| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:02
- Nahlásit
Maky a Trix
no že bych tam dojela se svým děsně špinavým čoklovozem???? mě by se to vyplatilo
kejtlin
to bude dobrý, to kvílení může být reakce na narkozu
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:04
- Nahlásit
Alexa
se podívej na tom serveru, kde jsou sepsaný všechny slevy, v Praze je toho skrz auta. dost. kdyby ne tohle, tak příště.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:05
- Nahlásit
Gerda
myčku zvládneš, ti to tam vše píše co máš dělat
Maky
krev už jí neteče jen když jí utřu nos, tak jí je trošku a je světlá jakoby smíchaná se sekretem průhledným, ale co se mi nelíbí, že kníká asi bolestí i když dostala Melovan, nebo myslíš, že to může být ještě následek narkózy? Vím že stará zvířata se probírají dlouho, ale ona už chodí, sice se trochu ještě motá, ale je celkově ok
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:07
- Nahlásit
kejtlin
ona může bejt jen vyděšená z kocoviny ponarkozový a z toho, že jí neposlouchá tělo. Nemusí to bejt bolestí, ale jakoby stresem, že neví co se s ní děje. Je zmatená. Si vem jak je tobě při kocovině.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:09
- Nahlásit
kejtlin
jako nevim jak tobě, ale mě nikdy prášky proti bolesti absolutně nepomohly, vždycky cítíš nějakej diskomfort. Počkala bych, jestli s tím přestane, nebo jí to přejde, ale je chvilku po operaci, je docela přirozený, že nebude juchat a skákat radostí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:14
- Nahlásit
Maky a Trix
spíš líná ))
kejtlin
ooo jak vypadá chudinkovitě!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:14
- Nahlásit
Zdar autistííííí
Co nového za ten týden co jsem byla mimo????
Dočítat to co jste nadrásaly se fakt nedá, tudíž na to mastím.
Takže informujte, kdo má alzheimra, kdo krom kejtlin
nemá zuby (teda jejího psa - lity, lity paní, snad bude chudinka v pohodě do večera ), kdo už vypjestoval baobaby a namnožil malé prince co dělaj psi a co Psíček
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:15
- Nahlásit
Eldoguero
nazdar eldorádo, sme mysleli, že tě sežraly malodogy ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:21
- Nahlásit
Crysa
paní já nemám kocovinu nikdy
maky
dělá to jen chvílema, celou cestu v autě teda řvala fest, ale to jsem přisuzovala tomu probouzení. Mě prášky proti bolesti vždycky dost pomohly
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:23
- Nahlásit
kejtlin
no tak to bé třá vážně jenom stres. Prostě se necejtí dobře. Nehledala bych v tom nic víc. Zuby jsou svině.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:24
- Nahlásit
kejtlin
dělá to jen chvílema, celou cestu v autě teda řvala fest
No jestli nemá alůergickou reakci na tu narkózu. A navíc, jestli jí fakt ta dáseň přichází k sobě, tak se neni čemu divit.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:28
- Nahlásit
Maky a Trix
díky
Baico
A navíc, jestli jí fakt ta dáseň přichází k sobě, tak se neni čemu divit.
na to jí právě píchnul ten melovan
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:31
- Nahlásit
Gerda
sme mysleli, že tě sežraly malodogy
skoro jo, nemluvil se mnou internet, netuchám proč, možná nějaká chyba sítě, ale již jsem z reálného svjeta zpátky do virtuality
Lidi, to vám musim napsat, volal chlap na štěně, ptal se co a jak, prostě dobrý. trochu mě teda zarazilo, že se ptá jen na štěňata a ne na rodiče, ale dobrý neřešila jsem. Odpověděla jsem mu na všechno na co se ptal a pak říkám, že čuba má krom těch a těch titulů z výstav ještě ty a ty zkoušky, že bych ráda, kdyby se se štěňátky dělal alespoň nějaký základní výcvik. Že štěňata jsou hodně temperamentní, aby to jako věděl. A na závěr mu říkám, že ideální by bylo, kdyby se přijel podívat, byť jen na čumendu, nezávazně, aby viděl i ostatní štěňata, matku a aspoň fotky otce a jeho rodokmen atd...
A víte co mi ten kokot na to řek?
Že ho vůbec nezajímá fena, že je mu celkem putna jak vypadá otec štěňat a jak se štěňata chovaj, ňáký zkoušky a výstavy ho prej taky nezajímaj, že dá za štěně maximálně deset tisíc
No, řekla jsem mu ať si koupí bezpapíráka a pak rok napjatě čeká co mu ze psa vyroste ať si obvolá ostatní chovatele a zjistí cenu, jestli mu ji teda řeknou, ale že já pro něj štěně nemám Asi jsem ho nasrala, ale co byste mu na tohle řekly...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:31
- Nahlásit
Gerda
nazdar eldorádo
, pani, ja ji taky rikam eldorado!
A jo, budem priste orli a postavime si hnizda naproti sobe, muzem si vzajemne zalivat baobaby a lavandry, kdyz jedna poleti nekam poznavat svet
A na vlkach taky nevidim ,nic mimoradnyho pro me je to jako velka liska nebo malej lef, trochu ustraseny, pripoutany k zemi..., nevim, no, nechtela bych bejt nejaka zemoselma. a jeste si prectafte, ze by nas treba negdo ochocoval
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:34
- Nahlásit
Eldoguero
ale co byste mu na tohle řekly
Ať si pořídí plyšáka
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:44
- Nahlásit
Baico
Ať si pořídí plyšáka
Taky mě to napadlo
leyenda
Gerda
Hele a co když vám bude nějakej ko... vybírat hnízda a ještě po vás střílet, páč si vás splet s kachnou top je blbý ne pták je moc vidět a vorel není žádnej drobek
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:00
- Nahlásit
Eldoguero
co když vám bude nějakej ko... vybírat hnízda a ještě po vás stříle
no, jo, to si prave musis vybrat naky nedostupny misto, vysoko v neobydlenejch horach, kam nigdo s puskou nebo batohem nevyleze
si vás splet s kachnou
no dovol
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:03
- Nahlásit
leyenda
Gerda
budem priste orli a postavime si hnizda naproti sobe
Jasně a při mým štěstí budu v příštím životě ta nebohá rybička co sežerete,v lepčím případku majitel rybníka co vypleníte.Chci bejt náká plavací bestije v oceáně.Eldoguero
Zdravím pani my budem klikat špalkem z dubu nebo opačně ted nevím
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:05
- Nahlásit
leyenda
jenže se obávám, že v dnešní době je tohle dost sci-fi bohužel
si vás splet s kachnou
no dovol
No pani, nevím jak ve Francii, Španělsku a jiných jižních státech, ale u nás si před lety jeden takymyslivec orla s kachnou "spletl"
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:06
- Nahlásit
danajasa
Zdar pani, jak budete klikat špalkem z dubu nebo dubem vo špalek nebo co
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:25
- Nahlásit
ahoj, co dáváte hafům, když jsou nachlazení? Sophyje nějak často čůrá, snad bude jen nachlazená, tak ji chci něco koupit a pak přinejhorším na vetku, nechci tam teď jít
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:28
- Nahlásit
Monty
obleček, deku do pelechu, zákaz ležení na studený zemi, jitrocelovej sirup s vitamínem C, brusinky, lichořeřišnici a přes hubu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:29
- Nahlásit
Maky a Trix
díky
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:31
- Nahlásit
Monty
a taky vývar. Když je pes nastydlej a stojí mu moč v močáku, dělaj se šutráky. Takže udělám každej den kolem litru a půl vývaru a pes to pije. Aby co nejvíc čůral, proplachuje se tím, jako lidi s ledvinovým čajem. Pokud teda sofince neva, že je vývar mastnej.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:32
- Nahlásit
a jak jí to mám dávkovat? má 7 kilo
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:36
- Nahlásit
Monty
co z toho? Jitrocelák jako dětem (to se podívej na lahev, ale asi to bude třeba lžíčka 3xdenně), brusinky sušený mi pes žere jako pamlsky, takže ty dávám neomezeně a lichořeřišnicový kapky se dávaj většinou 1kapka na kilogram na den. Ale můžeš jí dávat třeba 7kapek večer a 7kapek ráno. Nebo prostě jak to najdeš na lahvičce, klidně jí toho můžeš dát trochu víc, ono jí to neublíží. Důležitý je pejska pořád proplachovat.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:41
- Nahlásit
Maky a Trix
jo díky, psala jsem se na ten jitrocelák, brusinky ji chutnají, v tom nebude problém, moc díky za rady, snad bude jen nachlazená
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:44
- Nahlásit
Monty
rozhodně. Je mrňavá, u země je stále dost chladno. Nosí obleček?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:46
- Nahlásit
Eldoguero
Zdar pani, jak budete klikat špalkem z dubu nebo dubem vo špalek nebo co
Bém klikat clikrem,původně sem ho chtěla zmlátit berlou(páč mám haksnu ve škrobáku)leč se choval vzorně aGerdička s Crisou mi vnukli myšlénku a návod na klikání páč mi furt něco nutí tak toho zneužiju ve prospěch psa
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:49
- Nahlásit
danajasa
A nebylo by přecejen lepší zmlátit ho tou berlou
A co noha, dobrý?
|