| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:43
- Nahlásit
kinta
Ahá. Tak ten obchůdek na Minské se psím žrádýlkem má někdo jiný. Nevím, kdo.
No, nic. Ta hlava už není, co bývala. Například jsem zapomněla naočkovat feny v září, takže je teď trošku průšvižík. A už se mi to stalo před 5 lety. To jsem si pamatovala, že už takový průšvih mám, akorát jsem myslela, že tak před 2 lety. To, že je to už tak dávno, mě udivilo.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:48
- Nahlásit
Crysa
tož to nic, ale snaha byla )))))) hele a nakonec tam fakt budeš mít třigé
outů má o dost vytíženější 3G síť než my, tak to holt může někdy takhle lítat - přítul děsně nadával, když eště u modrejch dělal, páč mu to nikdy pořádně nechodilo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:53
- Nahlásit
Baysha
no jsme na to zvědavá, lanařili mě i ufoni, ale k těm se mě moc nechce.. cpou porát ty telefony a volání a jsou vtíravý jak Alpa a ještě po třech letech co jsem se u nich spálila, mě moc nepřesvědčili. T Mobil mě, přiznám se, ani nenapadl, páč jsme chtěla původně ADSL a ty dráty od pantáty co mii někdo řekl, tak stejně vlatní O2 a dalším firmám snad jen prodává službu dál. A když to nevyšlo, šla jem tedy na mobilní k O2, že mám slevu i že u nich mám mobilní telefon.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:54
- Nahlásit
Baysha
i mi plynule vedle v záložce běží vídejo na FB.. Děti ráje
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:56
- Nahlásit
max. 1623kbit/s !!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:57
- Nahlásit
Crysa
tak ADSL je opravdu nejlepší mít od kyslíkatejch, funkčně je to shodný, ale když se něco podělá, tak je to většinou vyřešený rychle, páč jim všecko servisujou jejich technici - u přeprodávanejch služeb je to mnohem složitější a strašně na dlouhý lokte...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:00
- Nahlásit
co delate internetistky
ja mam 25 Mb/s je to hodne ci malo? A jak si to muzu overit kolik me to bezi, jestli me UPC nesidi a neposila malo bbbbb
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:03
- Nahlásit
lucYnka XIII
ja mam 25 Mb/s je to hodne ci malo?
voe to je rychlý jak sračka, než pomyslíš tak to máš najetý.
http://www.lupa.cz/nastroje/speedmeter/
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:03
- Nahlásit
lucYnka XIII
to je tak hodně, že to ani nevyužiješ
ověříš to na nějakým měřáku, třeba dsl.cz, speedtest.cz, rychlost.cz... je jich hodně
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:04
- Nahlásit
brou noc fšem, du dom upadnout do bezvědomí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:05
- Nahlásit
Download 0,61 Mb/s Upload 1,85 Mb/s
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:07
- Nahlásit
Dobrou noc, atrakce, sem si poplakala u Kolji, du povjesit prádlo, vyčůrat Brunhildu a hají bucí. Zítra fstávám f pjet patnáct, bůůůů
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:08
- Nahlásit
Baysha
kinta
brou vám i všem následně odpadnufším.
Já už to jdu taky asi povypínat pro dnešek..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:14
- Nahlásit
tak jdu, mám vyvenčeno, zkontrolovány pooperační kusy,uloženy Sindulku na teplejší místo ve verandě se mi zdála zima atb podánya jdu sebou praštit do peří s knížkou
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:16
- Nahlásit
Crysa
http://www.lupa.cz/nastroje/speedmeter/
sidej me Download 19,62 Mb/s Upload 1,38 Mb/s
uz spite?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:18
- Nahlásit
Download 1,00 Mb/s Upload 1,55 Mb/s
já to snad ještě rozhejbu do rychlostí co má Lucinasčíslem
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:20
- Nahlásit
lucYnka XIII
nespím, měřím, a čím častějc tím lepčejší výsledky, jak asi už lidi vypínaj kompy, tak po půlnoci se mě začoudí z modemu jak ho zavařím
sidej me Download 19,62 Mb/s
sintě, u tehle rychlostí už to nepoznáš esli je to o 4 mega míň nebo víc.. každopádně to máš stejně fičák jako sfiňa tu rychlost .. závidím
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:22
- Nahlásit
Crysa
a proc sis taky nedala UPC?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:25
- Nahlásit
Baysha
to je tak hodně, že to ani nevyužiješ
Kdyz ja docela hodne stahuju filmy a taky jak mam tu brigadicku tak musim vyhledavat udaje, takze se mi rychly hodi. Ale upc nabizi i rychlejsi ja myslela, ze mam tak prumer.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:33 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
lucYnka XIII
jo, to bych mocinky chtěla, ale je tady jen v sídlišti, do domkové zástavby už ho neudělali a na naší brutál periferii to myslím ani nikdy nedojde. Nějakou optiku tu zakopávali před lety do země před barákem, ale vzhledem k tomu, že kousíček vedle vede i kabel vysokého napětí, případný černý odběr jsem rychle zamítla Firma UPC mojí adresu ani nezná, jako že jí ani nemá v lokalitách, kde službu poskytuje.
Takže venčím mimo civilizaci proti baráku, za cenu nevýhody těchto. Jsem v ďolíku takovym, že žádná wi-fi tu nejde chytit, ani z modemu našich vybaveným wi-fi zesilovačem. Zbývá ADSL, které končí u našich - sloup před mým domem, nutný pro zapojení mého domu je nadlimitní zakázka, takže mi řekli "soryvole". Ufon slibuje roky pokrytí, ale stále není.
Toť mé peripetie s připojením pro ty kdo ho ještě nečetli
Tak mám dneškem mobilní připojení O2.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:35
- Nahlásit
Crysa
aha, no tak aspon to mobilni
Na kolik to vyjde mesicne?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
Na kolik to vyjde mesicne?
třista z místa, zatím mám rychlejší za cenu pomalejšího, nebo takněco, rozdíl tam snad není v rychlosti jako takový, ale ve FUPce, což mi bylo vysvětleno, že jsou nějaký ty stahovaný data. Pak to snad bude za 400 když bych si chtěla po 3 měsících nechat to vyšší. Tak uvidím, podle toho kolik probendím staženejch dat za nějaký období. Každopádně i kdyby to bylo pětikilo, tak budu prostě pořád on-line, nebudu se hádat s otcem o připojení a snad k nim začnu i občas přes dvůr chodit občas na kafe, že se neudu bát tý věty místo pozdravu "v fkolik si to můžu jako připojit??".. jako kdybych celej den jen seděla tady. Jenže já si sednu, dám cigárko, srknu kafe a jdu zas něco dělat. Přílohy mailů už jsem neprohlížela ani nepamatuju, rovnou to mažu pokud to nevypadá důležitě, pže to nestíhám v čase vymezeném a plní mi to schránku.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:42
- Nahlásit
jdu prdět do peřin. Brou noc
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:50
- Nahlásit
zdar, co je nového? gdo dělá vejcuc? asi nigdo, fšichni chrápete, co? A já teprvá přišla z hokny!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:54
- Nahlásit
zuzanarosakova
ja nespim, vyplnuju tabulku
vycuc - kejtlinina golije uz ma vytrhlej zub, kejtlin ji koukala do huby baterkou a nenasla diry. lejenda ma hovna v kuchyni. bejci honej rotvajlery. kinta ma unaveneho klapecka. rybicky a ovce cvicej s klikrem a ted resime pripojeni na net.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 00:04
- Nahlásit
lucYnka XIII
vycuc - kejtlinina golije uz ma vytrhlej zub, kejtlin ji koukala do huby baterkou a nenasla diry. lejenda ma hovna v kuchyni. bejci honej rotvajlery. kinta ma unaveneho klapecka. rybicky a ovce cvicej s klikrem a ted resime pripojeni na net.
šmarja, tady je to teda divoký
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 00:13 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Baysha
mám outů. Nenávidim je, a to mě teď čeká jim vysvětlit, že nebudu platit za 8mega, když mi stačej 2mega. Mám půl roku nato, aby to pochopili, pak mi končí nějaká akce kdy mám 8mega za cenu dvou.
Když mám puštěnou televizi po síti, nebo stačí i jen zaplá ta šedivá mrcha, jejíž jméno jsem zapomněla, tak mám rychlost 540 kbit/s.
Jako fakt pevně doufám, že u nás příští rok půjde adsl od týmobajlu a jakmile to půjde tak od outů odejdu, protože takovou bandu neschopnejch idiotů jsem viděla zatím jenom v Říčanskejch vodovodech a kanalizacích. edit. a v Jesenici na stavebním úřadě.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 00:54
- Nahlásit
Nespete furt
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 06:31
- Nahlásit
Krásné ranko,
vstávat už je čas jdeme makat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 07:16
- Nahlásit
laguna
Téda, kolik ti makrel s Bilu za ten budíček zaplatily?
Ináč dobré deň fšem. Jdu si objednat tu pračku. Že je krásná?
|