Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6687 . 6688 . 6689 . 6690 . 6691 . 6692 . 6693 . 6694 . 6695 . 6696 . 6697 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:57
- Nahlásit

Martinna
otočím na kroužek s vlnkou a jdu pryč
No to přesně dělám taky mám enem jeny nervy. Mám hotový rizoto a JEDU PRO PAKONĚ UŽ MI MOOOOC CHYBÍÍ ten jeho ochlemtaný čumák všude zavazící hnáty debilní štouchání do ruky co drží hrnek s kávou a nekončné bordel rožvýkaných oslintaných cucků vožírání křesel a kopání kráterů do zdí a eště milion věcí k nasrání což zvyšuje adrenalin a ten prodlužuje jak známo život

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:58
- Nahlásit

Gerda
Dyk jo, já už jsem doprala. Mám totiž vybrané.

Přijdu zase prát až bude pračka doma a já nebudu vědět jak na to, pač prát neumím.

Martinna
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:59 - Změnil/a: Martinna
- Nahlásit

Gerda
Už mlčím pani . Ono se o tom hezky píše, horší je ta praxe .

Martinna
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:01
- Nahlásit

Ženy, ale když už jsme u těch spotřebičů, máte někdo osobní zkušenost s robotickým vysavačem?

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:03
- Nahlásit

Martinna
máte někdo osobní zkušenost s robotickým vysavačem
skorotchyně mi ho předváděla.
s kobercem ani linem po psovi nemá šanci... ale budou ti tvrdit, že má.

Martinna
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:07
- Nahlásit

jbat
No my právě doma máme všude dlažbu, jen v ložnici dřevěnou podlahu, nikde prahy, tak jsem si říkala, že by to bylo super.
Takže to zase až tak neluxuje?
Hele a funguje to na tmavé podlaze, někde jsem četla, že to s tím má problém.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:18
- Nahlásit

Martinna
Hele a funguje to na tmavé podlaze, někde jsem četla, že to s tím má problém.

tak to nevím, ona má bílé dlaždice. (bílé dlaždice na zemi, to asi hovoří za vše, samozřejmě i bílé spáry, jednou měsíčně pak klečí na všech čtyrech a zubním kartáčkem ty spáry čistí. Ale to jen tak by the way. ).
No my právě doma máme všude dlažbu, jen v ložnici dřevěnou podlahu, nikde prahy, tak jsem si říkala, že by to bylo super.

určo záleží na typu. ona má samozřejmě ten nejdražší a na drobky a tak to stačí, ale chlupy, takový ty chuchvalce, co nechává JRT mé skorošvagrové nezvládá. teda vysaje je, ale pak je tak zasranej zespod, asi i statickou elektřinou, že když vjede na koberec, tak ho vlastně zasviní.
ale chce to vyzkoušet, nejdražší neznamená nejlepší, že jo...

Martinna
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:22
- Nahlásit

jbat
Aha, tak díky za zkušenost. No já to právě chtěla na ty chuchvalce.

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:22
- Nahlásit

čus pradleny, eště furt perete?? sem zahltila všechny veteriny ve varech, chebu, sokolově, mariánkách atd. bíglem, pak mi to přišlo málo tak jsem to poslalal i na celej plzeňskej kraj

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:24
- Nahlásit

Martinna
No já to právě chtěla na ty chuchvalce

taky mě lákal, prahy taky nemám. ale neoslovil mě. asi to chce ještě počkat, až se vychytaj chyby a tak, jako s dotykovýma telefonama. nebo autama.

Martinna
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:25
- Nahlásit

bonc
Teď luxujeme .

Martinna
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:26
- Nahlásit

jbat
Asi jo no.

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:30
- Nahlásit

Martinna
Teď luxujeme
bože!!! buď roděj, nebo perou nebo luxujou...

all
ať nejsem zase mimóza - zahlídla sem tu něco vo tom že bude mít davídkovic nějakou osobní slávu?? něco vo tom že si na to kupuje červený tanga... budeme tady něco slavit? a pojede se aspoň někam do tepla?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:48
- Nahlásit

Bozinku vy jste toho nadrasali. Zatim jsem na prvnich strankach dnesniho dne. Tak jen k pracce ja do noveho bytu koupila Zanussi s vrchnim plnenim, nevim typ nechce se mi vstavat. pan byl desne presvedcivej, ze je super... Me prijde na ho.no a uz bych ji nikdy nechtela. Na 90 pere strasne blbe, uvazuju, ze budu reklamovat. Nema displej takze nevim kdy skonci. Prijde mi, ze celkove pere blbe. Nasi maj blbou beko a vypere mnohem lip. Bile neni vubec bile ( Sere me, ale mam ji tri mesice tak co s ni, uz to s ni nejak preziju. Nemam ted na novou.

Je to tahle nebo hodne podobna
http://www.absolut-elektro.cz/zbozi/062przwq5100-p racka-s-vrchnim-plnenim-zanussi-zwq-5100

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:51
- Nahlásit

bonc
nás určitě není, min. v okruhu 20km žádnej bígl nebydlí - taky za náma hned jezdili z vedlejší vesnice že tam máme psa, pak volali z obce že nám zdrhnul pes.. Nevim kam až bych měla jet, zdá se že je fakt z daleka - určitě má za sebou delší pobyt venku. Dáme ho do města do míst kde projde hodně lidí, ale objíždět desítky vesnic kdy čék vůbec netuší z jakýho směru mohl dorazit....

Nemusis to objizdet. Me kdyz tehdy ta blba krava ztratila kocoura, tak jsem obvolavala vsechny obce v okoli a poprosila je, jestli by to nevyhlasili tim hlasicem a vetsina byla moc ochotna. Nebo jsem to psala na jejich weby. Jeste jsme to tam vsechno oblepili letakama.

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:51
- Nahlásit

pawLINka
Já jsem co se prádla týče taková pračková panna,
Jako že jsi ještě nikdy neprala?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:59
- Nahlásit

Lola1
Ale jooo, prala. Teda u rodičů mi prala vždycky maminka. (pozdržte se fšichni komentářů)
U Lukáše si peru něco sama (mají starou pračku, do které se to všechno naháže, prášek se nasype přímo do bubnu, pač ta nádobka na prášek je pokažená a otočí se jedním kolečkem. To zvládnu i já.) Jenže pračka tak blbne, že peru prostě v ruce a velký věci vozím k máti.
Normální pračku ale ovládat neumím. Jsem pračková panna prostě. Umím uvařit, umím vyžehlit, umím uklidit, umím upéct dobroty, ale neumím oprat.

bonc
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:01
- Nahlásit

lucYnka XIII
jsem obvolavala vsechny obce
Nebo jsem to psala na jejich weby.
no vidíš, to mě nenapadlo!! Vim že z nejbližších 4 vesnic určitě není, ale v dalších by mohli vědět a stačí jim napsat! Du na to

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:09
- Nahlásit

pawLINka
ale neumím oprat.
Nemysli si, jsem u každý pračky novicka. Studuju návod a většinou si vyberu jeden program kratší a delší a rozdílné teploty a nic jiného nepoužívám. Když jsem potom potřebovala něco jen vymáchat a vyždímat nebo jen ždímat, jdu zase hledat do návodu. Teď se chystám na zkrácené praní a jsem zase v řiti, nevím, který knoflík, zase budu studovat návod.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:10
- Nahlásit

pawLINka
Jsem pračková panna prostě
úplně ti rozumim, doteď neumim s myčkou, páč sem to nikdy nedělala a max do ní zvládnu naskládat nádobí. Zapnout ji však neumím. Vařit neumím, péci neumím, žehlit nežehlím, páč je to kravina a ztráta času, jsem více multipanna než ty, vyber si pračku, co má jen jeden čudlik, ten s těma vlnkama a jeden čudlik stop.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:12
- Nahlásit

Simvas uz nevim kdo to psal, ale tekuty prasek Vam z nadobek vytejka, protoze nadobky jsou na sypky prasek, ktery se postupne rozpousti vodou. Tekutej se dava primo do bubnu do te spesl nadobky - takove plastove odmerka kulata.
s predpirkou je problem to davam sypkej.

Jakto, ze vam vydrzi pracky tak dlouho, ja mam tu svoji tri mesice a uz bych chtela jinou, protoze s ni vubec nejsem spokojena. Si rikam vydrzi dva roky a pak koupim novou a vam vydrzi dvanact let, co ja si pocnu s blbou pracku dvanact let.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:23
- Nahlásit

lucYnka XIII
můžeš jí prodat nějakým studentům na privát.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:28
- Nahlásit

Lola1
Mno jo, pani a to máte léta praxe. Co budu dělat já, když jsem nikdá neprala a budu mít pračku chytřejší než jsem já?

Gerda
Hele to nejni špatný nápad. Pořídím si tuhle:

http://www.patro.cz/objects/1074001402.html

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:29
- Nahlásit

Maky a Trix
myslis, ze ji koupi, dyz jim povim jak je blba Zatim ji splacim a nemam ted na novou az ji dosplacim tak ji mozna zkusim prodat a vezmu splatky na dalsi

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:34
- Nahlásit

lucYnka XIII
to jim říct nesmíš

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:35
- Nahlásit

pawLINka
kup si tuhle

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:41
- Nahlásit

Maky a Trix
Voe, přesně taghle peru teď. Teda, možná bych si tou valchou polepšila. Ale tu ve stodole najdu.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:47
- Nahlásit

Maky a Trix
ja ji zkusim jeste reklamovat, treba fakt je neco blbe. Malo nahriva nebo nevim. Na ostatni programy to jde ( az na to mnozstvi chlupu, ale to neni prackou ) ale na tech devadesat je to pradlo vylozene zasedle I kdyz i na ty ostatni to neni az takovy zazrak, ta u nasich pere lip a ma displej. Kdyz me se sem vejde jen vrchem plnena a to me stve ja se rada divam jak se pradlo pere

Crysa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 17:18
- Nahlásit

lucYnka XIII
ja se rada divam jak se pradlo pere
chceš to nahrát místo spořiče na monitor?

a tobě by se tam nevešla ta mělká bokem plněná?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2011 17:30
- Nahlásit

Crysa
chceš to nahrát místo spořiče na monitor?

to existuje? ale to neni opravdicke, me se libi ten proces jak se meni spinave pradlo na ciste a ty mydlinky a tak vubec

<< 1 ... 6687 . 6688 . 6689 . 6690 . 6691 . 6692 . 6693 . 6694 . 6695 . 6696 . 6697 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání