Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6669 . 6670 . 6671 . 6672 . 6673 . 6674 . 6675 . 6676 . 6677 . 6678 . 6679 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:58
- Nahlásit

Crysa
jedu špijonovat na to jak Gerdová navrhuje činnosti Adidasce
V poho, tak když nepůjde Mates, tak pojedu po delší době do Slanýho sama. Nebo možná přemluvím máti, aby se jela taky pohnout.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:00
- Nahlásit

hally001
Já jdu krz soc.prac. v jednatřiceti na vejšku. Essi teda najdu maturitní vysvědčení.

kejtlin
a kde jsou Opatrný
To sice nevim, ale kdyby Aleška někdo natočil zavřenýho v hale, tak by se svět taky divil.

leyenda
Od koní jsem utekla. Po těžkým úraze uš to nešlo.

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:02
- Nahlásit

hlavně že bude dělat co jí baví...dneska dělá za pár šupů půlka republiky a většina je nasraná, tak bude aspoň v práci šťastná...to je základ
No a asi tak kolem35roku bude mít půlku kostí napadrt,artrozu t tahání koleček z hnojem osteochondrozu z mrazu a průvanu a možná2020kč invalidní důchd a maringotku.Mám pocit,že právě tomu chce Biluška
zabránit vlastním tělem.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:03
- Nahlásit

impact
tak by se svět taky divil.
já ne, já ho znám....

leyenda
Člen
- Nahlásit

impact
Od koní jsem utekla. Po těžkým úraze uš to nešlo
treba jsi takhle prospesnejsi

makrel
Člen
- Nahlásit

hally001
hlavně že bude dělat co jí baví...dneska dělá za pár šupů půlka republiky a většina je nasraná, tak bude aspoň v práci šťastná...no ono je podle mě důležité dělat to co člověka uživí. a když ho to navíc baví, tak je to fajn, ale ne každý má to štěstí nebo tu možnost.
impactno vidíš. nemohla jsi tam jít hned? bys měla klit

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:05
- Nahlásit

kejtlin
a kde jsou Opatrný a Zelinková dnes....
no co tak po očku sleduju, tak to dotahli docela daleko, aspoň co vím o Zuzajde, tak několikrát mistrem republiky není málo, účasti na evropě mládeže, mistrovství mladejch koní.. ale ona hlavně nemá žádnou zemědělklu, má poctivě vydřenou podnikatelku, kde měla strašnou výhodu, že jí umožnili, vzhledem k jejím výsledkům indivindy plán výuky.
Aleš se dostal ještě k lepším koním a na vrcholu se drží co tak sleduju oba.
Proč?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:06
- Nahlásit

Crysa
Proč?

jen tak, že jim se to třeba povedlo

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:07
- Nahlásit

a du spát, abych zítra mohla pokračovat v práci, která mě baví , i když občas sere jako asi všechny.ale tak to prostě chodí

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:07
- Nahlásit

makrel
Jako na vejšku? No neeee, já nechtěla.

kejtlin
já ne, já ho znám....
Já bohužel taky.

leyenda
treba jsi takhle prospesnejsi
Ví bůh.. Třá bych to někam dotáhla, kdyby mi nezničili kotník.

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:09
- Nahlásit

Baico
tak pojedu po delší době do Slanýho sama
ale fúterý co si vybavuju nic nemám. Tak třá v úterý a pak třá v pátek nebo (i) v sobotu(nebé Prokopák), neděli. Středu možná pojedu tej instruktorce na klikání co jsem už byla a ve čtvrtek jsem fpráci

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:15
- Nahlásit

Docela jsem ráda za dnešní dobu v tom ohledu, že je v módě mít co největší a nejlepší vzdělání - pamatujete, jak za nás bylo děcko frajer, když chodilo za školu, nebo se neučilo, joooo to byl drsňáák a šprt ten, kdo se učil. Teď se mi strašně líbí, že je to přesně obráceně, největší machýrek je ten, co se velmi dobře učí, je na super škole, všechno mu jde, vzdělání je velkodevíza. Třeba to tak neni úplnej standard, jen jak vidim změnu u harantůch ve svym okolí. Kámošky dcera je pyšná na to, že je nejchytřejší ze třídy, že musí dostávat dvojitý domácí úkoly a je na ní nakladeno víc než na ostatní děti. A jelikož je to moje oblíbený děcko, bylo by mi líto, kdyby chtěla to svý další vzdělávání utnout s tim, že půjde na učňák a bude pracovat u koní. Myslím dokonce, že bych její mámu nakopala do prdele. Ne, že je na práci u koní něco špatnýho, ale koně můžou bejt jako koníček, pokud v tý palici něco má, může to rozvíjet, doplňovat, získávat další možnosti, neustrnout tam, kde je to vlastně skoro začátek.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:17
- Nahlásit

Gerda
mohla by se na výcvikáč do Mlíkojed přidat i jedna moje kámoška slovenka s pohodovým zlaťákem? Jen jestli by to nebyl problém.

