| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 17:11 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Biluška
můžu ti poslat Michalův životopis? Chceme ho rozeslat na firmy v Mělníku, mně se to furt nelíbí a nevim proč. Potřebovala bych, aby si to prohlédl nějaký zlý kapitalista
A ty jsi ze všech co znám, ten nejzlejší
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 17:15
- Nahlásit
V Plzni se objevila Jezinka:
No, to je teda fakt.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 17:17
- Nahlásit
kachna_
Klidně pošli
zuzanarosakova
Uš sou, akorát je musím vyzvednout a rozeslat. Příští týden mám šíleně narvaný, nevím jak budu stíhat, ale buď to nějak zvládnu, nebo to pošlu ten další týden.
Další zkoušky v Jílovým budou 22.5.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 17:19
- Nahlásit
makrel
ty žereš furt zeleninu, to by mohlo být i tím.
když je teplo, tak jo, ale teď v zimě skoro vůbec, nemám na ní vůbec chuť furt bych žrala jen rejži a brambory, na to mám chuť pořád. Ale beru teda denně hafo různejch přírodních bobulí a vitamínů..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 17:21
- Nahlásit
Nazdar lumpícííí, už sme domki, Maky přijela jako děsně mrňavá žena s děsně mrňavym psem děsně velkym autem ) Aleksa se vyprdla na prochajdu, pěkně sme se prochajdili lesem. Hancaw mi přivezla DVOJE!!!! překrásný korálky z madagaskarska, jsou z klokočí a mezitim jsou malinkaté šištinečičinkiiiiii z nějaké vistárie nebo jak se menuje ta květina, sem to zapomněla, stejně jako hlavní město madagaskaru - jen že je to Tana, ale předtim nevim. Vyprávěli sme si o lemuříííí, pili čaj a kávu na pařezu, fenkíííí běhalíííííí a Bůch měl rád zase Džinu a Cicin Nandu a Maryji. Pak sme zapomněli na to, teda já sem zapomněla, že Saraksová nemohla číst informaci, že Srbcový závoz je dnes, takže ani nemohla mít chuděra připravené věci ze školy, když je asi neděle a nevěděla o tom, nicméně se ukázalo, že je dobře, že jsme u ní nenabírali, neboť od nás z práce jsme Makyjový naplnili celou dodávku. No a teď kousek po pátý a jdu prát druhou pračku. Jak ste se měli jelimáncíííí?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 17:22
- Nahlásit
Biluška
ok, já jedu na dovču 20.2 - 5.3, tak mám ti poslat prachy už teď nebo až se vrátim? a kolik to stojí?
Další zkoušky v Jílovým budou 22.5.
chtěla bych jít s Kokym, musim posílat nějakou přihlášku nebo jak minule, pošlu akorát jméno a love ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 17:22
- Nahlásit
zuzanarosakova
když je teplo, tak jo, ale teď v zimě skoro vůbec, nemám na ní vůbec chuť furt bych žrala jen rejži a brambory, na to mám chuť pořád.
to ale děláš dobře, děfče. STejnak syrová zelenina neni zdravá. Ani mlíčný vejropky, ty čéku dělaj dejchací nemoce.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 17:25
- Nahlásit
Gerda
pošli mi tu adresu ať ti můžu poslat ten pohled. Jsem zjistila, že jsem ti ještě zapomněla dát do Srbců starou autolékárničku jinak v pondělí nejdem klikat asik, tak může jít někdo navíc, teďko nebudem klikat dlouho, bo jedem na tu dofču, fšecko zapomenou určitě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 17:28
- Nahlásit
zuzanarosakova
Nevím kolik to přesně stojí. Vím, že nějak kolem čtyř stovek, ale netuchám přesně. Ti to řeknu v týdnu, jak se mi to podaří vyzvednout.
Na zkoušky si tě s Kokýnem píšu, už se hlásat nemusíš
All
Essi chcete něgdo něco v gapaji tak si rychle vzpomeňte co, pojedu tam nejspíš ve středu . Páč to musím jít opavským policajtům vysvětlit, že Miňonku parkuje zásadně osoba blízká tak ať mě přestanou prudit
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 17:31
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ale beru teda denně hafo různejch přírodních bobulí a vitamínů..tak to bude vono, budu muset taky začít, zvlášť při mém způsobu života
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 17:34
- Nahlásit
makrel
budu muset taky začít, zvlášť při mém způsobu života
beru i ňáký přírodní bobule na detox, právě kvůli tomu způsobu života
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 17:35 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Tak změna.
Maky
Vozvi se ty.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 17:45
- Nahlásit
Biluška
Na zkoušky si tě s Kokýnem píšu, už se hlásat nemusíš
super, dik. poslala jsem ti sovu s dotazem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 17:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
woe tak to jsem zrovna nemyslela, myslela jsem 7-denní pracovní týden, stres, školu atd.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:05
- Nahlásit
zuzanarosakova
nejdete klikat? No tak to může jít Cryska s Cryskou a Hancaw s Džinou, ještě jí to zavolám - zítra teda nejdete? Neboj, nezapomenou, naopak si to uležej a pak jim to půjde o mnoho líp. A jeodu s tebou na dovču? Kdyby nejeli, klidně je můžu brát na klikání s sebou, kdybys chtěla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:08
- Nahlásit
no tak to je výborný,zas asi 800stran!! okamžitě vejcuc!!!!!!!!!!!! gdokolif!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:09
- Nahlásit
davidkova renata
Já Ti poslala dva obrázky psůch. Teda jeden Tobě, jeden obecně do davu. Ty najdeš snadno - na straně předešlé nebo nepředešlé. Jinak se po dobu mojí služby nic důležitého neudálo.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:12
- Nahlásit
Gerda
nejdete klikat? No tak to může jít Cryska s Cryskou a Hancaw s Džinou, ještě jí to zavolám - zítra teda nejdete? Neboj, nezapomenou, naopak si to uležej a pak jim to půjde o mnoho líp. A jeodu s tebou na dovču? Kdyby nejeli, klidně je můžu brát na klikání s sebou, kdybys chtěla.
no, zejtra pracuju, tak klikat nemůžem sere mi to, protože pak jedem na tu dovču, takže zas klikat nebudem dvakrát pséci s náma nejedou (museli by v letadle do zavazadláku a to bych nedopustila) budou u rodičů v Mníšku. Hele, že bys je brala na klikání i s Máňou? to by byl cirkus nenormalny!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:13
- Nahlásit
davidkova renata
čus bus, tak my bysme se se ségrou chtěli zajet mrknout do tý chovky, jak máš z tama Nandu. Akorát, že já se vrátim z dovči 5.3, tak myslíš, že by to šlo potom?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:14
- Nahlásit
Biluška
máš sovu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:15
- Nahlásit
Gerda
hlavně nám tam prosím držte na klikání místo, aby se na nás nezapomnělo za ty tři tejdny, zase přijdem válet soudečky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:17
- Nahlásit
zuzanarosakova
na klikání i s Máňou? to by byl cirkus nenormalny!
no dovolte pani.....Mohli by ale trpět nakládáním do auta všichni, omdleli by jako malé akvabelky, najednou )))
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:20
- Nahlásit
Gerda hancaw je tu clickat bychom šly ale nemám clicker bez něho tam budu asik malinko zbytečná ne? Nemáš rezervní náhodou?
Jinak ty šištice jsou z palmy zvané Ravenála a bez této palmy by asik vyhynuli fšichni madagaskarčani bo ji používají úpa na fše
Vycházka byla prima jen jsem se nedozvěděla žádné poslední drby co se událo v době mé nepřítomnosti Příště vezmu na ochutnání Vanilla té jen mi to musíte připomenout
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:23
- Nahlásit
Gerda
Mohli by ale trpět nakládáním do auta všichni, omdleli by jako malé akvabelky, najednou )))
hele zajímavý je, že Rambík omdlívá jen po klikání. Dnes po cvičáku si naskočil normálně v poho
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
Jéééé dámy děfčata a ženy jo a muži dyby tu byl náký byl tajnej,napsal mi ten muš tak má ríčbekovou v posteli a kocoura a soukr.fa děsně fajn se sním píše,tak se mi nechce žádat o foto krzevá toho Qvasimodování,je přiměřeně stár tedy mlád stejně jak já(taky pamatuje trojského koně jako hříbě)jo a vaří čundruje a sportuje tak snad si ze mě někdo nedělá prdél,ale asi né. Leč posílal foto ríčbekové a měl převelice krásný a bacha jo uklizený bejvák.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
čus bus, tak my bysme se se ségrou chtěli zajet mrknout do tý chovky, jak máš z tama Nandu. Akorát, že já se vrátim z dovči 5.3, tak myslíš, že by to šlo potom?
tak mám jí cinknout? nevim gdy bé vodběr,esi začátkem měsíce nebo jak..voptám se teda co a jak esi maji i psy volný páč někdy je to už zadaný..chce psa ne? Tak po 5. březnu teda?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:24
- Nahlásit
davidkova renata
vejcuc: je mi blbje, je mi blbje, je mi blbje. Ympakt ztratila vysvědčení. vlčáčková už je zase v prdeli kvůli nějakýmu psovi co ti tu dala.syrová zelenina prej není zdravá.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:25
- Nahlásit
Synková se zbláznila!!! Či co?!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:25
- Nahlásit
danajasa