Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6696 . 6697 . 6698 . 6699 . 6700 . 6701 . 6702 . 6703 . 6704 . 6705 . 6706 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kinta
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:05
- Nahlásit

Vlčáčková
Kde je ta provozovna?

Na Zelňáku v Krokodýlu dole hnedle vedle escalátoru.

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:05
- Nahlásit

kinta
teť, co přestalo trénovat
jeee, on us nevesluje? Je fsecko zamrznuty?

impact
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:06
- Nahlásit

Fifi
Ten je krásnej.

A todle je dobrej pošuk.
http://www.youtube.com/watch?v=L-hWFsM_3m0

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:08
- Nahlásit

Fifi
To je krásný mockinta
Je to málo, pani, málo
Fakt?Páč děd fasuje deně ešusky-polífka maso máčka příloha a desert(věveček ovoce a tak)za54kč tak nevím a knedlíků bývá6a pořádnej jako fakt.

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:10
- Nahlásit

danajasa
to je nějaký dotovaný stravování pro důchotce, ne? nějak si neumím představit, jak by se na tuhle cenu jinak dostali v aspoň trochu rozumný kvalitě...

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:10
- Nahlásit

leyenda
jeee, on us nevesluje?

Von se nějak necejtí, je móc unavenej, chodí po vyšetřeních, vypadalo to na boreliozu, ta se nepotvrdila, ale eště neví. Možná, že prej páteř tlačí na srdce, to veslaří mívají.
Já se snažím to neřešit, dokud nebude mít nějaký výsledky, si namlouvám, že je to únavovej syndrom, před tím mistrovstvím trénovali fakt na krev.

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:12
- Nahlásit

A todle je dobrej pošuk
impactTak se vněm projevil nákej prapředek davič bejků a praděda pastevec anějak se mu to pomíchalo do kopyAle že neměli strach ti píníci,že ho srovnaj s plotem ti bejci

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:13
- Nahlásit

kinta
Já myslela, že někde u Minské.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:15
- Nahlásit

kinta
jéjej pani hlavně at´ to není nic vážnýho, držím moc palce

kinta
Člen
- Nahlásit

danajasa
Baysha

Jj, taky myslím, že pečovatelská pro důchodce má ceny nastavený jinak. Babička taky fasuje, nikdy to nesní, páč jí jako vrabec a každýmu, kdo přijde, tak nabízí polívky, páč ty nejí jako skoro vůbec. tak je dycky polífka na výběr - ze fčerejška, z předfčerejška, z minulýho týdne a tak.

danajasa
Člen
- Nahlásit

Baysha
je nějaký dotovaný stravování pro důchotce, ne
Né vozí to mám pocit z Holešova,ale tady maj ty jídla f těch já tomu říkám psí mysky(maso máčka a v druhé půlce příloha normálně okolo45_55kč v obchodech.

impact
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:16
- Nahlásit

danajasa
Právě.. Bych měla taky obavy, že jak se naserou, tak bude lítat všecko.

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:16
- Nahlásit

kinta
pani, tak to je mi moooc lito, ze ted mate klapecka takhle unavenyho, ale nebojte, urcite to bude jen unava po tom hroznym trenovani anebo mu chybi slunicko. Moc vam drzim palce, aby se dal brzy dokupy a mohla ste mu kupovat dvojnasobny porce.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:18
- Nahlásit

děda chodí na obědy do školy tam to stojí 40kč ale má prej hlad a dřív chodil do Spolany jako bejvalej zaměstnanec a před zdražením to stálo taky kolem 40kč a porce byly velký

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:20
- Nahlásit

Vlčáčková

Možná je u Minské taky něco, ale todle je super, páč to mám pár kroků a fakt dobrý. Dnes měl bramborový knedlíky plněný uzeným a se zelím. Jsem ochutnala a takový knedle nikdá nevyrobím. A uzený bylo doopravdický a zelí taky mělo chuť.

kejtlin

Díky, pani, von se jako necejtí, je nasranej, že objednání na vyšetření trvá měsíc a půl, ale na pařbu může, tak to prostě nehrotim. Uvidíme, no.

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:21
- Nahlásit

kejtlin
obědy do školy tam to stojí 40kč
To tady taky jednu dobu vozily důchodcům ze školní jídelny až do domu,je možné že to obec nák dotuje,ale ted sem si vobědnala na výkend ty psí misky taky a v poho ač nejsem důchodec(aspon se tak cejtím)

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:23
- Nahlásit

leyenda

Vám, pani, taky děkuju, ale jak již bylo zmíněno, pařit do rána může.

kejtlin
dřív chodil do Spolany

Sem četla "do Spalovny", to bude tím Koljou
No, du rači žehlit.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:24
- Nahlásit

danajasa
jj u nás to taky vozí nejen důchodcům
kinta
jo na pařbu může to snad nebude tak vážný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:26
- Nahlásit

kinta
Sem četla "do Spalovny", to bude tím Koljou

rouróóó nedávno jsem čislila u notebooku klávecnici a zas tam mám pudink...

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:27
- Nahlásit

Du mrkat na myšlénky zlodčinců se přiučím tak nazdar bazar

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:29
- Nahlásit

kinta
Nějak jsem se ztratila. Měla jsem zato, že máš obchůdek na Minské. Se psími potřebami. A jsi zlý kapitalista, který vyhazuje chudáky nemocné. Jsem se asi spletla.

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:30
- Nahlásit

kejtlin
zas tam mám pudink...

Nežéér! Večer se nežere!!

No nic, nefšímejte si mně, já po těch včerejších řízkách v osum večer jsem si slíbila, že dneska žrát nebudu! Ale pudííííínk, pudíííínk

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:33
- Nahlásit

kinta
já žeru když mám hlad a na co mám chut´ klidně i o půlnoci, dělám totiž i noční takže to mám přeházený a neřeším to
all
krysy sou nasraný, že musej mrznout při pokojový teplotě, chumlací deku jsem si půjčila na Sindu a musela jsem ji vyprat. byla dost od krve, je mokrá na topení a krysy mrznou při 23 stupních

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:34
- Nahlásit

Vlčáčková

Ou nou, já nemám opchůdek, já jen pracuji jako vedoucí opchůdku s potravinami na Květinářské. A jsem zlá kapytalystycká vedoucí, bo tu slečnu sem vyhodila, hned, jakmile jí skončila neschopenka. A nyní přišla exekuce na plat. Její, samozřejmě. Tak nevim, no.

kinta
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:37
- Nahlásit

kejtlin

Já jsem zhubla asi vosum kilo stresem a naprostým nedostatkem času strčit si něco do huby. Tak jsem se fčéra rozhodla, že to takle nejde a musím si zase dát do kupy životosprávu. Tudíš jsem dnes opjet snídala, v práci jsem jakože k objedu sežrala nějaký cereální tyčky a teť uš prostě nejim a nejim a ne a ne a ne !

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:38
- Nahlásit

Baysha
to tam máš zřejmě jenom síť GPRS, z té se bohužel nijak výrazně víc vymáčknout nedá
řikali že by tu mělo bejt 3G, což vim stejný houno, ale mluvili, že mám výhodu sítě 3G...a teď jsem měla chvíli hovno, páč se mě to odmítalo jako připojit, hrálo to že to nevidí modem, pak to vidělo modem ale "koncové zařízení není fprovozu.." tak jsem tu klikala a cvakala a vyháněla brabouky za stolem abych to strčila do jiný díry a předělala prodlužovák (páč za ten stůl odmítám líst a nevidím esli to bliká nebo co to tam dělá..
teď to píše max. 214kbit/s ... tak jsem na to zvědavá.. na youtube videa se budu muset přes den asi stejně přehazovat kabel od našich když nebudou doma a přes tohle budu asi jen psát maily a čumět po forech.. FB se bojim i najet abych to nestrhala. Zvyk z 8Mega mi umožňoval i s mym šnečím kompem surfovat ve třech záložkách a třech oknech najednou. Chjoooo

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:39
- Nahlásit

kejtlin
já žeru když mám hlad a na co mám chut´ klidně i o půlnoci, dělám totiž i noční takže to mám přeházený a neřeším to
to mám stejný a i se budím v noci hladem

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:41
- Nahlásit

Crysa
a ty to máš vod nás - vod t-mobilu? esi jo, tak na to můžu mrknout, eště su dvacet minut v práci páč pokud tam máš 3G, tak by to mělo frčet, 3G je gůt

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:42
- Nahlásit

Baysha
O2.. ale mrkat můžeš

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 22:43
- Nahlásit

hele, už max. 557kbit/s .. třá se to ještě rozhejbe, třeba se to stydí

<< 1 ... 6696 . 6697 . 6698 . 6699 . 6700 . 6701 . 6702 . 6703 . 6704 . 6705 . 6706 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání