| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:30
- Nahlásit
Maky a Trix
jooo to je skvělá věc a dobře to umí ta jedna pani tam ))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:31
- Nahlásit
Gerda
přijde mi, že se tam v tom zlepšujou snad všichni. ale pokud mě někdo hodlá varovat, že se můj příspěvek dá chápat i jinak, tak mám se slušností opravdu problémy.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:33
- Nahlásit
Maky a Trix
ale pokud mě někdo hodlá varovat, že se můj příspěvek dá chápat i jinak, tak mám se slušností opravdu problémy.
tím tě jen uklidňuje, že umí chápat tvůj dvojsmysl )))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:33
- Nahlásit
žumpo, můžu ty kachní vejce uvařit psům? někde jsem četl že jsou škodlivý nebo snad jedovatý-což se mi nezdálo, ale už si nepamatuju proč....
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:36
- Nahlásit
Gerda
kéž by tam nějaký dvojsmysl byl. ))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:43
- Nahlásit
kejtlin
vejce jako vejce, nebo ne?????
Maky a Trix
kéž by tam nějaký dvojsmysl byl. ))))))
Tak jestli tam nebyl, je to škoda, mohla si ho tam dát, nemuseli by se snažit zbytečně )))))) Aaaale děfče, vyprdni se na to, každej si ke svému časem dojde sám, ať k tomu či tomu. Jdi se radši učit, ať nám můžeš vyšetřovat psy, taky očkovat a operovat a takový ty věci, jak je nechceš dělat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:45
- Nahlásit
Gerda
vejce jako vejce, nebo ne?????
to si právě nejsem vůbec jistá proto se ptám, nevím jestli to, co jsem četla o těch kachních nebyl kec, ale co kdyby to kec nebyl....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:46
- Nahlásit
kejtlin
o kachních vejcích vím jen to, že se z nich dá chytit salmonelóza, víc než ze slepičích. jinak nevím, proč by se nemohly vařit psům-
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:50
- Nahlásit
kejtlin
http://www.srecepty.cz/ingredience/kachni-vejce
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:53
- Nahlásit
kejtlin
ty psům vejce vaříš? já jim je "vařím" pouze pádem z více jak 1 metru rovnou do misky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 17:58
- Nahlásit
Lidi tam dneska tak hnuuusně fouká, že jsem celá vyfoukaná a zmrzlá jak kdyby bylo hodně pod nulou. Ještě mi teď Crysa vokousala ty zmrzlý ruce skoro až na kost, páč jsem se rozhodla, že i přes její absenci mozgu v hlavně a přítomnost veškerejch mozkovejch buněk někde v oblasti frndy a vaječníků, že si prostě zaklikáme.. no projely jsme všechno co jsem chtěla, ale ruce mi sežrala, ještě mě v jeden moment nakrkla že vykrámovala z paměti to co už uměla, snad už dohárá, už mě to její hárání neba. A jen co zkončí tak tuším že se rozhárá její matka. Ale ta krom toho že je měsíc dajná může už bejt v jejím věku klidně i úpa blbá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:04
- Nahlásit
Crysa
nevařím, ale ty kachní bych raději uvařila kdyby měli něco jin ak než slepičí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:06
- Nahlásit
lucYnka XIII
děkuju, tak je zejtra dostanou ke snídani vařený
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:09 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
čau lidičcí
kejtlin
že pozdravuju sindinku, jsem ráda, že to tak dobře zvládla, je to holka šikovná
fšici
lidijové něgdo mi asi vyměnil Bajšu za poslouchacího psa dnes jsme byly dvě a půl hodiny na procházce a za celou tu dobu jsem vůbec nepotřebovala vodítko - i na chodníku kolem silnice šla nááádherně u nohy (nejmíň 200 metrů!), před silnicí si sedla, prostě paráda kdyby chtěla takhle fungovat vždycky...
edit: jo a navíc bylo parádní počasí, sluníčko a jaro
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:26
- Nahlásit
kejtlin
kachní vejce se vaří kvůli riziku salmonely, je výrazně častější
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:28
- Nahlásit
kachna_
my o vlku... tedy pardon, potrefená husa... jak to bylo?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:30
- Nahlásit
kachna_
super, zase se projevilo, jak jsem chytroučká
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:34
- Nahlásit
ahoj vsici,co je noveho?krom toho,ze je zima jak v prde.i!!!
kejtlinjak dopadla sinda???
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:35
- Nahlásit
Děfčata a ženy právě sem se ujistila,že berle je téměř totožná náhrada traverzy!!Pakůn se už už skláněl s otevřenou držkou k dalšímu kočičáku dostal šlupku špuntem na konci do žeber sklapl na prázno a byl nemile překvapen,že naněho došáhnu na dva metry druhý pokus nezahájil,páč se mylně domnívá,že je to vod saksány takže to doštouchne všude,je to dobrá věc
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:50
- Nahlásit
makrel
jéžiš já si tohoho nevšimla, ale seš makrelka nejchytřejší
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:55
- Nahlásit
naklikej si svou ovci
http://www.youtube.com/watch?v=YKnSls3zz9A
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:59
- Nahlásit
nemethova5
jak dopadla sinda??
dobře, šly ven 2 zuby stolička a trhák-ten největší zub z tlamy psa a ten měl kořeny až u čelistmní kosti, takže jí rortrhak dáseň až k čelistní kosti, nešel vyndat, zlomil se mu s čímž počítal, ale pak se zlomil ještě jednou a to už nadával, vyndaval ho po kouskách, tekla jí krev z nosu což je prý běžný, že horní čelist je propojená z čenichem, když se jí spustila tak jsem byla na pokraji zhroucení, tak mě rychle uklidňoval a ještě se omlouval, že mi to neřekl předem , má tam 2 hluboký díry, krev z nosu už jí neteče, doufám, že nezačne zase. Paradentózu prej nemá, to měla jen na tý jedný stoličce má na svůj věk krásný zuby jen jsou prej zbroušený s tím se nedá nic dělat a srdce na poslech je prý taky zdravý, takže spokojenost, kníkala několik hodin po probuzení ale už je v pohodě a odešla dobrovolně do verandy-je tam chladněji v obýváku ji bylo už vedro,byla tady celý den aby po operaci neprochladla, ale už tady nechce být
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:03
- Nahlásit
Děfčata, instalatér odjel, bylo to absolutní fiasko, zítra volám jiného, máma volá sprostá slova, již nechce tohoto instalatéra. Ještě jsme byli v bance, neboť paní, co mámě zakládala účet, jí nenápadně, jakožto člověku poloslepému na blízko, podstrčila žádost o kontokorent. Máma nyní trpí utkvělou představou, že je totálně nemožná, že prosrala hned dvě věci v jeden den. Není nemožná, žádost jí byla sprostě podstrčena (již jsme to vyřídili až zrušili), obětí řemeslníků se lidé stávají často, tenhle si za očištění přepínače ve sprše účtoval i s cestou z vedlejšího sídliště 700 kč. Máma chtěla původně celou baterii měnit, ale pak na toho pána volala, že už ji měnit nechce, že už ho doma vůbec nechce nikdy mít. Bude tedy instalatér druhý pokus, ale já už řemeslníky neshánim, tenhle byl dodaný mnou, a byla to velká chyba.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:05
- Nahlásit
kejtlinjeee super je to sikovna babča!hajan ma taky krasny zuby a ma je zbrouseny,no to bych asi taky nedavala,kdyby nektrremu z mojich psu tekla krev z nosu,no doufam,ze to uz bude v pohode,radsi at je to venku,nez aby tam byl furt naky zanet.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:06
- Nahlásit
Crysa
naklikej si svou ovci
Tak to je prdácké dyž to zvládne ovce co teprf pakůn
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:08
- Nahlásit
nemethova5
jsem ráda, že už je to za mnou teda, máme atb na 14 dní+injekce proti bolesti na zítra a pozítří. Říkal, že to vypadá hrozně, ale když dala ten humus co tam měla předtím, váček plnej hnisu, tak ptrej tohle dá úplně v pohodě že ten zánět a hnis byl horší, jen to nebylo vidět, že ted´ je to krvavý tak se to zdá horší, ale že to tak není
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:10 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Gerda
hele a co v Praze zkusit toho hodinovýho manžela? otázka koupelnový baterie by mohla být v jejich možnostech.
http://www.sikovnymuz.cz/sluzby-co-umime/
a na seznam.cz jich po zadání Hodinový manžel Praha vyjede víc
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:11
- Nahlásit
Crysa
danajasa
jsem viděla videjo s klikrovou zlatou rybičkou, teda místo klikání jí blikali či co, normálně dělala slalom, prohazovala míč košem a tak, bomba! zkusím to najít...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:16
- Nahlásit
Gerda
http://www.hodinovy-manzel-praha.com/cenik.html a tady maj přímo vzorový příklad, výměna baterie v Praze sakumprdum za 400,-
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:18
- Nahlásit
Crysa
danajasa
http://www.youtube.com/watch?v=L_Iznh9VbsY
|