| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:19
- Nahlásit
Biluška
Díky Líbo , můžu info od tebe poslat Daně?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:20
- Nahlásit
pawLINka
Ale co bílé? Ponožky a tak? Těch je fakt málo. V tom má mama pravdu.
Jenže já jsem se do té pračky zamilovala hned na začátku a teď už ji prostě chci.
Tak určitě má poloviční plnění,to už má snad každá pračka,to mám i na té 15 let staré,co v ní peru psům.
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:23
- Nahlásit
pawLINka
Tak která teda? Pošli odkaz .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:24
- Nahlásit
Jo klidně.
jbat
Máti má taky ardo, už kolik let . Eště se s tím nikdy nic nestalo a to je matka prací maniak a pere furt a fšechno.
Du pytlačit, nepyšte furt Anebo pište o pračkách, to mě beztak nezajímá, já kupuju elektrospotřebiče podle xichtu a vemu dycky ten co se mi líbí . Až začnete psát o něčem normálním tak mi laskavě udělejte značku, kuji
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:24 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
jablunka
Tak určitě má poloviční plnění,to už má snad každá pračka,to mám i na té 15 let staré,co v ní peru psům.
nemá, ale má takovej ten inteligentní vosmej smysl a měla by brát vodu podle množství prádla, to já mám u tý mojí taky, že si to prádlo jako sama zváží a podle toho tam napustí vodu
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:25
- Nahlásit
danajasa
No mě to taky vždycky vteče obojí najednou ještě než zavřu ten šuplíček, ale jednou jsem to schválně sledovala a i u hlavního praní jsem tam měla pěnu, tak nevím asi to tam má nějakou záklopku.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:27
- Nahlásit
danajasa
Martinna
šišmarjá vy vážně používáte předpírku????
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Máti má taky ardo, už kolik let
tadle je stará půl roku.
tekla asi týden, nikdo nepřišel na to odkud. pak z ní přestalo téct, tak začal téct aspň kohout, co do ní pouští vodu.
ačkoliv u nás za to možná nemůže prajda, jako spíš ten hnusák, co ho vídám v zrcadle. :mad.
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
Jenže já jsem se do té pračky zamilovala hned na začátku a teď už ji prostě chci.
taxi jí kup! dyk v ní nebé prát tvoje máma který se to zdá hodně. Stejně psa bych si taky nepořizovala podle toho, esli není moc velkej než ten, kterýho by si pořídila matka.
jablunka
Tak určitě má poloviční plnění,to už má snad každá pračka,to mám i na té 15 let staré
máš pravdu přecedo!
danajasa
Když koupím tekutý prec.prostř.naleju do obou-předp.hl.praní tak mi to tam vyteče všecko do tý pračky prostě to nezůstane v tý druhý nádržce dělá vám to taky?páč dyž to tam vteče hned na začátku tak hl.praní už neperu v ničem??
to sem taky nepobrala, ale jedinný tekutý kupuju ten na černý hadry a tam to peru bez předpírky a leju to rovnou teda klidně i do bubnu. S předpírkou by asi čék musel prvních půl hodiny stát u pračky, až vybleje vodu z předpírky a začne napouštět na hlavní, tak tam kydnout ten tekutej sráč na hlavní. Ale že by se na to jeden nevysr*l.. bych to dala na vyšší teplotu a bez předpírky a bude po prdeli.
Jedu pro granulky, na stopu, vyvenčit mějte se tu. Snad ještě nakouknu než budu vyrážet na špijonážní misi do Prahy
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:30
- Nahlásit
jablunka
No já myslíml, že to poloviční právě nemá. A to je bubý.
Martinna
Je to tatok:
http://www.onlineshop.cz/velke-elektrospotrebice/p ece-o-pradlo/pracky-celni-plneni/801-1200-ot-nad-4 5cm/pracka-aeg-lavamat-72850a-30353P.html
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:30
- Nahlásit
Martinna
vteče obojí najednou ještě než zavřu ten šuplíček
Přesně to mi taky,dělá,ale dyž prodávaj takový ty polštářky do pračky tak ty se tam taky hážou hned a už se nic nedodává a je to čistý je to krajně podezřelý
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:32 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
pawLINka
nemá, ale bere to vodu podle množství prádla. Hele já mám taky sedmikilovku a menší bych nechtěla
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:32
- Nahlásit
I když teď se dívám a má to: FuzzyLogic - množstevní automatika - automatické přizpůsobení prádlu
Takže to možná jako spotřebuje míň vody, když tam dám míň prádla.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:33
- Nahlásit
Alexa
šišmarjá vy vážně používáte předpírku
Vymjá ta pračka si to vydupe,dyk sem psala že se ní hádám furt si nastaví co chce inak nepere vyděračka hnusná.
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
jo ono si to umí brát samo vodu, tolik kolik potřebuje.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
Takže to možná jako spotřebuje míň vody, když tam dám míň prádla.
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ááááá
už to tu píšu potřetí
|
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
Whirpool bych mohla mít levněji, pač tady máme přímo prodejnu a prodávají se slevou např. škrábnuté kusy apod.
Já mám W. už asi 13 let, bez nutnosti jakýchokoli oprav. Jsem s ní naprosto spokojená.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:34
- Nahlásit
danajasa
furt si nastaví co chce inak nepere vyděračka hnusná.
Proto nechcu chytřejší než jsem já, ale asi ji mít taky budu.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:35
- Nahlásit
Alexa
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá á ááááá
už to tu píšu potřetí
Sorry, jsem blbá. Ale omlouvá mě to, že ten poslední příspěvek jsme odeslaly shodně.
Já jsem co se prádla týče taková pračková panna, no.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:36
- Nahlásit
danajasa
Vymjá ta pračka si to vydupe,dyk sem psala že se ní hádám furt si nastaví co chce inak nepere vyděračka hnusná
jí zmlať né nebo možná nastf jinej program
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:38
- Nahlásit
Alexa
nebo možná nastf jinej program
nastav program - Teď budeš poslouchat ty mě, hajzle!!!!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:41
- Nahlásit
Alexa
nebo možná nastf jinej program
Hele hl.knofl má prog.pro blbé s vobrázkama_peříčko,klubíčko,vanička(ruční praní)atd.a knim se přimačkávaj čudle-votáčky ždímání,teplota atd a já třá dám nákou teplotu a ta mrcha že to nejde páč prog.peříčko má enem do40c,nebo uberu votáčky taz to nejde páč.prog klubýčko by to jako nevyždímal dosuch dosucha,pak program(vobrázek mimina)vyvářka tak ten ci nenechá kecat vůbec do ničeho no a eště dvacet takejch píčovin,tak to tam nacpu votočím kolečkem a du pryč než se naseru-
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:42
- Nahlásit
danajasa
Hele hl.knofl má prog.pro blbé s vobrázkama_peříčko,klubíčko,vanička(ruční praní)atd.a knim se přimačkávaj čudle-votáčky ždímání,teplota atd a já třá dám nákou teplotu a ta mrcha že to nejde páč prog.peříčko má enem do40c,nebo uberu votáčky taz to nejde páč.prog klubýčko by to jako nevyždímal dosuch dosucha,pak program(vobrázek mimina)vyvářka tak ten ci nenechá kecat vůbec do ničeho no a eště dvacet takejch píčovin,tak to tam nacpu votočím kolečkem a du pryč než se naseru- hej, já tam nemám mimino, teda ne že by michybělo, ale co kdybych chtěla vyvařovat????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:42 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
pawLINka
Ale jestli čtu dobře,tak to má tuhle funkci.......FuzzyLogic - množstevní automatika - automatické přizpůsobení prádlu
edit
byla si rychlejší,než jsem to prostudovala
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:43 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Tak jsem byla v krabici s papírama v práci úspěšná.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:44
- Nahlásit
Martinna
Teď se dívám, že ta, co jsi mi posílala, spotřebuje 62 litrů a ta "moje" spotřebuje jen 45 litrů. Rozdíl v ceně je 1000 Kč.
Spotřeba energie 1,19 vs 1,05.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:45 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
makrel
hej, já tam nemám mimino, teda ne že by michybělo, ale co kdybych chtěla vyvařovat????
papírový pleny???
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:47
- Nahlásit
makrel
co kdybych chtěla vyvařovat
Tak se votočí na vobrázek mimina a už ale nemůžu nic přidat-snížit teplotu né,ubrat otáčky né přidat ubrat máchání né prostě mi nedovolí samostatně myslet nedej bože něco přinastavit mrcha je to
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:51 - Změnil/a: Martinna
- Nahlásit
pawLINka
Ta vypadá dobře, tak když se ti líbí tak jí kupuj .
Alexa
Já teda předpírku používám jen minimálně, když třeba peru něco hodně špinavého.
danajasa
Ty gelové tablety teď používám a to se ale asi nedá prát s předpírkou.
Jinak z toho co píšeš Hele hl.knofl má prog.pro blbé s vobrázkama_peříčko,klubíčko,vanička(ruční praní)atd.a knim se přimačkávaj čudle-votáčky ždímání,teplota atd a já třá dám nákou teplotu a ta mrcha že to nejde páč prog.peříčko má enem do40c,nebo uberu votáčky taz to nejde páč.prog klubýčko by to jako nevyždímal dosuch dosucha,pak program(vobrázek mimina)vyvářka tak ten ci nenechá kecat vůbec do ničeho no a eště dvacet takejch píčovin,tak to tam nacpu votočím kolečkem a du pryč než se naseru- to jsem ze začátku taky pořád řešila nějaké errory, teď narvu prádlo hodím tabletu a otočím na kroužek s vlnkou a jdu pryč .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:52
- Nahlásit
Už neperte, nebo začnete měnit impríting jako adidaska, dyť už dělala polífku se zavářkou, úplně ste jí zkazily, ste jako hyjeny, supi a strašné flundry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|