj ženská, co čekala na stejný zastávce a patrně požívala stejného jména jako vlklosivá Dáša a dotčeně z ní vypadlo "no prosíííímmm????"

se dost divim,že jí tu hubu nerozbil))) asi měl málo promile a bambi tam zrovna nebyl
maruš
sim tě jedině barfem kdo by žral celej život ty umělohmotný sračky Aspon bude řádně drajvová páč to syrovým je jak známo pes akresííívnííí

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:08
- Nahlásit

Crysa
no to bych mu tu hubu rozbila já

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:10
- Nahlásit

Crysa
skoro mystický, co?
ty vado! My sme všechny čévéčka!

Fifi
a proč si jí nevemeš sama, bestak ti ofčák chybí, bez něj nepoznáš krásku kinekologie...s dortíkem a perdelem...jak kdybys nebyla....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:13
- Nahlásit

je tu něgde laguna???
nevíš něco?

evidenční číslo: 374/2011
plemeno: leonberger
popis: fena
srst: standard, standard
velikost: standard
nalezen: 16.02.2011
Praha 8,Na Šutce
charakteristika: tetovaná hledá se majitel
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242 begin_of_the_skype_highlighting 233 554 242

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:13
- Nahlásit

davidkova renata
Nevim nic jdu zjišťovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:14
- Nahlásit

Gerda
bestak ti ofčák chybí, bez něj nepoznáš krásku kinekologie...s dortíkem a perdelem...

Ja si kras kinekologie uzivala drive, aj s NO, ted uz me to moc neba. A vzit si ji nemuzu, bo to je cuba.
jak kdybys nebyla....
Sak nejsem, sem jen prelud, sama Davidkojc to rekla.. bez FB.

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:16
- Nahlásit

leyenda
jestli paní myslíte toto

Tak je to cizrna, a mě to teda moc nenadchlo no

Marush
já se třeba BARFu hned od mimina bála, hlavně toho vyvážení, přeci jen kvůli růstu apod. U dospěláka je méně co zkazit, takže doteď dávám ráno granule, které pokryjí denní dávku a večer syrové. Třeba i stopuje na granule, když někam pojedu budu mu brát zase granule. Ale pokud se toho nebojíš tak můžeš asi do malinka. Já jako další věc se bála dávat kosti tak malému psovi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:17
- Nahlásit

Fifi
A vzit si ji nemuzu, bo to je cuba.
ajo, to je vlastně fakt.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:18
- Nahlásit

Atusch
vždyť je němec při odběru dost velkej, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:20
- Nahlásit

Atusch
Pani, já bych se toho zas tak nebála, na čem rostly štěnce, když grancle nebyly? Jsou lidi, se kterejma se dá poradit, smečka tu svého času dávala masovej jídelníček pro malovlčáky srdcerváče, komplet příklad výživy, ona ta strava zas taková věda přece bejt nemůže, aby tim nemohl normál člověk krmit. Vždyť ty grancle jsou prostě extrudáty, jako kdybysme žrali od mimina polivky z pytliku, když bude umět maso odmala, kosti odmala, neměl by bejt žádnej velkej problém si myslim....

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:21
- Nahlásit

Maky a Trix
ale jo, asi je, já jen říkám, že Bůch ve 2,5měsících nevěděl cože s tím křídlem má dělat, tak s tím lítal po bytě a hledal svojí večeři. To byl spíš můj osobní problém s kostma, proto žral a žere hrubomletý, kuřecí drť, celé mleté kuře, krůtí krky a tak, ale ohlodat mu stehno prostě nedávám.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:22
- Nahlásit

Atusch
Jo ták. Ještě pořád?

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:24
- Nahlásit

nazdar paka

sem byla na školení, úplně zbytečným, páč sme probýrali zákoník práce, kerej de tepr do připomínkovýho řízení, či jak se tomu nadává, pak sem šla do levnejch knich tam měli prt, pak sem šla do tesca tam mě to neba, pak sem jela do makra, tam sem koupila čoklům kuřecí srdíčka za 30,-/kg je to levný?????? pak sem jela do myčky, ale páč tam stálo 6 slovy šest aut ve frontě tak sem to vzdala a nechám to umejt až příští tejden v davli.

Ohledně stopování neni to daleko?????? Na Rychetech dělaj teď v březnu s Pejšou a možná budou dělat s Jánským, anebo se můžem zkusit domluvit a pozvat ho do Mlíkošů

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:25
- Nahlásit

Alexa
jo to je celkem levný

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:26
- Nahlásit

Máme zatopeno,mám zvláštně uvažujícího psa-dostal INTERAKTIVNÍ MÍČEK je f tom díra a padaj pamlsky(naivně sem se domnívala jak se nezabaví),měl to totál na háku,tak sem vzala míček do ruky a na druhou dlan sem mu nasypala at vidí kudy a co s tama padá.Evidentně to nechápe jak sem to hodila okamžitě mi to opět nosil a vkládal do ruky zpátky s vyzívavým štoucháním-jako nečum a sypej dyž ti to tak de já se stím přece nebudu srát.Zacooooooo

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:27
- Nahlásit

Atusch
To byl spíš můj osobní problém s kostma
jo, ten mám taky, mařka na to zvyklá není vůbec, ale třeba u skeletů bych se asi nebála, skelety nedávám jen kvůli tomu drbání po kuřecim, jinak bych dávala, tam sou kostičky měkkonký, ne?

Alexa
můžem zkusit domluvit a pozvat ho do Mlíkošů
myslíš, že by nám někdo takovejhle přijel přednášet na žumpí tábor? Jako museli by tam být záštitou opravdický pejskaři, aby chudák neměl pocit, že jde vykládat látku VŠ do mateřinky....

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:27
- Nahlásit

danajasa
mojemu psovi je ten míček naprosto ukradený. možná je to tím, že mu tam nemůžu dát nic voňavého skrz tu jeho nemoc a piškoty moc nevoní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:30 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Atusch
hele já se přiznám,že sem měla ty samý vobavy s nánou,taky jsem si vzala k čubě od Melekový pytel stejnejch granclí aby neměla tydlety změny..cca kolem 4 měsíce začly problémy..čuba měla sračku napřed jednou tejdně, následovala trošku hladovka páč by se vysrala z podoby..pak měla sračku 2 krát tejdně, následovala opět hladovka, pak měla sračku tak 3 krát tejdně takže neni těžký spočítat,že vlastně nemohla žrát celej tejden páč by došlo k dietní chybě a dalšímu prodloužení sračky,pak následovala návštěva veta,kterej jí ke všemu napíchal ATB bo měl genyjální nápad,že chytla něco ze zaječích bopků kerý mohla nepozorovaně volíznout,takže jí tu mikrofloru vymlátil úplně Krom toho samosebou doporučil krmit dietníma granulema vod jůkanúby nejlépe páč ty jediný sou ty pravý.Pak jsem zvedla telefon,zavolala Bezecnýmu(trenér vod koní a bejvalej velitel u služebákú a veterinární technik a hlavně starej praktik) ,ten mi vynadal do kraf zasranejch a nakázal spláchnout granule do hajzlu.Poslechla jsem bo si ho dost vážím a vod tý doby je svatej pokoj.Kdybych to neudělala,tu čubu úplně zničim neustálým střídáním granulovanejch sraček a návštěvama u posranejch vetů co študovali f emeryce

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:30
- Nahlásit

Maky a Trix
stále, prostě stehna, žebra a takový to já nedávám. Má ty drtě, vitamíny, tuhle i křídla, ale to se div neudávil, on totiž vůbec eumí konusat. Když dostal srdce a Gerda mě vyděsila, že je to houževnatý a ať se nepřidusí tak sem ho krmila z ruky a on mi to vždy vycucl z ruky do žaludku a tak to dělá i s kostma...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:32
- Nahlásit

Atusch
njn, tak když se je nenaučil jíst... Trix se taky pákrát dusil kostma, když je chtěl spolknout. Ale mě by to nebavilo, když neslyším chroupat kosti, je to pěkně nudný krmeí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:34
- Nahlásit

gdo se ptal na to video z lanškrouna,je to na seznamu na hl. straně
http://www.seznam.cz/

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:34
- Nahlásit

Gerda
myslíš, že by nám někdo takovejhle přijel přednášet na žumpí tábor? Jako museli by tam být záštitou opravdický pejskaři, aby chudák neměl pocit, že jde vykládat látku VŠ do mateřinky....

hele já myslím že jde o to aby viděl zájem. Pamatuju na tábor s martinem kde nám vykládal a ukazoval stopy zaměřený na začátečníky pak se rozhlíd, zjistil že to vykládá nám starejm pákám a ti začátečníci opodál hulili a bavili se mezi sebou a nějakej pejša jim byl na háku. Tak nám to dovykládal a bylo to supr

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:35
- Nahlásit

Alexa
já chci stopovací přednášku. Trixe čuchání moc baví, mě sice moc ne, ale tak třeba s tím zase začneme

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:35
- Nahlásit

Gerda
jo skelet s tím nemám problém, to je chrupavka.

davidkova renata
hele musím zaklepat on míval sem tam skorosračku, ale jen z vepřového tučného, a podobných mňamek, u Policie psi maso v životě neviděli podle mě, takže to byl 100% granulář zrozenej z Royal Caninu. Což sem zatrhla okamžitě co sem se to dozvěděla, ráno má grancle ač jsem mu vybrala jinou firmu on si vybral ty co teď žere a večer maso, přílohu a roboran a jiné. Houno pevný nemá téměř nikdy, a taky nikdy neměl, ale voda z něj většinou neteče.

danajasa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:36
- Nahlásit

Maky a Trix
když neslyším chroupat kosti, je to pěkně nudný krmeí
Pani to mě zas vomejvá smrtelný pot od té doby co to pako ušaté hltlo na ex půl kotku bez jediného kousnutí jak had dyž žere myš bak skoušel furt blejt a nešlo mu to byla sem zralá na Chocholouška.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:36
- Nahlásit

Maky a Trix
když neslyším chroupat kosti, je to pěkně nudný krmeí
taky si tak ujetá? )))) nevim jak je to možný páč by mne to vlastně mělo děsit s mejma přístupama,ale mě to uklidnuje a hrozně ráda to poslouchám mám takovej pocit že jako věci sou tak jak maj bejt..su úchyl asik

Atusch
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2011 18:37
- Nahlásit

hele http://www.novinky.cz/ekonomika/225465-vytluky-v-s ilnicich-se-opravuji-stejnou-hmotou-jako-zuby-a-ko sti-u-lekare.html
když vidím v jakém stavu jsou opravené silnice u nás, asi bych se bála si cokoli zlomit a nechat opravovat...

<< 1 ... 6705 . 6706 . 6707 . 6708 . 6709 . 6710 . 6711 . 6712 . 6713 . 6714 . 6715 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání