| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:27
- Nahlásit
Vlčáčková
co, proč?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:28
- Nahlásit
makrel
je mi blbje, je mi blbje, je mi blbje. Ympakt ztratila vysvědčení. vlčáčková už je zase v prdeli kvůli nějakýmu psovi co ti tu dala.syrová zelenina prej není zdravá.
aha..tak celkem norma myslim ))))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:30
- Nahlásit
makrel
Slavičín tak néni tom přes půl republiky.kejtlin
Jo cvičí jogu tak nevím by to nebyl hadí muš,ale prej bejvaj klidní a vyrovnaní tak třá ho netrefne šlak,se znám né
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:30
- Nahlásit
danajasa
hm, sem myslela, jako kdyby byl vod nás, že bys mi ho kamarádsky přenechala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:31
- Nahlásit
danajasa
tys mu fotku poslala?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:31
- Nahlásit
makrel
http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-osudy/1488 55/daniela-s-namornikem-obepluje-svet-diky-blesku. html
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:32
- Nahlásit
danajasa
držím palce!
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
Dobrý večer žumpo, jsem děsně mrtvá, nechápu kdo za to může.
Gerda
pošleš mi prosím číslo na tu Katku? A má rozpis kdy má volno? Počítá se to na lidi nebo na psy? A nejde mít s sebou dva a s jedním cvičit a když má dost tak s tím druhým? Já jen že Adidaska chodí s každým zvlášť...
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
davidkova renatajsem zmrzla jak soboli hovno,jsem zmrzla jak soboli hovno.............
all
TARTovat se u nas bude bude u nas pobocka pres severni moravu s pozehnanim pana ruzicky,nerikam mu schvalne hodnost pac bych to zas popletla.jinak nejdu na ZZO,ale budou u nas zkousky v cervnu takze jdu na BH.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:33
- Nahlásit
davidkova renata
myslim, že chce čupku, stran rodičovskýho morousoidního psa a případného hlídání. Tak po 5.3 bysme se tam hohly zajet mrknout teda
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:35
- Nahlásit
makrel
kamarádsky přenechala
Tak počkáme na to foto(eště može mět bráchu,že),páč já mám zvrácený vkus věčinou dyž padám na prdél a ječím jééé ten byl krásnej,tak kámošky se hroutí,že věčí držku eště neviděli.Tak dyby nic tak se nebudu nudit po dobu kulhací nemoci.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:36
- Nahlásit
Ahojte, dneska je to týden co tu Montíšek není
Jely jsme mu se Sophi zapálit svíčku (jinak mu u jeho fotky zapaluju každý den)
Matce jsem v úterý řekla, že bych chtěla kvůli Sophi i kvůli mě štěně, ta by se přemluvit dala, řekla to otci, ten vůbec nesouhlasí, říkal, že další štěně až bude mít Soph deset let...
Ale Sophi je doma smutná, buď spí nebo kouká z balkónu, venku je taková plachá (i kámoška si toho dneska všimla) Moc by jí štěňátko pomohlo a mě taky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:37
- Nahlásit
Vlčáčková
hej, co je to za psycho???
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:39
- Nahlásit
Atusch
Já jen že Adidaska chodí s každým zvlášť...
ale do budoucna bych chtěla to dělat jak řikáš, ale nejdřiv musim je naklikat do odkládaček,aby mi neřvali, když budu cvičit s tim druhym..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:39
- Nahlásit
zuzanarosakova
No, beruško, nevím. Zírám jako každej. Nevěřím svým očím. Hlavně na ten termín 4 měsíců!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:41
- Nahlásit
nemethova5
takze jdu na BH.
Pani to je pro vás http://www.youtube.com/watch?v=cSqmD15X2_U
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Monty
já myslim, že se Sofka časem zpraví a vyrovná se s tim.
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
aha já myslela, že to nejde, jako že se to nedá zvládat nebo tak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:42
- Nahlásit
hancaw
Atusch
Rezervní klikr samozřejmě mám, na místě se dá dokoupit v případě potřeby, i pamlsky i všechno, Atuš posílám mailem kontakt na Katku, zítra, když nejde Adidaska, je jedno místo volné, teda doufám, jestli tam už Katka někoho nešoupla, přijde se podivat i Crysa. Doporučuju oběma vám ženám, abyste napsaly Katce maila či telefónovali, jak je to se zítřejším prostorem a počtem psů a tak, jo? Dávám vás obě na kopii jednoho mailu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:44
- Nahlásit
Vlčáčková
No, beruško, nevím. Zírám jako každej. Nevěřím svým očím. Hlavně na ten termín 4 měsíců
no já chápu, že je asi už unavená a nechce už dělat, co co dělá, ale proč chce s cizím chlapem na moře?? nedávám to!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:44
- Nahlásit
Monty
ono ji to přejde, taky na ní přenášíš svoji psychiku, bude časem ok
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:45
- Nahlásit
danajasahm,dobry!jako na vozicku delat poslusnost jako dost dobry teda.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:45
- Nahlásit
Atusch
aha já myslela, že to nejde, jako že se to nedá zvládat nebo tak
tak záleží, co na to Katka asi. ale mě by to vyhovovalo, teprv začínáme a kluci jsou brzo unavený a musíme často odpočívat, tak by bylo super, kdybych si je mohla prohazovat..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:47
- Nahlásit
nemethova5
jako na vozicku delat poslusnost jako dost dobry teda
No esli mi to koleno klekne tak to čeká pakoně taky tak se jako inspiruju
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
psycho. nechápu a nevěřím.
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
no já chápu, že je asi už unavená a nechce už dělat, co co dělá, ale proč chce s cizím chlapem na moře??
Přesně. A navíc on si vezme půjčku na její barák. Pak se někde vyklopěj nebo mu to zase někdo rozkrade. Případně jí s sebou nevezme a nebude platit půjčku. A ona bude tam, kde byla s tím, že ještě s dluhem. Paráda. To teda čučím!
No, ale teď hlavně, co s těmi psy?
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
kejtlin
snad jo, ale já pořídila Montymu Sophi aby byli dva, neměla jsem ji jako náhradu, myslela jsem, že tady budou spolu ještě spoustu let, Monty byl ještě před měsícem plný života a energie
nevím, proč nám to nechcou dovolit, když už tady prostě dva byli a bylo všechno v naprostém pořádku
hlavně, že PZtku psa budou kupovat, já chci jen povolení
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:49
- Nahlásit
danajasa
pani moc hezky videjko. Az me to dojalo. Me v posledni dobe tak nejak stve, ze nemuzu tolik co ostatni, hlavne bych strasne rada s vama tady zumparkama rada na ty vase prochajdy vikendove a tak, ale neujdu to. Tak me to tak nekdy popada blba nalada, ale to videjko mi ji zvedlo. vsecko jde kdyz se chce dekuju
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:52
- Nahlásit
Vlčáčková
No, ale teď hlavně, co s těmi psy?
no ty vole! kolik jich má?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:52