Crysa
Člen
- Nahlásit

kejtlin
nejde o to že se povede, to se povedlo více lidem. Malou Mestenhauserovku si pamatuju ubrečenou na poníkovi, jak prosila tátu, aby mohla dolůůůůůů, že se tý bílý mrchy bojí.
Aleš ten to měl skoro jasný, na kopce hnoje si hrál už v plínách a Zuzka je dříč a má neskutečnej talent a úžasný rodiče, který jí dokázali super vést. Od dědy tenkrát k vánocům dostala krásnej dárek - půl stodoly ovsa a mrkve
Navíc mi příjde, že se tenkrát dalo zazářit talentem, dneska mi to příjde, že kdo v maštali má na pronájem kvalitního koně a zaplacení tuny soustředění, tak má na to vyjezdit se na lepší průměr i bez talentu. Bude ho to stát moře peněz a trochu toho sebezapření a disciplíny.
Ale i když někdo jezdí vrchol, nemá zaručeno, že bude mít nabitý soustředění za velký love, ze kterých se dá utahnout vlastní provoz a nějakej ten vlastní kůň s kterym se bude člověk dál presentovat a hypotéka.

impact
Člen
- Nahlásit

Gerda
Docela jsem ráda za dnešní dobu v tom ohledu, že je v módě mít co největší a nejlepší vzdělání
Já jsem spíš zvědavá, kdo ty vysokoškoláky v budoucnu zaplatí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:19
- Nahlásit

Crysa
Jak to, že v sobotu neni prokopák?

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:19
- Nahlásit

Crysa
ale fúterý co si vybavuju nic nemám
Klidně pojedu i v úterý zase pro změnu na Mělník

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:20
- Nahlásit

Crysa
Navíc mi příjde, že se tenkrát dalo zazářit talentem, dneska mi to příjde, že kdo v maštali má na pronájem kvalitního koně a zaplacení tuny soustředění, tak má na to vyjezdit se na lepší průměr i bez talentu. Bude ho to stát moře peněz a trochu toho sebezapření a disciplíny.
tak v tom máš pravdu

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:22
- Nahlásit

impact
Já jsem spíš zvědavá, kdo ty vysokoškoláky v budoucnu zaplatí.
když to nebude nikdo tady, tak v zahraničí určitě. Zase zůstanem národem tupejch čechů. Mě to neva, bejt chytrá, umět něco bezvadňáckýho, taky nepracuju tady. Pak by se taky hlavně vysoký vzdělání mohlo stát standardem, což by bylo celkem fajn, že by každej tupka nemohl dělat každý zaměstnání. Sice je to bič na nás nevzdělance, ale docela bych ráda, aby se zvedl standard požadavků na jednotlivý profese. Bylo by nutný bejt chytřejší, vzdělanější, snažit se.....

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:24
- Nahlásit

Gerda
Jak to, že v sobotu neni prokopák?
dyk to přecí říkal Zlatovláska, že tuhle sobotu (myšleno nejbližší) že nemůže, páč zapíjej nějaký 60tiny, nebo 60 let založení nějakýho ZKO bo co to, prostě bude mít pijatyku ve velkym a asik nebé schopnej chodit natoš fíkovat. Ale další sobota v poho zas normálka prej.

Baico
Klidně pojedu i v úterý zase pro změnu na Mělník
tak ju, ale budeš mít do konce tejdne varhánky na prstech

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:25
- Nahlásit

Crysa
jooo to sem neslyšela...tak asi pojedem do zlosejna, ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:27
- Nahlásit

Crysa
tak ju, ale budeš mít do konce tejdne varhánky na prstech
To neva, ale pak si zase budu moct koupit zase o číslo menší gatě

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:29
- Nahlásit

Baico
To neva, ale pak si zase budu moct koupit zase o číslo menší gatě
no to nevim, budeš nabobtnalá vodou

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:32
- Nahlásit

Gerda
tak asi pojedem do zlosejna, ne?
No příští neděli už bude i pan modré vajíčko Zítra nebude, neb někde chlastá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:35
- Nahlásit

Maky a Trix
mohla by se na výcvikáč do Mlíkojed přidat i jedna moje kámoška slovenka s pohodovým zlaťákem? Jen jestli by to nebyl problém.
proč by to měl bejt problém? Když nás vydejchá, ať jede, budem rádi Jen jí řekni o tom ubytování, že je klidně možný, že se třeba nedostane do pokoje, tam budou spát starý a rozvrzaný lidi, my krásný mladý a jurodivý budeme ve stanu )))) Prostě penzion to úplně neni, no...

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:36
- Nahlásit

Baico
už je fotka "psů za plotem"?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:38
- Nahlásit

Gerda
To jí rozhodně vadit nebude, aspoň se připraví na ten dogtrekking, co mě furt tahá, může spát pod širákem.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:38 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Takže dnešní fotky jsou zde A asi se tal zázrak, neb pan Faraon si byl ochoten, zcela doborvolně, hrát se Zlatovláskou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:39
- Nahlásit

kejtlin
když bude dobrá a udělá si jméno tak s přehledem
A když ne? Tak bude kydat hnůj za pár drobných a učit ty usoplené dětičky

sice nemám koňskou, ale všestranou a šlapu v cukrovaru po nocích za pár šupů
Sice nemám koňskou, ale všestranou a za pár šupů rozhodně nešlapu

All
v podstatě máte fšichni pravdu v tom, že práce (a tudíž i škola) by měla člověka bavit. Je to dost opruz když nebaví. Proto si prostě Lálinka bude muset najít ještě jiného koníčka než koníčka, který potom bude živit ji i koníčka. Třá tu veterinu. Hlavu na to má. Jenže ona si vybírá samé lepší. Prý bude drezůrní jezdkyně, nebo spisovatelka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 21:42
- Nahlásit

Baico
mi ten link nefachčí
Biluška
A když ne? Tak bude kydat hnůj za pár drobných a učit ty usoplené dětičky

to je dost dobře možný

<< 1 ... 6669 . 6670 . 6671 . 6672 . 6673 . 6674 . 6675 . 6676 . 6677 . 6678 . 6679 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání