Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6678 . 6679 . 6680 . 6681 . 6682 . 6683 . 6684 . 6685 . 6686 . 6687 . 6688 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:54
- Nahlásit

lucYnka XIII
bych strasne rada s vama tady zumparkama rada na ty vase prochajdy vikendove a tak, ale neujdu to

a ty máš i pséka? já myslela že jen kočky. Jinak můžeš na procházku někdy s náma, Rambík taky moc neujde, zvlášť teď v zimě, žumpoprocházky na tři hoďky nezvládneme

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:55
- Nahlásit

Monty
hlavně, že PZtku psa budou kupovat

s váma bydlí ještě nějaký pézetko??

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:56
- Nahlásit

zuzanarosakova
70 až 100? Tak nějak. Z toho někteří tam byli na dožití, čili ani se neinzerovali.

Gerda
Člen
- Nahlásit

Monty
Montíku, Sofka může bejt "divná" i proto, že jsi "divná" ty, jsi pořád smutná, což je jasný, je to teprve týden, nemusí mít jistotu vtvým chování, může se jí stejskat, to určitě jo. Možná zkus vážně s druhym psem počkat, třeba je moc brzy i pro rodiče...

Pipky, jdu vyndat druhou pračku, počkejte tu na mě.

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

makrel
asi přes 50???

a co chce s nima dělat? to neudá ani do konce života!

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:57
- Nahlásit

Vlčáčkováno to bude prdel, pokud je to teda pravda.

Atusch
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:58
- Nahlásit

Gerda
zítřejší prostor ať využije asi Hancaw, já asi abych mohla chodit pravidelně a nebyla tam uplně sama tak bych šla s chovatelkou co má Carmen a Kleopatru a já že bych si brala také oba psy a buď je uvázovala, hlavně Bůcha v mezičase nebo ho dávala do auta, to nevím jak to půjde. Každopádně jí napíšu.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:58
- Nahlásit

zuzanarosakova
a ty máš i pséka?

Mam i pejska skubycka, ale on ma chore srdecko a ujde maximale patnact minut, je jak ja mi si v tomhle vyhovujem Jsme dve takove lemry
Kdyz jsi tu byla nebyl tu byl u nasich, aby ho vencili, kdyz jsem byla chora.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:59
- Nahlásit

lucYnka XIII
hele jako pani, snad neni problém si říct, že dáme vejlet statickej, můžem si buď někam postavit auta, proběhnout čokle na louce, se vyblbnem i na jedný louce, neni problém, uděláme si tam piknik, prostě to halt bude normální žumpí den, jen se u toho nebude chodit...stačí klíďo píďo říct, rovnou příští neděli s náma můžeš jet do Zlovsi, maj tam sezení, vemem i polštář pod prtku ti, v klubovně se topí, jinak se tam můžem jen malinko procházet, co ty budeš chtít a co ty ujdeš...šak sa neboj si říct děfčico! A vždycky můžeme mít v batohu třá skládací sesli, aby ses mohla posadit, když se ti bude chtít. Neni probléma, seňora, řekněte si, jak se vám to hodí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:00
- Nahlásit

makrel
To bude spíš pořádnej psí průser!

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:01
- Nahlásit

Vlčáčková
leda že by někoho platila, aby se o ty čokly staral, až bude na móřeti.je to celé divné.

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:02
- Nahlásit

lucYnka XIII
vsecko jde kdyz se chce
Jako ale gde má zašitou traversu ve vozejku tak tak na to sem nepřišla.Zamálo pani,já třá včíl nebudu potř.traverzi páč mám dvě berly nic moc asi hliník,ale snát to bude stačit na výcvik

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:02
- Nahlásit

Atusch
Jooo jako že by sis vytvořila vlastní skupinu u Katky, jo? To je fajn, myslim, že se jí pak s tim bude pracovat i líp, když bude mít domluvenou celou skupinu pravidelnejch lidí, který pak budou schopný se domluvit i na termínu, fajné to je! Když bude chtít Kryska a Hancaw, máme v poctatě základ na další skupinu a mezitim vlastně Katka pozná všechny, co se zůčastní Mlíkošů v létě ))

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:03
- Nahlásit

lucYnka XIII
Jsme dve takove lemry

my dáme teď v zimě tak hoďku max a večer pak někdy Rambík kulhá. Kokýnek by toho naběhal víc, ale má smůlu, tak mu házim aspoň klacky, aby toho naběhal víc jinak Skůbíček krásnej!

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:03
- Nahlásit

danajasa
Pani, vy ste dva dni po operaci a už máte nápadníka? S ríčbejkem? Vy chodíte s ympaktem?????? Ach bože, to je zase sodoma gomora....

jdu raději na tu pračku

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:05
- Nahlásit

makrel
Z důchodu? To asi těžko. A když chce dům prodat, tak se psy asi moc nepočítá. Poslala jsem to, kam šlo, různým lidem, kteří s ní nějak spolupracují. Tak uvidím, co přijde. Jeden už odpověděl a neví o tom nic a taky se akorát diví.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:07
- Nahlásit

Vlčáčková
no to byl víceméně pokus o černý humor, lepší reakce mě nenapadá. Já tam ten průser očekávám od začátku, ale kvůli vodjezdu na moře mě to teda fakt nenapadlo.

danajasa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:07 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Gerda
S ríčbejkem? Vy chodíte s ympaktem?
Né toto je fenka normální né z thajeckaA von už písl než sem je na popravu,ale jako do hrobky se vdávat nejedu jak se to tu navrhovalo asi milion stránek dozadu sodoma je totok

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:07
- Nahlásit

musim jít dělat muši polifku, někdo mu řek, že je zejtra Valentýn , tak si chce dělat hezkej večer

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:08
- Nahlásit

Gerda
hele jako pani, snad neni problém si říct, že dáme vejlet statickej, můžem si buď někam postavit auta, proběhnout čokle na louce, se vyblbnem i na jedný louce, neni problém, uděláme si tam piknik, prostě to halt bude normální žumpí den, jen se u toho nebude chodit...stačí klíďo píďo říct, rovnou příští neděli s náma můžeš jet do Zlovsi, maj tam sezení, vemem i polštář pod prtku ti, v klubovně se topí, jinak se tam můžem jen malinko procházet, co ty budeš chtít a co ty ujdeš...šak sa neboj si říct děfčico! A vždycky můžeme mít v batohu třá skládací sesli, aby ses mohla posadit, když se ti bude chtít. Neni probléma, seňora, řekněte si, jak se vám to hodí.

pani to by bylo mile, kdyz ja bych vas nerada nejak omezovala, ja chapu, ze psi potrebujou chodit
Pristi tyden bych rada, uvidim jak budu zdrava. Uz mi bylo lepe, ale dnes jsem jela autikem pro skrabadlo a je mi zas nejak blbe. Jestli budu zdrava rada pudu.
Me to bylo i na tech zumpa srazech trapne, ze jsem bez psa a jen tam zeru. bo to ja zas jak vidim jidlo to ja si rada dam

kejtlin
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
Skůby je opravdu moc hezkej pejsek

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

makrel
To by mě taky nenapadlo. Spíš bych čekala, že prostě zemře a psi tam zůstanou.
Mám to dát jako samostatné téma? To zas bude Psíček na koni.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:09 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Vlčáčková
ano, přesně zdravotní stav mě napadá furt. když tak ještě počkej, co se dozvíš od těch lidí, ať nešíříme nějaké poplachy. Psíčka jebne
edit: a vsaď se, že se za chvilku objeví

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
Moje známá říkala manželovi: "Když máš dneska narozeniny, uvařila jsem Ti, co máš nejradši, a budeme celý den a večer dělat jen to, co budeš chtít." No, myslela to jinak, ale vylezlo z toho to, že manžel dovalil autodráhu a musela s ním až do noci soutěžit s autíčkama.

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:12
- Nahlásit

zuzanarosakova
ta hanychová je fakt ftom?

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:12 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Bré večír atrakce!
Dneska se k nám na cvičák přijel podívat další bílej Anciliák a moc se mu u nás líbilo, že bude chodit. Ještěže tam nebyl Matěj, už předsedu málem kleplo.
Taky mi kamarádka kluky vyfotila.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:12
- Nahlásit

Vlčáčková
no skoda, ze se ti psi neinzerovali driv ja tohle na doziti moc nemusim ani mezi kockari, proste zvire ma mit vlastniho pana a ve stadu 50 psu ( kocek) na nej proste nemuze byt dost casu. I stara cica (pes) ma mit sveho pana tot muj nazor. My ted mame v nabidce 12tin leteho persana taky z tehle duvodu, proste si zaslouzi vlastni paniky ale je to fuska pro ne najit domov to zas ne ze ne.

Zas ten clanek je napsanej dost bulvarne, kdo vi co na tom je pravdy, mozna by bylo lepsi pani nejdriv zavolat a zeptat se ji, nez to zacnes rozesilat na vsechny strany

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:13
- Nahlásit

makrel
Psíčka jebne
A mě jebne z Psíčka.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:15
- Nahlásit

Vlčáčková
No, myslela to jinak, ale vylezlo z toho to, že manžel dovalil autodráhu a musela s ním až do noci soutěžit s autíčkama.

Mám to dát jako samostatné téma?

Nejdriv si to over, nejlip primo u pani.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:15
- Nahlásit

lucYnka XIII
Prej je to potvrzený holkou, která tam byla.

<< 1 ... 6678 . 6679 . 6680 . 6681 . 6682 . 6683 . 6684 . 6685 . 6686 . 6687 . 6688 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání