Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6669 . 6670 . 6671 . 6672 . 6673 . 6674 . 6675 . 6676 . 6677 . 6678 . 6679 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:43
- Nahlásit

Ty vole, Karmína jak skáče, co? Je mnohem větší než Zlatovláska ))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:44
- Nahlásit

Baico
hele mě ty fotky nendou

Baico
Člen
- Nahlásit

kejtlin
Alexa
Už by to mělo být ok

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

Biluška
ti úplně nevim, jestli je veterina vůbec obor, ve kterým se dá slušně uživit s tím, jakej už je na trhu přetlak. tak možná dealovat léky a grancle.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:45
- Nahlásit

Biluška
no když má takovýhle ambice tak by asi byl nejlepčí gymp, i když nejsem jeho příznivcem ale na vejšku je z něj asik nejlíp připravená

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:46
- Nahlásit

Jééé Atuš a KArmína se dělí o žvanec )))
http://baico.rajce.idnes.cz/Prokopak_12.2.2011/#IM G_3241.jpg

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:47
- Nahlásit

Alexa
to rozhodně. Já gympl mám a byla to před vejškou nejlepší volba.

hally001
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:48
- Nahlásit

GERDA-já s tebou vyjímečně nesouhlasím...já si myslím, že člověk, který si vybere práci smysluplnou , která ho bude uspokojovat lidsky bude šťastnej a myslím, že o to jde. Při dnešní úrovni školství-vzdělávání, kdy jdou na střední školu děti s představou, že druhou světovou mají na svědomí "hůnové" a byla někdy kolem 17století... . Já zažila dobu, kdy jsem se s trjkou z matiky chytala jen na učňáku...střední škola je dnes na úrovni toho učiliště....a když jsem občas měla tu čest spolupracovat s vysokoškoláky, což jsem v Duze měla, tak jsem byla velmi nemile překvapena jejich nepraktičností a "lidskou omezeností"-zas je fakt, že "papíry" vyplňovali dokonale. Já jsem přesvědčená, že práce se zvířaty je velmi bohulibá činnost a v životě je nejdůležitější bejt spokojená..lidsky spokojená a žít v souladu. Momentálně mám rozpočet 45korun na den, ale nikdy jsem nebyla spokojenější. Měla jsem v úmyslu jít letos na vejšku, abych měla větší šance na trhu práce. Mluvila jsem s pár lidma, který v podstatě končej VŠ a všichni svorně tvrdili, že se tam nic novýho z oboru nedozvěděli-sociálního...dělají to kvůli papíru a já si uvědomila, že nechci dělat nic kvůli papíru, protože mi to přijde absurdní...a hlavně život je krátkej a krásnej a mě se nechce dřepět někde 5let...to budu raději házet hnůj za "devět"...takhle to cítím

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:51
- Nahlásit

Maky a Trix
ti úplně nevim, jestli je veterina vůbec obor, ve kterým se dá slušně uživit s tím, jakej už je na trhu přetlak. tak možná dealovat léky a grancle.
Bude dělat dvorního lékaře mojí smečce. Dále kámoščiné smečce co má asi dvacet tibetdog ve vedlejší vesnici a smečce od další kámošky co má asi deset australáků. To ji bohatě uživí

Alexa
no když má takovýhle ambice tak by asi byl nejlepčí gymp, i když nejsem jeho příznivcem ale na vejšku je z něj asik nejlíp připravená
Asi jo. Vzhledem k tomu, že na intr bych ji pouštěla jenom velmi nerada tak stejně nemá moc na výběr. V Krnově je zemědělka (ale mechanizační, čili pro ni naprd pokud teda nezatouží být traktoristkou), pajdák, zdravka a gympl. V Bruntále má na výběr zemědělku, gympl, průmyslovku a obchodku. Čili sumasumárum si může vybrat hned ze dvou gymplů

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:51
- Nahlásit

Maky a Trix
Od Dany (nevím jaké):
Doma mám v depozitu z množírny toy pudlíka, fakt úžasného kolem roku a 2 schitzu - holku a kluka s modrýma krásnýma očima,to se fakt musí vidět. Snášenliví úplně se všema živými bytostmi, bezelstné zlaté dušičky.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:52
- Nahlásit

Biluška
tak to jo to je hodně dobrej kšeft

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:53
- Nahlásit

Vlčáčková
to je z tý debilní množírny. Nechci tahat čokly z množírny, aby tam frkali další štěnce. Pošli mi prosím fotky na makysek.rybaru(a)gmail.com

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:54
- Nahlásit

Gerda
Nechci Ti brát iluze, ale úroveň vzdělání krutě klesá. Za chvíli tu budou tuny vysokoškoláků dobrých akorát tak na to, aby se jimi zatopilo v krbu, protože nebudou umět nic. A to zcela vynechávám prodej titulů aplikovaný nejen v Plzni, ale také v Brně. Můj bývalý šéf si koupil titul Ing. a protože je škrt, tak byl naštván, že dal dotyčnému zboží za 60 000 a ten chtěl ještě asi 100 000 v hotovosti.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:55
- Nahlásit

Maky a Trix
Jsem si vzpoměla, že vím asi o dvouleté bižónce k darování. Průser je, že furt štěká gdyž je sama doma. Čili musí být u někoho, kdo ji bude fšude tahat s sebou a nenechá ji samotnou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:56 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Maky a Trix
No, oni už jsou odtažený. Takže odtahování už neovlivníš. Fotky nemám, píšu o ně.
A jaký máš mail?

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:56
- Nahlásit

hally001
ale to máš těžký za 1) málokterý děcko má ve 14ti vážnou představu co chce do budoucna dělat a co ho bude bavit za třá 10 let a za 2) dneska bez vejšky byť papírově opravdu má velmi vážný problém se sehnáním dobrýho místa, a třá i v oboru kterej ho baví, jestli teda nechce dělat úplně tu nejhorší práci

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:58
- Nahlásit

Gerda
hele bude zejtra pauza na kafe a buchtu????
Baico
fotky suprrrrr

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:00
- Nahlásit

Alexa
fotky suprrrrr
Hele 3/4 jich nafotila Gerda, takže pochvala patří hlavně jí.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:00
- Nahlásit

Vlčáčková
ale snižující se úroveň českýho školství rozhodně není důvod pro to, aby se lidi nevzdělávali. Naše veterina je tak strašná škola, chtěj rušit předměty, udělaj z toho obyčejnej učňák s titulem.
ad ty psi: já už jednoho čokla z množírny mám. Nevidím důvod brát dalšího.Kor když nikdo nezajistí kastraci zbývajících.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:01
- Nahlásit

hally001
no ale to mluvíš o studiu školy jen kvůli papíru...pak je fuk, jakou školu se budeš snažit dodělat. Ty pohnutky by možná měly být jiný. To bychom si museli říct per huba, potřebuju k tomu lomit rukama, abych se uměla vyžvejknout ))
Já bych nechtěla mít na den 45 korun. Naprosto ti věřim, že si šťastná, to je bez debat.
Jde mi v mých idealistických představách o celkovou vzdělanost, snahu nabýt vědomostí, snahu být znalý...pokud by ty požadavky na různý obory byly vyšší, děcka by se víc snažila, po čase by se to mohlo stát běžným standardem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:03
- Nahlásit

Alexa
dneska bez vejšky byť papírově opravdu má velmi vážný problém se sehnáním dobrýho místa, a třá i v oboru kterej ho baví, jestli teda nechce dělat úplně tu nejhorší práci
Máš pravdu přecedo.
Kámoška má jenom učňák. Je vyučená na dojičku. Jinak velmi inteligentní a šikovná holka, nicméně v pubertě se vyprdla na školu, tahala se s partou, skončila na tom učňáku... práci bezvýsledně sháněla téměř čtyři roky!! Pak se jí teda podařilo upíchnout se v továrně u pásu. Navíc je tady z Oryjentu, takže dojíždí hodinu a půl autobusem tam, po šichtě hodinu a půl zpátky. Když má odpolední tak jí zpátky nejede bus a žebrá po kamarádkách a příbuzných z toho města, aby u nich mohla přespat
Nutnost vzdělání jí došla když se kdysi ucházela o místo UKLÍZEČKY a byla vyškrtnuta ze seznamu, neboť nemá požadovanou maturitu

Mášenek je na tom podobně. Má maturu, ale v oboru kde VŠ, tři jazyky plyně a pět pasivně považují za absolutní minimum Bez šance sehnat práci v oboru, který pět let studoval

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:03
- Nahlásit

Kde je Crysa? Harýsek je přííííšernej.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:04
- Nahlásit

Baico
Gerda
fotky moc pěkný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:06
- Nahlásit

Gerda
a gdo je vůbec Crysa? A má tam něgde na fotkách Crysu?

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:07
- Nahlásit

Gerda
co s tou buchtou??????????????????????????????????

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:07
- Nahlásit

Alexa
tu vem, zejtra, jako svačinku pro mě, před dalekou cestou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:09
- Nahlásit

Maky a Trix
tak ale teď nechápu, proč chceš fotky na mail.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:10
- Nahlásit

Vlčáčková
protože jsem zvědavá, jak ti psi vypadaj. stejně chce maltézáka.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:10
- Nahlásit

kejtlin
a gdo je vůbec Crysa? A má tam něgde na fotkách Crysu?
Tady je máš obě, i se Zlatovláskou

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:12
- Nahlásit

Alexa
Ano, buchta by měla být, beru termosky s kafem a čajem a vodou pro kretény.

<< 1 ... 6669 . 6670 . 6671 . 6672 . 6673 . 6674 . 6675 . 6676 . 6677 . 6678 . 6679 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání