| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:43
- Nahlásit
Ty vole, Karmína jak skáče, co? Je mnohem větší než Zlatovláska ))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:44
- Nahlásit
Baico
hele mě ty fotky nendou
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
Alexa
Už by to mělo být ok
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
Biluška
ti úplně nevim, jestli je veterina vůbec obor, ve kterým se dá slušně uživit s tím, jakej už je na trhu přetlak. tak možná dealovat léky a grancle.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:45
- Nahlásit
Biluška
no když má takovýhle ambice tak by asi byl nejlepčí gymp, i když nejsem jeho příznivcem ale na vejšku je z něj asik nejlíp připravená
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:46
- Nahlásit
Jééé Atuš a KArmína se dělí o žvanec )))
http://baico.rajce.idnes.cz/Prokopak_12.2.2011/#IM G_3241.jpg
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:47
- Nahlásit
Alexa
to rozhodně. Já gympl mám a byla to před vejškou nejlepší volba.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:48
- Nahlásit
GERDA-já s tebou vyjímečně nesouhlasím...já si myslím, že člověk, který si vybere práci smysluplnou , která ho bude uspokojovat lidsky bude šťastnej a myslím, že o to jde. Při dnešní úrovni školství-vzdělávání, kdy jdou na střední školu děti s představou, že druhou světovou mají na svědomí "hůnové" a byla někdy kolem 17století... . Já zažila dobu, kdy jsem se s trjkou z matiky chytala jen na učňáku...střední škola je dnes na úrovni toho učiliště....a když jsem občas měla tu čest spolupracovat s vysokoškoláky, což jsem v Duze měla, tak jsem byla velmi nemile překvapena jejich nepraktičností a "lidskou omezeností"-zas je fakt, že "papíry" vyplňovali dokonale. Já jsem přesvědčená, že práce se zvířaty je velmi bohulibá činnost a v životě je nejdůležitější bejt spokojená..lidsky spokojená a žít v souladu. Momentálně mám rozpočet 45korun na den, ale nikdy jsem nebyla spokojenější. Měla jsem v úmyslu jít letos na vejšku, abych měla větší šance na trhu práce. Mluvila jsem s pár lidma, který v podstatě končej VŠ a všichni svorně tvrdili, že se tam nic novýho z oboru nedozvěděli-sociálního...dělají to kvůli papíru a já si uvědomila, že nechci dělat nic kvůli papíru, protože mi to přijde absurdní...a hlavně život je krátkej a krásnej a mě se nechce dřepět někde 5let...to budu raději házet hnůj za "devět"...takhle to cítím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:51
- Nahlásit
Maky a Trix
ti úplně nevim, jestli je veterina vůbec obor, ve kterým se dá slušně uživit s tím, jakej už je na trhu přetlak. tak možná dealovat léky a grancle.
Bude dělat dvorního lékaře mojí smečce. Dále kámoščiné smečce co má asi dvacet tibetdog ve vedlejší vesnici a smečce od další kámošky co má asi deset australáků. To ji bohatě uživí
Alexa
no když má takovýhle ambice tak by asi byl nejlepčí gymp, i když nejsem jeho příznivcem ale na vejšku je z něj asik nejlíp připravená
Asi jo. Vzhledem k tomu, že na intr bych ji pouštěla jenom velmi nerada tak stejně nemá moc na výběr. V Krnově je zemědělka (ale mechanizační, čili pro ni naprd pokud teda nezatouží být traktoristkou), pajdák, zdravka a gympl. V Bruntále má na výběr zemědělku, gympl, průmyslovku a obchodku. Čili sumasumárum si může vybrat hned ze dvou gymplů
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:51
- Nahlásit
Maky a Trix
Od Dany (nevím jaké):
Doma mám v depozitu z množírny toy pudlíka, fakt úžasného kolem roku a 2 schitzu - holku a kluka s modrýma krásnýma očima,to se fakt musí vidět. Snášenliví úplně se všema živými bytostmi, bezelstné zlaté dušičky.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:52
- Nahlásit
Biluška
tak to jo to je hodně dobrej kšeft
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:53
- Nahlásit
Vlčáčková
to je z tý debilní množírny. Nechci tahat čokly z množírny, aby tam frkali další štěnce. Pošli mi prosím fotky na makysek.rybaru(a)gmail.com
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:54
- Nahlásit
Gerda
Nechci Ti brát iluze, ale úroveň vzdělání krutě klesá. Za chvíli tu budou tuny vysokoškoláků dobrých akorát tak na to, aby se jimi zatopilo v krbu, protože nebudou umět nic. A to zcela vynechávám prodej titulů aplikovaný nejen v Plzni, ale také v Brně. Můj bývalý šéf si koupil titul Ing. a protože je škrt, tak byl naštván, že dal dotyčnému zboží za 60 000 a ten chtěl ještě asi 100 000 v hotovosti.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:55
- Nahlásit
Maky a Trix
Jsem si vzpoměla, že vím asi o dvouleté bižónce k darování. Průser je, že furt štěká gdyž je sama doma. Čili musí být u někoho, kdo ji bude fšude tahat s sebou a nenechá ji samotnou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:56 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Maky a Trix
No, oni už jsou odtažený. Takže odtahování už neovlivníš. Fotky nemám, píšu o ně.
A jaký máš mail?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:56
- Nahlásit
hally001
ale to máš těžký za 1) málokterý děcko má ve 14ti vážnou představu co chce do budoucna dělat a co ho bude bavit za třá 10 let a za 2) dneska bez vejšky byť papírově opravdu má velmi vážný problém se sehnáním dobrýho místa, a třá i v oboru kterej ho baví, jestli teda nechce dělat úplně tu nejhorší práci
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:58
- Nahlásit
Gerda
hele bude zejtra pauza na kafe a buchtu????
Baico
fotky suprrrrr
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:00
- Nahlásit
Alexa
fotky suprrrrr
Hele 3/4 jich nafotila Gerda, takže pochvala patří hlavně jí.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:00
- Nahlásit
Vlčáčková
ale snižující se úroveň českýho školství rozhodně není důvod pro to, aby se lidi nevzdělávali. Naše veterina je tak strašná škola, chtěj rušit předměty, udělaj z toho obyčejnej učňák s titulem.
ad ty psi: já už jednoho čokla z množírny mám. Nevidím důvod brát dalšího.Kor když nikdo nezajistí kastraci zbývajících.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:01
- Nahlásit
hally001
no ale to mluvíš o studiu školy jen kvůli papíru...pak je fuk, jakou školu se budeš snažit dodělat. Ty pohnutky by možná měly být jiný. To bychom si museli říct per huba, potřebuju k tomu lomit rukama, abych se uměla vyžvejknout ))
Já bych nechtěla mít na den 45 korun. Naprosto ti věřim, že si šťastná, to je bez debat.
Jde mi v mých idealistických představách o celkovou vzdělanost, snahu nabýt vědomostí, snahu být znalý...pokud by ty požadavky na různý obory byly vyšší, děcka by se víc snažila, po čase by se to mohlo stát běžným standardem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:03
- Nahlásit
Alexa
dneska bez vejšky byť papírově opravdu má velmi vážný problém se sehnáním dobrýho místa, a třá i v oboru kterej ho baví, jestli teda nechce dělat úplně tu nejhorší práci
Máš pravdu přecedo.
Kámoška má jenom učňák. Je vyučená na dojičku. Jinak velmi inteligentní a šikovná holka, nicméně v pubertě se vyprdla na školu, tahala se s partou, skončila na tom učňáku... práci bezvýsledně sháněla téměř čtyři roky!! Pak se jí teda podařilo upíchnout se v továrně u pásu. Navíc je tady z Oryjentu, takže dojíždí hodinu a půl autobusem tam, po šichtě hodinu a půl zpátky. Když má odpolední tak jí zpátky nejede bus a žebrá po kamarádkách a příbuzných z toho města, aby u nich mohla přespat
Nutnost vzdělání jí došla když se kdysi ucházela o místo UKLÍZEČKY a byla vyškrtnuta ze seznamu, neboť nemá požadovanou maturitu
Mášenek je na tom podobně. Má maturu, ale v oboru kde VŠ, tři jazyky plyně a pět pasivně považují za absolutní minimum Bez šance sehnat práci v oboru, který pět let studoval
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:03
- Nahlásit
Kde je Crysa? Harýsek je přííííšernej.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:04
- Nahlásit
Baico
Gerda
fotky moc pěkný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:06
- Nahlásit
Gerda
a gdo je vůbec Crysa? A má tam něgde na fotkách Crysu?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:07
- Nahlásit
Gerda
co s tou buchtou??????????????????????????????????
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:07
- Nahlásit
Alexa
tu vem, zejtra, jako svačinku pro mě, před dalekou cestou
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:09
- Nahlásit
Maky a Trix
tak ale teď nechápu, proč chceš fotky na mail.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:10
- Nahlásit
Vlčáčková
protože jsem zvědavá, jak ti psi vypadaj. stejně chce maltézáka.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:10
- Nahlásit
kejtlin
a gdo je vůbec Crysa? A má tam něgde na fotkách Crysu?
Tady je máš obě, i se Zlatovláskou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:12
- Nahlásit
Alexa
Ano, buchta by měla být, beru termosky s kafem a čajem a vodou pro kretény.
|