| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 06:01
- Nahlásit
kejtlin
připomínám deku
all
fstávat a makat, jako ostatně každý den!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 06:42
- Nahlásit
fstávat a makat a neflákat se, to vám to fakt musíme říkat každý ráno? Gdy už se to konečně naučíte?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 07:16
- Nahlásit
Zdravím, jen prolítávám a hlásím, že teda du makat, nóó
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 07:27
- Nahlásit
Zdárec, jaxe máte?? musim jít makat, takže já nic moc.Žádnej čokl od soboty nepřibyl, což už se u nás považuje za kladnej jef a důvod k radosti
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 07:49
- Nahlásit
Bré deň!
Včera jsem usnula už v půl devátý. Jsem nějaká upá mrtvá. Jestli vona to nebude už ta jarní únava, když už přilítli ti jarní ptáci.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 08:32
- Nahlásit
Dobré deň, celé deň.
Venku je hnusně, v práci kosa, mám jít na návštěvu ke kliošce se zápalem plic a ještě k tomu jsem se nasrala při objednávání Vetamixu. Super den.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 08:55
- Nahlásit
Nazdar pračky
sem se rozhodla že už musim začít s těma čoklama cvičit, aby si zopákly poslušnost.
Termín na závot potvrzen!!!! Bude 21.5.
davidkova renata
už máš pudla????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 08:57
- Nahlásit
Alexa
Termín na závot potvrzen!!!! Bude 21.5.
O.K. píšu si do diáře.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 09:12 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Alexa
Kde a kdy budou k dostání propozice? Ráda bych se jukla
Dobré ránko na pijánko všem
Edit:
Baico
Trimovák funguje perfektně, vyčesala jsem dredy Benovi Britu musim někde venku, pře to z ní lítá jak blázen
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 09:24
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Trimovák funguje perfektně
Však je taky poctivě ozkoušen kadeřnictvím slečny Gerdy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 09:26
- Nahlásit
čau všichni a dobré ráno přeju
makrel
děkuji za připomenutí deky a všem připomínám dnešní držení palců od cca 11.15 do cca 13hod, nevíme kdy přesně půjdeme na řadu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 09:26
- Nahlásit
Dobré ráno !!!
Jedu na stopu - zase. Nevím co, ale asi zase budu děsně zmrzlá.
Baico
když už přilítli ti jarní ptáci.
Nevím co lítá u vás, já včera viděla akorát, že je pole plné vran, havranů nebo čeho je to víc. To u nás teda nevěstí vůbec jaro, spíš naopak
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 09:44
- Nahlásit
Atusch
Nevím co lítá u vás,
Já taky ne Včera jsem venčila až v šest a to už nelítalo nic
Ale, že se vrátili skřivani, špačci a podobná havěť psali včera na novinkách.
Jedu na stopu - zase
No asi bych už taky měla začít dělat s mladým. Lae dneska skrz ten pracovní pohovor přijedu zasejc dom v šest
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 09:47
- Nahlásit
Ahoj, mám dovolenou, naseru tady tím někoho?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 09:48
- Nahlásit
Dobré jitro jarní ptáci!
Fčera uš sem se nenapojila, měli sme bezvadňácký klikání, Maryje se učila lézt do malinký klecičky, děsně se jí nechtělo, pak se učila foukat bublinky do vody nosem, pak se učila kulhat na obě nohy jako ta bordera z vídeja. Ještě neumí vůbec nic, něboť teprve začala. A byla sem dost debilní a nenačtvrtkovala jsem si frolíky, takže mařena sežrala asi pětinásobek svojí jídelní dáfky jen při cvičení. Celou noc pila a prděla. Měli sme strašnej smrad v bytě ))) A od včera mě bolí hlava, je pěkně debilní, když jde čék spát s bolenim hlavy a probudí se s tim samym bolenim hlavy. Ach jo. Už sem dala dva brufáče a čekám, kdy to bdue dobrý. Mámě sem fčéra dovezla čísburgra, páč na něj měla chuť už o vejkendě, dostala sem za to strašně velikej zapalovač s baterkou na druhém konci ))
Jak se máte vy malí kreténcíííí?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 09:50
- Nahlásit
Gerda
A od včera mě bolí hlava, je pěkně debilní, když jde čék spát s bolenim hlavy a probudí se s tim samym bolenim hlavy
Pani pani, můj nový poznatek stran bolestí hlavy a i migrény - meduňka! Meduňkovej sypanej čaj mi udělal megadobře, i na žaludek rozhašenej brufáčema. Tak to zkuste, stojí 30 káčé.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 09:50
- Nahlásit
těbůch jelyta,uš se prtínáte????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 09:56
- Nahlásit
jbat
můj nový poznatek stran bolestí hlavy a i migrény - meduňka! Meduňkovej sypanej čaj mi udělal megadobře, i na žaludek rozhašenej brufáčema. Tak to zkuste, stojí 30 káčé.
Pani, nápad je to sice krásnej, ale mě brufáče na žaludek nedělají vůbec nic, jsou to moji kamarádi, jak začne trošku bolení, hned beru jeden až dva čtyřstovkáče - spousta bolesti mi v poctatě ani neva, ale hlava, to teda ráda nemám. Takže jak cejtim hlavu (jako bolest, jinak někdy mi přijde, že na mě hlava nemá žádnej vlif, asi v ní nic neni), láduju se růžovákama. Medunu sem pěstovala a sušila, bylinný čaje mi smrděj a nechutnaj.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 09:57
- Nahlásit
davidkova renata
uš se prtínáte????
Já myslela, že se prtíná jen v pindělí A zbytek týden se už jen normoš pracuje.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:09
- Nahlásit
Brýtro dámy.
Musím se pochlubit:
VLČÁČEK HRDINA DNES SVINSKÝM KROKEM OD NÁS VYHNAL CIZÍHO PEJSKA A VĚTŠÍHO (NE O MOC, ALE STEJNĚ) NEŽ JE ON!!! A na zařvání se vrátil zpátky.
Tak to jsem zírala dvakrát - na tu honičku a na ten rychlý návrat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:12
- Nahlásit
Gerda
ale mě brufáče na žaludek nedělají vůbec nic, jsou to moji kamarádi,
šťastná to žena...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:13
- Nahlásit
Vlčáčková
VLČÁČEK HRDINA DNES SVINSKÝM KROKEM OD NÁS VYHNAL CIZÍHO PEJSKA
za hrdinství pokřtěn a druhým jmeném bude jmenován BIVOJem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:18
- Nahlásit
Gerda
ale mě brufáče na žaludek nedělají vůbec nic
hm,mě nedělaj vůbec nic vůbec na nic bohužel ,tagže sou zbytečný pro já..potřebuju těšší kalibr
bylinný čaje mi mocinky voněj a chutnaj,ale spíš jako delykatéza,jak mám nějakej dyskomfort,láduju se okamžitě chemií,páč nemám čas čekat na jakousi medunku ač zareaguje laskavje Jako pít je třá preventivně nebo jako čistící mi neva,to dělám,ale akutní potíš řešim chemyjí
Baico
Já myslela, že se prtíná jen v pindělí A zbytek týden se už jen normoš pracuje.
aha..tak to abych se šla rychle svalyt abysem něco neskazila eště ,bestak sem eště neviděla to znamení koně tak na to vlítnu
Vlčáčková
A na zařvání se vrátil zpátky
toš to gratuluju,mátte přivolání,pani..asik teda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:20
- Nahlásit
davidkova renata
mě ten nový seriál nijak nezaujal teda, myslím Znamení koně
pawLINka
začaly mi snášet kachny, to je ještě brzo nechávat vajíčka vid´?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:21
- Nahlásit
Crysa
druhým jmeném bude jmenován BIVOJem
On už jedno blbý jméno má, to mu stačí!!!
davidkova renata
toš to gratuluju,mátte přivolání,pani.
Že by??? No, moc tomu nevěřím. Po vče(a předvče)rejšku, kdy jsem ho přivolávala ze samovenčení potmě cca 10 minut a pak přišel, hubu od hoven... No, prostě, dostala na prdel asi 3x po sobě, tak teď je v tom návratu trochu rychlejší. Navíc jsem zařvala tak, že se sousedům vysypala okna a cizí pejsek ještě zrychlil ... možná to Vlčák vzdal, protože by ho už nedohonil.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:23
- Nahlásit
Vlčáčková
no a kdy přijedeš povenčit? Teď v semestru už budu mít volnou akorát středu dopoledne a víkendy.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:24
- Nahlásit
davidkova renata
ale spíš jako delykatéza,jak mám nějakej dyskomfort,láduju se okamžitě chemií,páč nemám čas čekat na jakousi medunku ač zareaguje laskavje
http://www.youtube.com/watch?v=TahhRYpJY7Q
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:29
- Nahlásit
kejtlin
mě ten nový seriál nijak nezaujal teda, myslím Znamení koně
nevim esi mi zaujme,ale skusim to ))))
Vlčáčková
No, prostě, dostala na prdel asi 3x po sobě, tak teď je v tom návratu trochu rychlejší.
konečně si pochopila princip 100% přivolání ))))
Crysa
no ..akorát že nejsem tak chlupatá ale jinak to i sedí )))))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:29 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Gerda
už otáčím fotky, brzy bude na Rajskym cvičenka Maryje v černobílém dresu a včerejší prostná, sestava s tyčí a tak
Jo a málem bych zapomněla na Maryjino schyzofrenní cvičení to jsou libový momenty, jak se Mařka tiskne vlastně k cizímu psoj
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:31
- Nahlásit
Maky a Trix
Hele tak co?
|