Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6669 . 6670 . 6671 . 6672 . 6673 . 6674 . 6675 . 6676 . 6677 . 6678 . 6679 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:16
- Nahlásit

Vlčáčková
Maky a Trix
Tak a dost. Do prdele za DAvídkovou, fofrem Ste hubený, vejdete se tam fšechny tři

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:17
- Nahlásit

Alexa
velká sestro, samozřejmě už koukám, už sem umřela smíchy - přidat gumový medvítkyyyyyy )))

JInak jdu najít, jak se ta louka jmenuje, zapomněla sem méno vesnice...opět....je to za štiřínem, můžem si dát sraz v 11.10 u štiřínskýho zámku, jo? Vem sisku, Syreček bude mít radost a Cicin taky. Bůch taky, zašlape jí radostně do země a Syreček ještě nikdy neviděl pejska stejně velkýho jako je on. Bude tedy malá sekce na vycházce .-)))) Jdu pohledat mapku.

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

Biluška
Od kdy a za co je Davídková v prdeli?

Maky a Trix
Člen
- Nahlásit

Biluška
jsem sem žádnýho čokla nedávala. Jen poptávku.

Biluška
Člen
- Nahlásit

impact
Tříletej obor je učňák a pak nástavba maturita.
si jako myslíš, že ji hodlám živit na studijích do nekonečna? Tři roky na učňáku, dva na nástavbě, pak pět na vysoké, rok někde na stáži v zahraničí...pak si madam vzpomene, že by přece jenom šla na tu drezúrní školu co má vyhlídlou gdesi ve Španělsku...a než dostuduje tak budu vetchá stařena nad hrobem

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:19
- Nahlásit

Maky a Trix
jsem sem žádnýho čokla nedávala. Jen poptávku.
No právě, tys to celý začala

Vlčáčková
Od kdy a za co je Davídková v prdeli?
Od minulý stránky, za tu borderku šáblou s basetem

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:19
- Nahlásit

Biluška
Pumpa chodila taky na nějakou takovou školu. A neštěžuje si, myslím, tak jí napiš.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:21
- Nahlásit

Biluška
Spíš s velškorgi, ne?
Každopádně je hezká, do prdele nepatří.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:21
- Nahlásit

Vlčáčková
Pumpa chodila taky na nějakou takovou školu. A neštěžuje si, myslím, tak jí napiš.
Jenže to už je dávno. Takže její zkušenosti jsou celkem k prdu.Páč podle mě jde apriori o personál a vedení, které je tam v současnou chvíli.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:22
- Nahlásit

Takže vesnice je za štiřínem a menuje se všedobrovice, bližší údaj nejsem schopna uvést, navrhuji sraz u zámku štiřín na ringhoforový ulici, přesně v 11.10 či 15, má bejt hnusně, takže dáme jen tak dvouhodinovku a mažem zpět do prahéééé, abychom s makym nandali věci do auta krs odvoz. Jedeme: Maky/Cici, Gerda/Máňa, Davítková/Nand, Aleks/Sisina, Hancaw/Džina, Atuš/Bůch a Syreček

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:26
- Nahlásit

Biluška
Jsi prdlá.
Jde o studium a o to, kam ji studium posune. A v tom se nějaká sezeeeš Bruntál může jít vycpat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:31
- Nahlásit

impact
Jde o studium a o to, kam ji studium posune. A v tom se nějaká sezeeeš Bruntál může jít vycpat.
Jde o to, aby něco vystudovala a něco uměla. Posouvat se pak může jako dospělá dle libosti. Preferuju když bude umět i něco normálního než jenom jízdu na koni, páč by taky ve čtyřiceti mohla zjistit, že na ježdění už je dost stará a polámaná a že krom ježdění a kydání hnoje nic neumí. A co pak?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:31
- Nahlásit

impactto neni husty to je primo HNUSNY,hlavne ty rozedrany boky,do krvava!

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:32 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

http://www.flickr.com/photos/abiznessdigitalimages /4434008850/in/photostream/

http://www.iditarodtours.com/iditarod.htm

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:32
- Nahlásit

Biluška
Až bude stará a polámaná, tak bude předávat zkušenosti dál a dál..

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:33
- Nahlásit

impact

, tak bude předávat zkušenosti dál a dál..
Chci fakt vidět jak ji tohle uživí a zaplatí hypotéku

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:36
- Nahlásit

Biluška
Jako trenérku? Naprosto stejně jako jezdkyni.

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:36
- Nahlásit

impact
hele a co z tech lidi pak je, z tech co studujou ty konsky SZS? Jako myslim, co delaj za praci

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:37
- Nahlásit

Biluška
koně může dělat ve volným čase. taky bych se ji snažila nacpat na něco lepšího než učňák, zvlášť jestli na to má.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:38
- Nahlásit

Biluška
Chci fakt vidět jak ji tohle uživí a zaplatí hypotéku

když bude dobrá a udělá si jméno tak s přehledem

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:42
- Nahlásit

Biluška
makrel
no, naprosto tak. moje holky jezdej od utlounkyho detstvi, maj na svuj vek slusny pocet zkousek a zavodu, ale nikdy nepremyslely o tom, ze by je to mohlo zivit, nebo mozna premyslely, ale dosly k zaveru, ze by to bylo nic moc zivobyti. Naopak, co nejlepsi jiny skoly, vydelavat prachy a kone mit jako (drahyho) konicka.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:45
- Nahlásit

No tak já vycházela z předpokladu, že ji Biluška chce nacpat na koňskou či zemědělskou školu. Jinak souhlas s tím, aby si udělala něco, co ji uživí. Třá veterinu.

leyenda
hele a co z tech lidi pak je, z tech co studujou ty konsky SZS? Jako myslim, co delaj za praci
Já nevím, já třá vychovávám romský děti a nebo sedím u netu a blbě pindám do všeho.

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:48
- Nahlásit

Sněhurka žila se sedmi muži, Červená Karkulka se bez dovolení rodičů sama toulala po lese, Šípková Růženka se líbala s chlapem aniž by jej znala, Popelka v noci utekla na párty... Na těchto pohádkách jsme vyrostly, tak si všichni nestěžujte, jaké jsme.

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:48
- Nahlásit

kejtlin
tak takovejch aby pohledal.. jako ženská má docela peška, příjde dítě, zmizí z očí a až se vrátí po mateřský, tak po ní ani pes neštěkne.. kolik ženskejch trénuje? Minimum. Myslím na úrovni, že pořádaj nařachlý soustředění, ne oddílová trenérka pro deset (dá-li bůh) děcek od mamin, co jsou rády, že ušmoulaj bokem na nový rajtky dřív, než jsou děcku nohavice ke kolenům a maj prodřený prdele.. Takovejch věhlasů, co si pamatuju že se před roky jezdilo ke Skřivanovi na soustředění a on si ještě vybíral, komu se bude věnovat.. v tý době začínala u nás Zuzka Zelinková, mladej Opatrnej a jeho segra.. nevím jak to chodí dnes, o nějakejch 12-15 let dýl, ale myslím že to bude stejný..

Gerda
woe teletabísové na obranách to až řeknu Dušanovi, tak si smíchy cvrnkne do textilu

Baico
Gratulace k hubnutí!!!
Nezávidím ti ale ty fotky dnska ještě že v tom dneska nemám prsty jako cvakač
Jinak pondělí plavání nebé se mnou, páč jsem jelyto fšech jelytfutrál, sem zas vytěsnila z hlavy to, že jedu špijonovat na to jak Gerdová navrhuje činnosti Adidasce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:49
- Nahlásit

leyenda

sice nemám koňskou, ale všestranou a šlapu v cukrovaru po nocích za pár šupů

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:49
- Nahlásit

impact
já třá vychovávám romský děti
fakt? klobouk dolu a preju hodne uspechu

impact
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:52
- Nahlásit

leyenda
To nevíš? Se divím, že sis ještě nevšimla, jak dycky vyletím, když se tu něco takovýho řeší. A to bude perda, až si jedno adoptuju. Zabiju máti (infarkt ) a zdědím byt.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:52
- Nahlásit

Crysa
a kde jsou Opatrný a Zelinková dnes....

hally001
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:56
- Nahlásit

impact
hele jedno děvče co sem jezdilo na koně šlo na zemědelku a pak přešlo na maturitní studium...do Kladrub-je to možný? specializace koně a je nadšená....hlavně že bude dělat co jí baví...dneska dělá za pár šupů půlka republiky a většina je nasraná, tak bude aspoň v práci šťastná...to je základ.Já jsem šla na střední ve 26letech na denní studium-sociální práce...obor, ve kterým budu vždycky dělat za pár šupů, ale má to nějakej v´ýznam a těší mě to.Pracovala jsem 2roky s mentálně postiženejma a vzpomínám na to mooooc ráda...i když "rajčátko nebude"

leyenda
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2011 20:58
- Nahlásit

impact
To nevíš?
Ne, to jsem nevedela, ja myslela, ze delas neco kolem koni a ze mas nefavorizovany decka jako bohulibou cinnost a jinak jsi spravedlivej clovek dbaly sve karmy. A drzim palce, at to s tim bytem vyjde

<< 1 ... 6669 . 6670 . 6671 . 6672 . 6673 . 6674 . 6675 . 6676 . 6677 . 6678 . 6679 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání