Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6669 . 6670 . 6671 . 6672 . 6673 . 6674 . 6675 . 6676 . 6677 . 6678 . 6679 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:12
- Nahlásit

Baico
díky
Neni Crysa náhodou svým jménem Tereza?

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:12
- Nahlásit

Gerda
Kde je Crysa? Harýsek je přííííšernej.
teď se nad ním děsím už chápu Dušana, proč mu dneska říkal, že je ošklivej

kejtlin
a gdo je vůbec Crysa?
přecí jááá!!! né??
IMG_3138 - 3161 a pak v flčáčetem IMG_3436 - 3482 :-P

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:13
- Nahlásit

Baico
Tady je máš obě, i se Zlatovláskou
Zlatovláska zlatovláska gdyž není vůbec zlatovlasý?

A nedrásejte, nepyšte, du se svalit. Hají buci

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:14
- Nahlásit

Crysa
nejmenuješ se náhodou Tereza?

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:14
- Nahlásit

kejtlin
Neni Crysa náhodou svým jménem Tereza?
jj, to jsem celá já. Myslím že jsme se v Mlíkoších už určo viděly, ale nevím, která pa vy ste paní

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:15
- Nahlásit

Baico
proč si tam nedala crysu s harýskem, to je vtipnější než crysa s krysou )))) harýsek je nejvíc nejstrašnější péés )))))

leyenda
Člen
- Nahlásit

Gerda
Jde mi v mých idealistických představách o celkovou vzdělanost, snahu nabýt vědomostí,
presne, ty pohnutky by mely byt touha po znalosti, osobne povazuju za svuj nejvetsi matersky uspech, ze jsem tohle dokazala naucit svy decka, ze to pro ne neni povinnost ale radost se neco naucit a znat.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Crysa
jj určo jen jsi mě poznala v dlouhejch vlasech ted´ jsem úplně nakrat´oučko

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:18
- Nahlásit

Gerda
harýsek je nejvíc nejstrašnější péés )))))
Jen počkej až dospěje. Mu to všechno řeknu, jak jsi se mu smála a to budeš koukat, tak se ti pomstí

hally001
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:18
- Nahlásit

Gerda, ale já se setkala s lidma, který dostudovali vejšku-zemědělku a nevědí jak dlouho je "kráva v tom"..stavárnu a nevědí jak je velká cihla a tyhle lidi budou jednou "prudit" ty méně vzdělané, díky kterým ale ten barák stát bude, protože vědí jak je cihla velká...Z mých spolužáku středoškoláků šla většina na VŠ a upozorňuju, že právě detaily ohledně druhý světový jim zůstaly utajeny... Je naprosto šílený, jaký lidi studujou VŠ....a mají představu, že trojský kůň vyhrál pardubickou jen jednou. Já myslím, že je nejdůležitější vědět kdy zasít a kdy sklízet-a myslím, že jednolu budou lidi, kteří mají o tomhle cyklu tucha , placený zlatem....a to vidím ajko správný. Hubu si rozbijem v hospodě. po měsících se chystám do civilizace, tak dáme dvojku...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:19
- Nahlásit

čekám na sáblíkovou a skládám puzzle,které mám už skoro hotový,jenom už zbejvá tráva

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:19
- Nahlásit

kejtlin
ale stejně nevím která z toho Mlíkošskýho babince jsi si tě asi pletu s tou holkou co čekala to megamimino a měla to megabřicho.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:20
- Nahlásit

leyenda
ze to pro ne neni povinnost ale radost se neco naucit a znat
no právě, rozjedou mozek, vědomosti už jim tam pak polezou sami, bo budou v modu - NAUČIT se - a pokud se pracovací štěnce roděj po pracovních rodičích, prověřenejch třá generacema, je vysoce pravděpodobný, že po vzdělanejch a chytrejch rodičích budou časem generace děcek s vlohou pro studium, nebo přímo s drajvem...nebo prostě chytrý.
Pani, vy zrovna máte bejt hodně moc co pyšná, páč vy ste krásnej příklad toho vzdělání z touhy po vzdělání, nikoli z nutnosti vlastnit titul.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:20
- Nahlásit

Crysa
myslíš Ivu?
já jsem taková nevýrazná nezapamatovatelná....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:22
- Nahlásit

Maky
No tak mi dej ten mail.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:23
- Nahlásit

Gerda
Rezignovat na vzdělání nemusíš. Ale třeba mě je vzdělání celkem na nic. Já VŠ nepotřebuji, protože si šéfuju sama. To je cesta. Nehledat zaměstnání, ale vytvořit si ho sám.

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:24
- Nahlásit

hally001
jj, taky znám lidi inteligentní a pak vzdělané ale naštěstí i pár vzdělaných přirozeně inteligentních
Jinak segra má VŠ a nemá práci už 3/4 roku.. páč má VŠ v oboru, ve kterym nechce dělat. Školství, že skončila jak ta úča z Obecný školy, už chybělo jen fláknout tím kalamářem vo tabuli a byla jasná.. ale nemá účto, nemá žádný ty SAP a ani přehled o běžný úředničině na šanci na zaměstnání, kde by na tom mohla bejt finančně líp. A po mateřský po 2 dětech.. takže aktivní jazyky už taky porodila z hlavy pryč. Tak si platí (díky svému dokonalému muži) kurzy jazyků, aby aspoň hovorově něco dala a mohla na pohovory, jinak to končí odeslanym CV. Takže ta vejška taky žádný terno..

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:25
- Nahlásit

kejtlin
já jsem taková nevýrazná nezapamatovatelná....
jj, tak to už přesně vím proč si tě nevybavuju

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:25
- Nahlásit

Vlčáčková
jsem ho psala v tom příspěvku. makysek.rybaru(a)gmail.com

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:27
- Nahlásit

hally001
dostudovali vejšku-zemědělku a nevědí jak dlouho je "kráva v tom"..stavárnu a nevědí jak je velká cihla a tyhle lidi budou jednou "prudit" ty méně vzdělané, díky kterým ale ten barák stát bude, protože vědí jak je cihla velká...
Ale ten barák přece nebude stát proto, že ti lidi vědi, jak je cihla velká. Oni to nejspíš vědi, ale kolik těch cihel se má koupit, jim řekne ten, kdo nad nima dohlíží, oni ani nemusej vědět, proč dělaj to, co dělaj, oni dělaj tak, jak se jim řekne, to PROČ bude vědět ten, kdo na ně dohlíží. A stavěj barák podle projektu chlapa, kterej možná zrovna nemá v ruce cihlu, nicméně podle jeho návodu ten domek bude stát. A jsou potřeba kvalitní obě dvě strany - jak ten vzdělanej, tak ten, co tu cihlu měří a čistí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:27
- Nahlásit

Crysa
určo víš ijsem byla s váma jako policajtama na několika akcích, tmavovláska s dlouhejma -ted´ už krátkejma vlasama, ale v těch jdi mě neviděla, nosím brýle

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:28 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Gerda
Docela jsem ráda za dnešní dobu v tom ohledu, že je v módě mít co největší a nejlepší vzdělání - pamatujete, jak za nás bylo děcko frajer, když chodilo za školu, nebo se neučilo, joooo to byl drsňáák a šprt ten, kdo se učil. Teď se mi strašně líbí, že je to přesně obráceně, největší machýrek je ten, co se velmi dobře učí, je na super škole, všechno mu jde, vzdělání je velkodevíza. Třeba to tak neni úplnej standard, jen jak vidim změnu u harantůch ve svym okolí.

Nojo, tak já jsem z tý generace, co chodila za školu... Na druhou stranu, lidi, mezi kterými jsem se pohybovala hodně četli a vzdělávali se sami, protože měli touhu po vědomostech.

Docela mě vyděsilo u některých mých mladších kolegů v práci, kteří mají střední nebo vysokoškolské vzdělání, že jim schází informace, které považuju za součást všeobecného vzdělání. Přišli mi dost "jednokolejný". Ne že by byli hloupí, ale prostě nevzdělaní.

Jinak si myslím, že i člověk, kterýmu to hodně pálí, může strávit spokojený a naplněný život třeba prací u koní. Záleží kam ho to táhne, jaké má ambice a představu o životě. Třeba časem zjistí, že to není úplně ono a dodělá si školy, patrně komplikovaněji... Třeba taky ne... Je to jeho život...

hally001
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:33
- Nahlásit

Crysa
osobně si myslím že "řemeslo" je dneska terno a do budoucna bude...kdyby byla truhlařina dálkovej obor, tak už tam jsem....a já se nějak odmítám podílet na dnešním fungování-nemluvím jen o zaměstnání. Naštěstí jsme zdrhli z Prahy a snížili si rozpočet na žití-tedy máme hypotéku 7tisíc měsíčně- svítím jen v jedný místnosti, chodím na sucháč a vodu nosím v kýblu..topím dřevem, sbítám soušky když dojde dřevo...ale můžu nějak pracovat s rozpočtem. V Praze jsme bydleli v garsonce za "deset+energie" a nikdy jsem neměla v těch nájemních bytech pocit domova...mě ten SYSTÉM přijde stejně celej na palici

brezen2008
Člen
- Nahlásit

sáblíková jedéééééééééééééé

Gerda
Člen
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
Jinak si myslím, že i člověk, kterýmu to hodně pálí, může strávit spokojený a naplněný život třeba prací u koní. Záleží kam ho to táhne, jaké má ambice a představu o životě.
ale vždyť jo, přece neříkám, že VŠ ti dá inteligenci a touhu se vzdělávat. Psala jsem, že by mě osobně přišlo škoda utnout vzdělávací proces u mladinkýho člověka tim, že ho pošlu na učňák a pracovat ke koním, i když si to v tu chvíli přeje. Co by ho pak kopalo a "nutilo" aby se dál vzdělával a chtěl něco vědět? Každej neni tak silnej aby si to v sobě vypěstoval sám, že chce víc vzdělání. Někdyx tomu může pomoct, když ho do toho někdo trošku postrčí, dostane se mezi podobný lidi, který se navzájem podporujou...neni to o škole ale o vzdělávání se a chtění vědět víc.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:35
- Nahlásit

No nic lidijvé, jdu se svalyt, jsem jakási unavená. Tak dobrou!

hally001
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:35
- Nahlásit

Gerda
s cihlou je to bez debat, ale mě zaráží, že někdo studuje VŠ se zaměřením "na stavby" a nikdy neměl touhu zjistit, jak je velká, mě to přijde jako základ oboru...jde o princip a pokud nebude šéf vědět za jak dlouho stračena porodí....mě to přijde divný...minimálně divný a v tím myslím hlavně ten "zájem" o obor

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:37
- Nahlásit

Gerda
naprosto souhlasím. Když jsem šla na vejšku, zajímalo mě akorát že buduza 6let očkovat pejsky a stříhat drápky. Po třech letech mi došlo, že mi tohle vzdělání nestačí. Že toho chci vědět víc, než průměrnej veterinář, že chci tu hlavu využít. Sice to zároveň znamená, že jsem ve škole i 14hodin denně, ale vzdělání je pro mě jak droga. Prostě bych nezvládla bejt v oboru, kde bych se nezvdělávala pořád dál.

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:37
- Nahlásit

hally001
jj, truhlařina a nebo zámečnictví, to by mě dálkově lákalo taky. Třá tam bejt za exota jako baba, ale to jsou tak krásný tvůrčí věci, že bych to i chtěla umět i jen pro pocit že s tím umím, v případě touze změny práce se tím i živit, práce rukama mi nesmrděla nikdy. Živí mě zatím to, co mě i baví, práce s těma živočichama chlupatejma, ale do kdy.. než mi jednou v těch zádech hrcne úplně, plotna prdne a budu zpátky na hlídání tahat starýho ovčáka na flexině, aby se mnou moc necloumal.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:38
- Nahlásit

je prvníííííííííííííííííííííííííííííííí

<< 1 ... 6669 . 6670 . 6671 . 6672 . 6673 . 6674 . 6675 . 6676 . 6677 . 6678 . 6679 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání