| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:31
- Nahlásit
Crysa
jééé to sem zvědavá, jestli i jako cvičenec vypadá ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:31 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
tak my jedeme, zatím pa a držte
edit: palce, ne huby
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:32
- Nahlásit
impact
jo, dobrý. odvezli jsme to tam včera kolem sedmý. Bylo to zvláštní.
ale asi chápu, že každej, kdo si vybere tenhle způsob života už musí bejt lehce cvok a tak je jasný, jak to bude po pár letech vypadat.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:36
- Nahlásit
kejtlin
tfuj tfuj tfuj, ať je vše OK !!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:38
- Nahlásit
davidkova renata
onečně si pochopila princip 100% přivolání
Hlavně to pochopil von.
Maky a Trix
Myslela jsem, že pošleš dopředu nějaké termity.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:40
- Nahlásit
Vlčáčková
koho? jako termíny? No, tak posílám. středa dopoledne, od dvou mám školu, pak každý den kromě úterka zhruba kolem šesté končím a víkendy. je mě jedno kdy, teď se budu ještě učit, ve čtvrtek mám poslední zkoušku - tak můžu i ve čtvrtek kolem 16.-17.hod.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:40
- Nahlásit
Maky a Trix
Nooooo.
A byla ráda za věci? Doufám, že to má ještě kam skladovat.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:41
- Nahlásit
impact
abych pravdu řekla, tak jestli byla ráda fakt nevim, protože neřekla ani popel, natož děkuju.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
kejtlin
držim, add. kachny. Předesílám, že já na ničem sedět nebudu!!!
ale ptala jsem se a "nasadit je může kdykoli, pokud jí kachna kvoká...Záleží, co má za plemeno, kromě pižmovek a zakrslých plemen sedí na vajíčkách kachny více méně vyjímečně, vajíčka je třeba dát do líhně nebo pod jinou kvočnu..."
A pokud začnou nést brzy, je třeba vajíčka sbírat (aby neprochladla), vhodně uložit a až si kachna začne stavět hnízdo, dát jí je - lepší nejdřív podkladky a pak až ví, že určitě sedí až vejce. Ty plemena, které mají potlačený pud kvokání často nesnáší vejce do hnízd, ale jen tak do výběhu...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:46
- Nahlásit
kejtlin
tak my jedeme, zatím pa a držte
edit: palce, ne huby
MYSLÍME NA VÁS OD RÁNA! A jak tak na vás myslim, zapomněla sem myslet na jednu smlouvu, co jsem si měla přinést do práce. Ale hlavně ať je Sinda OK, smlouva počká.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:47
- Nahlásit
Maky a Trix
Až tak? Ach jo, ona je fakt na zabití občas.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:48 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Gerda
http://tedeska.rajce.idnes.cz/Maryje_cvicenka_na_h odine_klikru/
ale teprve to tam nabíhá. Všechno je rozmazaný jako prase, ale holt s kompaktem bez blesku (bo by jinak Maryje dotala épileptyckej záchvat) to jinak nejde.
edit: jo a dala jsem vás do kategorie ne zvířata, ale SPORT
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:50
- Nahlásit
ól, můžete prosím někdo kejtlin ty kachny hodit na fejsbuk, ať tu nezapadnou do ztracena?
(Jsou asi tak 10 stran vzadu na straně 6923 )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:52
- Nahlásit
Crysa
dala jsem vás do kategorie ne zvířata, ale SPORT
TY VADE! Super, poprvé v životě sme v kategorii sport! Díky!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:54
- Nahlásit
impact
aspoň jsme si pomuchlali štěně.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:55
- Nahlásit
je tu nějaká čarodejnice? okamžitě potřebuju odčarovat rýmu, opar a asi 8 kg!!!!!!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:57
- Nahlásit
Maky a Trix
Tak já asi tento týden ne, ale beru na vědomí, že kromě úterý kdykoliv po 18. hodině. Jo?
Mám teď ty zatracený uzávěrky!!! A včera jsem přišla o klíč od jedné práce, protože pan majitel ho neměl, se tam dobýval, tak mi volal, ať mu ho půjčím. Vrátí tak za rok či dva, jak ho znám. Takže mi to komplikuje situaci s docházkou.
Zítra musím dopoledne makat.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:58
- Nahlásit
Gerda
poprvé v životě sme v kategorii sport!
ště se moc neraduj, jsou vás tam zatím jen 3%.. to nějak brutal dlouho načítá. Asik to ještě někdo ucpal jinej. Jinak to fotek hlásí 190 na to načítači na Rajskym, ale mě toťák hlásil 181 a to jsem ještě nějaký vyložený čmouhy vymazala.. tak nevím.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:58
- Nahlásit
makrel
je tu nějaká čarodejnice? okamžitě potřebuju odčarovat rýmu, opar a asi 8 kg!!!!!!
nevim, ale požádala bych jí důrazně, aby těch tvých osm kilo přičarovala někomu jinému. Já mám dost!!!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 11:00
- Nahlásit
Vlčáčková
v pohodě. Kdykoliv po 18.hodině bych měla být ready, Trixe beru na přednášky, takže v 18hod můžeme bejt skoro kdekoliv po Brně. víkendy jsou jak kdy. Mělo by nám začít agi a občas jsou coursingy. Ale jinak máme volno a autem můžeme dojet kamkoliv.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 11:02
- Nahlásit
Maky a Trix
Já počítala, že po té 18. hodině bychom bloumaly někde kolem Myslivny v lese, když jsi z těch Kohoutek.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 11:03
- Nahlásit
ahoj zumpycky, vypadnete okamzite z my kuchyne!!!
Mam v kuchyni opet hovna , vcera jsem rozebrala kuchyn a vystehovala ji, aby se to do ni nenasaklo, nemuzu si kupovat kazdej rok dve novy kuchyne. Chytrej pan od hovnocucu odmit vjet na pozemek, pac by UVIZL (zrejme si muzou nechat vyprazdnit zumpu jen lidi co bydlej na betonovy placce), rek mi, ze se mi tema zaplavama ucpaly drenazni dirky a krome toho nemam v zumpe dostatek breberek , prej je zabijim tim jak furt peru .
Dys us sme u ty pracky - vrele doporucuju whirpol drimspejs 6sence, ma moc hodne programu na 1 kolecku, i rucni a perinovy a prani parou, ma takovy zaklapovatko podle toho jestli se pere praskem nebo tekutym sajrajtem, vejde se do ni 11 kg pradla, ale v pripade, ze neni uplne plna si sama upravi spotrebu vody a delku cyklu, jsem s ni moc spokojena. (ted je ni teda momentalne prd platna)
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Crysa
a co jak se ti to líbilo???????
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
klidně, mě je to jedno. Do šesti bych i měla bejt zpátky doma ze školy, takže fakt bez problémů. u myslivny jsme asi nikdy nebyli, my chodíme jen do obory.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 11:10
- Nahlásit
kejtlin
My už sbíráme slepičí do líhně. Kačeny nám ještě nesnáší, ale kamarádovi už jo a sbírá. Asi tam nebude nejlepší oplozenost vzhledem k počasí, ale něco z toho snad bude. Záleží jak moc spěcháš. My budeme zapínat už líheň, aby zvířata vyrostla na výstavy, ale jen tak na dvůr a na jídlo se zase spěchat nemusí.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 11:10
- Nahlásit
Alexa
jako klikr? Pjekný to měli líbíčkuje se mě to čím dál víc a když vidím co všechno učej, tak si myslím že sportovka musí bejt přes noc naklikaná vymejšlením cviků, ne jen naváděním a klikáním za odměnu takže podle toho jak to vypadalo jednuduše,. tak béme mít ZVV5 a IPO9 už někdy v dubnu stran poslušnosti
Jen musím počkat až se vrátí Cryse mozek z frndy z5 do hlavy..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 11:12
- Nahlásit
Tak Maryje už je celá na Rajskym!!! opakuji, Maryje cvičenka k vidění na Rajskym!!! už je nahráno všech 100%.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 11:14
- Nahlásit
Crysa
no já se tam chystám až budou lepší silnice, že bych jezdila se Sisinou abych viděla co a jak a pak bych to učila doma barunu
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 11:14
- Nahlásit
Gerda
Jestlipak mi Gerdička nezapomněla koupit klikr?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 11:16
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
doufám, že sis nechala koupit i-clicker. ten mám já a je naprosto senzační. Tichej, má tlačítko, takže se mi líp kliká... prostě paráda. Jsem moc ráda, že jsem k němu přišla
|