Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6687 . 6688 . 6689 . 6690 . 6691 . 6692 . 6693 . 6694 . 6695 . 6696 . 6697 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:29
- Nahlásit

zuzanarosakova
hm dík a běda jestli to nebude fungovat!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:30
- Nahlásit

leyenda
ale to je strašný...opravdický fekální prokletí...no tak si opravdu vyrobte kuchyň v budově, kam hovna netečou, a tak, kde tečou, rozšiřte žumpu, budete mít největší žumpu v okolí...nebo to zasypte a vysázejte tam okrasné keře, řádně hnojené porostou jak šílencíííí. To ani stavebnícíí nevědi, proč vám furt tečou sračky do kůchně???

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:38
- Nahlásit

Gerda
ale jo, stavebnici prijdou, pokejvaj hlavou, reknou, ze treba tech 240m drenu nestaci na tak velkou rodinu, rozhrabou louku, pridaj dreny, priste zase reknou, ze chybi predzumpicka, rozhrabou travnik, udelaj predzumpicku, zahrabou, pak zas chybi zazumpicka, pak zas moturek, nebo breberky, nebo moc prselo, nebo je naopak moc sucho... furt jim cpu prachy a pokazdy, kdyz neco rejpaji, tak nemuzem nic a dlouho to trva. Uz na to nemam naladu, budu proste porad koukat do zumpy a jak uvidim, ze se naplnuje, kus odcerpam. Koupim si jeste hodne metruch hadice, aby to slo daleko od baraku, vysadim tam naky hovnokere a bude.
makrel
NIC nekupovat a NIC doma nemít - bo gde nic neni, ani smrt nebere!
adidaska ma pravdu
jako vyssi level doporucuju moji zumpu

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

leyenda
hele, nevim, jestli ti to pomůže, ale jestli se někde něco přicpalo, a nemáte teda kovový trubky, tak tohle je úplně neuvěřitelnej hnusožrout [url=http://www.mapei.cz]stura facile
>>>>> distributor www.MADEL.cz
[/url] (to s 66% kyseliny sírový ), snad to mají i u vás, protože počta to posílat nesmí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:41
- Nahlásit

leyenda
tak to je hustý...jedině svépomocí, že si fakt tu žumpu budeš kontrolovat, protože veškeré úpravy jsou tak nějak na hovínko, když to furt teče. Můžete si do koutku s vývodem zasadit baobaby a mít hovnoálej s baobaby. Bylo by to tuze strašidelné místo....

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:43
- Nahlásit

jbat
pohřbení moc slavní koně jako třá Masis.
A taky památný Behyston o jehož pomníček sem si vyvrtla kotníkleyenda
Paní půčím vám pakoně o prase to požere a eště pošetřím za grancelGerda
Paní my asi zčnem klikat či co,hele sedím s hnátem v škrobáku a pakůn zaá je fakt hodnej hnát obchází obloukem ani sem ho nemusela mlátit berlou.A ted k tématu vometákoval okolo a furt mi nabízel náký činostě-dones míč a štouchal mi ho do ruky,dones dříví a cpal mi ho pod nohy,vzala sem kartáč postavil se kam ruka dosáhla a pak se posunoval podél tý ruky až se celý vyčesal sám aniž bych se hla.Říkám šííkovný a von začne tu či onu činost dělat vehementněj takže bych jako dycky klikla a odměnila nebo mu stačí enem ten žvanec a šíííkovný má cenu to skusit?Páč včíl budem min.tejden bezpohybový tak,že by se zabavil takto?

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:48
- Nahlásit

danajasa
šíííkovný má cenu to skusit?
určitě, za tejden bych to viděla že uvaří aj svíčkovou s domácíma knedlema, vytře a vypere
Ba ne, je to fakt děsivě zajímací co ty čokle pro jedno kliknutí vymyslej a dělaj! třá ještě doma doladíte i ty aporty.

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:51
- Nahlásit

kachna_
dik, znam, mam, pouzivam, vcera jsem kyselinovala skoro celej den, se celkem divim, ze jsem vubec prezila ja i trupky, blby proste je, ze podle myho soudu je nejnizsi misto z celyho votpadniho systemu moje kuchyn a specialne mycka na nadobi
Gerda
jj, budu to tak delat
myslis, ze by tu fakt rostly baobaby??? Ty bych strasne chtela,
zrovinka vcera jsem se o nich bavila s nasim senegalskym zednikem, reknu mu, aby mi privezl seminka

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:54
- Nahlásit

Crysa
třá ještě doma doladíte i ty aporty.
To mě ani nenapadlo to je dobrý nápad,du to někde nastudovat jak to vlastně funguje,páč já třeba vod kámošky vím jak se cvičí lachtani-prostě sedí čumí na ně a až sami něco udělaj udělá specifický zvuk a hodí mu rybu to bé podobné.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:54
- Nahlásit

danajasa
pani, já myslim, že když se na celou metodiku zeptáte, třá konkrétně tady:

http://www.trenink.lerl.cz/
http://www.katachyon.lerl.cz/

bude vám porazeno

leyenda
myslis, ze by tu fakt rostly baobaby???
hancaw si přivezla semínka s madagaskarska, řikala, že chtěj dlouhej světlej den, lépe zázet tedy v jaře, jaký maj životní požadavky netuším, ale váš senegalec jistě bude vědět...schválně to zjistěte, baobab je dost dobrej strom, byl by pěknej v áleji....

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:57
- Nahlásit

Gerda
Pani děkuju.baobab je dost dobrej strom, byl by pěknej v áleji
Aby se jí tam pak nemnožili malí princi voni baobabi rádi prej

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 12:59
- Nahlásit

danajasa
http://www.youtube.com/watch?v=6oFO9Z0oHBA
je to teda na dumíka, ale má tam jak donášení na předsednutí, tak to co maj na obedience se zařazením k noze a je to přes vymejšlení, nikoliv navádění do cviku.

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:00 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

danajasa
Paní půčím vám pakoně o prase to požere a eště pošetřím za grancel
Pani, to by asi humril, ja do toho nalila strasnejch chemykalyji, tak priste, jo? edit - maly princi at se mi tu klidne mnozi, ja je mam rada, koupim ji lopaticky a hrabicky a budu mit heskou zahradku
Gerda
dik za radu, urcite to zkusim

jdu zas zumpit

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:00
- Nahlásit

leyenda
v pristim zivote budu urcite za vodmenu bydlet v nakym palaci, gde fsecko funga
Čekala jsem, že budeš chtít příštím životě být psem nebo koněm v tvojí rodině.
Mně tuhle říkal jeden pán (měl u toho svoji manželku), že by chtěl být u mě psem, že by se měl určitě dobře, měl pěknou postavu a leskl by se jako Gerry.

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:03
- Nahlásit

Lola1
pani, ja mela puvodne na pristi zivot vymyslenyho skalniho orla,

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:06
- Nahlásit

leyenda
ja mela puvodne na pristi zivot vymyslenyho skalniho orla
jáký to má výhody, že bych event. přehodnotila svoje plány?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:12
- Nahlásit

Došly mi psí kusy. A Azyl Rita tam zas žebrá o prachy. Na jedný fotce jsou takový hezký chlupatci, skoro jako Trixovi sourozenci. Neví vlastně Biluška, co se stalo s tím šeltijákem? Na žádnejch fotkách není, ani o něm nikdo nemluví.

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:18
- Nahlásit

Crysa
Tož to je gud videjko pakůn bestije neažraná bude nadšen.Kuji všem.My sme neska skovávali balonek po dvorku a pak hledali byl nadšen já sem se nechala unést a jak sem mu dala ra rohem sedni zůstan tak natahoval hlavu a šmíroval kam du a já sem nan normálně hukla NEDÍVEJSEto pak není žádný hledání esli mě slyšeli sousedi tak nabyli dojmu,že sem pobejvala spíš v blázinci.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:27
- Nahlásit

díky za držení palců, máme to za sebou, no šly ven 2 zuby-stolička ta šla dobře a trhák-to je největší ze zubů ten nešel a měl hluboko kořeny až v čelisti, musel dáseň protrhat až na čelistní kost, teče jí krev z nosu-je to prej propojený z horní čelistí, pokud bude téct ještě večer, až ji vyfrká tak je problém a mám volat a hned vyject, ale to prej snad bude v pořádku, je napůl probraná, už drží hlavu a ovládá jazyk, ale nechodí, ani nechci aby chodila aby se nuehodila a když se probouzela řvala nevím zda bolestí nebo že se probouzela, dostala injekci proti bolesti-tu zítra a pozítří píchnu taky, atb v injekci a atb v prášcích, má v tlamě hluboký 2 díry. Ale nemá paradentózu, ono to tak vypadalo, ptž to zkoušel na té stoličce vedle trháku, ale ostatní zuby držej dobře, má je jen zbroušený, ale jinak v celkem dobrém stavu na svůj věk je má perfektní, srdíčko má taky na poslech zdravý, tak by to mělo být v pořádku, jsem moc ráda že už je to za námi
add kachny
díky, tak já je ještě sbírat nebudu mám čínky a loni seděli dobře, mám je jen na jídlo nepospíchám na kachňata až bude tepleji, na co bych je měla pod lampou, at´ můžou bejt venku s kachnou

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:36
- Nahlásit

leyenda
ja mela puvodne na pristi zivot vymyslenyho skalniho orla
pani, my sme snad vážně nějaký podobný, bo já milákuju orly téš! Zrovínka sme s davítkovou v autě řešily, který zvíře je pro nás takový jakoby srdeční, já řikala, že mě vlci teda neberou, že jako nádherný zvíře, vo to nic, ale když mám něco vypálit hned, řeknu orel - mořskej, skalní, nějakej, to je jedno, ale orel řeknu. Tydle velkopipky se mě děsně líběji! V příštim životě si postavíme hnízda někde na protějších skalách a budem se lítat navštěvovat, jo? Budem spolu lovit ryby.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:39
- Nahlásit

kejtlin
pipinečka malinkatá Sindinečka! Hlavně ať je jí dobře a neprská večer krev. Máte další ATB? Když je po operaci, hezky jí prohřej, jak to holky dělaly s těma fenkama po zákrocích, aby nenastydla, zababuš jí do dek, na nějakou pohodlnou matraci, hlavně ať je jí dobře.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:41
- Nahlásit

Gerda
jj máme na dalších 10 dní+na 4 dny ještě z minula takže na 14 dní máme atb, jj leží na matraci u topení mám ji nahoře v obýváku v teple

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:44
- Nahlásit

kejtlin
Beruška malá! Podrb ju za mě, jo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:47
- Nahlásit

Gerda
jj provedu
jen nevím jak udělat až bude jíst, aby se jí do těch děr nedostalo jídlo, to by mohl být taky problém říkal vet, takhle ono jí to nic neudělá bude na atb, ale může jí to tam hnít a nebude se jí to dle mýho třeba tak dobře hojit, holt jí po každým jídle budu proplachovat tu díru asi čistou vodou ve stříkačce-tlakem

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:47
- Nahlásit

kamarádův poznatek co vyhodil na FB:
Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, takže pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete na nich nic zvláštního, pak ten blbec jste vy.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:54
- Nahlásit

Gerda
koukej, co jsem ti našla... http://www.stahnislevu.cz/sleva/57

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 13:58
- Nahlásit

Maky a Trix
je to bezvadňácký, Stodůlky mám přes půl Prahy, na Smíchově bývají zácpy největší, to už raději knédla nechám špinavého ))) Přesto díky moc za vyhledání!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:00
- Nahlásit

Gerda
jsi náročná.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:02
- Nahlásit

kouká zbědovaně

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2011 14:02
- Nahlásit

Gerda
dyk je to kousíček od klikání, to by mělo jít někdy z jara spojit že zajedeš s autem a pak na klikánky o dva bloky dál.

<< 1 ... 6687 . 6688 . 6689 . 6690 . 6691 . 6692 . 6693 . 6694 . 6695 . 6696 . 6697 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání