Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6678 . 6679 . 6680 . 6681 . 6682 . 6683 . 6684 . 6685 . 6686 . 6687 . 6688 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:53
- Nahlásit

Biluška
stran Danči Synkové

Dík , ufff já už volala taky Květě...

Martinna
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:53
- Nahlásit

pawLINka
Ahoj, já mám rok tuto pračku a jsem s ní spokojena.
http://www.elektromarket.cz/katalog/zbozi/vyprodej -zbozi/velke-elektrospotrebice_6868/pracky-celni-p lneni_6869/801---1200-ot--nad-45cm-_6870/produkt/p racka-electrolux-ewf-12680-w-inspire

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:54
- Nahlásit

jbat
jsou jeblí fšichni, i ti praví i ti pseudo

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:54
- Nahlásit

pawLINka
Martinna
Taky mám ráda elekroluks značku, až se jednou totál rozbije stará, 20letá boška, půjdu do elektroluksu určitě. Dobře ste vybraly, dámičky.

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:57
- Nahlásit

Gerda
Děfčata, víte, proč tu neni davítková? Páč tančí v šeldrejku
a když se točí doleva, tak roste a když doprava, taxe zmenčuje. To je stejně výhoda ta dřevěná noha

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:57
- Nahlásit

pawLINka
Hele,já mám pračku až na 1200 otáček a dávám maximálně 800,protože to pak hodně muchlá prádlo.Jen jednou sem dala maximum a prádlo bylo sice po vyždímání skoro suchý,ale to žehlení za to nestojí.

Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:58
- Nahlásit

Biluška

máš pořád "seznam"? Písla jsem ti ze svý druhý adresy, Volny nějak stávkuje...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:58
- Nahlásit

Martinna
Taky dobrá cena. Já půjdu asi nakonec do té levnější z těch 2, co jsem vybrala, pač nemusím mít pračku chytřejší než já a navíc těch 1400 otáček asi neuživím. Píšou, že se to spíš hodí, když dáváš prádlo do sušičky.

Gerda
No já jsem pátrala a pátrala až jsem vypátrala, že jsou údajně nejlepšejší. Tak jsem zvědavá. Moje máti má doma všechno Whirpool, ale to nikdo nedoporučuje (i když máti je spokojená). Whirpool bych mohla mít levněji, pač tady máme přímo prodejnu a prodávají se slevou např. škrábnuté kusy apod.

Martinna
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:02
- Nahlásit

Gerda
Když jsme před rokem zařizovali nový byt, koupili jsme všechny spotřebiče od Elekroluxu, jak do kuchyně, tak pračku a sušičku a nemůžu si stěžovat. Klepu, klepu na dřevo .

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:02
- Nahlásit

jablunka
Takže mám ušetřit ty 2000 rovnou? Myslím, že bych stejně to inteligentní praní nevyužila. Máme to i na myčce a nevyužíváme.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:04
- Nahlásit

pawLINka
Do škrábnuté nechoď, to pak děsně rychle rezaví. Nám se lehce podřela při stěhování, jenom takový malinký škrábaneček a do roka tam byl rezavý flek jak kráva

jj, pořád seznam, už ti sova odletěla zpátky.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:05
- Nahlásit

pawLINka
Takže mám ušetřit ty 2000 rovnou?
no je to na tobě,ale podle mě je to zbytečný.
Myslím, že bych stejně to inteligentní praní nevyužila. Máme to i na myčce a nevyužíváme.
Jsem na tom stejně,inteligentní praní není pro mě,čím míň funkcí,tím lepší.

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:05
- Nahlásit

pawLINka
škrábnuté kusy
Abyste pak pani s pračkou neškrábla sama,páč nevíte esli se třá neškrábla při pádu z kmionu,já měla takovou mikrovlnku a spáchala sebevraždu do měsíce,páč tam měla přerušený náký drátek z toho tuknutí,ovšem esli maj záruku tak co ušetříte můžete třá proslavit ze zvířátkama na Leontýna

Martinna
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:06
- Nahlásit

pawLINka
Ta moje pračka má max 1200 otáček a vpohodě mi to stačí, pak to šupnu do sušičky na vysušení pak na napaření, a když se hned po dokončení programu prádlo vytáhne, tak kromě extra krčícího se materiálu nemusím nic žehlit, jen hezky poskládat a do skříně.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:06
- Nahlásit

Crysa
a když se točí doleva, tak roste a když doprava, taxe zmenčuje. To je stejně výhoda ta dřevěná noha
ty si debííííííl ))))))))))))))))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:07
- Nahlásit

Jak to? Tak to má tedy každý jiné informace. Kde se ty protichůdné informace berou?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:08
- Nahlásit

pawLINka
úplně přesně! Máma má taky virpůl, ale už od lednice jsem ji přesvědčovala na elektrolux ))

Martinna
koupili jsme všechny spotřebiče od Elekroluxu, jak do kuchyně, tak pračku a sušičku a nemůžu si stěžovat
je vidět, že ste slušnej člověk, pani.

Martinna
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:08
- Nahlásit

pawLINka
Hele ale ta co jsem ti posílala já se dá sehnat kolem 10.tisíc.
A co je to to inteligentní praní?
Pokud je to to, že si nadsatvíš kdy chceš aby se pračka zapnula, tak to ta moje taky má.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:11
- Nahlásit

Teď jsem telefonovala s máti a říkala, že si na 7 kg brát nemám, že je to moc. Tak a můžu vybírat znova.

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:12
- Nahlásit

já mám pračku Beko - darovanému na zuby nehleť, z charity po povodních a pracuje teď 9. rok a bez problému, je na 5kg prádla, cpu tam všechno co je potřeba vyprat, takže i 8 odhadem a v poho. Otáček má 800 a ždímá hezky do sucha. Spotřebu má 56l a ještě mě to nezrujnovalo a peru skoro denně. Peru nejčastějc s předpírkou na 40°C a neznám nevypraný špíny.

Takže podle mě je fakt jedno jaký má méno, že stačí ta třída co nejlepčí a pak xicht a intuitivnost ovládání.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:13
- Nahlásit

Martinna
No ten model s 1200 otáčkama je slevněný z 18000 na 10500. Jenže je to na těch 7 kg a podle máti je to moc, že si mám najít kolem 5 kg.

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:13
- Nahlásit

Martinna
A co je to to inteligentní praní?
Jako že ta bedna je tak chytrá,že použije mín vody dyž usoudí,že je tam mín prádla,nebo mín zhřívá dle potřeby takže mín žere eletriky prostě to vykoumá za vás.Třeba ta moje je beko a furt se semnou hádá já něco nastavím a ta pizta mi vyhodí,že to nejde nebo zrovna eror moc funkcí neslučitelných jako sem asi jedný debil co se hádá v koupelce s pračkou,tak rači nemám ani žehličku(suším na ramínkách a křeslech)páč domlouvat se ze všema spotřebičema mě zmáhá

Martinna
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:14
- Nahlásit

Gerda
Když jsem ty spotřebiče řešila, tak mi Elekrolux přišel jako pro mě lehká varianta, po roční rekonstrukci už jsem neměla náladu, kombinovat spotřebiče, rychle nakoupené úplně všechny spotřebiče, řešila jsem spotřebu, také dostupnost servisu a cenu, docela jsme ušetřili na tom, že jsem to všechno koupili v Polsku, máme to cca hodinu cesty a bylo to tam levnější než kdybychom to kupovali v e-shopu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:15
- Nahlásit

já mám pračku Inawest a mám ji 6 let a je bez problémů, taky tam cpu úplně všechno -i psí věci, deky, pelechy, někdy to je fakt síla a pere dobře, otáček má 1000

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:16
- Nahlásit

danajasa
Crysa
Mám taky Beko,je o trochu míň inteligentnější než ta co má danajasa a hádám se s ní občas taky.Mám na 5 kg,ale nás je hodně a klidně bych uživila na 7kg.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:16
- Nahlásit

pawLINka
Jenže je to na těch 7 kg a podle máti je to moc, že si mám najít kolem 5 kg.
a proč je to moc, dyť pereš určo na dva lidi, který sou umazaný od čtyřech psůch, ne? My měli s chlapíkem taky sedmikilovou a když to pojme sušák, pak je jedno, jak velká je pračka

Martinna
bylo to tam levnější než kdybychom to kupovali v e-shopu
to je sprostý tohleto! Výhody těch pohraničních osob!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:17
- Nahlásit

Gerda
No jo, máme hader hodně a taky monterky apod. Ale co bílé? Ponožky a tak? Těch je fakt málo. V tom má mama pravdu.

Jenže já jsem se do té pračky zamilovala hned na začátku a teď už ji prostě chci.

Martinna
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:18
- Nahlásit

pawLINka
To jsem taky řešila ty kila, jsme jen dva, takže by mi teoreticky stačila menší pračka, ale jelikož já domácím pracem moc neholduji a dělám je jen s donucením, jsem ráda že jsem zvolila na 7 kg, tak hodím jednou týdně tři pračky, tmavé, barevné a světlé prádlo a je zase na nějakou dobu klid, kdybych měla menší pračku, tak peru pořád.

danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:19
- Nahlásit

Jo prosím vás prací osoby-Když koupím tekutý prec.prostř.naleju do obou-předp.hl.praní tak mi to tam vyteče všecko do tý pračky prostě to nezůstane v tý druhý nádržce dělá vám to taky?páč dyž to tam vteče hned na začátku tak hl.praní už neperu v ničem??

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:19
- Nahlásit

Já mám Ardo a zcela jistě si ji nikdo nikdy nekupujte, nai ji nechtějte zadarmo. Když pominu to, že už v ČR na ni není servis, tak je to ITALSKÁ značka, opakuji I-TAL-SKÁ, stejně jako Wirpůl momentálně.
A mně můžete věřit, že co je Italský, to je jak od ťamanů.
Si přectavte banku od ťamanů...

<< 1 ... 6678 . 6679 . 6680 . 6681 . 6682 . 6683 . 6684 . 6685 . 6686 . 6687 . 6688 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání