| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:55
- Nahlásit
A co noha, dobrý?
EldogueroNemám tuchu nebolí tak si nestěžuju,komunikace ze stran lékařů veškerá žádná,ale v po.du k mojí tak mě zainstruuje.Tak sem vymyslela,že mu ten můj pobyt v neschopnosti znepříjemním clikrem dyž ho nemůžu mlátit na cvičáku a na procházce max ho zbiju tím klikačem.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:59
- Nahlásit
Maky a Trix
jo nosí
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:59
- Nahlásit
Monty
tak ať je brzo ok, kdybys něco potřebovala, klidně mi napiš.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:05
- Nahlásit
kejtlin
psi kňourají po narkóze normálně, někteří víc, jiní míň. Klidně i 12 hodin.I když mají analgetika, jsou spíš zfetovaní a zmatení.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:08
- Nahlásit
Monty
to už jsi říkala dávno, že čurá často, nebo je to ještě víc než tehdy?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:09
- Nahlásit
Monty
btw, nechystá se na hárání?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:11
- Nahlásit
Maky a Trix
Monty
btw, nechystá se na hárání?
Teď jsi mi to sebrala z pusy.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:16
- Nahlásit
Gerdó
ptala se po tobě Indiánka a Nemesis vedle. Prý s tebou byla sranda a mám tě pozdravit. Tak zdravím!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:22
- Nahlásit
danajasa
Tak ať je nožka v pohodě
držím Dogu za palec, teda držím vám palec
Klikejte pani, pak referujte, jak jste mlátila pakoně klikrem, páč to nechtěl pochopit já se do podobných experimentů raději nepouštím, páč vím jak by to u nás dopadlo - stafordka by do zblbnutí dělala jednu a tu samou věc a Argentiny by v klidu a nerušeně dění sledovali z gauče. Kanárka bych nějakým tím klikrem naprosto nemohla rozhodit, velšík je ztracený případ o zbytku nemuvě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:25
- Nahlásit
makrel
mě žádnej pes po narkóze nekňoural Sinda je první, ale dělá to čím dál míň, tak je to snad dobrý, ted´ zas vyfrkla po cca 2hodinách krev z nosu ale to už snad bude všechno
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:26
- Nahlásit
kejtlin
ne? tak já viděla samé ukňourance.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:30
- Nahlásit
makrel
opravdu ne a to jsem byla skoro ze všema na narkóze,z 8mi psů mi kňourá jen Sinda
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:36
- Nahlásit
http://www.super.cz/vtipky/20516-vyroba-popcornu.h tml
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:39
- Nahlásit
Děcka neblbněte, my budem s lejendičkou orli, co sou děsně ukrytý před jinejma lidma, budeme lovit na širym moři a budeme se dělat orlí pikniky na skále, na outesu a budem čumět na moříčko a hnojit baobaby v áleji na pláži.
Monty
Pani, Maryje se teď chystá na hárání a již měsíc učůrává co pět metrů, někdy už ani nemá kapku, aby jí umístila, ale umisťuje, je vztekloprotivná a močivá.
Eldoguero
Pani, vy možná neznáte Maryji mojí krásnou, ale když neni jídlo či jiný úplatek (jídlo, jen třeba jiné), je velmi znuděná a nebavná. Ten klikr jí vyloženě baví. I se snaží, jen když neví, tak pláče a kvičí a nabízí sezení u nohy, páč je to nejjednodušší. Voni jak sou chtiví něco dělat za jakoukoli odměnu či i bez ní, klikáníčko je takové zábavné, učí se kravinky, možná i to je důvod, proč to čéky bafčí, že se prostě učej blbůstky a srandy.
Maky a Trix
ptala se po tobě Indiánka a Nemesis vedle. Prý s tebou byla sranda a mám tě pozdravit. Tak zdravím!
No jo, to je jasný, já su děsně zábavné člověk )) Teď už je v sucharově nikdo nerozveselí )) Tak je klidně zdravím taky a děkuji Dyštak jim řekni, že mě vypli krs hubatost ))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:40
- Nahlásit
lucYnka XIII
A toste eště neviděli dyž sem omylem hodila pytlík vod pocornu do krbovek v domění že je prázdnej
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:42 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Gerda
jsem jim řekla, žes byla vykázána a zakázána. A že jsi holka zlobivá A drželi jsme za tebe chvilku ticha. Ale fakt jen chvilku, zkazil to Trix, poněvadž šel někdo po chodbě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:44
- Nahlásit
Maky a Trix
jo vy ste spolu byli fyzicky? Oni jsou z oustí nebo z brna? Jste hodní, děkuji.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:45
- Nahlásit
Gerda
ale nééé, to byla virtuální chvilka.
Indiánka je z ústí, nemesis myslím z Prahé.
Zmizela Dorotka, víš o ní něco? Už dávno jsem na ní myslela, dostala poslední varování za odporování nadPetře... a pak už nevim.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:51
- Nahlásit
Maky a Trix
Zmizela Dorotka, víš o ní něco?
Na Dorotku už jsme mnohokráte mysleli, s Dorotkou sme si psaly, že do švestek nevydržíme, mám na ní myslím maila, zkusím pohledat, ale ona už se neukázala ani tady...nevím, jak ji přivolat, kontaktů na ní nemaje...stejně tak jsem zkoušela Stahijovou, ale je aut of všechny telefony, takže ta je asi ztracená s Dorotkou...to víš, nadPetře se neodporuje....třeba může za zmizení jich všech..je to čachtická paní a krade slečny a dámy.....mizí je do vzduchoprázdna.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:52
- Nahlásit
Gerda
učej blbůstky a srandy.
Pani neblbněte, vy nevíte co práce mi dalo naučit Argentinu "volno" a Kanárka "aport", ještě je učit další kraviny. Stačí, že Velký pan Dozák umí nosit lahváče, dělat mrtvýho, lehat na záda, podávat packy na střídačku dle přání, podávat dítku odhozené hračky a momentálně pracujeme na úkloně krom klasického výcviku ho v jeho 10 letech nehodlám už ničím jiným zatěžovat
Kaly je dáma a blbosti zásadně nedělá, když prudí, jdeme házet balonky a schovávat pešíčky. Když prudí hodně, řeknu jí nepruď a ona už neprudí
Stafordka se chystá ná hárání a nedá se s ní vůbec mluvit, natož klikat.
Práci s klikrem osobně neznám, viděla jsem, ale nijak mě to nenadchlo, o klikru vím toliko jak vypadá a jaký vydává zvuk, to mi k životu stačí
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:52
- Nahlásit
Gerda
to snad ne. jsem právě ponejprv myslela, že chodí venčit s váma, ale je trochu jako Yeti. Nikdo jí neviděl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:59
- Nahlásit
Eldoguero
pani neblázněte, já vám ho vůůůbec nevnucuju, třeba s mym psem je to vážně trošku zvláštní, ona krom jídla nemá ráda nic. Nehraje si, jeden míček máme už osm let, ostatní hračky jí museli nakousat jiní psi, i peška jí nakousávala Nanda, protože by do něj jinak Máňa nekousala, nehraje si se psy, neběhá a nic nedělá, neprudí, je velmi hodná, nejraději ze všeho jí. Přitom je ale chytrá a učenlivá, dovede hodně věcí pochopit i ve svém desetiletém věku, a chápe je celkem ráda, když za to kyne jídlo. Skoro si až řikám, že klikr byl pro nás klika, že nám ho Hyjena ukázala, protože takhle nemám starou unuděnou žravou čubu, ale veselýho geronta, co se rád naučí nový kravinky a pobaví se a nemusí jen znuděně chodit na flexe po sídlišti...eslivá mi jako rozumíte. Pro nás je to vážně skvělá věc a jsem děsně ráda, že se s tim vykravíme obě )))
Maky a Trix
jsem právě ponejprv myslela, že chodí venčit s váma, ale je trochu jako Yeti. Nikdo jí neviděl
Dorotku známe, to jo, ale venčit s námi nevenčí, bo je ztracená ve vzduchoprázdnu, kam jí unesla nadPetra.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:01
- Nahlásit
Maky a Trix
venčit s váma, ale je trochu jako Yeti
Ftom případě je ted na Hostýně u nás http://www.mas-podhostynska.cz/aktualita.asp?id=48
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:07
- Nahlásit
Gerda
pani, ted jsem vyzpovidala senegalce, rek mi, ze tady urcite baobaby porostou a ze sem strasne chytra, ze me to napadlo, ze si muzu udelat baobabi haj a budu turystycka atrakce, to sem mu teda vymluvila s tou atrakci. Ale opatri mi seminka. A rekla jsem mu, ze nejsem ja tak chytra, ale moje kamaradka orel Gerdicka, co bydli v zumpe. koukal na me trochu zmatene a schoval se raci do michacky.
Dorotka mela dogy, ze jo?
Maky a Trix
ty si taky pekne koledujes, takhle te votstrihnou este nes se poradne naucis lecit rakoviny a epky
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:12
- Nahlásit
leyenda
vůbec nevím, o čem mluvíš. jsem stále slušná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:12
- Nahlásit
leyenda
moje kamaradka orel Gerdicka, co bydli v zumpe
buďte ráda, že vás nevzal lopatkou po kebulce )) Jéé ale to bude super, zajímalo by mě, jak rychle takovej baobab roste, jestli se nedají sázet už třeba sazeničky, přece jen to semínko je takový nebohý, malinký a ohrožený, vyžaduje děsně péče...jak asi sazenice baobabu vypadá? Tyyyjo ,to bude parádnický! Jak daleko se od sebe směj sázet, jestli je můžete i prokládat nějakou senegalskou travinou třeba...možná prosem, budou vám tam lítat ptáčkové na úrodu...aby ten strom nerostl třeba 200 let, než bude vypadat jako opravdickej baobab...to už tou álejí nekochnete...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:21
- Nahlásit
Gerda
no, ja ty seminka urcite budu pestovat nejdrif v kvetinaci a teprve az budou vypadat zivotaschopne tak je vysadim ven. On rikal, ze prej rostou strasne rychle, jako ze si je i ja este uziju ve velikosti a krase, hnedka mi ukazoval misto, co by bylo vhodny na baobab, tak doufam, ze ma pravdu, je ve Francyji teprva 5 let, tak snad to jeste nezapomenul. A ze mi ty seminka opatri. A asi se musej sazet daleko od sebe.
Maky a Trix
slusna jsi, o tom zadna
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:21
- Nahlásit
leyenda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:25
- Nahlásit
leyenda
On rikal, ze prej rostou strasne rychle, jako ze si je i ja este uziju ve velikosti a krase, hnedka mi ukazoval misto, co by bylo vhodny na baobab, tak doufam, ze ma pravdu
jéé tak to doufám taky, že má pravdu, protože to bude super! To můžete mít už za dva roky polostromy....pokud se sázej daleko od sebe, možná by to mohlo bejt pěkný do kruhu, mezi nima mít improvizovanou africkou ne pampu, ne step...jak se to jmenuje, když je to africký....savana? Tak savanu. I s travinama. Malý africký koutek )
Maky a Trix
jééé a co si řikáte? Já už to nevidíííím....
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:26
- Nahlásit
Gerda
ále... řešíme vytrhování věcí z kontextu.
|