Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6669 . 6670 . 6671 . 6672 . 6673 . 6674 . 6675 . 6676 . 6677 . 6678 . 6679 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 11:33
- Nahlásit

danajasa
ti lidi jsou střelení

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 11:57
- Nahlásit

Biluška
Tak já to tedy dočetla celé a souhlasím s Tebou. Akorát nevím, kdo je tam větší měkota.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 12:27
- Nahlásit

Vlčáčková
Akorát nevím, kdo je tam větší měkota.
Ta holka. Napřed natočí evidentní týrání, sestříhá to, zveřejní to a pak brečí "ne to jsem nechtěla, prosím nebijte mě, jsem malinká a jsem v tom nevinně". Kdyby mohla tak prohlásí, že v životě neviděla žádnou Martinu a žádného koně, v podstatě ani neví co to ten kůň je
Posraná až na půdu

impact
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 12:51
- Nahlásit

makrel
No vyvrbilo se to spíš směrem, který jsem očekávala. Uvidím, jak to celé dopadne. A s tou žalobou si myslim, že to taky nebude tak horký.

Biluška
Je mi špatně z poserů co jsou podělaní až za ušima
Vůbec nevím, jak to myslíš.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 12:54
- Nahlásit

impact
Vůbec nevím, jak to myslíš.
Myslím to tak, že holka viděla týrání, natočila týrání, zveřejnila týrání. A když prasklo, že to byla ona tak místo, aby se postavila se vztyčenou hlavou a řekla "ano,je to týrání a jsem zvědavá co s tím uděláte" tak začne skučet "já jsem nechtěla, já jsem nechtěla, jsem v tom nevinně, moc se omlouvám". Kurwa za co? Za to, že ta Martina týrala toho koně? Je mi fakt na blití z takovýchto lidí - teď to myslím obecně, nejen zrovna tuhletu holku.

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 13:03
- Nahlásit

Je mi fakt na blití z takovýchto lidí -
Biluška
No jenže už ta koza zveřejnila jméno,takže tipuju,že ona sama si už taky nikde nškrtně,dlouho bude ta práskačka a tu si nikdo nikam nenasadí,upřímě takovejch věcí se děje moc,takže ted je sice dosratá,že ju vylejou ze školy-proto mu leze do říkovic,ale vlastně je v oboru odvařená,páč nikdy nikdo nebude vědět co zas natočí a zesříhá,jako netvrdím,že okopávat kůně je ok chran bůch,ale prostě asi se bude muset přemenovat nebo emigrovat jinak bude doživotně na ůřadu práce.Všeobecně lidem dyž de o vlastní prdél tak dělají děsné věci a utopí celkem koholi,naopak ta okopávačka půjde někde k dobře placenému soukromníkovi co vidí mísko konů hromadu eur a pude ji ukecávat at mu z těch hajter něco vykope svět je zlej

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 13:04
- Nahlásit

Biluška
Ale on pan ředitel je taky tak trošku uplakánek, že?
Taky bych řekla, že z ní velmi šikovně vyrazil další informace a v podstatě přiznání.
Teď by se, myslím, daly brát sázky na to, jestli holka vyletí nebo ne.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 13:08
- Nahlásit

danajasa
dlouho bude ta práskačka
Sama sebe staví do tohoto postoje. Kdyby se k tomu hrdě postavila čelem, řekla viděla jsem týrání, budu svědčit u soudu a půjdu po té krávě co týrala toho koně tak ji okolní svět bude vnímat úplně jinak. Ale když chodí kanálama a klepe se jak ratlík tak je to stejný jako kdyby si na tričko napsala BONZÁK. Je blbá.

Vlčáčková
Ale on pan ředitel je taky tak trošku uplakánek, že?
Jo, ten je to samý v bledě modrým. Být na jeho místě tak prohlásím "nevěděl jsem to, už to vím, dotyčná ošetřovatelka odsud vyletěla jak mastný hadr, pro příště si zaměstance lépe pohlídám". Hotovo konec a v podstatě mu nikdo nic nemůže vyčítat. Mě osobně ani nenapadlo vnímat to jako nějaké špatné světlo vrhané na školu dokud to asi třikrát nezmínil sám ředitel. Pak už mi to v hlavě uvízlo a začala jsem nad tím přemýšlet i z tohoto úhlu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 13:13
- Nahlásit

danajasa
Máš jedničku z psychologie! Aspoň ode mě.

Biluška
Svatá pravda.

Jestli budou dostatečně chytří, tak se spojí a budou silná dvojka. Ale myslím si, že on na to nemá, aby si z ní udělal spojence doopravdy.
Já bych jí nechala dostudovat a zaměstnala. Protože rypákům je vždycky nejlepší vrazit zodpovědnost. Pokud na to bude mít schopnosti, tak má i srdce (jak vidíme, že), a bude dobrý zaměstnanec ke koňům, navíc s morálním kreditem, že se postavila zlu.. Pokud jí to pracovně nepůjde, může pak jít jinam, ale nepotáhne s ostudou, protože tohle už vyvane a ona půjde už s praxí, ne jen jako absolventka.

impact
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 13:15
- Nahlásit

Biluška
Nevím, no. Asi na to mám jinej názor. Ono fakt nebylo jednoduchý prorazit v té škole. Si pamatuju, jakej byl průser, když jsme v anonymních dotaznících práskli trenéra, že nás sexuálně obtěžuje.. A to bylo anonymně. Nezapomeň, že jsou to děti.

Nehledě na to, že ta holka to nevyvěsila na net. Jen to pro někoho natočila na foťák. Ale tak to jsou detaily.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 13:18
- Nahlásit

Teď mi přikolovalo tohle: http://www.novinky.cz/domaci/224834-utulku-pro-kon e-hrozi-likvidace-kvuli-davne-nehode-kterou-zpusob ila-klisna.html

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 13:18
- Nahlásit

impact
tak já ale pak moc nechápu, proč to točila a stříhala, když s tím nechtěla nic mít? a proč to dávala té kámošce a ta pak svojemu klukovi? to mi nějak uniká.

impact
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 13:37
- Nahlásit

makrel
No, protože to po ní chtěli, tak jsem to pochopila. Ale proč to udělala, když to po ní chtěli a teď se diví, fakt nevim.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 13:39
- Nahlásit

No, tak to má fakt kliku, že po ní nechtěli, aby skočila do rokle!

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 13:55
- Nahlásit

impact
Ale proč to udělala, když to po ní chtěli a teď se diví, fakt nevim. no jo, se asi snaží z toho vyvlíknout, aby neměla průser.

impact
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 13:57
- Nahlásit

makrel
Cituji, bo si myslím totéž:

(u diskuze ředitele s onou studentkou jsem se místy řezala smíchy, holka dostala strach...aneb jak vlézt říďovi do prdele snadno a rychle )

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 13:59
- Nahlásit

impact
no místy je to šplhání až nechutné. i ty jeho kecy.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 14:16
- Nahlásit

ahoj, byla jsem na cvičáku i když se mi ráno nechtělo, plec mě bolí velmi, celkem by mě zajímalo jak budu chodit v práci jestli mě ve středu uschopní, zejména když nemůžu mít rošmajdaný sněhule jako jsem měla dnes, ale tvrdý boty

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 14:27
- Nahlásit

Maky a Triks

Už jsem ti odpověděla, o víkendu moc nejsem na netu...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 15:24 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Něco pro DAVÍDKOVOU
http://utulekjimlin.rajce.idnes.cz/13.02.2011/#13. 2._070.jpg
plus dvě fotky doleva a jedna doprava

a ještě zde: http://pejsekzjimlina.rajce.idnes.cz/Max_z_utulku_ v_Jimline_u_Loun/

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 15:27
- Nahlásit

Vlčáčková
a jsi tam na doživotííííí
all
nevíte, proč když vypadám nejblběji, nemocně a s oparem, tak potkám nejvíc lidí, kteří se se mnou chtějí navíc bavit,????

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 15:28
- Nahlásit

makrel
To vím i bez Tebe. Už dávno. Nemusíš mi to takhle v neděli připomínat, kozo.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 15:30
- Nahlásit

Vlčáčková
nemusím být nasraná jenom já, ne? buď ráda, že nemáš opar.furt jsi na tom líp

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 15:32
- Nahlásit

Vlčáčková
To vím i bez Tebe. Už dávno.

Tak se pani stafte na kafe dyž sme sousedky,já tam bydlím už dlouho

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 15:34
- Nahlásit

Vlčáčková
makrel
já vypadám blbje furt

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 15:35
- Nahlásit

kejtlin
to já taky, ale dneska je to extrém.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 15:37
- Nahlásit

makrel
Já nasraná nejsem, že jsem v prdeli. Neb jsem si už zvykla.

danajasa
Taky jsem tam už poměrně dlouho. Že jsme se ještě nepotkaly???

kejtlin
To já taky. Celej život. V jednu dobu to bylo trošku lepší, ale pak se to zase začalo zhoršovat.

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 15:41
- Nahlásit

Vlčáčková
Že jsme se ještě nepotkaly
Dyt je to tu obrofský a kolik je tu lidí a furt expanduje.Jako ted sem chtěla přiložit do krbu páč tam musím po prdeli tak mám vodřený pozadí od koberce,věčinou to bejvá ůpa od něčeho jinýho jak já to budu vysvětlovat nevím teda.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 15:42
- Nahlásit

danajasa
proč lezeš do krbu po prdeli? a komu to budeš vysvětlovat?

impact
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 15:51
- Nahlásit

Tak, na žádnou vysokou nejdu. Nenašla jsem maturitní vysvědčení, bohužel.

<< 1 ... 6669 . 6670 . 6671 . 6672 . 6673 . 6674 . 6675 . 6676 . 6677 . 6678 . 6679 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání