| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:12
- Nahlásit
zuzanarosakova
Nechápu, proč se mi manžel furt do toho plete, když to chci slavit s čoklama
Protože nejsi sama a on je taky děsně milánkuje.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:13
- Nahlásit
Gerda
Obchod MĚLNÍK (maloobchod a vzorkovna) - provozní doba Po - Pá 8:00 - 17:00 hod.
PRAHA (maloobchod, velkoobchod a sídlo firmy) - provozní doba Po - Pá 7:30 - 16:00 hod.
Adresa: V okruží 2158, 130 00 PRAHA 3 - Žižkov
Telefon/fax: +420 266 313 167, +420 266 315 288
Mobil: +420 777 127 833, +420 602 127 833
http://www.oopp.cz/
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:13
- Nahlásit
Alexa
A bude to jakoby na cvičáku, že jo? Nééé nekde u tebe? ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:14
- Nahlásit
Alexa
díky! Našla jsem v záhřebské! Bezva, to je kousek od práce.
Lucie Kratochvílová
Co se ptáš ty blázne, samozřejmě, že máš přijet, to je jistá věc! Klikr ti dnes koupim, neni problém - chceš zelenej nebo modrej?
S vestama se to má tak, že mi švadla psala, že má masakr a dá mi to zítra, ještě to nemá. Zároveň řikala Atuš, že mají nějakou akci na flísy ve Flextexu, takže sjede ještě do holešovic mrknout na nabídku, tím se můžem také ulevnit.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:17
- Nahlásit
PROSIM - kde jsou ňejaké dobré stránky o BARFU, děkuji
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:18
- Nahlásit
Gerda
Modrej, aby byl k vestě Kuju Kolik stojí?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:19
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
stojí asi 70 korun, vezmu ti tedy modrej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:19
- Nahlásit
zuzanarosakova
má se to slavit s tim koho nejvíc milánkuješ, takže v poho. Nechápu, proč se mi manžel furt do toho plete, když to chci slavit s čoklama
já teda sdělila mušim že Valentýna neslavim, on teda naštěstí taky ne, ale vidíš s čoklama mě to nenapadlo, jdu vyndat kilo jater na žumpovec, mohla bych jim ty kousky vykrájet ve tvaru srdíček
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
PROSIM - kde jsou ňejaké dobré stránky o BARFU, děkuji
já dostala tip na tydlencty www.manwe.eu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:27
- Nahlásit
zuzanarosakova
http://www.baron.cz/pes/prirodni-lekarna/clanky/vy ziva-psa-jidelnicek-prirozene-syrove-stravy/i-0
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:30
- Nahlásit
Crysa
Tinta76
Dik
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:48
- Nahlásit
hele, vyšívání na oblečení
http://www.aresko.cz/eshop/
můžete mít na triku třá skoro živýho Čaka Noryse!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:02
- Nahlásit
Šíš já než dopajdám na hajzlík tak tady je zas vo stránku víc,to znamená,že včíl du pajdat na poštu a než se doplazím bude tu román.Neva voslavím s pakonoj leontýna dala sem vařit kuřecí spodní nohy tak se šábneb vo drůběží rizoto(jako z jednoho hrnce,ale každej ve svý misce jo)
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:08
- Nahlásit
danajasa
už jsi jak já, mi pes věčně půjčuje rýži a kuře taky často
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:20
- Nahlásit
zuzanarosakova
http://www.manwe.eu/
Jinak jsem byla prvně stopovat a Áresek byla jak vysavač, a to doslova, pak si něco nasál do čumáku, prskal jak šílenej a vypadal, že má vzteklinu, a pak zase čuchal a nechtěl přestat Mám z něj radost
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:31
- Nahlásit
Atusch
chudák, on je šílenej i na stopě )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:31
- Nahlásit
žumpo mám dotaz možná blbej, ale fakt nevím. Zejtra deme se Sindou na ten zub, dopoledne máme tam bejt v 11.15hod, bere 3 krát denně atb na ten zub, po nich ustoupil ten zánět a otázka: mám jí dát odpo a večer atb, když ji bude zejtra uspávat, takže má být 12 hod před nalačno?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:37
- Nahlásit
Ahoj, máte taky tak bezvadňáckej den zamilovanejch? Můžete mi říct, proč já si vybírám pořád stejnej typ samečků? Tedy totální kokoty bez schopnosti sebereflexe a s egem takové výše, že kdyby z něj skočili na své IQ, tak se rozmáznou jak moucha o čelní sklo?
Ode dneška jsem lesba a hotovo.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:39
- Nahlásit
kejtlin
já bych je dávala, má to nedoléčený na to aby se přerušily ATB a i po tom zákroku asi budou chtít si myslím pokračovat s ATB, aby se tam něco nerozjelo v otevřený ráně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:40
- Nahlásit
kejtlin
zeptej se možná přímo toho doktora, nebo jestli je tu Maky...
jbat
Ode dneška jsem lesba a hotovo.
no ale to budeš nasratá ještě víc, páč budeš muset žít s ženckou...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:40
- Nahlásit
jbat
proč jsou mi tvoje slova tak povědomý??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:41
- Nahlásit
Nestíhám, jenom probíhám. To je šílený týden tohleto
bonc stran nalezenýho bígla
Informuj veteriny širokodaleko, tam se ztracený čokly většinou taky hlásí, takže by nějaký vet mohl vědět kdo ho postrádá.
Hipík se fšema psama stran Danči Synkové
Posílám maila, impaktovi taky
Pawlinka stran pračky
nepřemýšlej, nepátrej, di do obchodu a kup si tu co ti padne do oka . Gdo moc vybírá ten přebere (a ztrácí zbytečně čas eště k tomu )
jbat stran samečka
Fšichni sou voli. Aš budu mít čas tak ti popíšu s jakým xichtem a přístupem šel Mášen dneska po hodně dlouhé době poprvé do zaměstnání Sem měla chuť ho kopat celou cestu před sebou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:41
- Nahlásit
Crysa
já bych jí je taky dala z důvodu co jsi napsala i když ona asi dostane jiný, nebo dobere ty původní+dostane další jiný.
díky
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:45
- Nahlásit
kejtlin
většinou se nepřerušuje terapie, pokud není nějaká kontraindikace s anestézií. Což u ATB nejspíš není. Takže bych to nechala standardně bez jídla, neomezeně voda a ATB normálně dávat. Není dobrý jí přerušovat terapii. Pokud bys to měla vysadit, předpokládám, že by ti to vet řekl, když jí ty léky dával sám. Ale klidně si tam pro klid zavolej.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:45
- Nahlásit
jbat
valentýna neslavim už pomnoho let takže nějakej den zamilovanejch mi leží u zádi
Gerda
právě můj vet mi to nebere, má ordinaci až od 17hod, většinou je na telefonu, ale ted´ asi ne
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:50
- Nahlásit
Vlčáčková
Mluvila s ní Biluška. Takže jo, ale čas je cca rok. Ale kdo ví.
Dík , já to nevydržela a volala jsem kamarádce, která jí dlouho hodně pomáhá, jak s umisťováním psů, tak ekonomicky... Ta si myslí, že z tohodle mraku pršet nebude... Echich jo...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:51
- Nahlásit
Gerda
no ale to budeš nasratá ještě víc, páč budeš muset žít s ženckou...
NEBUDU!!! Budu ji mít puze na sex, praní a vaření.
Crysa
proč jsou mi tvoje slova tak povědomý?
páč jsme to všechny milionkrát zažily a stejně do toho lezem znova!
Biluška
Fšichni sou voli. Aš budu mít čas tak ti popíšu s jakým xichtem a přístupem šel Mášen dneska po hodně dlouhé době poprvé do zaměstnání
až budu mít čas, napíšu ti, s jak důležitým ksichtem mě sameček neustále posílá do prdele, že nemá čas, neb změnil práci a potřebuje "STU-DO-VAT, zlato, víš, ono je to hodně složité, takže se nezlob, ale nemám čas to řešit, i když vím, že ty máš v práci pohodu."
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
díky, jdu jí je dát, on mi tel. nebere, o atb neříkal nic jen mi připomínal, že má být nalačno, mě nenapadlo se dopo když jsem s ním mluvila zeptat se, vodu mají psi normál pořád. Kontraidikace s anestézií by tam neměla být, prý Dalacin dává, když je zánět jako měla Sinda a je to vpodstatě příprava na to, že ten zub půjde ven, aby Dalacin ten zánět potlačil a nedělal se ten zub v zánětu a dělá se to, než se ty atb doberou, tak asi nepřerušovat. Myslela jsem si to, ale pro jistotu jsem vznesla dotaz, kdybych to pochopila třeba špatně, ještě jednou díky
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Pawlinka stran pračky
nepřemýšlej, nepátrej, di do obchodu a kup si tu co ti padne do oka . Gdo moc vybírá ten přebere (a ztrácí zbytečně čas eště k tomu )
Máš pravdu, přecedo. Ale huž jsem se rozhodla. Bohužel teda budu objednávat přes net (pač v obchodě jsou mnohem dráž), ale půjdu do téhle:
http://www.onlineshop.cz/velke-elektrospotrebice/p ece-o-pradlo/pracky-celni-plneni/1201-1600-ot-nad- 45cm/pracka-aeg-lavamat-74850a-31153P.html
A nebo do téhle:
http://www.onlineshop.cz/velke-elektrospotrebice/p ece-o-pradlo/pracky-celni-plneni/801-1200-ot-nad-4 5cm/pracka-aeg-lavamat-72850a-30353P.html
Spotřeba A++, 7 kg prádla. Jediná odlišnost je v tom, že jedna má 1400 otáček a nějakou vychytávku (tuším 6. smysl) a ta druhá má 1200 otáček, ale stojí taky o 2000 míň. Jsem ochotná ty 2000 obětovat pokud to nebude ale zbytečné...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:52
- Nahlásit
Děfčata, víte, proč tu neni davítková? Páč tančí v šeldrejku a krade tam peněženkíííí:
http://www.stream.cz/video/561168-nejstarsi-tanecn ice-salsy-je-ji-87-let
Vona se chce asik připravit na tu svou arozeninovou párty, co bude mít příští čtvrtek, konečně prubne ty svý červený tanga, když jí z parkoviště u Penny vyhnali )))
|