Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6669 . 6670 . 6671 . 6672 . 6673 . 6674 . 6675 . 6676 . 6677 . 6678 . 6679 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
hally001
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:38
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
všeobecný přehled-JO, VO TOM JSEM SE CHTĚLA ZMÍNIT....

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:38
- Nahlásit

Baico
dobrou

brezen2008
sáblíková jedéééééééééééééé
já tady nikoho nevidíííím

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:39
- Nahlásit

Ste zde vzdělaní čéci tak mi někdo řekněte jak se mám doprdele zbavit tý pásky na ruce co se dává kojencům a semilním důchodcům a blbkám v lazaretu aby je nepopletli.Nejde to stříhat ani řezat je to plas cvaklej čuflíkem,už sem skoušela aj zapalovač depilaci necu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:39
- Nahlásit

tak už vás votravovat nebudu,uvidíme se někdy až na podzim

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:41
- Nahlásit

Crysa
je to v kanadě,to fakt v čr neuvidíš

hally001
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:41
- Nahlásit

brezen2008
já jí fandím, ale nemám jí puštěnou....podzim už byl)

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:42
- Nahlásit

hally001
mě to přijde jako základ oboru...
co když se teď víc ale staví z tvárnic...víš, jak je velká tvárnice? Ne samozřejmě ti rozumim, co tim chceš říct, i já znám VŠ studenty, kteří to mají prostě vydřené, nabiflované, prolezené s odřenýma ušima, nejsou všeobecně vzdělaní...

hally001
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:44
- Nahlásit

já už končím...jen jsem jednou četla průzkum mezi středoškoláky a zabilo mě to...Hitler-zpěvák, Milada Horáková -herečka...kor u Horákový...představa, že položila živiot, aby si někdo po pár desítkách let myslel, že hrála v telce, to je smutnej fakt...ono to bude asi o úrovni základních škol

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:44
- Nahlásit

Maky a Trix
a to je super, takovejhle student se mi líbí!

Děcka, jdu ven s maňánou a jdem spáti, zkusím se ještě doma připojiti.

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:45
- Nahlásit

nejsou všeobecně vzdělaní...
Gerda
To se tady říká-studovaný neznamená chytrý. Jinak se vomlouvám za ten výlef vo jedno dopředu já se toho nemůžu zbavit a už mi jebe

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:46
- Nahlásit

danajasa
sekerka u lokte?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:46
- Nahlásit

danajasa
ten náramek si nech, kdyby se ti udělalo blbě tak tě podle toho poznaj, by ti ho měli odstranit při kontrole

hally001
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:48
- Nahlásit

Gerda
no právě a třeba v tom sociálním oboru mě ty nároky přijdou přehnaný, abych mohla pracovat jako terenní pracovník s bezdomovcema nepotřebuju VŠ, ale trochu tý empatie..a ponětí o možné pomoci, kdyby měli chuť se z té ulice dostat, to samé toxíci, staří lidé...menšiny.Dělala jsem praxi s holkou, která byla z posledního ročníku VŠ a říkala, že nehodlá vytírat prdele za desítku nebo se bavit s nějakejma cígošema, tak jsem se jí ptala, proč si vybrala tenhle obor....protože se tam dostane každej...v některých odvětvích je to fakt smutný

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:48
- Nahlásit

sekerka u lokte
Crysa
Cosu náká hlavní hrdinka saw4Hledám kleště

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:51
- Nahlásit

danajasa

Co třeba zahradnický nůžky? Nebo takový ty nůžky na porcování kuřat?

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:57
- Nahlásit

danajasa
Cosu náká hlavní hrdinka saw4
šiš vym já?
ale všechno řeším tím odlamovacím nožem, ten je snad nejvostřejší v mym baráku a přefik zatím snad vše. Pokud má něco držet k sobě, tak zásadně izolepa nebo kancelářská sešívačka

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:57
- Nahlásit

danajasa
Počkej až neprokrvená ruka uschne a upadne. Pak to stáhneš přes pahýl.

Maky
Poslala jsem mailovou adresu, tak snad něco pošle.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 23:00
- Nahlásit

Vlčáčková
dík. My jsme stejně uvažovali o tom, že si jednoho vezmem na dočásko a pak ho slušně vychovanýho pošleme dál

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 23:01
- Nahlásit

Vlčáčková
Počkej až neprokrvená ruka uschne a upadne. Pak to stáhneš přes pahýl
Ste blbá už to mám kleštěma sem křupla ten cvoček,jako hele jak to bylo malý mě fakt modrala ruka jako kejtlin
měla možná pravdu,ale do kontroly bych měla fakt pahýl,už sem chytala schýzu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 23:03
- Nahlásit

danajasa
mě to sundavali při kontrole a ji Radkovi jak byl ted´ v nemocnici, ale nebylo nám to malý, ale essi tě to vadilo tak to chápu to bych taky servala, ale nevyhazuj to, nos to u sebe, kdyby náhodou....

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 23:07
- Nahlásit

kejtlin
nevyhazuj to, nos to u sebe, kdyby náhodou....
To jo,ale fakt to škrtilo a to je náký plast naprosto nepřeřezatelný esli to nemá vydržet aj kremaci

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 23:09
- Nahlásit

danajasa
náký plast naprosto nepřeřezatelný esli to nemá vydržet aj kremaci

jj vím jak to vypadá a jak se to chová i jakých to je vlastností Radek se toho taky snažil zbavit, ale dostal ode mě vynadáno

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 23:10
- Nahlásit

danajasa
to je ten obojek pro domácí vězení, ne? teď to začne houkat a pískat a přijede zakuklený komando a sbalí tě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 23:10
- Nahlásit

danajasa
Ste blbá už to mám kleštěma sem křupla ten cvoček,
Tys to fakt sundala? Tak počítej, že do čtvrt hodiny jde po Tobě FBI!!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 23:11
- Nahlásit

tu už taky prdět do peřin, nebo zejtra nefstanu na schůůzi..
Brou vespolek

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 23:15
- Nahlásit

jdu taky dobrou noc

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 23:19
- Nahlásit

tedy brou pokud nedojede FBI

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 23:43
- Nahlásit

hally001
Ale jasně, na to, aby byl člověk znalej, nepotřebuje nutně VŠ, nikde nepíšu, že VŠ se automaticky rovná to správné a jediné pro život, chytrej či moudrej může bejt i člověk bz vzdělání, má pedpoklady nebo dobrej základ nebo tak...ten si může svůj potenciál rozvíjet sám, píšu o všeobecný nutnosti vzdělání, právě proto, aby člověk, co neví ty podronosti k válce měl zájem se je dozvědět, aby neustrnul jen na tom, co se naučit musel a stejnak asi i brzo zapomene. Když budeš pracovat s toxíkama a bábulkama v ústavu, taky budeš potřebovat k té empatii znalosti. K toxíkům třeba nějaký právní základy, abys jim mohla poradi se situací krs třeba dýlování, užívání, pracovní paragrfy, bábulkám zase přiblížit možnost ochrany majetku před rodinou...nebo tak, jeslti mi rozumíš. A pokud tě ta práce ba, budeš si sama hledat informace a podrobnosti, budeš se v oboru vzdělávat. Když bude děcko, který je bystrý, chytrý, pěkně přemejšlí, vedený v pokračování způsobem, který mu jde, pokračovat s nejvyšší pravděpodobností bude, bude vědět, že když chce něco vědět, umí si to najít, najde způsob, jak se k vědomosti dostat...prostě se bude rozvíjet, dostane se i mezi podobný lidi a děti..může tim prostředim bejt motivovaný. Když půjde na učňák, aby mohlo kydat, třeba prostě ustrne a nebude se dál rozvíjt, protože si strašně dlouho vystačí s tim, co umí, nebude dál motivovaný...když to napíšu jednoduchou větou, nevystihne přesně to, co tim chci říct, protože bych napsala - když bude chytrej mezi blbejma, zůstane časem taky blbej, mezi chytrejma a s podporou má šanci se dostat dál. Jenže nto je věta, co se dá trašně rozporovat a najít v ní spoustu "ale" a příkladů, kdy to tak nebylo. Takže jednoduše jsem pro vzdělávání, i třeba s případným nákopem ze začátku.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 07:13
- Nahlásit

čuste, jen poslední komentář na téma vzdělání. Žít se dá i bez něho, ale není pochyb, že čím vyšší vzdělání, tím větší možnosti uplatnění.
Jinak dneska už mám 5. den rýmu. Je to normální????

Crysa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 07:53
- Nahlásit

makrel
Jinak dneska už mám 5. den rýmu. Je to normální????
léčená rýma trvá 7 dní. Neléčená týden.
To mi bylo tuchle řečeno

<< 1 ... 6669 . 6670 . 6671 . 6672 . 6673 . 6674 . 6675 . 6676 . 6677 . 6678 . 6679 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání